HABERLER>GÜNCEL
4 Kasım 2021 Perşembe - 12:21

Acılı babanın feryadı: Kızımın cesedi nerede?

İzmir'in Menemen ilçesinde evlendikten 20 gün sonra birlikte kaçtığı servis şoförü M.S. (36) tarafından öldürüldüğü ileri sürülen Sevgi Yılmaz'ın (21) cesedi 11 yıldır bulunamadı. 'Cesetsiz cinayet' davasında önce suçunu itiraf eden sonra reddeden M.S. tutuksuz yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Yargıtay'a taşınan karar ile ilgili 3 yıldır sonuç beklediklerini belirten baba İsa Yılmaz (61) "Sanıktan en azından kızımın cesedinin yerini söylemesini istiyorum" dedi.

Acılı babanın feryadı: Kızımın cesedi nerede?

Menemen'de yaşayan Sevgi Yılmaz, 2010'nun Ağustos ayında S.A. ile evlendirildi. Ancak Sevgi Yılmaz, 20 gün sonra takılarla birlikte ortadan kayboldu. 18 Eylül 2010'de polise giden 25 yaşındaki minibüs şoförü M.S. Sevgi Yılmaz'ı takıları vermediği için öldürdüğünü ve cesedini ortadan kaldırdığını söyledi. Olayın geçtiği bölge jandarma sorumluluğunda olması nedeniyle M.S., Menemen Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Adliyeye sevk edilen M.S. tutuklandı.

ARAMALARIN HEPSİ SONUÇSUZ KALDI
M.S.'nin tutuklanmasının ardından jandarma, Sevgi Yılmaz'ın cesedini bulmak için arama başlattı. İlk olarak M.S.'nin, Sevgi Yılmaz'ın cesedini attığını ileri sürdüğü Kuş Cenneti'nde arama yapıldı. Ancak bu aramalardan sonuç alınamadı. Bunun üzerine savcı, cezaevindeki M.S.'nin ifadesine yeniden başvurdu. M.S. bu kez de ifadesinde, Aliağa'da öldürdüğü Sevgi Yılmaz'ı arabanın bagajına koyup Asarlık beldesindeki evine getirdiğini ve burada sabaha karşı çuvala koyduğunu, Menemen yakınlarındaki Buruncuk Köprüsü'nden Gediz Nehri'ne attığını ileri sürdü. M.S.'nin verdiği ikinci ifade üzerine bu kez Gediz Nehri'nde ceset arandı ancak yine aramalar sonuçsuz kaldı. M.S.'nin cezaevinde bir arkadaşına, genç kadının cesedini evine gömdüğünü söylediği iddiası üzerine M.S.'nin Asarlık'taki evinde, İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün ceset arama köpekleri ile arama yapıldı. Sevim'in, cesedi gömmüş olabileceği mutfak ve yatak odası kazıldı, burada da bir ize rastlanmadı.

CEZAEVİNDEYKEN İFADESİNİ DEĞİŞTİRDİ
Tüm aramaların sonuçsuz kalması üzerine Menemen Cumhuriyet Savcısı, M.S.'nin ifadesine tekrar başvurarak cesedin nerede olduğunu sordu. M.S., bu kez ifade değiştirerek Sevgi Yılmaz'ı öldürmediğini, kendisini terk ettiğini ileri sürdü. Ceset bulunamayınca M.S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Sonraki süreçte hakkında kasten öldürme suçundan müebbet hapis istemiyle Karşıyaka 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya başlanan M.S., 8 Ekim 2018 yılında görülen son duruşmada 'iyi hal' indirimiyle 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. M.S. hakkında karar Yargıtay'a taşındı. Karar kesinleşinceye kadar yurt dışı yasağı konuldu.

'ŞU AN SOKAKTA GEZİYOR'
Bir petrokimya firmasında işçi olarak çalışan 4 çocuk babası İsa Yılmaz, kızı Sevgi'nin 11 yıldır ne ölü ne de diri bulunabildiğini belirterek, üzüntülerinin büyük olduğunu söyledi. Çok sevdiği kızı Sevgi'nin özlemini çektiklerini ifade eden Yılmaz, "Görücü usulüyle kızımı evlendirdim. Sonrasında biri, ziynet eşyaları için kızımı kandırdı. 11 yıldır kızımı görmüyorum. Sanık yargılandı, 1-2 yıl tutuklu kaldı. Sonra serbest bırakıldı. Dava sürdü, 25 yıl ceza aldı. Şu an dava, Yargıtay'da. Kızımın ölü ya da sağ bulunmasını istiyorum. Sanığın en ağır ceza neyse verilsin. Kızım öldürüldüyse şu an mezarı bile yok. Kızım kaybolduğu günden beri evimizde yas var. Elimizden hiçbir şey gelmiyor. İşi adalete bıraktık. Kızımın sağ olduğuna inanmıyorum. En azından kızımın cesedinin yerini söylemesini istiyorum. İlk önce suçunu itiraf etti. Cezaevine girince itirafını geri çekti. Şu an sokakta geziyor. Bunu doğru bulmuyorum" dedi. (DHA)

 
Müjdat Gezen belgeselinin galası İzmir’de yapıldı
 
Ödemiş'teki zeytinyağı hırsızı yakalandı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SOKAK 4 Kasım 2021 Perşembe 13:45

Akıllara ziyan bir şey... Her açıdan hayret verici bir durum. Allah kimseye bunları yaşatmasın.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaçakçılık operasyonlarında 17 şüpheli yakalandı
İzmir'de kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda 17 şüpheli gözaltına alındı.
Büyükşehir’den demir-çelik şirketlerine: Cüruf tesisi çalışmalarını hızlandırın!
İzmir Büyükşehir Belediyesi demir çelik şirketlerine yazı göndererek Aliağa ...
500 liralık nafaka için öldürüldü
Gaziantep'te bir kadın ile boşanma aşamasındaki eşi arasında 500 liralık ...
 
İzmir'in haftalık trafik raporu: Sürücülere ceza yağdı!
İzmir'de, geçen hafta yapılan trafik denetimlerinde 18 bin 261 sürücüye idari para cezası kesildi.
DEÜ'den E-Devlet'te yeni hizmet
Dokuz Eylül Üniversitesi Elektronik Belge Yönetim Sistemi Evrak Doğrulama ...
Yedi yaşındaki Arif Urla'yı ağlattı... Melek oldu!
Urla’nın tanınmış ailelerinden Kıpkıp’lar’ın acı günü…  İşadamı Koral ...
 
Foça için sevindiren karar... İngiliz Burnu'nda yapılaşma olmayacak
Şehir Plancıları Odası'nın açtığı dava sonucunda mahkeme, Foça ilçesi ...
Motosiklet, emniyet şeridindeki otomobile çarptı!
Bursa- İstanbul-İzmir Otoyolu'nda emniyet şeridinde park halinde bulunan ...
Korku filmi gibi... Evleri 1 haftada 5 kez yandı!
Kastamonu'da yaşayan bir ailenin evinde bir haftada 5 kez yangın çıktı. ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva