HABERLER>POLİTİKA
26 Aralık 2022 Pazartesi - 09:07

AK Partili Sürekli, Çiğli'de CHP'li belediyeleri hedef aldı: Ya susuyorlar ya top çeviriyorlar!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın yürüttüğü ‘Türkiye Yüzyılı Buluşmaları’ Çiğli programıyla devam etti. İlçe Başkanlığında 3 kademe ile toplantı yapan ve Evka-5 esnafını ziyaretleri ile Küçük Çiğli ve İnönü Mahallesinde üye ziyaretleri yapan İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Çiğli’nin devlet yatırımlarıyla canlandığını belirterek “Çiğli’de dev projeleri hayata geçirirken; vatandaşlarımız yoldan, çöpten, çukurlardan şikâyet ediyor. Muhataplarıysa susuyor ya da top çeviriyor.” diye konuştu.

AK Partili Sürekli, Çiğli de CHP li belediyeleri hedef aldı: Ya susuyorlar ya top çeviriyorlar!

Esnaf ve vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Sürekli, eski ve yeni üye ziyaretleri de gerçekleştirdi.

Yaptığı sohbetlerde, son zamanlarda, başta Büyükşehir Belediyesi’nin telaşa kapılarak İzmir’e hak ettiği yatırımların yapılmadığına ilişkin söylemlerini hatırlatan Başkan Sürekli şöyle konuştu:

“Kim ne derse desin gerçek ortada. 20 yıllık AK Parti iktidarında İzmir’e 112 Milyar’ın üzerinde yatırım gerçekleştirdik. Bu yatırımlarda, 29 Milyar ile ulaştırma öne çıktı. 24 milyarın üzerinde aile ve sosyal politika, 21 Milyar Çevre ve Şehircilik, 12,4 Milyar tarım ve orman, her biri 2.5 milyara yakın olmak üzere sağlık ve eğitim alanlarında yatırımlar yaptık. Ellerinde aynı imkânlar varken sıfır üretimle günü geçiştirenlerin bu türlü çıkışları, boşa harcadıkları zamandan, yaklaşan sandık telaşından. Biz, İzmir’e 21 yıldır değer veriyoruz. Yaptıklarımız bunun göstergesi. Hatta; kent içi ulaşımı rahatlatan Konak Tüneli gibi; Özkanlar Pazar Yeri, Buca Cezaevi gibi kronik yerel sorunları çözdük, ihtiyaçları karşıladık. CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nin de ilçe belediyelerinin de bizden talep edip karşılık görmediği, yolunun açılmadığı tek bir iş yok. Eğer ortaya bir eser, tamamlanmış bir proje çıkmıyorsa, bu tamamen onların sorunu!”

ÜNİVERSİTE VE HASTANEYLE CANLANDI…
Her ilçede olduğu gibi, Çiğli’de de AK Parti’nin eserlerine dayanan bir canlılık yakalandığına dikkat çeken İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Çiğli’yle buluşturduğumuz Katip Çelebi Üniversitesi’nin ilçeye kazanımları tartışmasız. Üniversitemiz; 16 binin üzerindeki öğrencisi, bin 500’ün üzerinde akademik ve idari personeliyle Çiğli için prestij kaynağı olduğu gibi, yarattığı katma değerler ile de ilçeye hareket kazandırdı. Öğrenci ve personelimiz ilçemizde ikamet ediyor, burada tüketiyor. Bakırçay Üniversitesi’ne bağlayarak eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne kavuşturduğumuz Çiğli Devlet Hastanemiz; bugün sadece ilçenin değil, bölgenin ihtiyacını karşılayacak donanımda. Çevre Yolu’nun katkıları ortada. Aslında, İzmir’in hangi ilçesine gidilirse gidilsin, böyle eserlerle karşılaşıyorsunuz. Ve hepsinin altında AK Parti’nin hizmet aşkı var. 21 yıldır Türkiye’de iz bırakmadığı şehir, kasaba, köy, mahalle bırakmayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası var.” dedi.

İLÇE TEŞKİLATINDA GÜNDEM: SANDIK
İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Çiğli Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları ile yaptığı toplantıda yeni üye çalışmaları ve sahadaki geri dönüşlere ilişkin bilgi aldı. 10 Ocak’ta sandıkla ilgili güncellemelerde, ilk etabın tamamlanacağını söyleyen Sürekli; “Güncellemelerimizi asil ve yedek olarak yapacağız. Sandık güvenliğini sağlamak tüm partilerin görevi olmalı. Sandıklara sahip çıkmamız önemli. Her sandık için çok sayıda müşahit planlayacağız. Son ana kadar yeni üye çalışmalarımızı yürüteceğiz. İzmir olarak yaklaşık 4 yıldır sokaklardayız. Kapı kapı dolaşıyoruz. Gönül Seferberliğimizi ve yeni üye kampanyalarımızı yıllardır yapıyoruz. Genel Merkezimizin talimatlarıyla son dönemde daha da hızlandırdık. Koyduğumuz her hedefi yakaladık. Türkiye genelinde birincilikler aldık. Bunda, ilçe teşkilatlarımızın payı büyük. Bizlere duyulan, partimize duyulan güvenin, gösterilen rağbetin karşılığını vermek de bizim işimiz. O nedenle, dokunduğumuz üye ve vatandaşlarımıza yeniden dokunacak, tuttuğumuz elleri bırakmayacağız”

 
Nae Sao Paulo ısrarı... Rota yeniden İzmir'e mi?
 
Mehmet Ali Erbil'den aşk açıklaması
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
uydur uydur salla 26 Aralık 2022 Pazartesi 20:46

yeni sinyal sistemi için İZBAN Hattı'nı neden kapatacaksın? Hem de 1 yıl. Dalga mı geçiyorsun?

Yorumu oyla      2      3  
tunaya cvb 26 Aralık 2022 Pazartesi 16:58

dibi delik gordes barajınımı sölüyosun gram su tutmuyor..sinyalızasyon için neden hat kapatılsın?saydıgın şeyleri zaten hukumet yapmak zorunda bu şehir yılda 100 mılyar vergı verıyor izmir ıst otobanı 500 tl sanki bedava.. 20 yılda 1 metre metro yapmayan akp yi burda savunma esas sana güle güle

Yorumu oyla      3      3  
Tuna'dan masallar 26 Aralık 2022 Pazartesi 16:52

İzmir Metro Hattı'nın sinyalizasyon sistemi 90 saniye aralıklarla işletme yapılması için 2015-2016 yılında yenilenmişti. Hat kapatılmamış, seferler aynı sekilde devam etmişti. Zaten neden kapatılsın ki?

Yorumu oyla      2      3  
Gürkan 26 Aralık 2022 Pazartesi 16:45

Oy vermeyen İzmir'e bu kadar yatırım mı yapıldı. Cebinden mi yapıyorlar? Oya göre mi proje yapılması gerekiyor? Zihniyete bak! Buca Metrosu'nun maliyetine 30 tane Konak Tünel'i yaparsın. Ne tüneli! İZBAN hattı yıllarca kapalı kaldı, baştan doğru düzgün sinyal sistemini neden yapmadılar? Belediye banliyö hattına yatırım yapmasa, Piriştina İZBAN projesini gündeme getirmeseydi böyle bir sistem bugün olmazdı. Bu hat sıfırdan da açılmadı. Hat üzerinde yapılan inşaatları belediye yapmış, senin yapacağın bozulmayan, sık sefer aralığına izin verecek sinyal sistemini yapmaktı. Yapıldı mı, hayır. 2011'den beri Kemalpaşa Lojistik Köyü yapılacak, yük trenleri buraya yapılacak ilave hatlarla mevcut hattan çıkarılacaktı. Yapıldı mı, hayır. Şehir vergi veriyor, çevre yolu YİD yapılıyor. Neden? Gördes Barajı neden su tutmuyor? Aynı hatayı belediye yapsaydı çoktan soruşturma açılırdı.

Yorumu oyla      2      3  
tuna 26 Aralık 2022 Pazartesi 13:46

idris akkoyun yalan soyleme belediyenin borcu iki yılda ikiye katlanmadı, istanbul izmir otoyolu, bayraklı tüneli konak tünelleri izban projesi ve barajlar daha ne olsun oy vermeyen izmire bu kadar yatırım yapıldı yalanı bırakın izbanın sinyalizasyonunu 2012de japonlar yapacaklardı ortak olan chp belediyesi hattın bir kısmının bir sene kapatılmasını kabul etmediğinden dolayı yapılamadı hadi şimdi hepinize güle güle

Yorumu oyla      4      8  
idris akkoyun 26 Aralık 2022 Pazartesi 12:32

sormayın Menemen Belediyesinin tarihinin toplam borcu 532 milyon iken iki yıl içinde ikiye katlayıp bir çivi çakmadığınız gibi.

Yorumu oyla      7      5  
Açıklayın! 26 Aralık 2022 Pazartesi 10:37

İzmir'e 112 milyarlık kamu yatırımlarının tek tek bir listesi var mı? Şuraya şunu yaptık, bedeli budur diye. Yap-işlet-devret diye yapılan bir takım işleri çıkar geriye ne kalıyor? İstanbul-İzmir Otoyolu'nun tüm maliyetini buraya ekliyorsunuz.

Yorumu oyla      6      5  
26 Aralık 2022 Pazartesi 09:50

Akepenin Çiğli'ye zerre miktar faydasını görmedik. Ne hakla ilçeye geliyor? Akepenin Çiğli'ye yaptığı tek şey sağlam zeminli semtin yeni yapılan Egekent Devlet Hastanesini yıkıp 100.000 nüfuslu Egekent ahalisini Çiğli Bölge Hastanesine oradan oraya sürüklemek oldu. Bir de İzban'ın hala TCDD'den kaynaklı sinyalizasyonunu yapmadılar. Yapsalar 3-4 dakikada bir çalışacak ve Çiğli halkını ulaşımdan mahrum etmeyecekti. Sürekli adamsan bunlardan bahset. Demogoji yapma Çiğliye gelip.

Yorumu oyla      8      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kadro düzenlemesi Meclis'e geliyor!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sözleşmeli personelin ...
Erdoğan, Ronaldo'nun yeni adresini duyurdu
Dünya Kupası hakkında konuşan Erdoğan, Ronaldo için "Şimdi aldığım bilgilere ...
Başkan Aksakal'dan İzmir'de açıklamalar: CHP'ye 'danışman' tepkisi!
Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, CHP Genel Başkanı ...
 
Akşener: Elbette Başbakan Meral olacak
İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Elbette Başbakan Meral olacak. Onunla ...
'Halkı dinlemeden yola çıkanlar hep başarısız oldu'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Türkiye Ormancılığında 98. Yıl' ...
İbrahim Kalın'dan Fransa'ya PKK tepkisi!
Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Kalın, Paris'te çıkan olayları hatırlatarak, ...
 
AK Partili Kaya Karabağlar'da sahaya indi: Kentsel dönüşüm olmazsa olmazımız!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar'da gerçekleştirdiği ...
Gündem yoğun... Kabine yarın toplanıyor!
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ...
Bakan Özer'den ücretsiz yemek açıklaması!
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Öğrencilere ücretsiz öğle yemeği verilmesine ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva