HABERLER>GÜNCEL
7 Eylül 2022 Çarşamba - 08:41

Babası şiddet uyguladı... Balkondan atladı!

İstanbul'da basıyla tartıştıktan sonra, şiddet gördüğü iddia edilen 16 yaşındaki İlknur D., birinci kattaki evlerinin balkonundan atladı. Yaralanan İlknur D., yoğun bakımda tedavi altına alınırken, babası Sebahattin D. karakolda ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Abla Vesile D. (18), "Kardeşimin burnunu kırıp, hastaneye götürmek yerine 'canını alacağım' diyor. Korkuyla balkondan atlayıp kaçmaya çalışmış" dedi.

Babası şiddet uyguladı... Balkondan atladı!

İstanbul'da, Avcılar Cihangir Mahallesi'nde 2 Eylül Cuma günü cep telefonunu kontrol etmek isteyen babası Sebahattin D. (40) ile tartışan 16 yaşındaki İlknur D., birinci kattaki evinin balkonundan atladı. Yaralanan İlknur D., yoğun bakımda tedavi altına alınırken, babası karakolda ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

BURNUNUN KIRILDIĞINI İDDİA ETTİ
DHA'da yer alan habere göre ablası Vesile D., İlknur'un babasının yumruğuyla burnunun kırıldığını, öldürmekle tehdit edince de balkondan atlayıp kaçmak istediğini iddia etti.

'FELÇ KALMA İHTİMALİ VAR'
Kardeşinin kolunda, bacağında ve belinde kırıklar olduğunu söyleyen Vesile D., ameliyata alınmak üzere bir başka hastaneye sevk edildiğini, felç kalma ihtimali olduğunu ifade etti.

'İLK ŞİDDETİ BANA UYGULADI'
Kardeşiyle birlikte şiddete maruz kaldıklarını anlatan Vesile D., "Ben 3 yaşındayken annem ve babam ayrıldı. Babam yeni eşi için bizi terk etti. Yıllarca babamı görmedim. Belli bir zaman sonra bizi yanında istediğini, bir kardeşimiz olduğunu söyledi. Ardından babamın yanına gittik. İlk başta psikolojik baskı başladı, sonra şiddete dönüştü. İlk şiddeti bana uyguladı.

'HER GİTTİĞİMDE DAYAK YEDİM'
Şiddet artmaya başlayınca 2020 yılında annemle yaşamaya başladım. Babam tekrar çağırdığında, her gidişimde dayak yiyip geri döndüm. Babam tarafından ölüm tehdidi alıyordum. Ben evden ayrıldıktan sonra, babam kız kardeşimle benim konuşmamı yasakladı. Kardeşimle hiçbir şekilde iletişime geçemiyordum. 16 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz, son durumda bu hale geldi.

'KARDEŞİMİ ÖLDÜRECEĞİNİ SÖYLÜYORDU'
Kardeşim derslerinde çok başarılı bir çocuk. Yanıma gelmek istemiyordu çünkü, eğitimine çok önem veren bir çocuk. Onun için hayatı 'eğitim' demek. Tek istediği şey avukat olabilmek. Sırf eğitim düzeni bozulmasın diye babamla kalmaya devam etti. Kardeşimle gizli bir şekilde iletişim kurduk. Görüşeceğimiz zaman gizli buluştuk. İlknur'u benle ya da annemle görüştüğü takdirde kardeşimi öldüreceğini söylüyordu" diye konuştu.

'SENİN CANINI BEN ALACAĞIM' DİYOR'
Vesile D. "Evde ufak bir tartışma çıkıyor. Babam direkt kardeşime şiddet uyguluyor. Üvey annemle birlikte çocuğun burnunu kırıp, hastaneye götürmek yerine odaya kilitliyorlar. Sabah aynı şekilde kahvaltı etmek için odadan çıkıyor, yine kavga çıkıyor. İlknur'u bir kez daha dövüp evden çıkıyorlar. Babam üzerine kapıyı kilitlerken, 'Seni öldüreceğim, senin canını ben alacağım' diyor.

'OMURİLİĞİNDE HASAR VAR'
O an mantıklı düşünebilecek hali yok, o da onlar evden çıkar çıkmaz korkusundan, balkondan atlayıp kaçmaya çalışıyor. Balkonun yüksekliği 2 metre bile değil. Balkondan atladıktan sonra, ambulans ve polis diye çığlık atıyor. Hastaneye geliyorlar, İlknur'un durumu şu an ağır. Doktorlardan gelecek haberleri bekliyoruz. Hepimizin eli kolu bağlı. Omuriliğinde hasar var. Omurilik sıvısı akmış.

'FELÇ KALABİLİR'
Şu an durumunun ne olduğunu bilmiyorum. Felç kalma ihtimali var. Bu çocuğun beli kırılıyor, ayağı kırılıyor, kolu kırılıyor. Babam karakola götürülüyor, karakolda ifade veriliyor ve serbest bırakılıyor" dedi.

'KİMSE 'BAŞIMA GELMEZ' DEMESİN'
Şiddete maruz kalan kadınlara seslenen Vesile D., "Ben kardeşim için adalet istiyorum. Aynı zamanda babamın cezasını çekmesini istiyorum. Şu an serbest. Bana zarar vermeyeceğini nerden bilebilirim. Kimsenin korkmasına, kaçmasına gerek yok. Bazı şeyler gizlendikçe artar. Artıktan sonra da başa çıkılamaz hale gelir. Kimse başıma gelmez demesin. Herkesin başına gelebilir" dedi. (DHA)

 
Kızını isteyene kurşun yağdırdı!
 
Fiyatlar yansıdı... Motorine bir zam daha geldi!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ercan 7 Eylül 2022 Çarşamba 09:04

Ahhh adalet sen ne zaman tecelli edeceksin.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kızını isteyene kurşun yağdırdı!
Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bir şahıs, kızını oğluna istemeye gelen kişiye kurşun yağdırdı.
Arazi tartışması kanlı bitti... Bacanak cinayeti!
İzmir'in Aliağa ilçesinde Ali Balcı, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan ...
İzmir'in zehir tacirleri yakalandı!
İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki 2 uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı.
 
Uzman öğretmen eğitimleri tarihi uzatıldı
Uzman öğretmenlik eğitimleri 9 Eylül'e uzatıldı. Ayrıca başöğretmenlik ...
İstinafta bozulan Adnan Oktar davasında ilk duruşma
Adnan Oktar suç örgütüne yönelik hükmün istinaf mahkemesi tarafından usülden ...
Prof. Dr. Celal Şengör adliyede ifade verdi
Bir televizyon programındaki sözleri nedeniyle "Halkın bir kesiminin benimsediği ...
 
Arıları sakinleştirirken ormanı yaktı... İzmir'de korkutan yangın!
İzmir'in Bornova ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin yoğun ...
Sahte içkiden koca öldü, eşi yoğun bakımda!
Hatay'ın İskenderun ilçesinde Celal Daher (63), içtiği sahte içkiden hayatını ...
Eren operasyonlarında 83 terörist öldürüldü!
Şehit Eren Bülbül’ün anısına başlatılan Eren operasyonlarında bu yıl; ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva