HABERLER>GÜNCEL
10 Ekim 2022 Pazartesi - 09:48

Annesini bulamayınca kızını öldürdü!

Kocaeli'de yangın sonrası cansız bedeni bulunan 15 yaşındaki Büşra Kabataş'ın öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil zanlısı, annesi tarafından reddedilen Taner Yaylacı'ydı. Zanlının, kadını evde bulamayınca onun yerine çocuğunu öldürdüğü öğrenildi.

Annesini bulamayınca kızını öldürdü!

Mustafapaşa Mahallesi'ndeki 3 katlı binanın 2'nci katındaki evde, önceki gün yangın çıktı. Evden yükselen dumanları görenlerin ihbarıyla polis, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. Yangını söndüren itfaiye erleri, Büşra Kabataş'ın cansız bedeniyle karşılaştı. İnceleme sonrası Kabataş'ın cenazesi, otopsi için morga götürüldü. Gebze Atatürk Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Kabataş'ın cenazesi, dün toprağa verildi.

POLİS, YANGIN SONRASI CİNAYETTEN ŞÜPHELENDİ
Olayın ardından polis, geniş çaplı soruşturma başlattı. Delillerden yola çıkan ekipler, olayın bir cinayet olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Ekipler, yangının Büşra Kabataş'ın öldürülmesinin ardından delilleri karartmak için çıkarıldığını tespit etti. Polis, Kabataş'ı öldüren kişinin, anne Aylin Çetin'e platonik aşk besleyen Taner Yaylacı olduğunu belirledi. Kaçma hazırlığındaki Yaylacı, olaydan 2 saat sonra Zonguldak'a gitmeye çalıştırken yakalandı. Gözaltına alınan Yaylacı, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

MERDİVENLERDE BIÇAKLAYIP, YATAĞINDA YAKMIŞ
Evin bulunduğu sokakta 2 gündür gözlem yapan Yaylacı'nın olay günü anne Aylin Çetin'i öldürmek için geldiği ancak evde karşılaştığı Büşra Kabataş'ı öldürdüğü öğrenildi. Evin kapısında bekleyen Taner Yaylacı'nın, okula gitmek için kapı önünde ayakkabılarını giyen Büşra Kabataş'ı görüp, yakaladığı ardından merdivenlerde bıçakladıktan sonra odasına götürüp boğduğu, üzerine yorgan örtüp, getirdiği yanıcı madde ile yaktığı belirtildi. Ayrıca incelemede, yanıcı madde kutusunun Büşra Kabataş'ın ellerine tutuşturulduğu belirlendi.

Annesini bulamayınca kızını öldürdü: Büşra yangında ölmedi, öldürüldü - 1

'BENİMLE EVLENMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ'
Taner Yaylacı ile çalıştığı fabrikadan tanıştığını söyleyen Aylin Çetin, "Kendisini 2015 yılından beri tanıyorum. Fabrikada sendikal davalar nedeniyle işten çıkarıldı. Bunu benim yaptığımı düşündüğü için, işten çıktıktan sonra bana sevgi sözcükleriyle yaklaştı. Meğerse intikam almak amaçlıymış, baştan inanmamıştım ama daha sonra düşündüm. Çünkü uzun yıllar tanıyorum. Benimle evlenmek istediğini, beni sevdiğini söyledi. Sağlık problemlerim yüzünden kendisi ile evlenemeyeceğimi söyledim. O da bana saygı gösterdiğini söyledi. Benim iş çıkışlarıma çok fazla gelmeye başladı. Gece mesaisinden çıktığımda, saat gece 1'de kapının önüne geliyordu. Kapımın önüne gelmesini istemedim, buna tepki gösterdim. 'Her dakika karşıma çıkma, gecenin bir vakti evimin önüne gelme' dedim" dedi.

Annesini bulamayınca kızını öldürdü: Büşra yangında ölmedi, öldürüldü - 2

'SADECE REDDETTİM DİYE ÇOCUĞUM ÖLDÜRÜLDÜ'
Büyük bir acı yaşadığını belirten Çetin, "En son çarşamba günü geldi, meğerse o gün almaya geldiği canmış. 'Beni öldürmeye gelmiş' diye düşünüyorum. Sonra gitti, cuma günü sabah işten çıkmıştım. Eve gelmedim, hastaneye gittim ve çocuğum okula gitmek için hazırlanırken; sanırım ayakkabılarını giyerken kapıda yakalamış. Daha sonra çocuğumu içeriye atmış, bıçaklayarak öldürmüş. Daha sonrasında boğup, üzerine yorganı örterek ateşe vermiş. Sadece reddettim diye çocuğum öldürüldü. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.

Suçlunun en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini söyleyen Büşra'nın ablası Başak Kabataş ise "Benim yüreğim yandı, başka hiçbir kadının, hiçbir çocuğun, hiç kimsenin canı yanmasın. Taner Yaylacı'nın en ağır şekilde ceza almasını istiyorum. Kimsenin yüreği bir daha yanmasın" ifadelerini kullandı.

'İKİ GÜNDÜR EVİN ÖNÜNDE BEKLİYORDU'
Taner Yaylacı'nın emniyette verdiği ilk ifade de ortaya çıktı. Yaylacı ifadesinde, "İki gündür evin etrafında gözlem yapıyordum. Olay günü Aylin Çetin'i görmedim kapıda kızı ile karşılaştım. Öldürdükten sonra delilleri yok etmek için evi yakmak istedim. Evden hemen uzaklaştım ve Zonguldak'a gitmek isterken polisler yakaladı" dediği öğrenildi. (DHA)

 
Kökünü Kurutma Operasyonunda 132 kişi tutuklandı
 
Terörist Çekdar Kaya Türkiye'ye getirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kökünü Kurutma Operasyonunda 132 kişi tutuklandı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 4 Ekim'de açıkladığı "Kökünü Kurutma ...
Türklerin vize çilesi masaya geliyor… Schengen hamlesi
Son dönemlerde çileye dönüşen Schengen vizesiyle ilgili sıkıntılar yarın ...
Emniyet'ten İzmir raporu: En kanlı ay!
Geçtiğimiz ay İzmir’in karayollarında yaşanan trafik kazalarında 15 kişi ...
 
Otomobili çaldı... Sevgilisiyle 8 saat şehir turu yaptı
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde anahtar kopyalama yöntemi ile bir otomobili ...
Kabine toplantısı bugün! EYT masada...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün Beştepe'de Kabine toplantısı yapılacak. 
Otoparkta yangın: Mahsur kalanları itfaiye kurtardı
Sultangazi'de 12 katlı binanın kapalı otoparkında bulunan 2 otomobil yandı. ...
 
İzmir’de güz günleri... Sıcaklar düşüyor
Meteorolojinin verilerine göre; İzmir’de sonbahar havası yavaş yavaş kendini ...
Telefonuna baktı... AVM terasından düşüp öldü!
İstanbul'da, bir alışveriş merkezinin terasında bekleyen Kader Yıldız, ...
200 yıl hapis cezası bulunuyordu... Göçmen kaçakçısı yakalandı!
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde 2019 yılında 8 mültecinin ölümüyle sonuçlanan ...
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva