HABERLER>GÜNCEL
28 Kasım 2011 Pazartesi - 23:06

Karayolları Bölge Müdürü Altun'dan Kocaoğlu'na yanıt

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı Karşıyaka’da çevreyoluna çıkması planlanan yolu kapatan Karayolları Bölge Müdürü Erol Altun, “İnsanların ölmesine izin vermem” dedi.

Karayolları Bölge Müdürü Altun dan Kocaoğlu na yanıt

FATİH YAPAR/EGEDESONSÖZ. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Torbalı’da düzenlenen temel atma töreninde yüklendiği Karayolları 2. Bölge Müdürü Erol Altun’dan cevap geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından Örnekköy merkezini Yeni Girne Caddesi’ne bağlamak için yapılan 35 metre genişliğinde 1 kilometre uzunluğundaki yolun Yeni Girne Caddesi’ne bağlantısı Karayolları yetkilileri tarafından kapatılınca Kocaoğlu sert tepki göstermişti. Kocaoğlu’nun hakkında UKOME onayının olduğunu ifade ettiği “göğe mi çıkartacak, merdiven mi yapacaktık” diyerek tepki gösterdiği yol kapatma olayına açıklama geldi.

Karayolları yol kesti haberi için tıklayın
 
UKOME’nin böyle bir yetkisinin bulunmadığını söyleyen Karayolları Bölge Müdürü Erol Altun, “Çevre Yolu’ndan Karşıyaka’ya döndüğünüzde Girne Caddesi’ne giriyorsunuz. Araç hızla geldiği için belediyenin yaptığı kavşakta ve bağlantı yolunda kazalar meydana gelecektir. Bize sormadan danışmadan otoyola girmeye kalktılar. Buna izin vermeyiz. Olası kazada biz sorumlu oluruz. Yol Girne Caddesi’ne bu şekilde çıkarsa günde onlarca insan ölebilir. Buna kesinlikle onay vermem” dedi. Büyükşehir Belediyesi’nin 2005 yılında kendilerine yazdığı resim yazıda yapılan çalışma ile ilgili dönemin Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Topal imzasıyla kendilerine yazı yazıldığını anlatan Altun, “Biz o zaman açılacak bağlantı yolunun otobana yakın olduğunu söyledik. Anadolu Caddesi’ne daha yakın olan ışıkların oraya çıkabileceklerini söyledik. Ama dinlemediler ve otobana yakın yere dik olarak yol getirdiler. 2005 yılından bu yana ne değişti de böyle oldu. Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde yaşanan kaza nedeniyle bile bir trafik levhası yüzünden yargılanıyorum. Böyle bir sorumluluğum varken kimse kendi başına iş yapmasın. Yasalar ne diyorsa o yapılır” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hasan 29 Kasım 2011 Salı 21:25

sayın müdürüm size sadece ışıkkent otaban iniş ve çıkışları için ne gibi düşünceleriniz var öğrenmek istiyorum yetki kimde cevap alırsam sevinirim sevgiler.

Yorumu oyla      12      5  
hasan 29 Kasım 2011 Salı 21:23

sayın müdürüm size sadece ışıkkent otaban iniş ve çıkışları için ne gibi düşünceleriniz var öğrenmek istiyorum yetki kimde cevap alırsam sevinirim sevgiler.

Yorumu oyla      12      5  
bayraklılı 29 Kasım 2011 Salı 13:01

araçları yıllarca postacılar lambasına mahkum ettiler ama hastane yapılınca özel kavşak ve lamba koydular trafik keşmekeş oldu pes doğrusu karayolları neden müdahele etmedi? karayollarına duyrulur

Yorumu oyla      15      5  
Öneri 29 Kasım 2011 Salı 11:33

gazete yönetimine bir öneride bulunmak isterim,bu yazımı ister yayınlayın veya öneri olark bilginizde bulunsun. Karayollarının izmir ve çevresideki eksikleri konu alan araştırma yapın bak nelerle karşılacaksınız görürsünüz.Yol ve can güvenliği herkese lazım..!! saygılar

Yorumu oyla      15      5  
göçmen 29 Kasım 2011 Salı 11:08

saplantı kardeş..... yetki farklı... ihtiyaca yönelik bir şey yapmak ve bunu uygun hale getirmek farklı. sırf yetki yok diye insanlar düşünmesin, insanlar üretmesin... madem çok biliyor bir yolu şehir merkezine bağlamayacaksan kullanımını arttırmayacaksan gerçekten soroarlar ama bu yol nereye gidecek diye... okuyalumda her yazılanı mühürlü kağıdı doğru kabul etmeyelim... dimi..

Yorumu oyla      16      5  
göçmen 29 Kasım 2011 Salı 11:04

müdür bey tüm dünyada geçerli olan trafik kurallarından haberiniz varmı 2 ışık koyarsın 2 levha koyarsın olur biter...oto ban falan değil orası binlerce insanın yaşadığı devasa karşıyakanın yeni girnesi bence müdürlük sizde olmamış vizyon sıfır...

Yorumu oyla      18      6  
tarafsız 29 Kasım 2011 Salı 10:50

siyasi kuliste adı geçen müdür'den beklenecek ne olurki, karayoları kurumunu yıpratmayın sayın müdür bey,görüşünüz düşünceniz uygulamya koymaya size o makamda durmak yakışmaz,kendinizi ve kurumu yıpratmayın bilginize sunarımmm

Yorumu oyla      20      6  
ceyhan 29 Kasım 2011 Salı 10:39

Aklıma geldi karayoları müdürbey,madem sizin yaptınız karayolu oto yoların giriş çıkışları çokmu güzel,kusur ararsanınız siz ilk önce kendinize bakın ben bornova çevresinde oturan birisiyim, istanbul oto yol giriş çıkışlarıyla ,izmir'de uygulamaları kıyaslayın, size bir örnek vereyim garaj dan ışıkent'ten aydın yoluna giriş çıkışlarda tabela rezaletleri,ayakkabıcılar giriş çıkışıda mahalle arası yollar gibi.Vatandaşın tarlasını istimlak kolay,nüfuslu fabrikaları istimlak etseniz yolar olurda..!!

Yorumu oyla      20      5  
hakhukukvs 29 Kasım 2011 Salı 10:05

Devletin değil ,partinin memuru. AKePe İzmir İl Başkanından aldığı talimatla iş yaptığı besbelli.

Yorumu oyla      23      5  
ŞİRİNYERLİ 29 Kasım 2011 Salı 10:04

Sn; Bölge müdürüne göre Büyükşehir oraya TUZAK kumuş binlerce kişi ölsün diye. ama Müdür müsaade etmem diyor,UKOME yi de dinlemem YOLU KESERİM, demiş ve KESMİŞ, TRAFİK'in seyirinde kullanmak üzere Kurallar İŞRETLERLE belirlenmiş,KAVŞAĞA YAKLAŞMA,HIZ KESME,DÖNÜŞLER,TALİ YOL,ve herkes uyguluyor kuralları,Müdür ben bunları ELEKTRONİK TABELA larla uygulamam KAZA YAPTIRMAM, o zaman sana yeni kadro teklifinde bulunalım.O kavşakda TRAFİK POLİSİ ol,sevgiler.

Yorumu oyla      22      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gümrük operasyonunda soruşturma tamamlandı
Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğüne ...
Mahkeme başkanından Gül ve Arınç’a tepki
Balyoz Davası’na, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Yardımcısı Bülent ...
Kocaoğlu'dan, Aşlık'a operasyon yanıtı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili ...
 
KESK Genel Başkanı'na 6 yıl hapis cezası
KESK Genel Başkanı Lami Özgen'in de aralarında bulunduğu 25 sanık, tutuksuz ...
Osmanlı hanedan üyeleri yemekte biraraya geldi
Osmanlı Hanedan üyeleri Osmanlı Saray mutfağının yemeklerinin sunulduğu ...
Özel yetkili savcılardan 15 kişiye itiraz!
Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonun son gününde sürpriz hakim ...
 
Diyarbakır'da PKK'ya darbe: 3 terörist öldürüldü
DİYARBAKIR'ın Dicle İlçesi kırsalında güvenlik güçlerince gerçekleştirilen ...
Yılbaşı biletleri yarından itibaren satışa çıkıyor
Milli Piyangonun yılbaşı özel çekiliş biletleri yarından itibaren satışa ...
El yapımı bombayla yakalandılar
İzmir'de, terör örgütü PKK'nın kuruluş yıldönümünde eylem yapmak istedikleri ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva