HABERLER>POLİTİKA
11 Ekim 2020 Pazar - 20:49

AK Partili Dağ'dan 'Kültürpark' çağrısı: Millet bahçesi yapalım!

AK Parti'nin 7'nci olağan Karşıyaka kongresinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Hamza Dağ tartışmamalara neden olan fuar alanı için "Allah’ın bir lütfu, bizden öncekilerin bize vermiş olduğu bir miras… Alın iste size ne güzel millet bahçesi… Yapalım hep beraber… Siz yapamıyorsanız biz yapalım... İzmir'e budan daha güzel bir şey olabilir mi?" ifadelerini kullandı.

AK Partili Dağ dan  Kültürpark  çağrısı: Millet bahçesi yapalım!

Oktay GÜÇTEKİN/ EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir'de kongre maratonuna hız kesmeden devam ediyor. Pazar günü mesaisine Karşıyaka kongresi ile devam etti.

AK Parti'de mevcut başkan İsmail Çiftçioğlu'nun aday gösterilmedi kongre'de yeni Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli oldu.

Kongre'ye AK Parti Kerem Ali Sürekli'nin yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, eski Ekonomi Bakanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekçi ve çok sayıda partili katıldı.

NETİCE ALMAK İÇİN UĞRAŞ VERECEĞİZ
Kongre'de konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, yerel yöneticilerin eksiklerini ve hatalarını dile getirmeleri gerektiğini söyledi. Dağ "AK Parti’de bayrak değişimi olur. Burada bu değişimler olduğunda devir edenler gönül rızası ile görevlerini devretti. Öyle diğer siyasi partilerde olduğu gibi sandalyeler havada uçuşmaz… Çünkü biz bu işe sadece hizmet etme gözüyle bakıyoruz… Bu kongrede bunun en güzel örneği… İsmail kardeşimiz Karşıyaka'da 2.5 yıl boyunca çok önemli işler yürüttü… Her yerel seçimlerde belediye başkan adaylarımız ve büyükşehir adayımız ile gerekli çalışmaları yürüttüler… Milletimiz tercihini yaptığında da saygı göstererek yine ellerinden geleni yaptılar. Bundan sonrada daha iyisini yapmak için çalışmalarına devam edecektir… Gerçekten son yıllarda ülkemizde çok güzel ve önemli hamleler gerçekleştiriyoruz. Bugün Cumhurbaşkanlığımız bu işin liderliğini üstlenmiş şekilde. Bütün oklar da Cumhurbaşkanımızın bu liderliğine çevrilmiş durumda. Bizimde görevimiz Cumhurbaşkanımızın üzerindeki yükü almak. İnşallah bundan sonra Karşıyaka'da da çok farklı süreçleri yaşayacağız. İzmir'de de yapmış olduğumuz mücadeleye devam edip 2024'de netice almak için uğraş vereceğiz… İktidarda CHP'li bir belediye var… Bize düşen yanlış yaptıkları, eksik yaptıkları işi dile getirmek" ifadelerini kullandı.

MİLLET BAHÇESİ OLSUN
İzmir Fuarı ile ilgili açıklamalarda da bulunan Hamza Dağ, Fuarı millet bahçesi yapmak için çağrıda bulundu. Dağ "Bu şekilde İzmir'de ve Büyükşehir'de verilmeyen yetkiyi almak için uğraş vermek… Biz 18 yıldan beri iktidarız… Biz bir sağ elimiz var ve bu güçlü elimizde çok önemli işler yaptık. Bunlar Konak Tüneli, İstanbul otoyolu ve havayoluydu… Bunu iktidarla yaptık… Ancak bize bir el daha lazım… Eğer o el de olursa birçok sıkıntıları gidermek için yardımcı olur. O kadar çok konuşulacak eleştirilecek şey var ki… Çok basit şeyleri bile aylarca tartışıp netice alamayan bir zihniyet var karşımızda… Bir önceki yönetimde Fuar İzmir yapılıyordu. Ancak şu an geldiğimiz noktada fuar alanında bile ne yapılacağı bilinmiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, fuar alanını pazaryeri yapılması gerektiğini düşünüyor. Önceki dönem belediye başkanı Sonsöz TV'ye çıktı ve ‘orada pazaryeri olmaz’ dedi. Sonra araştırma yapmışlar ve orada kültür merkezi yapmaya karar vermişler… Allah’ın bir lütfu, bizden öncekilerin bize vermiş olduğu bir miras… Alın iste size ne güzel millet bahçesi… Yapalım hep beraber… Siz yapamıyorsanız biz yapalım. İzmir'e budan daha güzel bir şey olabilir mi? İzmir'in göbeğinde çok güzel bir millet bahçesi olur. Bunu dahi düşünemeyecek, bunun için günlerce çalıştay yapacak bir zihniyetle İzmir'in yönetilmesi hepimizi rahatsız ediyor. Bu günlerde belediye başkanımız Karşıyaka Stat ile ilgili bazı açıklamalar yapıyor. Ben bunla ilgili net bir şey söylüyorum; Karşıyaka Stadı ile ilgili 2013'den bu yana stadı birebir takip eden biri olarak, yeni seçilmiş bir belediye başkanı bize bir laf söylemeden önce önceki Karşıyaka Belediye başkanı ve Büyükşehir Belediye başkanına bir söz söylemesi gerekir. Biz orada 2 defe ihale yaptık. Orada hem ruhsat vermem diyerek kamuoyunu farklı bir şekilde yönlendirenler bu stadın gecikmesinden sorumlu değiller mi? Belediye Başkanı gerekirse bize bıraksınlar demiş. Bizde gelecek hafta Spor Bakanımızı, Belediye Başkanımızın Tugay'ı bir ayara getirip bu konuda çözüm üreten tarafta olacağız" dedi.

SÜREKLİ’DEN MAVİŞEHİR ÇIKIŞI: BU NE YAMAN ÇELİŞKİ?
Kongre'de konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ise Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay'a Mavişehir'deki arazi üzerinde yüklendi. Büyükşehir tarafından spor alanın özel eğitim alanına dönüştürülmesine ilişkin olarak Tugay’ın SonSöz TV'de yaptığı “içime sinmiyor” sözü üzerine konuşan Sürekli " Burada TOKİ satışına karşı çıkıyorlar, bütün İzmir gündemini ayağa kaldırıyorlar burada rant var diyorlar ancak 500 metre ilerideki sosyal donatı, spor alanını özel eğitim alanına çeviriyorlar... Bu ne yaman çelişki? Biz bunlara geçit vermeyeceğiz…" diye konuştu.

 
KKTC’de seçimler ikinci tura kaldı!
 
İzmir'de sokak ortasında dehşet! Karnından bıçaklandı
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sezarın hakkı sezara 12 Ekim 2020 Pazartesi 11:24

bknz.Ülke de bazı millet bahçelerinin sonra dan imara açılması!!

Yorumu oyla      4      3  
izmirli 12 Ekim 2020 Pazartesi 10:20

orası zaten millet bahçesi.. siz gölge etmeyin yeter... mesela inciraltı millet bahçesi olsun.. var mısınız?

Yorumu oyla      6      3  
izmirli 12 Ekim 2020 Pazartesi 09:23

burası izmir. istemezükçüler çıkar anlamsız bir şekilde ve neden hayır dediklerininde farkında bile olmadan istemezler.

Yorumu oyla      2      8  
bekir elmalı 12 Ekim 2020 Pazartesi 09:20

hadi oradan zaten adından belli kültür park sen çok çok çok uyanıksın hamza dağ nereden nereye geldin be kardeş..

Yorumu oyla      5      3  
okuyucu 12 Ekim 2020 Pazartesi 08:57

Sayın Vekilim Selçuk'a Hastane İstiyoruz...Bahçesini sonra yaparız....

Yorumu oyla      6      3  
12 Ekim 2020 Pazartesi 08:41

İzmirde hiç bir yer yemedi, şimdi burası mı kaldı yatıp yuvarlanacak, kek yiyecek?

Yorumu oyla      7      3  
Z.B 12 Ekim 2020 Pazartesi 08:26

Sabah sabah hiç gülesim yoktu Sayın DAĞ. Allah ne muradın varsa versin emi ... Orası zaten MİLLETE ait olan bir yer değil mi zaten? Yoksa başka hesap-ül bilmem ney mi var(!) Sayın DAĞ...

Yorumu oyla      5      3  
İzmirli 12 Ekim 2020 Pazartesi 01:48

Ekrem Bey sizden tek ricamız gölge etmeyin yeter. İzmir'li zaten kültürparkı özgürce kullanıyor "Millet Bahçesi" adı altında bir işlem yapmaya ne gerek var?

Yorumu oyla      5      3  
aslaaa 12 Ekim 2020 Pazartesi 01:16

ya sizin başkan ben ıstanbula ihanet ettim dedimi...olay bitmiştir ıstanbul 20 senede bu hale geldiyse size izmiri versek naparsınız kımbılır..

Yorumu oyla      4      3  
ST 12 Ekim 2020 Pazartesi 00:07

Oranın adı Kültürparktır, değiştirilemez, isimlerle oynamaya kalkmayın, zaten milletimiz, yararlanıyor, aklınızı biraz doğru işlere yorun.

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gelecek Partisi İzmir'de sürpriz kongre: Yeni il başkanı kim oldu?
Gelecek Partisi İzmir'de sürpriz gelişme yaşandı. Açıklanan il kongre ...
TBMM Başkanı Şentop: Ermenistan artık küresel bir sorundur
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 'Ermenistan'ın ateşkes kararına rağmen doğrudan ...
AK Partili Sürekli'den 'Gönül Seferberliği' raporu: İzmir'de kaç kişi üye yapıldı?
AK Parti Güzelbahçe kongresinde konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem ...
 
İzmir Milletvekili Çankırı'nın babasına silahlı saldırı!
Şırnak'ta 22'nci Dönem Mardin bağımsız milletvekili Süleyman Bölünmez'e ...
MHP İzmir'de kongre günü: Başkan Şahin güven tazeledi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir'de tamamlanan ilçe kongre maratonu ...
AK Parti Konak standında gerilim
AK Parti Konak Gençlik Kolları'nın Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde kurduğu ...
 
Sürekli'den Soyer'e 'yağmur' eleştirisi: Cemreler düşecek dediler, İzmir perişan oldu!
AK Parti Buca İlçe Kongersi'nde konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem ...
O siyasetçi, ikinci fakülteyi de bitirdi
Meslek lisesini bitirdikten yıllar sonra 49 yaşında üniversiteye başlayan ...
Sındır'dan GSM operatörleri için flaş iddia!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, elektronik haberleşme istasyonları ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva