HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
26 Nisan 2022 Salı - 17:04

Başkan Sengel'den yeni açıklama: Canım İZBETON!

İzmir'de sık sık yaşanan 'asfalt' polemiğinde ipler bu kez de Selçuk Belediyesi ve İZBETON arasında gerildi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan ve üstü kapalı şekilde asfaltlama çalışmalarını eleştiren Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'e İZBETON paylaşımı alıntılayarak yanıt verdi. İZBETON'un yanıtının ardından Başkan Sengel, tartışmalara 'Canım İZBETON' diyerek noktayı koydu.

Başkan Sengel den yeni açıklama: Canım İZBETON!

EGEDESONSÖZ - İzmir'de Selçuk Belediyesi ile İZBETON arasında gerilim yaşandı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel "Altyapı eksiklikleri, yollar ve yine yollar… 3 yıllık görev sürem boyunca, görevimiz olsun olmasın yol yaptık.  Anlaşılan üzerimize vazife olmayanları da yapmaya devam edeceğiz.  Ne diyelim Allah güç kuvvet versin bu zorlu ekonomik şartlarda hepimize…" ifadeleri ile sitemde bulunurken, paylaşım kısa sürede onlarca beğeni topladı.

İZBETON'DAN JET YANIT
Sengel'in paylaşımını alıntılayan İZBETON ise iddiaları reddetti. Paylaşıma sosyal medya hesabı üzerinden, Sengel'in paylaşımını alıntılıyarak yanıt veren İZBETON, "Her ilçemizde olduğu gibi Selçuk'ta da ilçe belediyemizle birlikte çalışıyoruz. 3 yılda; 46 bin ton asfalt, 83 bin metrekarelik parke, 236 bin metrekarelik sathi kaplama yaptık. Ayrıca ilçe belediyemize çalışmaları için 20 bin metrekarelik parke hibe ettik. İzmirlilerin refahı için iş başındayız" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SENGEL TARTIŞMALARA NOKTAYI KOYDU: CANIM İZBETON
Yaşanan krizin ardından Başkan Sengel, asfalt polemiğine son noktayı koydu. İZBETON’un sosyal medya üzerinden verdiği cevabı alıntılayan Başkan Sengel, GDZ elektrik dağıtım şirketinin Belevi Mahallesi’nde altyapı çalışması sırasında iş bıraktığını ve belediyenin asli görevi olmamasına rağmen bayram öncesi mağduriyet yaşanmaması için yolları kapladığını söyledi.

Başkan Sengel, ‘Canım İZBETON’ diyerek, İZBETON’a emekleri için teşekkür ettiğini söyledi. Başkan Sengel’in yaptığı paylaşım ve bilgilendirme yazısı şu şekilde:

Canım İZBETON, emekleriniz için çok teşekkür ederiz. Keşke GDZ gibi kurumlar da sizin gibi işlerini yapsalar da Bayram öncesi mahallelerimiz, sokaklarımız rezil olmasa. Lafımız, sözümüz ektedir. Sağlığınıza duacıyız.

Başkan Sengel'in paylaştığı bilgilendirme yazısı:
GDZ elektrik dağıtım tarafından Belevi mahallesinde başlatılan altyapı çalışmaları yüklenici firmanın iş bırakması ile durmuştur. Belediyemizce işlerin devam etmesi ve ivedilikle yol kaplamalarının yapılması konusunda uyarılar yapılmış ve firmaya ceza kesilmiştir.

Belevi Mahallesinde yol kaplama tamirlerinin Belediyemizin asli görevi olmamasına ve henüz altyapı çalışmaları bitmemiş olmasına rağmen bayram öncesi Belevi halkının mağduriyetini gidermek adına merkezde yol kapamaları yapılmış ve sona gelinmiştir. Bununla beraber GDZ elektrik dağıtım işini bitirmediği için yolların yenilemesi yapılamamaktadır.

Tüm altyapı kurumlarının işini bitirmesini takiben, daha önce merkez mahallelerimizde yaptığımız gibi, Belevi Mahallesinin iki ana caddesinin tamamında yaklaşık 5000 metre karelik alanın sökülüp yeniden döşenmesi için planladığımız çalışma gerçekleştirilecektir.

 
Tabip Odası Başkanı Kaynak'tan maske uyarısı: Pandemi bitmedi ki!
 
Arkadaşı kazara vurmuştu... Son yolculuğuna uğurlandı!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Beydağlı 27 Nisan 2022 Çarşamba 17:17

Beydağ da ne yaptınız

Yorumu oyla      2      3  
Nuri B. 27 Nisan 2022 Çarşamba 08:30

Diğer ilçelere de kaç ton asfalt yapıldı onu da açıklayın, mesela dikili !

Yorumu oyla      3      3  
27 Nisan 2022 Çarşamba 08:29

bir işinizide doğru düzgün yapın kardeşim. biri diyor birşey öbürü diyor birşey. bırakın gidin kardeşim yapamayacaksanız.

Yorumu oyla      4      3  
Vatandaş rıza 27 Nisan 2022 Çarşamba 00:46

SELÇUK şehirlerarası güzergahı otoban açıldıktan sonrasında bitti ama iki tane terk edilmiş garajımız ve bir tane ağır aksak giden üç tane garajımız var,keşke SELÇUK yolları eski halinde kalsaydı antik şehir modunda...

Yorumu oyla      5      3  
İzbeton niye polemiğe giriyor? 26 Nisan 2022 Salı 18:08

İzbeton bir Anonim şirkettir. Belediyenin ihalelerine giren bir şirkettir. İhaleyi kazanırsa da yapacağı işleri Büyükşehir belirler ve parasını da Büyükşehir Belediyesi öder. Dolayısıyla İzbeton'un İlçe Belediyeleri ile muhatap olması anlamsızdır. Yapılacak işleri Büyükşehir Belediyesi belirler. işi İzbeton yapar ve parasını Büyükşehir Belediyesi;nden alır. Bu anlamsız tartışma niye? Herkes yerini ve haddini bilsin.

Yorumu oyla      4      3  
Erbil SERT 26 Nisan 2022 Salı 17:26

Sayın İzbeton müdürü sizi Gaziemir'de Sadecece Önder Caddesi,Abdülhamit Caddesi ve de Türkan Saylan Caddesi'nden kendi aracınıla geçmeye davet ediyorum. Diğer caddeleri hiç saymıyorum. Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan 15 metreden geniş caddeleri bir gezin isyerseniz. Sayın Tunç Soyer'i sabote ettiğinizi düşünıyorum. Umarım yorumu okursunuz.

Yorumu oyla      3      3  
26 Nisan 2022 Salı 17:14

Yol yapmak, asfalt atmak ilçe belediyelerinin de görevi ve sorumluluğu değil mi? İlçe belediyeleri hiçbir iş yapmayacaksa ne diye varlar?

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Sergisi' Agora AVM'de!
Toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda önemli projeler yaparak kadınların ...
Aydın Büyükşehir'den açıklama: O iddialar gerçek değil!
Bazı basın organlarında Aydın Büyükşehir Belediyesi halk otobüslerine ...
Çiğli'de kadına yönelik şiddetle mücadeleye hukuki destek
Çiğli Belediyesi, kadınlara yönelik işlenen şiddet olayları karşısında ...
 
Aydın'da ata tohumu şenliği!
Aydın’da Ata Tohumu şenliği yaşanıyor. Bu yıl da Aydın Büyükşehir Belediyesi ...
Aydın'da dev altyapı yatırımları sürüyor
Aydın Büyükşehir Belediyesi, ASKİ Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla birlikte, ...
Başkan Çerçioğlu Çakırbeyli'de iftara katıldı
Ramazanın bereketini iftar sofralarında yaşatan Aydın Büyükşehir Belediyesi, ...
 
Bayraklı’da sosyal marketler ilaç oldu
İhtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla sosyal yardım çalışmalarını ...
İzmir Akdeniz Bienali için sanatçılara çağrı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’i bir sanat kentine ...
Efes Tarlası'nda tarım eğitimi
Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde Atalık Tohum ve Fide Üretim Eğitimi düzelendi. ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden fakirleştik?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva