Prof. Dr. Nilüfer Narlı'nın 'Ege kentleri bağlamında kent ve toplumsal bellek' başlıklı bir konuşma yapacağı panelde Yaşar Üniversitesi'nden Yrd. Doç.Dr. Ahenk Yılmaz 'Uzaklaşan kıyının unutulan mekanları', Mualla Erkurt ise 'Deniz ve Bellek'i anlatacak. Moderatörlüğü ise Doç.Dr. Güzel Yücel Gier üstlenecek.
Bahçeşehir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Kurucu Başkanı olan Prof. Dr. Nilüfer Narlı, 1992 yılında Ford Vakfı'nın açtığı Ortadoğu Araştırmalar Yarışması'nı (Middle East Research Competition) kazandı. 2013 yılı Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından sosyal kategoride verilen 'Sosyal Baykuş Ödülü'nü kazandı. 2014 yılında 'Beşiktaş Platformu Yılın En İyi Akademisyeni' ödülünü aldı. Narlı'nın araştırmaları, ulusal ve uluslararası çeşitli yayın organlarında yayınlandı. Prof. Dr. Nilüfer Narlı, 2010 yılında 'Milonga Kadınları' isimli bir de kitap yayımladı.
-
Gizlilik Politikası | Ege'de Son Söz Gizlilik Sözleşmesi İletişim Topluluk Kuralları | Ege'de Son Söz Yayın İlkeleri | Ege'de Son Söz Dünyadan EgeTeknoloji Yerel Politika Yerel Yönetimler Aliağa Haberleri Balçova Haberleri Bayındır Haberleri Bayraklı HaberleriBergama Haberleri Beydağ Haberleri Bornova Haberleri Buca Haberleri Çeşme Haberleri Çiğli Haberleri Dikili HaberleriFoça Haberleri Gaziemir Haberleri Güzelbahçe Haberleri Karabağlar Haberleri Karaburun Haberleri Karşıyaka Haberleri Kemalpaşa Haberleri





