HABERLER>POLİTİKA
6 Eylül 2020 Pazar - 09:30

AK Parti İzmir'de kongre pazarı: Dağ'dan 'arka sokaklar' vurgusu!

Pandemi sebebiyle ertelenen AK Parti ilçe kongreleri bugün Bayraklı ve Balçova ile devam etti. Mevcut başkanlar Balçova'da Berkan Yıldızhan ve Bayraklı'da Halil Polat güven tazeledi. Bayraklı'daki kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Bayraklı’nın her mahallesinde AK Parti’nin ayak seslerinin duyulması lazım. İzmir’de arka sokalar çok önemli. Arka sokaktakileri düşünmedikçe başka başka dertler çıkıyor ortaya. Eğer arka sokaklardaki çocuklarımız düzgün bir şekilde yaşayamıyorsa bir takım neticeler de ortaya çıkar" dedi.

AK Parti İzmir de kongre pazarı: Dağ dan  arka sokaklar  vurgusu!

EGEDESONSÖZ-Mart ayında başlayan ancak pandemi sebebiyle ertelenen AK Parti İzmir ilçe kongreleri seçimleri için yeniden harekete geçildi.

Dün Gaziemir ve Torbalı’da başlayan ilçe kongreleri bugün Balçova ve Bayraklı ile devam etti. İlçe kongrelerinin 11 Ekim’de tamamlanması hedefleniyor.

Balçova'da tek aday Berkan Yıldızhan'ın olduğu ilçe kongresi 15:00'da başladı. Balçova 7. Olağan İlçe Kongresi Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci, Kahramanmaraş AK Parti Milletvekili Ahmet Özdemir, Kütahya AK Parti Milletvekili Ahmet Tan, İzmir AK Parti Milletvekili Yaşar Kırkpınar ve İzmir AK Parti Milletvekili Cemal Bekle'nin katılımlarıyla gerçekleşti. Tek aday olan Berkan Yıldızhan yeniden İlçe Başkanı oldu.

Bayraklı İlçe Başkanlığı için tek aday Halil Polat'ın olduğu Bayraklı 5. Olağan İlçe Kongresi saat 17:00'da AK Parti İzmir İl Binası'nın bahçesinde başladı. Halil Polat tekrardan ilçe başkanı olarak seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ sosyal medya hesabından Polat ve yönetim kurulunu tebrik etti.

ZEYBEKCİ'DEN FLAŞ AÇIKLAMALAR
Kongreye katılan Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekçi yaptığı konuşmada "Durmayacağız, yorulmayacağız eğer inanıyorsak yürümeye devam edeceğiz. Çünkü İzmir’in bu yürüyüşe ihtiyacımız var. İzmir’in herhangi bir yerine gittiğimizde gördüğümüz manzaraya razı değilsek inandığımız yolda yürümek zorundayız.İzmir Türkiye’ye lazımdır. Türkiye sanayisi, turizmi, tarımı ya da ulaşımı taşımacılığı, bilimi, eğitimi İzmirsiz eksik kalır. Maalesef şu anda da eksik. İzmir’e baktığımızda 2019 rakamlarında Antalya’ya 25 milyon turist gelmiş ama İzmir’e 1 milyon. Buna razı mıyız? Değilsek inandığımız yolsa yürümeye devam edeceğiz. Gönlümüzüm olduğu yer İzmir’dir. Yola çıktığımızda sloganımız ‘İzmir’i almaya gelmedik, kendimizi İzmir’e vermeye geldik’ dedim. İzmir’e kendimizi vereceğiz" dedi.

"KOSKOCA İZMİR'DE SAHİL ALANLARIYLA İLGİLENDİLER"
Yerel yönetimi eleştiren Zeybekci, "Bunların yapacağı hiçbir şey yok. Çiçekle böcekle bile uğraşamazlar. Koskoca İzmir’de sadece sahil alanlarıyla ilgilendiler. İzmir’in diğer bölgeleri yok mu? Kiraz’da susuzluk var. Kiraz Belediye Başkanı her mahalleye tankerle su taşıyor. Büyükşehir’e yalvarıyor. Bir cevap vermeye bile tenezzül etmeyenler hizmet etmekten anlamazlar. Biz, 2019 Mart seçimlerinde İzmir’de en yüksek oyu aldık diye sevinmeyeceğiz. Zafer başarıya ulaşmaktır. Önce inanacağız. İnandığımızı göstereceğiz. Diyorlar ki İzmir’in surlarında delik açıldı. İzmir’in geri kalmış kalesinin duvarlarını yerle bir ettik. İnşallah gelecek seçimlerde İzmir AK partinin hizmetiyle ve şiarıyla tanışacak. Her zaman sokaklarda olacağız. Çisil çisil yağmaya devam edeceğiz. İzmir’in sokaklarında başı dik alımlı çalımlı yürüyecek tek bir parti vardır. O da AK Parti'dir. Onların iktidara gelmek gibi bir derdi yok. Bugün ana muhalefet partisinin genel başkanının iktidara gelmek gibi bir derdi ya da girişimi yok. Tek bir derdi var. Partisinde iktidarda kalmak. O partisinde niye iktidarda kalmak istediğini gayet iyi biliyoruz. Dertleri hizmet etmek ya da İzmir’in sorunlarını çözmek değil. Onların dertleri başka. Onları o dertleriyle baş başa bırakacağız ve İzmir’i Türkiye’ye kazandıracağız. Bu canlar bu bedenlerde oldukça hizmet etmeye devam edeceğiz. Başladığımız hiçbir işi yarım bırakmadık. İzmir'in işini de yarım bırakmayacağız” dedi.

2019'DA İZMİR'DE EN YÜKSEK OYU ALDIK
Pandemi nedeniyle alışılmışın dışında bir kongre süreci geçirdiklerini ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “Bizler 2019’da İzmir’de en yüksek oyu aldık. Ama başarı İzmir’de iktidar olmakla olacak. Bu yüzden ilçe yönetimlerine büyük iş düşüyor. Sahada en iyi şekilde çalışmak boynumuzun borcudur. Bayraklı’nın her mahallesinde AK Parti’nin ayak seslerinin duyulması lazım. İzmir’de arka sokalar çok önemli. Arka sokaktakileri düşünmedikçe başka başka derlet çıkıyor ortaya. Arka sokaklarda su oranlarının yüksek olmasında yerel yönetimlerin de etkisi vardır. Eğer arka sokaklardaki çocuklarımız düzgün bir şekilde yaşayamıyorsa bir takım neticeler de ortaya çıkar. Bu yüzden bu konuda her birimize büyük vazifeler düşüyor. Yeni oluşacak yönetimimiz Bayraklı’nın her yerinde ses getirecek icraatları hayata geçirir. İktidar yolunda yeni yönetimlerimizin çok büyük bir görevi olduğunu tekrar hatırlatıyorum” dedi.

 
‘Bilge Çınarlar’ Narlıdere’yi anlatacak!
 
Karaburunlu Şerife Teyze'nin el emeği bayrağı Anıtkabir yolcusu
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmir 7 Eylül 2020 Pazartesi 10:54

biz akp yi değil alacağımız hizmeti cezalandırıyoruz.

Yorumu oyla      2      4  
izmirli 7 Eylül 2020 Pazartesi 09:16

yok yok.. izmir işini yarım bıraksanız iyi olur zira izmirli izmiri akp'ye asla bırakmayacak... türkiyenin izmir'e ihtiyacı varsa izmiri türkiyeye değil türkiyeyi izmire benzetmek için çalışın.. yoksa ömrünüzü heba etmeyin... gerçeği görün...

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İyi Partili Çıray: Türkiye'yi açık hava hastanesine döndürdüler!
Eski Sağlık Bakanlığı Müsteşarı ve İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aytun ...
Sosyal medyadaki tepkiye yanıt: Özür diliyorum!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketi yaşayan Giresun’daki arama ...
AK Parti İzmir'de o ilçe başkanı korona oldu
AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş’ın koronavirüs testleri pozitif ...
 
Çiğli eski belediye başkanı Öztürk hayatını kaybetti
Çiğli eski Belediye Başkanı Dr. Galip Öztürk hayatını kaybetti.
CHP’den Balkan markajı: Göçmen zirvesi!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ...
AK Parti İzmir’de kongre heyecanı
Pandemi sebebiyle ertelenen AK Parti ilçe kongreleri bugün Gaziemir ve Torbalı’dan start verdi.
 
'Yunanistan önce olur verdi, sonra yalanladı'
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu "Yunanistan'ın NATO genel sekreterini NATO’yu ...
İnce ‘Memleket Hareketi’ni Sivas’tan başlattı
Yeni parti kuracağı iddialarının gölgesinde "Memleket Hareketi"ni başlatacağını ...
Mehmet KARABEL yazdı... Absürt şeyler!
Mehmet KARABEL yazdı... Absürt şeyler!
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Her genel başkan 'lider' olamıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva