HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
24 Şubat 2019 Pazar - 10:52

AK Parti Büyükşehir adayı Zeybekci: 3-4 ay eve gitmeden...

Cumhur İttifakı’nın AK Partili İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, İzmir’de yaşam kalitesini düşüren sorunlardan şikayet eden vatandaşlara, “Bu konular sorun olmaktan çıkacak. 3-4 ay evimize gitmeden tüm sorunların çözümünün planlamasını yapacağız, uygulamasına geçeceğiz” dedi.

AK Parti Büyükşehir adayı Zeybekci: 3-4 ay eve gitmeden...

Cumhur İttifakı’nın AK Partili İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Aliağa ilçesinde sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi. MHP adayı ve mevcut Belediye Başkanı Serkan Acar’ı öven Zeybekci, “Bu ilçeye bir sevdalı el değmiş, millete hizmetkar olmaktan keyif alan bir dokunuş olmuş” diye konuştu.

Vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olduklarını, trafik, kanalizasyon, altyapı yetersizliği, yollardaki bozukluklar konularında yoğun şikayetler aldıklarını anlatan Zeybekci, 21 yüzyıl İzmir hikayesinde görmek istemedikleri manzaraların birikmiş halde durduğunu söyledi.

Zeybekci, “Şakranlılar, 5 yıldan beri kanalizasyonumuzu yaptıramıyoruz diyor. Belediye başkanı arkadaşımız planlarının hazır olduğunu ama büyükşehir belediyesinin bir türlü uygulamaya geçmediğini söylüyor. Atıklar denize ya da fosseptiğe gidiyor. Aynı sorun, turizm bölgesi Karaburun yarımadasında da karşımızda duruyor. 2025 gelmeden önce hayalimizdeki İzmir’de, kendisine yakışmayan çöp, altyapı, kanal sorunları olsun istemiyoruz. Turizmci oraya gittiğinde kanalizasyon olmadığını öğrenince yatırım yapar mı? Aliağa’nın onaylanması gereken imar planları 4 yıldır bekliyor. Şakran’a, Karaburun’a sözüm, kanalizasyonları yaptırmak olacak. Kınık’ın en uzaktaki belde yolu dahil, yolların hiçbirinde çukur bırakmayacağız” dedi.

AK PARTİ ADAYI ZEYBEKCİ: ÖNCELİĞİMİZ ALTYAPI...

BAŞKANLAR YATIRIMCI PEŞİNDE

Zeybekci, Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR’ın Aliağa’daki Star Rafinerisi’ni ve Bergama’da 600 dönüm üzerine kurulan, yıllık 15 bin ton domates üretim kapasitesine sahip Agrobay Seracılık’ı ziyaret etti. Agrobay’da çalışan işçilerle sohbet eden Zeybekci, serada domatesin tadına baktı. Zeybekci, “Artık belediye başkanları yatırımcı peşinde koşuyor. Dünya devi şirket de Aliağa Belediyesi’nden gördüğü yakınlık nedeniyle yeni yatırımları için de bu bölgeyi önde tutar” ifadesini kullandı.GENÇLERLE BULUŞTU
Aliağa Halk Eğitim Merkezi’nde gençlerle buluşan Zeybekci, hızlı değişen dünyada İzmir’in geride kaldığını, kaybettiği zamanı kazandırarak kenti 21’nci yüzyıla yakışan hale getireceklerini belirtti.

 
CHP Karşıyaka adayı Tugay'dan müze sözü
 
Başkan Akpınar muhtarlarla buluştu
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Z.B 25 Şubat 2019 Pazartesi 09:17

Eyvah ki eyvah... Sayın Zeybekçi domatesi koklamış ve beğenmemiş galiba. Çözüm belli patates, soğan ve samanı dahi ithal ettiler sıra galiba domatese geldi.Kadersiz domatesim buda mı başına gelecekti.(!)

Yorumu oyla      4      5  
akıllıca :) 24 Şubat 2019 Pazar 17:26

Normal insan içine çıkıp kalabalık toplayamıyorsan.. ne yaparsın? Evvet, bir işyerine gidersin, hazır kalabalığı bulursun, seni gördü diye işi bırakıp da kaçamazlar, eh patron izin vermiş sen girmişsin, demek ki mola var, ne güzel :)) Fotoğraflar da çekildiyse, daha ne olsun :)) Çok yaratıcı, çok akıllıca, kutlarım. Bu Reisin dilinden de kurtarır sizi, o yalancı danışmanları uyarmazsa tabii :)) Hani var ya, Gördes barajının dibinin delik olduğunu söyleyemeyen? Yahu hani körfez kokuyor diye iftira atıp milleti Reise gücendiren(!). Hah, işte onlar fotoğrafların işyerinde çekildiğini söylemezlerse, yırtarsınız, yok söylerlerse, size kolay gelsin!

Yorumu oyla      5      5  
İyisi mi? 24 Şubat 2019 Pazar 17:20

İyisi mi sen şimdiden eve git. İzmir'de sana mama yok.

Yorumu oyla      5      5  
Ozzy 24 Şubat 2019 Pazar 16:05

Bence şimdiden git evine ,boşuna bekliyorsun

Yorumu oyla      16      10  
Mister No 24 Şubat 2019 Pazar 15:04

AKP´li 5 Milletvekilinin kardesi Güneydoguda HDP´den Belediye Baskani adayi. Bizim Merkez efendi hala ayni masali anlatip duruyor. Yahu kardesim hicmi utanmaniz yok ?

Yorumu oyla      22      9  
sahtekarlık 24 Şubat 2019 Pazar 13:43

Kürt sazanların oylarını kaybetmemek için hdp'yi kapatmayacaksın ama onun anayasal parti olduğunu gözardı ederek düşmanlık yürüteceksin! Bu tam bir sahtekarlık, aynen kul hakkı yemenin günah olsuğunu söyleyip, yandaşlarını kayırıp, diğer hakeden adayları elemek gibi! Yan yana 2 komşunun birine makarna-kömür verip, öbürüne vermemek gibi! Ve bu sahtekarlar adına başkanlık yapacağım diyen bir başka sahtekara oy vereceğiz, öyle mi? Burası Denizli değil, yozgat değil, rize değil, burası İzmir! Okuyan, öğrenen, tartışan, boyun eğmeyenlerin şehri burası! Alın o otuzbinlik bütçenizi...

Yorumu oyla      20      9  
HDP YASAL BİR PARTİDİR 24 Şubat 2019 Pazar 12:57

AKP Bu Seçimde Bütün Propagandasını HDP Düşmanlığı Üzerinden Yaparken Sayın Zeybekçi AYRI TELDEN ÇALIYOR; İZMİR BU DEMOKRAT, LAİK MASKENİZİ YUTMAYACAKTIR Ey AKPliler!

Yorumu oyla      19      11  
Ergun ç 24 Şubat 2019 Pazar 12:52

Altyapı sorunumuz yok. Aziz başkan yaptı onları. Dışardan gelirsen böyle olur. Sana her söyleneni savunursun.

Yorumu oyla      23      11  
Merkez 24 Şubat 2019 Pazar 12:27

Zeybekci İzmir için büyük şans İzmir''li yi Keklik gören her taraf çukur çamur ulaşım berbat harmandalı çöp dağları körfez kokudan geçilmiyor vs.. buna rağmen halkın karşısına yüzleri kızarmadan çıkabiliyorlar bir Atatürk''ü kullanıyorlar hdp ile de işbirliği yaparak herhalde Atatürk yaşasaydı bunların hepsini denize dökerdi....

Yorumu oyla      9      29  
İzmirli 24 Şubat 2019 Pazar 11:10

Zeybekçi''nin teşhisi doğru. İzmir''in asıl problemi altyapı. Kim de derse desin. Tunç Soyer''in çiçek böcek belediyeciliği ile bu şehrin sorunları çözülmez.

Yorumu oyla      13      28  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eğridere’nin kaderi değişecek!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Eğridere'de yaşanan ...
İzmir'den Ceylanpınar'a sevgi köprüsü
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Anaokulları öğrencileri, Şanlıurfa ...
Kocaoğlu'ndan 'Çoban Ateşi' mesajı: Siyaset makam için değil ülke için yapılır
Siyasetin sadece bir makama ulaşmak için yapılmaması gerektiğini vurgulayan ...
 
Çalkaya’nın adaylığı düşürüldü mü?
İlçe Seçim Kurulu Yargıtay’ın kararının ardından Balçova Belediye Başkanı ...
Başkan İnce'den gece mesaisi ve seçim tıraşı!
Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce ...
Karabağlar Belediyesi’nde grev açıklaması: Yüzde 54 zam istediler!
Karabağlar Belediyesi’ne bağlı olan Karabağlar Spor ve İnşaat Taahhüt ...
 
Bornova'da açılış zamanı: Yeşilçam'da yeni yaşam
Bornova'da 7000 metrekarelik Yeşilçam Rekreasyon alanı törenle açıldı.
'İzmir'in çöpü'nde 7 yıl sonra hukuk zaferi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kente çağdaş bir geri dönüşüm tesisi kazandırmak ...
İzmir İtfaiyesi'nden prefabrik çözüm
İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilk kez bir itfaiye grubu için "prefabrik ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva