HABERLER>SPOR
23 Mart 2022 Çarşamba - 09:03

Başkan İduğ'dan Roman gençlere saha müjdesi

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova’daki Roman vatandaşlarla buluştu. Bornova Romanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Erzene Mahallesi’nde kısa bir süre açılan dernek binasını ziyaret eden İduğ, “İhtiyaç duyduğunuz her konuda yanınızdayız” dedi.

Başkan İduğ dan Roman gençlere saha müjdesi

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, başkanlığını aynı zamanda Bornova Belediyesi Meclis üyesi de olan Göksel Ceviz’in yaptığı Bornova Romanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Derneğin Erzene Mahallesi’nde kısa bir süre açılan binasında gerçekleşen buluşmada, Roman vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen İduğ, Romanlara pozitif ayrımcılık yapacaklarını ifade etti.

İŞ İSTEYENLERE FIRSAT
Özellikle gençler ve çocukların iş konusundaki talepleri üzerinde duran Başkan İduğ, “Ekonomik olarak sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Herkesin olduğu gibi siz de halkı olarak iş ve aş beklentisi içindesiniz. Altın Bilezik projemiz sayesinde pek çoğunuza iş imkanı yaratabiliriz. Kadınlarımız ekonomik yaşamın içinde olması, çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durması için bunu yapmamız gerekiyor” dedi. Başkan İduğ, iş taleplerini tek tek not alarak meslek sahibi olanlarını en kısa sürede işbirliği içinde olduklarını firmalara yerleştireceklerini, 13-19 yaş arası gençlere de iş ve eğitim olanaklarını birlikte sunucaklarını ifade etti.

PROTEİN ZİNCİRİ MÜJDESİ
Türk Kızılay Bornova Şubesi Başkanı Cemil Kurkut’un da katıldığı ziyerette Protein Zinciri Projesi’ni anlatan Başkan İduğ, “Bonova genelinde tespit ettiğimiz 3.600 ihtiyaç sahibi aileye gıda desteği veriyoruz. Bu amaçla oluşturduğumuz envanter sürekli yenileniyor ve yararlanan aile sayısı artıyor. Dernek olarak böylesi durumlardaki aileleri bize bildirirseniz, gerekli işlemleri yaparak onlara destek oluruz” dedi.

MUSTAFA BAŞKAN BORNOVA İÇİN ŞANS
Türk Kızılay Bornova Şubesi Başkanı Cemil Kurkut ise Başkan Mustafa İduğ’un tüm Bornovalılar için bir şans olduğunu ifade ederek, “Kendisiyle göreve geldiğinden bugüne, ihtiyaç sahiplerine destek olma adına uyum içinde çalıştık. Şimdi de sizler için biraradayız. Mustafa Başkana sahip çıkın” diye konuştu.

GENÇLERE SPOR YAPMA İMKANI
Dernek üyesi vatandaşlarla birlikte aynı mahallede bulunan 19 Mayıs 1919 parkında incelemerde bulunan Başkan Mustafa İduğ, park içinde bulunan Bornova Belediyesi’ne ait halı sahanın Roman gençlerden kurulu 11 Yıldız Spor Kulübü tarafından kullanılabileceğini ifade ederek, “Uyuşturucu kullanma yaşanının giderek düştüğü günümüzde çocuklarımızı ve gençlerimizi spora yönlendirmek çok önemli. Bu amaçla yasal mevzuatlara uygun olarak bu tahsisi gerçekleştirebiliriz” diye konuştu.

DERRNEK BAŞKANI CEVİZ’DEN TEŞEKKÜR
Bornova Belediyesi Meclis Üyesi ve Bornova Romanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Göksel Ceviz ziyareti ve hiç azalmayan desteği nedeniyle Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’a teşekkür etti.

 
Benzin ve motorine bir zam daha geldi!
 
Doğalgaz tüketim desteği ödemeleri başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eczacıbaşı Dynavit, CEV Kupası şampiyonu!
Kadınlar CEV Kupası finalinde Allianz MTV Stuttgart karşısında 2-0 öne ...
Göztepe PFDK'ye sevk edildi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Beşiktaş, Fenerbahçe ...
Altay'da Özbalta dönemi sona erdi!
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Altay'da Demir Grup Sivasspor maçının ...
 
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael oldu. Siyah-Beyazlılar ...
Takımı yaktı... Kaçıyor!
Spor Toto Süper Lig'de son olarak sahasında Aytemiz Alanyaspor'a kaybederek ...
Altınordu'da Volkan kendini affettirdi
Spor Toto 1'inci Lig'de deplasmanda zirve takipçisi Bereket Sigorta Ümraniyespor'u ...
 
Karşıyaka'da Güraçar farkı
TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta iddialı başladığı sezonda istikrara aylarca ...
Altay'da Poko cezalı!
Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 2-1 yenilerek ...
Göztepe'ye kimler talip?
SPOR Toto Süper Lig'de üst üste 7 yenilgiyle 5 yıl sonra küme düşmenin ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva