HABERLER>POLİTİKA
11 Ekim 2020 Pazar - 12:28

MHP İzmir'de kongre günü: Başkan Şahin güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir'de tamamlanan ilçe kongre maratonu sonrası İl Kongresi heyecanı yaşandı.  Kongre'de yeniden başkan seçilen mevcut İl Başkanı Veysel Şahin, "Bizler ülkemizin en batısından İzmir'imizden muhterem Genel Başkanımızın 2023 lider ülke anlayışına omuz vermek istiyoruz. Fırsat verilir ise önümüzdeki 900 gün çalışarak İzmir'deki Pagos zihniyetine son vermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

MHP İzmir de kongre günü: Başkan Şahin güven tazeledi

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - İzmir'de 9-20 Eylül tarihleri arasında 30 ilçe kongresini tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi, bugün Tarihi Havagazı Fabrikası'nda il kongresini gerçekleştirdi. Pandemi koşulları nedeniyle kısıtlı katılım ile gerçekleştirilen kongreye tek aday olarak katılan mevcut İl Başkanı Veysel Şahin, delegelerden aldığı 547 oy sonrası güven tazeledi.

Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen kongreye MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'in yanı sıra, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Edip Semih Yalçın, İzmir Milletvekilleri Tamer Osmanağaoğlu ve Hasan Kalyoncu, MHP MYK üyesi Hasan Zeyrek, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'da katıldı.

Kongrede Divan Başkanlığı'na MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Edip Semih Yalçın seçildi.

PAGOS ZİHNİYETİNE SON VERMEK İSTİYORUZ
Kongreye tek aday olarak giren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, fırsat verilmesi halinde 900 gün boyunca çalışmalarına devam etmek istediklerini belirtti. Şahin, "İnsanlık tarihinde büyük olayların çağ açıp çağ kapatan dönemler vardır… Yeni bir çağ başlayacak dünyadaki büyün öncelikle değişecektir… Yeni bir tarz sosyal, siyasal bir tarım farz olmuştur. Türk Milliyetçileri Türk milletine karşı karşı konulamaz bir duyguyla bağlıdır. Türklüğün bu kadar sorunu varken olaylara bu kadar kayıtsız kalamayız. Türkiye içte ve dışta büyük bir tehdidin kapanındadır… Halbuki gönül coğrafyamız güçlü ve bölgesinde söz sahibidir… Biz Türk Milliyetçiler bu gerçeklerin farkında olarak hareket edeceğiz. Eylül 2018'den bu yana çalışmalarımızı yürütmekteyim. Son zamanlarda ilçe kongrelerimizden dolayı yaptığımız çalışmalarda 12 bin delegelerimiz ile irtibata geçtik. Kongrelerimizin teması, istiklal için birliktir. Bizler ülkemizin en batısından İzmir'imizden muhterem Genel Başkanımızın 2023 lider ülke anlayışına omuz vermek istiyoruz. Fırsat verilir ise önümüzdeki 900 gün çalışarak İzmir'deki Pagos zihniyetine son vermek istiyoruz" dedi.

ÇALIŞMALARIMIZA ARALIKSIZ DEVAM EDECEĞİZ
Seçimin tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulunan Şahin " 2023 lider ülke Türkiye’sine giden yolda bu bir dönemeçti. Bu heyetler Türkiye’yi 2023 seçimlerine hazırlayacak heyetler. Kongremiz çok yüksek bir katılımla çok büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. Bu bizim için çok gurur verici. Bu, 2023 için bize umut verdi. İnşallah hepimiz için hayırlı olur. Çarşamba günü yeni yönetimimizle ilk toplantımızı yapacağız. Ardından Perşembe günü de ilçe başkanlarımızla toplanacağız.  2023 seçimlerine 900 gün var. 12 bin sayısı da 30 ilçemizin 400 delegesi var Toplamda 12 bin delegemiz var. Yani ilçe başkanlarımızın seçilmesi için 12 bin delegemiz fiili olarak oy kullandı. Bizim elimizde 12 bin arkadaşımız var. Bu arkadaşlarımızla 900 günde çalışmalarımızı aralıksız devam ettireceğiz. Yarından başlamak üzere 2023 seçimlerine 2023 Türkiye’sinde yer edinmeye çalışacağız. Hedefimiz bu" ifadelerini kullandı.

BÜYÜK KURULTAYA HAZIRLANACAĞIZ
Divan Başkanı seçilen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Edip Semih Yalçın, kongrelerin 2023 öncesi önemli bir adım olduğunu söyledi. Yalçın, "Bildiğiniz gibi MHP'nin 13'üncü olağan kongresine yönelik il ve ilçe kongre çalışmaları MYK'nın aldığı karar neticesinde 9 Ağustos 2020 tarihinde başlatılmıştır. 14 Mart 2021'deki büyük kurultayımıza hazırlanacağız. Bu anlamda MHP kendi insanı ve halkı ile bütünleşmesi ile partililerimizin önüne çok değerli insanları çıkartmaktadır. 2023'e giden yolda bu çok önemli bir adımdır. Bugün itibari ile partimizin Cumhur İttifakı içindeki çalışmalarını takip ediyorsunuz. Biz bir koalisyon hükümeti değiliz ancak memleketi yöneten parçanın çok önemli bir aktörüyüz. Kongrelerimi yaparken malum virüse çok dikkat ediyoruz" ifadelerini kullandı.

PKK'YI KINAMIYORLAR
Kongre'de delegelere seslenen MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu ise: "Bugün önceki günden itibaren çeşitli illerimizde yangınlar çıkartılmaya başlatıldı… İlk başta vatandaşlarımız bu yangınların tesadüfen veya kaza yönünde çıktığı düşüncesindeydi ancak PKK'nın bunları üstlendiği ortaya çıktı. HDP ve ortakları milli menfaatler söz konusu olduğunda ağaca hayvanlara çok büyük önem gösteriyorlar… Milli menfaatlerin önüne geçebilmek için bunları kullanıyoruz. Bunların destekçileri, Belediye başkanı daha açıklama yaparken fakat PKK'ya kınama yok…  Biz diyoruz ki çevrecilik milliyetçiliktir. Vatan sevgisi, vatanın içinde yer alan bütün değerlerine sahip çıkmak ve onları sevmektir. Şimdi gördüğünüz üzere terör örgütü sadece insanlara değil hayvan ve bitkilere zarar veriyor. Onların katillerini ve bunları kınamayanları kınıyorum ve onara lanet olsun diyorum" diye konuştu.

İŞGAL SON BULACAKTIR
İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ise Ermenistan'ın işgalinin zor da olsa son bulacağını söyledi. Osmanağaoğlu, "Bu kutlu çatının gölgesi herkese yetecek kadar büyüktür ancak, liderimizin dediği gibi şahadet diyince İstiklal Marşı'nı duyunca gözleri yaşarmayan, vicdanları titremeyenlerle paylaşacak ekmeğimiz dahil olmayacaktır. Bunun adı ilkeli siyasettir. Bugün dahil Dağlık Karabağ bölgesinde azat edilmeyi bekleyen kahramanlarımızın her bir mensubunun önünde saygıyla eğiliyorum. Ermenistan'ın bu işgali zor da olsa son bulacaktır" dedi.

MHP'DE YÖNETİM LİSTESİ BELLİ OLDU:

 
Mandalin Cafe çok sevildi
 
Altay'ın kayıp transferleri
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
12 Ekim 2020 Pazartesi 08:30

geyik muhabbeti

Yorumu oyla      2      3  
özgür 11 Ekim 2020 Pazar 17:39

o değil de şu listelerde birazda kadının adı olsun be kardeşim. bu nedir ya !

Yorumu oyla      5      3  
yazık ya 11 Ekim 2020 Pazar 17:12

bravo bu şekilde devam iktidar yancıları pagos diyip geçin daha oylarınız çok düşer..ama oy almak değilki karalamak..

Yorumu oyla      5      4  
Komedi 11 Ekim 2020 Pazar 17:00

2020 yılında yapılan siyasete bak! MHP'nin baraj altı kalması hiç şaşırtıcı değil.

Yorumu oyla      6      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Konak standında gerilim
AK Parti Konak Gençlik Kolları'nın Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde kurduğu ...
Sürekli'den Soyer'e 'yağmur' eleştirisi: Cemreler düşecek dediler, İzmir perişan oldu!
AK Parti Buca İlçe Kongersi'nde konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem ...
O siyasetçi, ikinci fakülteyi de bitirdi
Meslek lisesini bitirdikten yıllar sonra 49 yaşında üniversiteye başlayan ...
 
Sındır'dan GSM operatörleri için flaş iddia!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, elektronik haberleşme istasyonları ...
'Ülkeyi seviyorsan Türkiye'yi seçime götür'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ...
Kınık'ta AK Partili kadınlar Nadide Mutluer ile ‘devam’ dedi
Adalet Ve Kalkınma Partisi Kınık Kadın Kolları Başkanı Nadide Mutlu, kongrede güven tazeledi.
 
'Ülkeyi seviyorsan Türkiye'yi seçime götür'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ...
Korona'ya yakalanan CHP'li vekil yoğun bakımda
Yeni tip corona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan CHP Şanlıurfa Milletvekili ...
AK Partili Nasır’dan 'Mavişehir' çıkışı: Vebal aldılar!
Karşıyaka Mavişehir’de TOKİ tarafından 58 milyon TL’ye satılan arsalardan ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva