HABERLER>SEÇİM 2015
11 Şubat 2014 Salı - 12:50

Yıldırım ‘nefes açtı’: Koşar adım hizmet edeceğiz!

Karşıyaka Stadı’nda sabah yürüyüşüne çıkan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İzmir’de yürüyerek değil, koşar adımlarla hizmet edileceğini söyledi.

Yıldırım ‘nefes açtı’: Koşar adım hizmet edeceğiz!

AK Parti Büyükşehir Adayı Binali Yıldırım, sabah erken saatlerde tebdil-i kıyafet Karşıyaka Stadına gitti. Eşofman ve spor ayakkabısı ile vatandaşların arasına giren Yıldırım, sabah yürüyüşü yaptı.



İzmir’e hizmet etmek için ‘35 Acil Yardım Hizmet Ekibi’nin hazır olduğunu ifade eden Yıldırım, “İzmir’in son 15 yıldır hizmetsizlik, çaresizlik ve çözümsüzlük içerisinde bırakıldığına dikkat çekti. Yıldırım, “Hizmeti koşar adımlarla gerçekleştirmemiz şart. İzmir’deki hizmet açığını ancak koşar adımlarla çözebiliriz. Kimsenin endişesi olmasın, enerjimiz de, ekibimiz de, gücümüz de hazır. Biz hizmete hazırız” diye konuştu.

“İZMİR HİZMETE MUHTAÇ”
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, şehrin 5 yılına karar verecek olan İzmirlilere hitaben “Şehrinizin gelecek 5 yılına karar verirken 5 dakika düşünün. Geçmiş 15 yılı gözden geçirin. Gözle görülür hangi hizmetten söz edilebilir. İzmir’i beceriksiz yönetimden vatandaşlarımızın desteği ile kurtaracağız. Tüm bunların kararını vatandaşımız verecek” diye konuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir konuşmasında "İzmir hizmete muhtaç, hizmeti yapacak olan Binali Yıldırım" dediğini aktaran Yıldırım, "Belediye başkanı buna alınmış, diyor ki 'İzmir kimseye muhtaç değil'. İzmir hizmete muhtaç mı, değil mi? İzmir eğer hizmete muhtaç olmasaydı bu halde mi olurdu? İzmir’in hizmete ihtiyacı olmadığını düşündüğü için mi hizmet etmemiş. İzmir'in her ilçesine, her sokağına girdiğimizde bize 'Bakanım kurtar bu İzmir'i' diyorlar. İzmir'i kurtaran 9 Eylül 1922'de kurtarmış. İzmir son 15 yılda hizmetsizlikten, çaresizlikten, çözümsüzlükten çekiyor” dedi.

SELÇUK’A MOBESA VE OKUL MÜJDESİ
İzmir’in Selçuk ilçesi temaslarını akşam saatlerinde de sürdüren Yıldırım, geç saatlerde açılışını yaptığı seçim bürosu önünde vatandaşlara seslendi. İZBAN’ın Torbalı’dan Selçuk ilçesine geleceğini hatırlatan Yıldırım, ilçeye iki ilkokul ve 1.6 milyon lira harcanarak MOBESE kurulacağını açıkladı. Yıldırım, “Selçuk artık güvenlik sorunu yaşamayacak. Ayrıca gelen turistlerin de ilçenin merkezinden geçireceğiz. Böylece Selçuk külfeti çeken değil aynı zamanda nimeti de alan bir ilçemiz olacak” şeklinde konuştu. Yıldırım, konuşmasına başlamadan önce gelen acı haber üzerine müziğin sesini kıstırdı. Selçuk Belediye Başkanı Vefa Ülgür’ün babası Güner Ülgür’ün hayatını kaybettiğini öğrendiklerini kaydeden Yıldırım, Ülgür ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. 



“KESİNTİSİZ DEMİRYOLU AĞI GERÇEKLEŞECEK”
İzmir'in son 15 yıldır hizmetsizlikten, çözümsüzlükten çektiğini ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu; "Sizden isteğim şudur, şehrinizin, ilçenizin 5 yılına karar verirken 5 dakika düşünün ve geçmiş 15 yılını gözden geçirin. Efes'e yılda Selçuk'un nüfusunun 80 katı kadar turist geliyor. Ancak ilçenin turistlerden nasibini almadığını biliyoruz. Selçuk'a İZBAN'ı getiriyoruz. Böylece Aliağa'dan kesintisiz demiryolu ulaşımı gerçekleşecek. Pamucak'taki sahilden 6.5 kilometrelik mesafedeki antik limana deniz suyunu getirerek antik limanı tekrar yaşama geçireceğiz”.

İZMİR’DE 7 BİN 70 PROJE GERÇEKLEŞTİRDİK
Çamlık'taki Açıkhava Lokomotif Müzesi tekrar ele alındığını kaydeden Yıldırım, şunları kaydetti; “Demiryolları müzesi tekrar ele alınıyor, Türkiye'nin en büyük ulaştırma ve haberleşme müzesi haline getiriliyor. Başka projeler de var. Proje bizim için sıradan bir iş. 11 yılımıza bakarsanız Türkiye'nin her köşesine nakış gibi dokuduğumuzu görebilirsiniz. Türkiye'ye çağ atlatacak, büyük Atatürk'ün hedef gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesine, 2023'e ülkemizi taşıyacak projeleri yaptık. İzmir'de de yaptık. İzmir'de etrafınıza bakın, eserler bize ait. 7 bin üzerinde proje gerçekleştirdik. 7 bin 70 proje. Köy yolları mı, okullar mı, bölünmüş yollar mı istersiniz, hava alanları, marinalar mı istersiniz, hastaneler mi istersiniz, sevgi evleri, hapishaneler, adalet sarayları. Bunların toplam tutarı 15.5 milyar lira."

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İZMİRLİ 11 Şubat 2014 Salı 15:19

izmirin asıl büyük başkanı sensin.hizmet adamı seviyoruz seni.

Yorumu oyla      16      7  
11 Şubat 2014 Salı 13:47

senin hızına kim yetişebilir .hey gözünü sevdiğim.yolun açık olsun

Yorumu oyla      21      9  
Karşıyakalı 11 Şubat 2014 Salı 13:43

Binali bey çok çalışkan, takdir etmemek elimde değil. İnşallah , izmir halkı duyarlı olur ve bu sefer hizmete oy verir.

Yorumu oyla      20      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Taşer’den EBSO mesajları: İzmir’in önünü CHP kesti, AKP geriletti!
Belediye Başkan Adayı Murat Taşer MHP İl Başkanı Necat Karataş ve il yönetim ...
Tütüncüoğlu'ndan Kocaoğlu'na: Başbakan'dan...
Kocaoğlu'nun 'istifa resti"ni değerlendiren Başkan Tütüncüoğlu, "İddialar ...
Bornova Adayı Atila’dan ortak akıl ve birlik sözü!
Gelecek ay gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi birlik mesajı ...
 
Kocaoğlu protestoları çığ gibi: Büyükşehir'de eylem!
Aliağa’da yaşanan tatsız olayın ardından seçilmeyen başkanların yakınları ...
İP'li Şen'den Kocaoğlu'na sert eleştiri küskünlere çağrı!
İşçi Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tugay Şen ...
Ümit Yaldız yazdı: Kocaoğlu'nun listesi
"Sonunda İzmir’in listesi açıklandı. Bazıları için 7 bazıları için 5,5 ...
 
CHP Didim'de de kriz: Geldiğim insanlarla...
Yeniden aday gösterilmeyen CHP'li Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, ...
Sındır'dan ilk yorum: Üzüntü duyuyorum
Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır Genel Merkez tarafında Olgun ...
CHP İzmir’de isyan büyüyor: Üç ilçe ayaklandı
Bayraklı'da, Belediye Başkanı CHP'li Hasan Karabağ'ın yeniden aday gösterilmesine ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden fakirleştik?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva