HABERLER>POLİTİKA
31 Aralık 2022 Cumartesi - 13:04

AK Partili Dağ İzmir'den muhalefete seslendi: Bahane bulmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, muhalefetin yapılan güzel işlere bahane bulmak için çalışmaması, ülkenin kazanımı olan bu güzelliklerle mutlu olması gerektiğini belirtti. AK Partili Dağ, "Muhalefete ve muhalefete oy verenlere seslenmek istiyorum. Güzel işe bahane bulmak için uğraşmayın; gelin Togg'dan, doğal gazdan, barajlardan, şehir hastanelerinden mutlu olun. Bunların hepsi sizin mutlu olacağınız, bu ülkenin kazanmış olacağı güzellikler. Bunlara bahane bulmayın" dedi.

AK Partili Dağ İzmir den muhalefete seslendi: Bahane bulmayın

Buca Işılay Saygın Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen partiye katılım töreninde konuşan Dağ, Nazilli'de bir restorandaki patlama ve Bornova'da vinç kazasında vefat eden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

2023 seçimlerine gidilen süreçte hemen her ilçede partiye katılım törenleri düzenlediklerini ifade eden Dağ, "Türkiye Yüzyılı başlıyor" sloganı ile başladıkları bu süreçte Gemlik'te Togg fabrikasını, Artvin'de Yusufeli Barajı'nı açtıklarını, ocak ayında da Bandırma'da bor karbür fabrikasının açılışını yapacaklarını aktardı.

EYT ve 3600 ek gösterge sorunlarının da çözüldüğünü, vatandaşları enflasyon altında ezdirmeme kararlılığının görüldüğünü anlatan Dağ, Karadeniz doğalgazı, Gabar petrolü ve Mersin'deki nükleer tesisle enerji sorununun çözüleceğini söyledi.

Rusya-Ukrayna Savaşı'nda yürüttükleri denge politikası sayesinde hem Rusya hem Ukrayna ile konuşabilen, bu sayede arabulucu rolünün yanı sıra kendi vatandaşının menfaatini koruyan bir Türkiye'nin var olduğunu dile getiren Dağ, şöyle konuştu:

"Denge politikası yaptığımızda 'Siz de yaptırımlara katılın, siz de Avrupa gibi olmalısınız.' diyen o CHP ve İYİ Parti genel başkanlarını dinleseydik, ne olurdu? Bu yaz turizmde efsane bir yaz geçiremezdik. Savaş başladığında çok bilmiş ekonomistler, CHP'nin IMF özentili ekonomistleri, 'Bu sene turizm de olmaz.' diyordu. Allah’a şükür o dediklerinin hiçbiri gerçekleşmedi. Ve gerçekten çok hareketli geçen turizm sezonu devam ediyor. Rusya, Ukrayna, Almanya, İngiltere vatandaşlarının tercih ettiği ülke Türkiye oldu. Sene sonu itibarıyla 50 milyar dolara yakın turizm geliri elde edeceğiz. Tahıl sorunu konusu eğer Cumhurbaşkanı'mız bu arabuluculuğu yapmasaydı çözülebilir miydi? Böyle bir ihtimal var mıydı? Rusya-Ukrayna Savaşı'nı dünyada bitirecek bir tane lider var. Siz söyleyin kimdir bu diye. Bunu Recep Tayyip Erdoğan mı, Biden mi, Putin mi, yoksa Kemal Kılıçdaroğlu mu bitirir?"

AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ın dünya çapında bir marka olduğunu vurgulayan Dağ, partililer olarak bununla gurur duyduklarını söyledi.

Ülkesini seven herkesi hizmet kervanına beklediklerini anlatan Dağ, şunları kaydetti:

"Muhalefete ve muhalefete bugüne kadar oy verenlere seslenmek istiyorum. İki mesajım var. Birincisi, gelin güzel işe bahane bulmak için uğraşmayın; gelin Togg'dan, doğal gazdan, barajlardan, şehir hastanelerinden mutlu olun, bunların hepsi sizin mutlu olacağınız, bu ülkenin kazanmış olacağı güzellikler. Bunlara bahane bulmayın. Siz de bu mutluluğa katılın. İkincisi, gönülden bugüne kadar CHP'ye, İYİ Parti'ye, HDP'ye destek vermiş, ülkeyi seven, büyümesinden mutlu olan hemşehrilerim, gelin bu hizmet kervanına, bu güzelliğe, bu eser siyasetine siz de dahil olun."

Törende farklı partilerden, ilk defa oy kullanacak gençlerden ve ilk kez bir partiye üye olanlardan oluşan toplam 70 kişiye parti rozetleri takıldı.

Törene AK Parti İzmir Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı ve Mahmut Atilla Kaya ile İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de katıldı. (AA)

 
Sinan Ateş cinayetiyle ilgili 3 kişi gözaltına alındı
 
Uzmanlardan uyarı: Her damlası zararlı!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Asım 1 Ocak 2023 Pazar 09:54

Sayın vekil sizde bu halkın nasıl yaşadığını. Tencerelerin -buzdolabının boş olduğunu görün. Ucuz 1 kg kıyma alabilmek için sabahın 5 inde kuyruğa giren emeklileri görün.İşsiz gençleri-okulda değil tarladaki çocukları görün. Görmeniz gereken daha çok şeyler varda onları yazmayayım. Bize m3 ü 6 lıraya çıkan doğalgazdan-her gün zamlanan petrolden-hastahanelerde- ilaç alımlarında ne yaşadıklarımızdan bahs etmeyin. Maalesef lafla gemi yürümediği gibi, sizlerlede buraya kadar diyerek birlikte yürümeyeceğiz. Yeni yılın ilk gününde sizlere güle güle demek için seçim gününü dört gözle bekliyoruz. Saygılarımla...

Yorumu oyla      2      3  
Mahir 31 Aralık 2022 Cumartesi 17:31

Çok şükür Körfez kokuyor diye,yağmur yağdığı zaman su baskınları oluyor diye sevinenlerden olmadık.

Yorumu oyla      2      3  
Az Bilmiş 31 Aralık 2022 Cumartesi 14:54

Sayın Milletvekilimiz. Bunların gözleri var görmez, kulakları var duymaz, kalpleri de mühürlü. Onlar ancak Amerika'' dan RIFKIN a danışman tutmuşlar. Onlar büyükelçilerden yemek yiyorlar. Onlara ne dedi Akşener ÇARPARIM dedi. Onlar ATATÜRK ün partisinden çokkkKKK uzaklaştılar. Oylarıda % 15 bölgesindedir. HDPKK ile yol yürüyorlar.

Yorumu oyla      2      8  
Bülent Işık 31 Aralık 2022 Cumartesi 13:50

Şehir hastanelerinden mutlu olmayı bir yana bırakın Göz muayenesi için 15 gün sonraya Tire,Selçuk, Ödemiş, Bayındır'a randevu alabiliyoruz. Hangisini tercih edelim. Raporlu ilaca 50 lira katkı payı nedir? Beğenmediğiniz dönemde raporlu ilaca katkı payı yoktu? Bu mu sağlıkta devrim?

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yayımladığı yeni yıl mesajında "2023’te ülkemizde, ...
AK Partili Dağ'dan Seferihisarlı balıkçılara müjde: Engel kalmadı!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK ...
TBMM'yi 2023'te yoğun bir mesai bekliyor!
Yeni yıldaki çalışmalarına 3 Ocak Salı günü başlayacak olan TBMM, EYT ...
 
CHP'li Öztrak: 6 liderin hedefi tek aday!
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, 6'lı masanın ...
İYİ Partili Dervişoğlu iddialara ateş püskürdü… Genel Merkez'in İzmir’de adayı yoktur!
İzmir’de Ocak ayında düzenlenecek il kongresine “müdahale” iddialarına ...
AK Parti Torbalı’da Günaydın yerine gelen isim belli oldu!
Sosyal medya üzerinden yayınlanan görüntüleri sonrası görevinden istifa ...
 
Bakan Akar, Gökçeada'yı ziyaret etti
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberindeki TSK komuta kademesiyle ...
‘2 lira olan avro 20 lira, sıfırı Erdoğan ekledi’
Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a liranın değer kaybetmesi üzerinden yüklendi. ...
Dönüşümün simgesinde ilk temel atılıyor… Kılıçdaroğlu da katılacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZDEDA KOOP işbirliği ile hayata geçirilen ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva