HABERLER>POLİTİKA
1 Şubat 2020 Cumartesi - 13:05

AK Partili Sürekli'den CHP'ye 'ikinci çevre yolu' çıkışı!

İzmir’e yapılması planlanan 2. otoyol projesinin etüt ve fizibilite çalışmalarının sürdüğünü belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ‘’Yine afakî, yine bilimden ve gerçeklikten uzak, yine İzmirli’yi yanıltıcı söylemler ve saldırılar! CHP yaklaşımı şimdi de 2. Otoyol üzerinden yağma ve rant suçlaması ile sahnede’’ dedi.

AK Partili Sürekli den CHP ye  ikinci çevre yolu  çıkışı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ikinci otoyol üzerinden ve İzmir’e yapılacak yatırımları hükümet tarafından engellendiği iddiaları ile ilgili konuştu. İzmir’in trafik sorununu görmezden geldikleri gibi, sorunu çözecek projeleri de olmayanların, İzmir’e hizmet etmek isteyen AK Parti’yi engellemek için ellerinden geleni ardına koymadıklarını ifade eden Başkan Sürekli, ‘’Yine afakî, yine bilimden ve gerçeklikten uzak, yine İzmirliyi yanıltıcı söylemler ve saldırılar! CHP yaklaşımı şimdi de 2. Otoyol üzerinden yağma ve rant suçlaması ile sahnede! Menderes’in doğasını çöplüğe dönüştürme peşinde olanlar yani (!) Bu kenti yöneten CHP’li belediyelere, bazen tekrarlamak gerekiyor, başka türlü olmuyor, Biz de tekrarlayalım dedik! 2. Otoyol projesinin ormanları yok edeceğini söylemişler. Henüz etüt ve fizibilite çalışmaları süren bir proje için bu kanıya nasıl varmışlar anlamadık! Diyelim ki; kendileri ön çalışma yapmışlar, ki çok zor! O zaman rapor etsinler; hangi proje detayı ile ne kadar yeşil alan yok olacak, açıklasınlar? İzmir; hiç bu kadar kulaktan dolma, önyargılı, sığ bilgilerle büyükşehir belediye başkanlığı sergileyeni görmedi!’’ dedi.

‘’İzmirli hemşerilerimiz; temel sorun ve beklentilerinin çözümünü bekliyor’’

Her fırsatta, ‘’Yapılanı eleştirelim, fırtına koparalım, dört koldan sallayalım engelleyelim de insanların kafası karışsın’’ taktikleri kabak tadı verdiğini ifade eden AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ‘’Belediyecilik, bilimsel çalışma gerektirir, ayakları yere basan işler ve söylemler üretme makamıdır. Hatırlatırız. Ağızlarını her açtıklarında ‘rant, doğa, yağma’dan dem vuranların, kendi çıktıkları ihalelerle ilgili İzmir halkını bilgilendirmelerini bekliyoruz. Daha doğrusu İzmirli hemşerilerimiz; temel sorun ve beklentilerinin çözümünü bekliyor’’ dedi.

‘’İzmir’e yatırımları yaptık yapmaya da devam ediyoruz’’

CHP’nin suni gündemden başka bir icraatının olmadığını dile getiren Başkan Sürekli, ‘’Devletin yatırımları ve aşamalarından; daha da vahimi, kendi yaptıklarından, yapamadıklarından bihaberler. CHP’li yerel idareye önerimiz; biz İzmir için çalışmaya devam ederken, iyi ders çalışmalarıdır.

İzmir’e, AK Parti hükümetlerince, yatırımlar yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor. Konak Tüneli, Sabuncubeli Tüneli, çevre yolu, havalimanı, barajlar ve daha çok sayamayacağımız projeyi bitirdik. İzmirliler için birçok projeyi hayata geçirmek içinde devam ediyoruz. Son olarak, İzmirli sporseverlerin özlemle beklediği, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nu bitirdik. Göztepe artık kendi evinde, kendi semtinde oynamaya başladı. Alsancak Stadyumu’nun yapımı engellemelerle, geç başladı, devam ediyor, kısa sürede o da bitecek. Karışıyaka’nın stadını engellemeselerdi, başlamış olacaktık ve bugün onu da bitirmiş olacaktık. AK Parti’nin iktidarda olduğu 18 yılda, İzmir’e yapılan yatırımla, AK Parti’den önceki 18 yıllık iktidarın yaptığı yatırımı, yan yana getirip kıyaslanamaz bile’’ dedi. 

 
'Wuhan'dan gelen yolcularda virüs yok'
 
İzmir’de hangi belediyenin valiliğe ne kadar borcu var?
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Selami 2 Şubat 2020 Pazar 00:00

Iki staddan ve avm lerden baska ne yaptiniz

Yorumu oyla      6      5  
onu bunu 1 Şubat 2020 Cumartesi 15:53

Siz onu bunu bırakın, vakıflara aktardıklarınızın hesabını verin! 2 maaş alanları açıklayın, kızılayı açıklayın, ensarı açıklayın, hesap vermeyiz diyen reyizinizi açıklayın! Çevre yolu olsa nolur, olmasa nolur, yardım ahlakı bırakmadınız millette!

Yorumu oyla      6      5  
otogar metrosu 1 Şubat 2020 Cumartesi 15:07

sizden stad değil 4 kmlık metro istedik ama olmadı izmirli ile dalga geçmeye devam edin ama izmirli yemez..

Yorumu oyla      6      5  
Gürkan 1 Şubat 2020 Cumartesi 14:05

https://www.milliyet.com.tr/yazarlar/ozgur-kaynar/izmir-e-super-yol-1355789 2011 yılından ... "KARAYOLLARI 2’nci Bölge Müdürlüğü, çevreyolu hamlesinin bu en önemli ayağı için hazır. Proje, Büyükşehir Belediyesi’ne gönderildi. Sorumluluk bölgesinde kaldığı için Büyükşehir uzmanlarının incelemesi istendi. Ardından da hemen inşaata başlanacak. Müdür Erol Altun iki yılda bitirmeyi planladıklarını söylüyor." http://www.hurriyet.com.tr/ege/izmire-ikinci-cevre-yolu-25196815/ 2013 yılından ... " KARAYOLLLARI 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, günde 60 bin aracın kullandığı İzmir Çevre Yolu’nun gelecekte yetersiz kalacağı öngörüsüyle alternatif olacak yeni bir çevre yolu projesi için ön çalışmalara başladıklarını açıkladı." 2020 yılına girdiğimiz şu günlerde de projenin henüz etüt ve fizibilite çalışmalarının yapıldığını görüyoruz ama diğer yandan da engellediler deniyor :) kısmetse önümüzdeki 10 yıla etüt çalışmaları biter mi?

Yorumu oyla      6      5  
sezarın hakkı sezara 1 Şubat 2020 Cumartesi 13:47

1 gece de çeşme ve urla da acil kamulaştırma yapıp devasa arazileri araplara peşkeş çekenler rant tan falan bahsediyor. cidden ilginç !

Yorumu oyla      6      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Wuhan'dan gelen yolcularda virüs yok'
Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan Sağlık Bakanı Koca, "Çin'den ...
Kılıçdaroğlu'dan 'deprem vergisi' açıklaması
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ'daki deprem sonrası gündeme gelen ...
Türkiye'den Moğolistan'a seyahat uyarısı!
Dışişleri Bakanlığı, Moğolistan makamlarının, Çin'in Wuhan kentinde ortaya ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Neden ‘ayna’ hediye etti?
Mehmet KARABEL yazdı... Neden ‘ayna’ hediye etti?
Karşıyaka’dan bayrak yırtan ırkçı vekile tepki 
CHP Karşıyaka İlçe Örgütü tarafından, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil ...
Akşener’den Alsancak turu: İzmir’de kapanmaya yönelik çok iş yeri gördük!
İYİ Parti Lideri Akşener, kentte attığı esnaf turunda vatandaşlarla bir ...
 
Vekil Sertel’den net kongre mesajı: Deniz Yücel büyük bir oy oranıyla seçilecektir!
Milletvekili Sertel, 8 Şubat’ta yapılacak il kongresi için, “Deniz Yücel ...
'Filistin'i yok eden planı asla tanımıyoruz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları ...
'İkinci Çevre Yolu' polemiği büyüyor! CHP'li Yücel'den AK Partili Kaya'ya '5 maddelik' salvo
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti MKYK ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Gözü kara’ lidere veda!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva