HABERLER>POLİTİKA
8 Aralık 2022 Perşembe - 09:07

AK Partili Sürekli'den iddialı çıkış: Foça ve Dikili'yi alacağız!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Aliağa ve Menemen İlçe Yönetim Kurulu toplantılarına katıldı. Önemli mesajlar veren Başkan Sürekli; ‘’İzmir’de Cumhur İttifakı’nda olan belediyeler, CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nin pek çok hizmetten mahrum bırakmasına rağmen başarılı işler ortaya koyuyor. Belediye Başkanlarımız, önlerine çıkarılan engelleri tanımıyor, halka hizmette kusura yer vermiyor. Onların yarattığı rüzgârla kuzeyde, arada kalan Foça ve Dikili ilçelerimizi de alacağız" dedi.

AK Partili Sürekli den iddialı çıkış: Foça ve Dikili yi alacağız!

Aliağa İlçe Yönetim Kurulu toplantısına Belediye Başkanı Serkan Acar ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. Cumhur İttifakı’nın Aliağa’da başarılı çalışmalar yürüttüğüne dikkat çeken Başkan Sürekli; “Serkan Başkan, Aliağa’da ilk döneminden itibaren CHP’li yerel idare anlayışının habis yaklaşımıyla mücadele ediyor. Buna rağmen kendi kaynak ve gücünü yaratarak üretiyor. İşte köprülü kavşak örneği. 236 Milyon TL’lik bütçesiyle ilçemizin hizmetine sunulmuş, önemli bir eser. Bunu ancak; Cumhur İttifakı’nın icraatçı, sözünün eri seçilmişleri yapabilir. Çok uzağa gitmeyin. Kınık meselâ. Düne kadar kıyıda köşede, unutulmuş bir ilçeyken, bugün bizim idaremizde ve adından söz ettiren bir konumda. Bergama… Orada da halkla yakalanmış muhteşem bir sinerji var. 3,5 yıla sığdırılan onlarca eser var. Onlar ne yapıyor? Bu ilçelerimize eşit biçimde hizmet götürmeleri gerekirken, Millet Bahçesi’nin yapılmasına taş koyuyorlar. Halbuki önce kendi belediyelerine bakmalılar. CHP’nin idaresindeki ilçeler hizmetten yoksun, sorunlarla cebelleşiyor. Tam bir çıkmazdalar. Gidiyoruz, dinliyoruz; buralarda yaşayan hemşerilerimiz gerçekten şikâyetçi, mutsuz.”   

- BAŞKAN KIRGÖZ’DEN YANIT: OYUMUZ YÜZDE 67!

Yüz yüze iletişim, yanıltmıyor…
Sahadaki tablonun, son yapılan araştırmalarla örtüştüğünü belirten Sürekli, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı;

“Genel Merkezimizin son açıkladığı ankete göre, bugün itibariyle Cumhur İttifakımız yüzde 52-53 bandında. Sahada karşılaştığımız tablo da bu değerleri işaret ediyor. Birebir yaşıyor, görüyoruz. Yüz yüze iletişim, kolay kolay yanıltmıyor. En kötü günlerimizde de alandaydık. Milletimizden, birlikte yol yürüyeceklerimizden korkacak değiliz. O zamanlar da dahi, pek çok vatandaşımızın umudu bizden yanaydı. Halkımızın güveni, zorlu süreçlere rağmen verdiğimiz mücadelenin arkasında. Yeni müjdelerimiz ve taahhütlerimiz yolda. İnanıyoruz ki, 2023’te o büyük hendeği atlayacak, dev adımlarla Türkiye Yüzyılı’nı öreceğiz.”

Cumhur İttifakı’nın menfaate dayanmayan, icraata, hakka, milletin refahı, devletin bekasına dayanan bir birliktelik olduğunu vurgulayan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Bugüne kadar hiç fire vermeden, acizlik göstermeden, çatışmadan Türkiye’nin geleceği, milletimizin huzur ve esenliği için uyumla çalıştık. Pandemiyle başlayan bu sıkıntılı zamanları aşarken de birlikte mücadele ettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, sarsılmaz kararlılığında kısa sürede somut olumlu sonuçlar almaya başladık. Cumhurbaşkanımız; yeni ve kritik hiçbir soruna mahal vermeden, olağanüstü bir gayretle tüm krizleri başarıyla yönetti. 2001’de söylediği ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sözü, bugün de geçerlidir. Artık dünyada da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.’’ ifadelerini kullandı.

Menemen, bir kere yüzünü bize döndü
Aliağa’daki programının ardından Menemen’e geçen Başkan Sürekli, burada İlçe Teşkilatı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Menemen’in AK hizmetle buluşmasıyla birlikte bambaşka bir hareketlilik kazandığını söyleyen Başkan Sürekli, “Bunu hem belediye hizmetlerinde hem de teşkilat çalışmalarında görüyoruz. Cumhurbaşkanımızı bu ilçemizde ağırladığımızda da gördük. Menemen, yılların köhnemiş, paslanmış hizmet anlayışına sırtını döndü. Yüzünü de gerçekçi, şeffaf ve üreten belediyeciliğe, bize döndü. Yani su aktı ve Menemenli hemşerilerimizin hayrına yolunu buldu. Teşkilatımız ise, AK Ailemizi büyütmede zirvede bir gayret içinde. Meclis üyelerimiz de ona keza. İlçenin bağrından çıkmış, yine ilçesi için çalışan arkadaşlarımız. Menemen bir kere yüzünü bize döndü, bir daha çevirmez. Çünkü, değer gördü. Biz yorulanlardan, bıkanlardan hiç olmadık. Şimdiden sonra çok daha büyük bir efora ihtiyacımız var. Ve tüm kadrolarımız bunu ortaya koyabilecek güçte. Önümüzdeki 6 ayı har açıdan doğru değerlendirmeliyiz. İlk üyesi ile son üyesinin yan yana alana çıktığı bir partinin başarısız olması imkânsız. Tüm birikim ve enerjimizle her gün vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz.” diye konuştu.

 
Tabip Odası’ndan '5 dakika' çıkışı ve ‘sivil itaatsizlik’ çağrısı: 20 dakika boyunca kalkmayın!
 
Kasapların başkanı ‘peynir bile bizi solladı’ dedi… Ete zam kapıda!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ALİ 8 Aralık 2022 Perşembe 23:44

Aliağa tel tel dökülüyor almazsınız ha olmadı görevden alırsınız alışkınsınız zaten olmadı kura vs katakulle ile oldu bittiye getirirsiniz.

Yorumu oyla      3      3  
Dededen kalma mı? 8 Aralık 2022 Perşembe 12:31

Aliağa'da, Bergama'da toplam kaç milyon değerinde arsalar, araziler satıldı? Burada sürekli satış haberlerini görmekten artık sayamadım da! O kadar gelire rağmen karşılığında ne yapıldı? Şu kadar yer sattık; şu kadar gelir geldi; şuralara harcadık diye kalem kalem rapor açıklayacak bir babayiğit var mı? Kamunun mallarını satmak bu kadar kolay mı? Bu, her belediye için geçerlidir.

Yorumu oyla      8      6  
İZMİR YERLİSİ 8 Aralık 2022 Perşembe 11:50

Sayın SÜREKLİ orayı burayı alacağız diye uğraşacağınıza Halkın arasına girin mutfakta yangın var görmüyormusunuz?

Yorumu oyla      11      6  
burak 8 Aralık 2022 Perşembe 11:39

tabi tabi siz her şeyi mükemmel yaparsınız zaten. İzmir Büyükşehir sözde ilçe belediyeleri engeller ama CHP'nin elindeki büyükşehir belediyeleri hiçbir engelle karşılaşmazlar. Tüm kredileri, projeleri onaylanır! Öyle kolay yalan söylüyorsunuz ki inanılır gibi değil..

Yorumu oyla      12      6  
Zafer 8 Aralık 2022 Perşembe 10:44

6 Ay sonra hezimeti alacaksınız.

Yorumu oyla      11      6  
VfV 8 Aralık 2022 Perşembe 10:43

Nedense aklıma TBMM bütçe komisyonunda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray'a verdiği kibar ve devlet adamı ağzına yakışır oy yanıtı geldi.

Yorumu oyla      9      6  
Asım 8 Aralık 2022 Perşembe 10:22

Size destek verip yanınızda dolaşan, bir avuç şak şakçı insanlara bakmayın, partinizin görevi bitti, işlevini tamamladı. Artık rüyadan uyanma zamanı geldi. Foça'da- Dikili'de size diğer ilçeler gibi güle güle diyecekler. Gerçek yaşananları görün artık sayın başkan..

Yorumu oyla      12      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Serter gençlerin sorunlarına dikkat çekti: Kuru ekmeğe muhtaç ettiniz
CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ...
AK Partili Dağ duyurdu: Çiğli Arıtma'ya 415 milyonluk kredi onayı!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Hazine ...
İYİ Partili vekiller, Genel Kurul'u terk etti
TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri devam ederken, İYİ Parti'li milletvekilleri, ...
 
MHP’li Şahin'den İYİ Parti'ye tepki ve 'kod'lu gönderme: Birinci lafım Müsavat D.’ye!
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İYİ Parti Genel ...
CHP’li Sındır'dan atık tesisi tepkisi: Doğal yaşamı hiçe sayıyor!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Torbalı’da Çevre, Şehircilik ...
İYİ Partili Dervişoğlu'ndan AK Partili Işık'a tepki: Hukuki işlem yapılmalı
İYİ Parti Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili ...
 
Mansur Yavaş'tan adaylık açıklaması: 6'lı Masa'nın kararına uyarım!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı bir programda ...
Kılıçdaroğlu yaralanan vekili ziyaret etti!
CHP lideri Kılıçdaroğlu, TBMM Genel Kurulu’nda çıkan kavgada yaralanan ...
Meclis'te yumruklu kavga: 2 vekile kınama!
TBMM Genel Kurulu'nda İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş ile ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva