HABERLER>POLİTİKA
12 Nisan 2017 Çarşamba - 15:11

Başbakan'dan Bornova'da stat çıkışı: Onlar karşı çıksa da...

Bornova mitinginde konuşan Yıldırım, “Altaylı, Karşıyakalı Göztepeli taraftarlar duyun bunu. Sizin stadların yapılmasına karşı çıkıyor. Çok görüyorlar. Bunlara İzmirliler cevap verecek mi? İzmir'e güveniyorum, inanıyorum. Biz onlar karşı çıksa da İzmir'e hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Başbakan dan Bornova da stat çıkışı: Onlar karşı çıksa da...

EGEDESONSÖZ - Gündoğdu Meydanı’ndaki büyük mitingin ardından kentte kalan Başbakan Binali Yıldırım İzmir’de temaslarını sürdürüyor.

Haftanın ilk günü FOX TV yayınının ardından Polis Haftası nedeniyle İzmir Emniyeti’ni ziyaret eden ve Aydın’da İstasyon Meydanı’ndaki miting sonrası tekrar İzmir’e dönen günü esnaf buluşmasıyla açtı.

Başbakan Yıldırım ardından Gaziemir’de ve Buca’da düzenlenen mini mitinglerde halka seslendi. Akşam saatlerinde İstanbul’da Erzincanlılar Buluşması’na katılan Başbakan bu sabah yeniden kente gelerek sahaya indi.

Başbakan Yıldırım, AK Parti İl Başkanlığı’nca düzenlenen sivil toplum buluşmasına katıldı.

Yıldırım burada açıklamada “Hayır çıkarsa düşmanı İzmir’den denize dökmüş gibi sevineceğiz gibi laflar bize yakışmaz. Bunu söylediler. Daha da ileri gittiler. Evet çıkarsa denize dökeceğiz dediler. Evet çıkarsa biz onları çağıracağız yanaklarından öpeceğiz. Bize nefret yakışmaz” dedi.

- BAŞBAKAN YILDIRIM: EVET ÇIKARSA BİZ ONLARI YANAKLARINDAN ÖPECEĞİZ!

Başbakan STK’larla buluşmanın ardından Bornova’ya geçti. AK Parti İzmir İl Başkanlığınca Bornova ilçesinde düzenlenen mitinge katılmak üzere parti otobüsüyle hareket eden Yıldırım, Kamil Tunca Caddesi'nde esnafı ziyaret etti, daha sonra Evlad-ı Fatihanlar Derneğinin açılışını da gerçekleştirdi.



BİZ SADECE... 
Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara seslenen Başbakan Binali Yıldırım, alandaki gençlerin, "Dik dur eğilme imam hatip seninle' diye bağırması üzerine "Biz sadece yaradanın önünde eğiliriz. Başka hiçbir şeyin önünde eğilmeyiz" dedi.

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın "Hayır çıkarsa düşmanı denize dökmüş gibi sevineceğiz" sözlerine değinerek, "Sen kimi denize dökeceksin. Sen bu milleti tanımamışsın. Bu millet bunun cevabını sandıkta verir. Evet veren de gönlümüzün sultanıdır hayır veren de başımızın tacıdır. Biz evet verenleri baş tacı yapıp hayır verenleri hain ilan etmiyoruz. Biz, PKK haindir diyoruz. FETÖ haindir diyoruz. Bazı Avrupa ülkeleri hayır diyen PKK ile FETÖ ile kol kola girmiş kampanya yapıyorlar. Bizim itirazımız bunadır. PKK'nın, FETÖ'nün dost gibi görünüp Türkiye'nin düşmanlarıyla kol kola girenlerin hayır dediği yerde benim milletim evet der. İster CHP'ye gönül versin, ister AK Parti'ye ister milliyetçi ülkücü olsun. Bu bayrağa sahip çıkan herkes Pazar günü Türkiye'nin geleceğini oylayacak" dedi.



"BU AĞIZ PENSİLVANYA'NIN AĞZIDIR, ONLARIN DİLİYLE KONUŞMAYI BIRAK"
PKK'nın, Kandil'in, Pensilvanya'daki terörist başı adeta kin ve nefret kustuğunu söyleyen Başbakan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kılıçdaoğlu diyor ki; '15 Temmuz tiyatrodur, kontrollü darbedir' Bu ağız Persilvanya'nın ağzıdır, onların diliyle konuşmayı bırak. 249 şehidimizin ruhunu incitiyorsun. Gazilerimizi üzüyorsun kardeşim. İzmir'le dalga mı geçiyorsun? Asker kılığına girmiş alçaklara o gece en güzel cevabı gençler verdi. Sizler verdiniz. Rejimin adı, cumhuriyettir. Cumhuriyet 1923 yılında kurulmuş ve daima bu milletin elinde sonsuza kadar yaşayacaktır. Tek adamlığa gelince Sayın Kılıçdaroğlu, 7 seçimi kaybeden ben değilim. Aynaya bak aynaya. Partilerin olduğu yerde, tek adam olur mu? Patronun millet olduğu yerde tek adam olur mu? (vatandaşların Recep Tayyip Erdoğan diye bağırması üzerine) Tek adam ama milletin adam" dedi.

STAT ÇIKIŞI!
Alanı dolduran gençlere de seslenen Başbakan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu kesime siyaseti çok gördüğünü söyledi. Başbakan Yıldırım, şöyle devam etti: "18 yaşında siyasete girmek ne demek' dediler. Be kardeşim sen önce parti tüzüğüne bak. Parti tüzüğünde 18 yaşında gençlere kota koymuşsun. 2011 seçimlerinde vaat etmişsin. Milletvekilin teklif vermiş. 18 yaşta seçilme olsun diye. Bütün bunlar ortadayken 18- 25 yaşlarındaki, 9.5 milyon toplam seçmen sayısının yüzde 20'sine yaklaşan gençleri yok sayarsan gençler de seni yok sayar. 15 Temmuz gecesi, gençlerin hepsi Ulubatlı Hasan oldu Nene Hatun oldu. Göğüslerini siper ettiler. Canlarını verdi. O zaman neredeydin onu söyle ne zaman faydalı iş yapsak karşımıza çıktılar. İstemezzük diyorlar" dedi.

Karşıyaka, Alsancak ve Göztepe'ye stadyum yapacaklarını yineleyen Başbakan Binali Yıldırım, "Karşıyaka'ya 15 bin kapasiteli stad yapacağız. Göztepe'ye 15 bin kapasiteli stad yapıyoruz. Alsancak'a 20 bin kapasite stad yapıyoruz. Yine de hepsine karşı geldiler ama inadı bırakın siz karşı çıksanız da çıkmamsanız da, biz yapacağız dedik. Şimdi yapıyoruz. Altaylı, Karşıyakalı Göztepeli taraftarlar duyun bunu. Sizin stadların yapılmasına karşı çıkıyor. Çok görüyorlar. Bunlara İzmirliler cevap verecek mi? İzmir'e güveniyorum, inanıyorum. Biz onlar karşı çıksa da İzmir'e hizmet etmeye devam edeceğiz."

 
Pınar Karşıyaka'da eksik çok
 
Altınordu kader takımı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
12 Nisan 2017 Çarşamba 16:53

Alsancak yıkılalı 2 yıl oldu çivi çakmadılar. İzmir Belediyesi 4 bin küsur metrekare arsasını bedava verdi. İmar planları meclislerden geçti. Engel olan kim ? 15 yıllık iktidar İzmir'e istese şimdiye 40 defa stat yapmıştı.

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kalın: Esad iktidarı bırakma çağrılarını dikkate almayacaktır
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Suriye'de Devlet Başkanı Beşşar Esad'ın ...
CHP'li Yüksel'den yarımadada referandum mesaisi
CHP İzmir eski İl Başkanı ve 24. Dönem İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, ...
Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'de çarpıcı mesajlar: Mitinglerine bakıyorum, ana tema benim!
İzmir'de iş dünyasıyla buluşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu partisinin ...
 
CHP’li Güven: Cumhurbaşkanı ve başbakan da hayır için çalışıyor!
CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven, “Başbakan ve cumhurbaşkanı meydanlara ...
Kılıçdaroğlu İstanbul için oran verdi!
İstanbul Maltepe'de partililerine seslenen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ...
CHP Konak'tan "Koyverme oy ver" çağrısı
CHP Konak İlçe Örgütü, İzmir'deki tarihi Kemeraltı Çarşısı girişinde, ...
 
Pekdaş Malatya’da sahada: Bu pakette adalet yok!
Referandum çalışmaları kapsamında Malatya’ya giden Konak Belediye Başkanı, ...
CHP'li Sındır: Bütün yetkiler tek bir adama bırakılamaz
CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Avrupa Alevi Düşünce Derneği tarafından ...
Tanrıkulu’ndan ‘16 Nisan’ mesajları: Kargaşa sona erer!
Tanrıkulu, "Bir tarafta yetkilerini halktan aldığını söyleyen, yüzde 52'ye ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Her genel başkan 'lider' olamıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva