HABERLER>POLİTİKA
28 Mayıs 2023 Pazar - 22:12

AK Partili Saygılı'dan balkon konuşması ve '2024' mesajı: Artık İzmir'in zamanı geldi!

Resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi sonrası AK Parti İzmir’de de büyük bir coşku yaşandı. Binlerce vatandaş il binasına gelerek sevince ortak olurken AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı  parti binasında yer  alan balkondan vatandaşlara seslendi.

AK Partili Saygılı dan balkon konuşması ve  2024  mesajı: Artık İzmir in zamanı geldi!

Oktay GÜÇTEKİN  - Ozan EKİZ / EGEDESONSÖZ – Türkiye Cumhurbaşkanını seçmek için bugün sandık başına giderken,  sandıkların kapanması ile birlikte gözler sandıklardan çıkacak pusulalara çevrilmişti. Saat 17 itibari ile oy sayım işleminin gerçekleştirildiği süreçte ise resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önünde yer alarak yeniden seçimlerin galibi oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim sonrası Ankara'ya doğru yola çıkmadan önce gelen vatandaşlara seslenerek ‘zafer’ konuşmasını gerçekleştirdi. Erdoğan'ın açıklamaları sonrası AK Partiye gönül veren vatandaşlar yollara çıkarken bir çok yolda uzun konvoylar oluşturan seçmenler aynı zamanda AK Parti İzmir İl Binası önünde de bir araya geldi.

İZMİR’DE BALKON KONUŞMASI
Cumhurbaşkanının zafer konuşması sonrası ise AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, HÜDAPAR ve BBP İzmir İl Başkanı parti binasında bulunan balkondan kutlamaya gelen vatandaşlara seslendi.

AŞKIN: ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN
HÜDA-PAR İzmir İl Başkanı Hasan Aşkın, “İzmir’i hak ettiği hizmete kavuşturacağız inşallah.  Son kez hatırlatalım. Adil, hakkaniyetli, yerli ve milli hizmet anlayışı ile bu yola devam etmeliyiz. Bizler komşularımıza, akrabalarımıza, dostlarımıza, düşünceleri ne olursa olsun, hangi partiden olursa olsun ayrım yapmaksızın herkese dokunmalıyız. Herkesi yerli ve milli noktada beraber  hareket etmeyi sağlamalıyız. Dokunmalıyız ki davamızı, derdimizi anlatabilelim. Sevincimizi, zaferimiz kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

ÖKSÜZ: ALLAHIM BİZİ BİRLİK VE DİRLİKTEN AYIRMASIN
Balkonda açıklama yapan BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, “Bu güzel günü bize yaşatan güzel rabbime hamd olsun. Bugün kazanılan zafer, şehitlerimizin cevherindeki kurumayan kanın zaferidir. Bu zafer Karabağ’da ve hangi coğrafyada yaşayan Müslüman varsa onun zaferidir. Bu zafer Ay yıldız altında yaşama iradesi göstermiş yüce Türk milletinin zaferidir. Bizleri rabbim birlikten dirlikten ayırmasın”dedi.

SAYGILI: YEREL YÖNETİMLERE SESLENMEK STİYORUM…
Kürsüye çıkan ve açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı Bilal Saygılı, vatandaşın son sözü söylediğini belirtirken  “İzmir… Güzel İzmir!Bağımsızlık sevdalısı İzmir… Maşallah… Bu ne aşk… İzmir'in kararının zaferi bugün büyük Türkiye’nin zaferi bugün Türkiye yüzyılının mimarı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferi hayırlı uğurlu olsun. Bugün Türkiye kazandı, necip millet kazandı. Teşekkürler İzmir, teşekkürler aziz teşkilatım. Yarın 29 Mayıs İstanbul'un Fethi. Bugün 28 Mayıs’ta artık etkin, güçlü, tam, bağımsız güçlü Türkiye günü oldu. Hayırlı uğurlu olsun. Zaman zafere koşan zamanı. Türkiye Yüzyılına İzmir yüzyılından başlama zamanı. Artık İzmir'in zamanı geldi. Büyük Türkiye zaferini büyük İzmir zaferi ile taçlandırıyor muyuz? Allah hepinizden razı olsun. 24 yıldır İzmir’i yönetenlere sesleniyorum. Atalarımız ne demiş? Lafla peynir gemisi yürümez. Bunlar diyorlardı ki İzmir hakkını alacak, aşkla İzmir… VS. İzmirliler ile adeta dalga geçiyorlar. El insaf. Onlar bugüne kadar İzmirliye kadar verdiği hangi sözü tuttular. Yollarımız delik deşik. Körfezimiz kokuyor, trafik her gün kilitleniyor, gecekondudan geçilebiliyor mu? Her yağışta İzmir’e seller basıyor mu? Biz buna dur diyecek miyiz.  AK Parti gönüllüleri, İzmirlileri hizmet ile buluşturmaya var mısınız? Aylardır iktidar hayali görenler şunu bilmelidir ki Bay bay kemal, son sözü millet söyler. Biz 21 yıldır kardeşlik hukukunun hakkını verdik, sanayi savunmasını hakkını verdik, sağlığın hakkını verdik, dış politikanın hakkını verdik, memurun, işçinin, emeklinin hakkını verdik… Onun için 21 yıldır aziz milletimiz bugün gibi desteğini verdi, emanetini teslim ettik. Desteklerinden dolayı halkımıza ve İzmir’imize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bugün zafer ile ülkemiz taçlandı, yorgunluğumuz anlam kazandı. Bugün kaybedenin olmadığı, kazananın Türkiye olduğu bir gündür. Herkesin kendini daha fazla mutlu hissedeceği bir gündür bugün. Kime oy vermiş olursa olsun tüm kardeşlerimizin bayramıdır bugün. Biz tüm vatandaşlarımızı sevgi ve muhabbetle kucaklıyoruz. Sorumluluğumuz daha da arttı. İzmir bize 2024 seçimleri için ayrı bir sorumluluk yükledi. Diğer seçim çalışmalarını bugün burada hemen başlatıyor muyuz? Yerel seçimlerde başarılı olmak için durmak yok yola devam!” ifadelerini kullandı.

 
Meral Akşener: Sayın Erdoğan'ı tebrik ediyorum
 
Başkan Soyer’den seçim yorumu: İzmir büyük bir destan yazdı!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
29 Mayıs 2023 Pazartesi 09:14

sahte seçmenler, oturmadığı halde düzenlenmiş seçmen kağıtları. mürekkepte yok. tüm Türkiye genelinde bu uygulamayı yaptığınızda 200 kere seçim yapsanızda kazanamazsınız. hile hurda. Ülke hukuksuz durumda.

Yorumu oyla      5      3  
29 Mayıs 2023 Pazartesi 08:43

İzmir size üçün birini bile vermedi. Rezil adamlar.

Yorumu oyla      5      3  
satılık vatandaşlık 28 Mayıs 2023 Pazar 22:54

erdoğan izmirde hep kaybettı kaybedıcek..suriyelıler sayesınde kazandınız..

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Meral Akşener: Sayın Erdoğan'ı tebrik ediyorum
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''Kesin olmayan sonuçlara göre ...
İzmir’in o ilçesinde dikkat çeken oy… Yüzde 85 Kılıçdaroğlu!
İzmir’in Narlıdere ilçesinde sandığa giden seçmenlerin yüzde 85’inin Kemal ...
Kemal Kılıçdaroğlu: Gitmiyoruz buradayız
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonrası ...
 
'Seçmenimiz bizim olduğumuz yeri seçmiştir'
Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ...
İzmir’in sandık karnesi… Katılım oranında düşüş!
Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu, oylarını ...
Devlet Bahçeli: Türk milleti tarih yazmıştır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası yaptığı açıklamada, "Türk ...
 
İzmir’de ilçe ilçe sonuçlar… Kılıçdaroğlu: 28 Erdoğan: 2!
İzmir’de ilçe seçim sonuçlar netleşti. Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip ...
Cumurbaşkanı Erdoğan: Kazanan sadece Türkiye'dir!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün kazanan ...
CHP İzmir binası önü karıştı… Büyük kavga!
Resmi olmayan sonuçlara göre seçimlerin Erdoğan lehine sonuçlanmasının ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva