HABERLER>POLİTİKA
26 Mayıs 2023 Cuma - 10:03

AK Partili Kaya: CHP’li seçmen Kılıçdaroğlu’ndan kurtulmak istiyor!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “CHP’li seçmen kardeşlerim, kendi partilerinin Atatürk’ün kurduğu parti haline gelmesi için mücadele ediyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu ise Kılıçdaroğlu’ndan kurtulmak için bir şans olarak görüyor. Vatandaşlarımız bu değişimi istiyor” ifadelerini kullandı.

AK Partili Kaya: CHP’li seçmen Kılıçdaroğlu’ndan kurtulmak istiyor!

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya SonSöz TV’ye konuk oldu. Gazeteci Fatih Yapar’ın sorularını yanıtlayan Kaya, 14 Mayıs seçimlerini değerlendirirken, 28 Mayıs seçimleri hakkındaki görüşlerini de paylaştı.

AK PARTİ İZMİR’DE 8 VEKİL ÇIKARDI, CHP İSE 10 VEKİL ÇIKARDI
14 Mayıs’ta yapılan seçimlere giderken Millet İttifakı’nın yapmış olduğu seçim propagandasını eleştiren AK Partili Kaya, “Seçim döneminde öyle bir propaganda yapıldı ki, AK Parti, MHP ve Cumhur ittifakı bitti. Mecliste ezici çoğunlukla biz kazanacağız, Recep Tayyip Erdoğan bitti... Yüzde 60’a yüzde 40 ile kazancağız dediler. 14 Mayıs’ta sandıktan çıkan sonuç belli. Mecliste ezici çoğunluğu Cumhur İttifakı kazandı. Diğer tarafta İzmir’de biz 8 milletvekili çıkardık. CHP 10 milletvekili çıkardı… Listede İzmir’de CHP’nin 10 milletvekili var. Diğer isimler CHP’den vekil değiller. 4’ü de diğer ittifak partilerine gitti. Biz 2 bölgede 40 bin oy daha alsak biz 10 vekil CHP 8 milletvekilinde kalacaktı. İzmir yerelde bir mesaj verdi” dedi.

CHP’Lİ SEÇMEN İKİNCİ TURU KILIÇDAROĞLU’NDAN KURTULMAK İÇİN ŞANS OLARAK GÖRÜYOR
CHP’nin İzmir’de hazırladığı Milletvekili listesini eleştiren AK Partili Kaya, “Bize 260 bin oy lazım. Eğer bu oy alınsaydı seçim kafadan bitmiş oluyordu. Kılıçdaroğlu için ise milyonlarca oy gerekiyor. Masadaki partilerin 14 Mayıs’a kadar olan beyanlarının ne kadar gerçek dışı olduğunu 14 Mayısta görmüş olduk. Fakat bunlar 14 Mayıs’tan önce farklıydı, şuanda çok daha farklı… Milletimiz Altılı Masadaki bu tutarsızlığı görüyor. Biz 14 Mayıs’ta vatandaşımıza gittik konuştuk. Vatandaşımıza bir vizyon anlattık. Millet İttifakı ne anlattı vatandaşlara? Hangi vizyonu paylaştı? İzmirli vatandaşlarımız kendilerini CHP tarafından kandırılmış hissediyor. CHP’nin Bir vekili Atatürk’e ırkçı diyen adam meclise gitti. Ancak İzmirli hemşerilerimiz Türk Silahlı Kuvvetlerine hakaret eden Foggo’yu geri gönderdi. Hemen de pazartesi günü toplamış bavulunu gitmiş kendiside… İzmir için ben şansım diyordu ancak, İzmirlilere kızmış herhalde ki hemen ertesi gün valizini toplayıp gitmiş. Şuanda İzmir’de, Kılıçdaroğlu’na oy atan seçmen Foggo’yu gönderdik sıra Kılıçdaroğlu’nda diyorlar. İzmirliler bu noktada değerlendirmeler yapıyorlar. Dün yayında gördüm şaşkınlık yaşadım. Yüksel Taşkın ile ilgili Atatürk’e ırkçı dediler diyorlar, Kılıçdaroğlu hayır efendim öyle bir şey demedi diyor. Oysa İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bile, insanalrın düşünceleri zamanla değişebilir diyebilmişti. Kılıçdaroğlu’nun bu söylemi dahi başlı başına yeterli bir örnek aslında. Sen Atatürk’e ırkçı diyen adamı vekil yaptın. Geçmiş dönemden Atatürkçü vekilleri partiden sildin attın. Musa Çam, Atilla Sertel, Tacettin Bayır ve Kamil Oktay Sındır’ları partiden sildin. Bunlar birde Atatürkçülüklerinin yanı sıra İzmir’de ikamet ediyordu. Onları gönderdin, yerlerine İzmir’de ikamet etmeyen vekilleri yerleştirdin. Yüksel Taşkın, İzmir’de karşılığım var diyordu… Gördüler karşılığının ne kadar olduğunu. CHP’li seçmen kardeşlerim, kendi partilerinin Atatürk’ün kurduğu parti haline gelmesi için mücadele ediyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu ise Kılıçdaroğlu’ndan kurtulmak için bir şans olarak görüyor. Vatandaşlarımız bu değişimi istiyor” ifadelerini kullandı.

CHP SEÇMENİ KENDİ PARTİSİNE OY VERMEK İSTİYOR
CHP’li seçmenlerin Atatürk’e ırkçı diyen adaylara artık oy vermek istemediğini söyleyen AK Partili Kaya, “Seçimler milletin iradesidir. Millet İttifakı seçimleri milletin iradesi olarak görmek yerine algı peşine düştü. Sahte anketler dahi yayınladılar. Milletin kalbine kim girerse o seçimleri alıyor.  Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Milletin, kalbi ve vicdanında çok güzel yer almış. Bizim bir vizyonumuz vardı. 14 Mayıs’tan sonra bu cumhuriyetin tam bağımsızlık yolunda ilerlemesi sonucunda projelerimizi açıkladık… Bu işler masada toplanıp olmuyor. Akşener kendisi söyledi, burası menfaat masası diyordu. Vatandaş bunu gördü ve cevabı verdi… Farkın çok daha fazla açılacağını düşünüyorum ben. CHP Seçmeni kendi partisine oy vermek istiyor. Atatürk’e ırkçı diyen adama oy vermek istemiyor, kendi partisini istiyor. Ben her zaman söylüyorum. İzmir’deki CHP’lilerin Kılıçdaroğlu’ndan çektiğini, başka kimseden çekmedi. İzmirli hemşerilerimize Tıpış tıpış gidip oy vereceksiniz lafları var. İzmirli hemşerilerimizde biraz prim verdi bu olaya, İzmirli bir şey demiyor diye giderek arttırdı. Ancak şuanda İzmirli bir şey diyor, 14 Mayıs seçimleri bitti Kılıçdaroğlu masalara vurarak video çekiyor. Sayın cumhurbaşkanımız milyonlarca fark attı, o masaya bizim için vurmuyor. Kendi partisi için vuruyor. Bizim için, Kılıçdaroğlu kalsa 20-30 yıl iktidar süremiz devam eder. Kılıçdaroğlu’nun geldiği durum tamamen samimiyetsiz ve tutarsız bir durum” dedi. 

 
Zehir seralarına baskın: 201 kök kenevir ele geçirildi!
 
Terör örgütü üyeleri sınırda yakalandı
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
şamil 26 Mayıs 2023 Cuma 20:06

15 seçim kaybetti kasetle geldi hala gitmiyor......

Yorumu oyla      3      3  
Alen doğu gencer 26 Mayıs 2023 Cuma 17:24

CHP seçmeni ilk önce tayyip erdoğandan kurtulmak istiyor. sonrası kemal kılıçdaroğluna bakarız. şu an ülkenin geldiği kötü durum belli. önceliğimiz kesinlikle kemak bey değil. hep söylendiği gibi bu bir rejim seçimidir. bu sebeple vatanını seven sandığa gidip kemal beye oy vermelidir.

Yorumu oyla      3      4  
Bayan Yanı 26 Mayıs 2023 Cuma 14:46

Bence Kemal, İzmir İl başkanı olsun.

Yorumu oyla      7      15  
.. 26 Mayıs 2023 Cuma 14:29

Sizin gibi kişilerden ve AKAPE zihniyetinden kurtulmak istiyoruz. AKAPE Zihiyeti ne dersiniz şudur; Yolsuzluk, Hırsızlık, Yalan, Saktekarlık, Mülteci Sorunu, Toplumun Örf Ananelerinden uzaklaştırılması (Ahlak, Hoşgörü, Nefret tohumu etmek vs vs gibi) Yandaşcılık, Ülkeyi Araplaştırma çabası Ortadoğu projesinin parçası haline getirilmesi, Adalet, Hak, Hukuk için ve Ekonomi durumu pahalılık, Dövizlerin ülkedeki etkisi Bunun seneni dışa bağımlı olmamızdan kaynaklı, Üretime ülkede önce kota getirilerek bitirilmesi, Fabrikaların satılması sonra o ürünlerin fahiş fiyatlara çıkması Enflasyon Alım gücü daha niceleri var. İşte bunlar için AKAPE ve sizleri istemiyoruz. İktidarın ve sizlerin İzmire katkısı yok, son seçim %31 e %63 izmirde hala konuşuyorsun.

Yorumu oyla      18      9  
26 Mayıs 2023 Cuma 14:00

bu adam yanlış meslek seçmiş. komedyen olsun :))))

Yorumu oyla      17      9  
Lombak 26 Mayıs 2023 Cuma 12:45

2010'dan beri söylüyorum. Kemalle olmaz diye ama anlamıyorlar.

Yorumu oyla      9      23  
gazo 26 Mayıs 2023 Cuma 12:38

senden kurtulmak istiyoruz

Yorumu oyla      16      9  
Kılıçdaroğlu 26 Mayıs 2023 Cuma 12:23

dürüstlüğü nezaketi enerjisi ve hırsı ile yıllardır karşılaşmadığımız bir siyasetçi idol ve kahramandır.Böyle siyatçileri çoğaltmak olmalı CHP nin hedefi

Yorumu oyla      17      10  
Şaka gibi! 26 Mayıs 2023 Cuma 11:37

Dolar 20'yi geçmiş, bu beyefendi Soyer, Kılıçdaroğlu diyor.

Yorumu oyla      20      11  
Asım 26 Mayıs 2023 Cuma 11:33

Ben CHP si üyesiyim. Sayın Genel Başkanımızdan kurtulmak gibi bir düşünce aklımın ucundan geçmez. Siz müneccimmisiniz- falcımısınız bilmiyorum ama atılan iftiralar karşısında Sn. Kılıçtaroğlu'nun mücadelesini alkışlıyorum - destekliyorum.Yirmidokuz Mayısta Ülkeme güneş bir başka doğacak..

Yorumu oyla      24      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İmamoğlu'ndan montaj video tepkisi: Ayıp, utanın!
İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, FOX TV'de ...
'28 Mayıs'ı bir şölene çevirmek istiyoruz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "28 Mayıs'ı acılarımızdan ders aldığımız, ...
Başkan Aslanoğlu, Soyer'in performansına dikkat çekti: Yorulmak bilmiyor!
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğu, seçim sürecinde İzmir Büyükşehir ...
 
AK Partili Bursalı ‘İzmir Birliği’ çağrısı yaptı ve misyonunu anlattı: Beni tepe tepe kullanın!
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, İzmir’in TBMM’de temsiliyeti ...
Mehmet KARABEL yazdı... Dün… Bugün… Yarın…
Mehmet KARABEL yazdı... Dün… Bugün… Yarın…
Kredi kartı borcu olanlara seslendi!
Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya ...
 
'Tarih bizi HDP ile yan yana durmadı diye yazacak'
Ata İttifakı tarafından ortak aday gösterilen Sinan Oğan, TRT Haber canlı ...
'CHP'nin oyları arttı AK Parti'nin oyları düştü'
Habertürk'te Serap Belet, Kübra Par ve Kürşad Oğuz'un sorularını yanıtlayan ...
'Vatandaşımız Erdoğan'ı bırakmayız dedi'
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Habertürk'ten Sena Alkan ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva