HABERLER>POLİTİKA
1 Nisan 2023 Cumartesi - 15:06

AK Partili Saygılı'dan 'devir-teslim'de mesaj: Allah'ın matematiği gündelik matematiğin üstündedir!

AK Parti İzmir İl Başkanı iken milletvekili aday adayı olmak için istifasını veren Kerem Ali Sürekli’nin yerine MÜSAİD eski başkanı Bilal Saygılı’nın atanması sonrası devir teslim töreni gerçekleştirildi. Başkan Saygılı, AK Parti'nin kentteki oylarının düşük olduğu yönünde Millet İttifakı'ndan gelen söylemlere yanıt olarak "Allah'ın matematiği gündelik matematiğin üstündedir. Allah nasip ederse onların kurduğu matematik hesabını bir bir eriteceğiz ve bunu İzmir'de hep birlikte başaracağız" dedi.

AK Partili Saygılı dan  devir-teslim de mesaj:  Allah ın matematiği gündelik matematiğin üstündedir!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimlerin 14 Mayıs’ta yapılacağını açıklamasının ardından siyasi partilerde milletvekili aday adaylığıyla ilgili istifalar yaşanmıştı. AK Parti İzmir İl Başkanı görevinde bulunan Kerem Ali Sürekli’nin de aday adaylığını ilan ederek istifa etmesinin ardından göreve vekaleten Nail Kocabaş atanmıştı.

- ERDOĞAN’DAN TEŞKİLATA MESAJ: İZMİR’İ ALIN, BU ŞEREFİ BİZE NASİP EDİN!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Özgür Hızal, AK Parti İzmir İl Teşkilat Başkanı ve başkanvekili Nail Kocabaş ile MÜSİAD İzmir eski başkanı Bilal Saygılı isimlerinin öne çıktığı süreçte hafta sonu yapılması beklenirken Perşembe günü Ankara'ya davet edilen 3 isim sonrası karar açıklanmıştı.  Yapılan istişarelerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı ile Sürekli’den boşalan il başkanlığı koltuğuna MÜSİAD İzmir eski başkanı Bilal Saygılı atanmıştı.

DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİ
Atama kararının ardından ise bugün AK Parti İzmir eski İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile AK Parti İzmir’in yeni İl Başkanı Bilal Saygılı arasında devir teslim töreni gerçekleştirildi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen törende iki isim önemli açıklamalarda bulundu.

SÜREKLİ: SAYGILI BAŞKANIMIZIN HİZMETİNDEYİZ, İZMİR'DE CUMHURBAŞKANIMIZI BİRİNCİ YAPACAĞIZ
İlk olarak değerlendirmelerde bulunan eski İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “ 16 Nisan 2019 tarihinde sayın Cumhurbaşkanımızdan aldığımız görevi 4 yıl sürdürdük. Elhamdülillah teşkilatımız ile sizlerle hizmet etmeye çalıştık. Kurucularımızın, eski dönem il başkanlarımızdan, teşkilatımızın destekleri ile teşkilatımıza hizmet etmeye çalıştık. 16 Mart tarihinde milletvekili aday adayı olmak için görevimden istifa ettim. Görevi de geçici süreli Nail Kocabaş kardeşimiz yürüttü. Bu süreçte değerlendirmeler sonucunda Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tezhipleri ile Sayın Bilal Saygılı Kardeşimizi il başkanı olarak atanmıştır. Hayırlı uğurlu olsun. Saygılı başkanımı tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Allah yolunu bahtını açık etsin. Bilal Saygılı başkanımızın her daim yanındayız emrindeyiz, partimizin neferi olarak her zaman hep birlikte çalışacağız. Biz biriz, beraberiz, İzmir'iz. Allahın izni ile seçimlere 43 gün kaldı. 43 günde gece gündüz demeden Bilal Saygılı başkanımızın liderliğinde Türkiye'de Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kapı kapı dolaşacağız. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Cumhurbaşkanımız en yüksek oy ile bir defa daha cumhurbaşkanı göstereceğiz. Aynı zamanda bir iddiamız daha var. İnşallah bu dönem Cumhur ittifakı olarak İzmir'de Cumhurbaşkanımızı birinci yapacağız. Bilal Başkanımızın başkanlığında bu teşkilatın buna hazır olduğunu görüyorum"dedi.

SAYGILI: BİZ AK PARTİ'NİN NEFERİYİZ
Göreve gelmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren AK Parti İzmir’in yeni İl Başkanı Bilal Saygılı ise, "AK Parti İzmir il başkanı olarak burada olmanın bana getirdiği onur, bu dünyada hiçbir değerin eşitleyemeceği bir konumdur. sizlerle olmaktan onur duruyorum. İnşallah çok güzel işler yapacağız. Ayrıca Kerem Ali Sürekli başkanımıza bu 4 yılda gösterdiği kıymetli mücadelesi için teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun. Rabbim yolunu açık etsin. Hiç darda bırakmasın. Bir çoğumuz niyetliyiz. Ramazan ayının da hepimize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Ben sizlerle teşkilatın içinde birebir çalışmamış gibi gözüksem de geçiş dönem il başkanlarımız da buna şahit, belediye başkanlarımız da buna şahit . Bizler çok yoğun temaslarda olduk. STK'larda başkanlıklar yaptık. Biz AK parti'nin bir neferiyiz. Hem STK'larda hem iş dünyasında Cumhurbaşkımızın bize verdiği görevi layıkıyla yapmaya çalıştık" diye konuştu.

EN BÜYÜK DÜŞMAN FİTNE VE DEDİKODU
Teşkilatlar içinde düzeni sağlayacaklarını vurgulayan Saygılı, "AK Parti teşkilatında geçmişte de olmadı ancak bizim dönemimizde de adam kayırmaca olmadan, doğru neyse teşkilatın içinde bunu sağlayacağız. Bir dava düzgün ve doğruluk üzerine giderken en büyük düşmanı fitne ve dedikodu. Bu davada fitne ve dedikoduya mahal yoktur.Cumhurbaşkanımızın bu görevi bize vermesi ayrı bir sorumluluğu üstümüze vermektedir. Biz bu sorumluluğun farkındayız. Bizler koltuktan güç alan insanlar değiliz, koltuğa güç veren insanlarız. Güç veren insanları da burada görüyorum" ifadelerini kullandı

14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yapan Saygılı, "Ülkemiz çok büyük bir dönüm noktasında geçiyor. 14 Mayıs seçimlerine birlikte  kazanacağız ve inşallah zafer bayrağını birlikte göklere çekeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız bu davada her dakikasını, her saniyesinde davanın kalitesini ilmik ilmik işledi. Bize düşen bu kumaşı kaliteli bir şekilde teşkilatımıza sunmaktır. Eğer fitne ve fesata düşmezsek bizi mağlup edemezler" dedi.

ALLAH'IN MATEMATİĞİ GÜNDELİK MATEMATİĞİN ÜZERİNDEDİR
Muhalefetin 'matematik' hesabını eleştiren Saygılı, "Bizim matematiğimiz yok. Allah'ın matematiği gündelik matematiğin üstündedir. Allah nasip ederse onların kurduğu matematik hesabını bir bir eriteceğiz ve bunu İzmir'de hep birlikte başaracağız. Adı millet olup milletten bir haber olanlara karşı muzaffer olacağız. 14 Mayıs'tan sonra, 15 Mayıs sabahında 30 Mart 2024 için bismillah diyeceğiz. İzmirimizin, büyükşehir ve tüm ilçelerin hak ettiği desteğe ulaşması için var gücümüzle çalışıp Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü tutacağız. AK Parti İzmir olarak kenetlenecek, yorulmayacak ve başaracağız" ifadelerini kullandı.

 
İYİ Parti'ye kurşun gözaltısında karar!
 
Erdoğan’dan teşkilata mesaj: İzmir’i alın, bu şerefi bize nasip edin!
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ayşegül 2 Nisan 2023 Pazar 23:03

??????İzmir Atasını seven ve ona asla ihanet etmeyen şehirdir Biz Mustafa kemalın ASKERLERİYİZ ''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" NE MUTLU ATATÜRKÇÜYÜM DİYENE.... AKP ANCA İZMİRİMİ RÜYASINDA GÖRÜR.

Yorumu oyla      3      4  
Ağam 1 Nisan 2023 Cumartesi 23:32

Alabileceğiniz bizim kapının demiri.izmiri ne almayı olum kapımıza gelemiyorsunuz kapımıza..

Yorumu oyla      5      5  
Ağam 1 Nisan 2023 Cumartesi 23:30

Karşıyaka %75 CHP söyleyeceklerim bu kadar.

Yorumu oyla      5      5  
Mehmet79 1 Nisan 2023 Cumartesi 22:16

işiniz gücünüz din istismarı.

Yorumu oyla      3      5  
Oğuz Kaan 1 Nisan 2023 Cumartesi 21:53

Bıktık bu heriflerin istismarlarından

Yorumu oyla      3      4  
Hale bak! 1 Nisan 2023 Cumartesi 18:48

"3-7 Ocak 2013 tarihleri arasında üç kişi Amerika Pensilvanya’ya gittik. Burada üç kişi Fethullah Gülen’in de kaldığı çiftlik evinde bize tahsis edilen müstakil evlerden bir tanesinin odasında kaldık. Daha sonra kahvaltı yapıyor, saat 09:00’da Fethullah Gülen geliyordu.” bu ne?

Yorumu oyla      3      4  
mahsun 1 Nisan 2023 Cumartesi 18:44

değiştirir karsıyakalı değiştirir nasıl gözgöz horozu yıktıysa chp de yıkılır gider

Yorumu oyla      3      7  
Bülent Işık 1 Nisan 2023 Cumartesi 18:03

Türkiye'de asgarî ücret 200 euro olarak yanlış yazılmış yaklaşık 410 euro.

Yorumu oyla      3      4  
Bülent Işık 1 Nisan 2023 Cumartesi 17:54

Pazarda kuru soğanın kilosu 25 lira. Almanya'da kuru soğanın kilosu 0.60 euro yani yaklaşık 13 lira.Almanya'da asgarî ücret 1600 euro Türkiye'de 200 euro. Bu da matematik.

Yorumu oyla      4      4  
ayşe 1 Nisan 2023 Cumartesi 17:35

oy pusulasında KK 3.sırada 4 aday var 3nü çıkar 4-3=1. KK. Bahçeli bunu sevdi

Yorumu oyla      3      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oy pusulasındaki yerleri belli oldu
Cumhurbaşkanı adaylarının seçim pusulasındaki yerleri için kura çekimi ...
CHP'den tepkilerin ardından 'seccade' açıklaması
CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccade üzerinde ...
CHP İzmir’den iftar ve sahur ziyaretleri
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ramazan ayı ...
 
Av. Aydın Özcan CHP’den yola çıktı
Avukat Aydın Özcan CHP İzmir milletvekilliği aday adaylığını açıkladı…
Bakan açıkladı: EYT'liler ilk maaşını ne zaman alacak?
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar'ın ...
Gündem olmuştu: CHP'den 'seccade' açıklaması
Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP), sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafa ...
 
CHP'li Sındır'dan yargı mensuplarının özlük hakları için uyarı!
İstiklal Madalyası Verilmiş Bulunanlara Vatani Hizmet Tertibinden Şeref ...
İYİ Partili Kırkpınar’dan iddialı çıkış: İzmir’de oyumuz yüzde 25!
İYİ Parti önceki dönem İl Başkanı ve İzmir 2’nci Bölge Milletvekili Aday ...
Çelik: Danimarka nefret suçlarının merkezi oldu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Danimarka, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva