HABERLER>POLİTİKA
24 Haziran 2021 Perşembe - 17:55

AK Parti'den su isyanı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir'in en büyük barajlarından birinde yaşanan su sorunu hakkında 'bir bardak suda fırtına koparıyorlar' açıklamalarını eleştirmek için düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak, "İzmirliler olarak, insan onuruna yaraşır bir yaşam için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bugün burada ellerimizde birer bardak suyla bulunuyoruz. Bu bir bardak suyu Sayın Tunç Soyer'e hep birlikte gösteriyoruz ve diyoruz ki sağlığımız için, bir bardak su için fırtına koparmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti den su isyanı!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak, geçtiğimiz günlerde İzmir'de Tahtalı Barajı'nda klorlama çalışmalarında ortaya çıkan sorun nedeniyle İzmir'de yaşanan su kesintilerini eleştirmek amacıyla Atatürk Meydanı'nda basın açıklaması düzenledi.

Düzenlenen basın toplantısına çok sayıda gençlik kolları üyesi katılırken, açıklamayı katılımcılar adına Gençlik Kolları İl Başkanı Taslak okudu. Taslak, "İzmir; doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel yapısıyla ülkemizin ve dünyanın eşsiz şehirlerinden biri olduğunu belirterek sözlerimize başlamak istiyoruz. Doğası ve coğrafyasıyla bu kadar harikulade bir şehre sahipken, maalesef uzun yıllar boyunca şehrin kötü yönetilmesi sebebiyle İzmir artık yaşanılamaz bir hal almıştır. Masmavi olması gereken körfezimizin kirliliğiyle geldiği boyut, şehir merkezinin neredeyse tamamının pis kokuyor olması, en ufak mesafede dahi bir yere ulaşmaya çalışırken trafikte kaybettiğimiz saatler ve ücretsiz aktarma imkanımızın elimizden alınmasıyla birlikte gençler için İzmir'de yaşam şartları çok ağırlaşmıştır" dedi.

İZMİR TRAFİĞİ SAATLERİMİZİ ÇALIYOR
Gençler olarak İzmir'deki sorunlarla boğuşarak yaşayamayacaklarını belirten Taslak, "İzmir trafiği artık bizim saatlerimizi çalan, bizi hayattan koparan, şehrimizden ayıran bir seviyededir. Maalesef üzülerek görmekteyiz ki, İzmir'de ulaşım çökmüştür. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’nın ise bu probleme bulduğu çözüm yolu daha hazindir. Kendileri bizlere, İzmirlilere, "Trafiğe çıkmayın" tavsiyesinde bulunmuştur. Biz de AK Parti İzmir Gençlik Kolları olarak, İzmirli tüm gençler adına bugün burada tepkimizi koyuyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne, hep birlikte "Artık Yeter" diyoruz. Bu, su götürmez bir gerçektir ki Sayın Tunç Soyer, ikamet ettiği şatodan İzmirli gençlerin sesini ve çığlığını duyamamaktadır. Gençler olarak biz, bu güzel şehrin bozuk yollarıyla, akmayan ama akınca da zehirleyen sularıyla, kötü kokusuyla boğuşarak, mücadele ederek yaşamaktayız" ifadelerini kullandı.

İZMİR'E BAKIŞ AÇISI TAM OLARAK BUDUR
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'Bir bardak suda kopan fırtına' açıklamasını da eleştiren Taslak, "Tüm İzmir ve ülke kamuoyunun bildiği üzere, geçtiğimiz pazartesi günü Karabağlar, Buca, Gaziemir ve Menderes bölgelerinde şebeke suları ağır bir kötü koku ve sarıya yakın bir renk tonuyla aktığına kıymetli İzmirli hemşehrilerimiz şahit olmuştur. Bu yaşananlar elbette ki kabul edilemez olaylardır. İnsan sağlığı bu kadar ucuz değildir. Şehrimizi yönetemeyen İzmir Büyükşehir Belediyesi artık İzmirlilerin sağlığı için bir tehdit hâline gelmiştir. Bizi tüm bu yaşananlardan öte üzen ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in bu yaşananları "Bir bardak suda koparılan fırtına" olarak küçümsemesi ve aşağılaması olmuştur. Kendisinin İzmir'e bakış açısı da tam olarak budur" diye konuştu.

BİR BARDAK SU İÇİN FIRTINA KOPARMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Yanında getirdikleri bir bardak suyu gösteren Taslak, "Biz artık Sayın Tunç Soyer'den hizmet beklemiyoruz. Gençlik merkezlerinden, sinema ve tiyatro salonlarından, kütüphanelerden umudumuzu çoktan kestik. Şikâyetlerimize ve sözlerimize kulak verip şehrimizin temel sorunlarını ciddiye alması bile bizi zaten şaşırtmaya yetecektir. Evet biz İzmirliler olarak, insan onuruna yaraşır bir yaşam için mücadelesini etmeye devam edeceğiz. Bugün burada ellerimizde birer bardak suyla bulunuyoruz. Bu bir bardak suyu Sayın Tunç Soyer'e hep birlikte gösteriyoruz ve diyoruz ki sağlığımız için, bir bardak su için fırtına koparmaya devam edeceğiz" dedi.

 
Evin mutfağından tarih çıktı
 
Soyer: İzmir Vakfı Türkiye'ye örnek olacak bir imece modeli
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İZMİR YERLİSİ 25 Haziran 2021 Cuma 11:00

Konu bulmuşlar ama Ülke gündeminin farkında değiller

Yorumu oyla      2      3  
Bülent ışık 24 Haziran 2021 Perşembe 20:01

Izsu'nun su satış istasyonlarını Sağlık Bakanlığı olarak niye kapattınız? Özel su firmaları daha az para kazanır diye mi ?

Yorumu oyla      5      3  
ANKARA 24 Haziran 2021 Perşembe 18:05

Ak Parti Genclik Kollari Baska Konu Bulamadılar Mi! Mesela Suleyman SOYLU''yu Konusalım... Olmadı 10 Bin $ Konuşalım... İsterlerse Fetö Borsası Denen Konuyu Konuşalim... İzmir İlinin Suyu Temiz Ve Şaşal Sudan Bile SAĞLIKLIDIR! Su Konusunda Size Buradan Prim ÇIKMAZ!

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması
Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin 26 Haziran'da atılacağı duyuruldu. ...
SDD İzmir Şube'de yeniden Cengiz Onur dönemi
Sosyal Demokrasi Derneği (SDD) İzmir Şubesi, pandemi dolayısıyla ertelenen ...
Babacan'dan mesaj yağmuru: İzmir DEVA'ya alıştı
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Narlıdere Kongresi'nde konuşan DEVA ...
 
CHP'li Bakan'dan polis intiharları açıklaması: Sebebini biliyoruz!
CHP’nin polis intiharlarının araştırılarak, polisleri intihara sürükleyen ...
CHP'li Kılıç: Evine ekmek götüremeyen müzisyenler kusura bakıyor
CHP'li Sevda Erdan Kılıç, "intihar eden esnafın aileleri kusura bakıyor, ...
TBMM tatile girmeyecek: Çalışma süresi uzatıldı!
1 Temmuz'da tatile girmesi gereken TBMM'nin çalışma süresi uzatıldı. Karar, ...
 
TBMM'de o komisyondan CHP'li üyeler çekildi
TBMM Kadına Yönelik Şiddetin Sebeplerinin Araştırılması Komisyonu Başkanı AK ...
AK Parti'den Ankara'da İzmir zirvesi
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve İzmir Milletvekilleri, ...
CHP İl Disiplin Kurulu toplantısı sona erdi: İki isim hakkında karar!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Disiplin Kurulu uzun bir süre sonra gerçekleştirildi. ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva