HABERLER>POLİTİKA
26 Ocak 2019 Cumartesi - 13:29

Zeybekci’den Kiraz ve Beydağ mesaisi: Çiftçiye ve üreticiye destek sözü

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Beydağ ve Kiraz’da çiftçilerle bir araya geldi. “İzmir’in efesi Nihat Zeybekci” sloganlarıyla karşılanan AK Parti Adayı, 1 Nisan sonrası hayata  geçireceği projeleri üreticiyle paylaştı. 

Zeybekci’den Kiraz ve Beydağ mesaisi: Çiftçiye ve üreticiye destek sözü

Özellikle süt üreticilerine yönelik çok önemli projelerinin bulunduğunu belirten Zeybekci, “Süt üretiminde İzmir, Türkiye’nin 1 numarası. Türkiye’ye İzmir sütü nasıl ulaşıyormuş onu göstereceğiz” dedi. 

Nihat Zeybekci, sadece süt üreticilerini değil, çiftçi ve fidancıları da kapsayacak bu projeyle . İzmir’in ürünlerinin hak ettiği değere ulaşmasını sağlayacaklarını ifade ederek, “Belediye bünyesinde kuracağımız dev şirket üzerinden tüm ürünlerin alımını, depolanmasını, tüm Türkiye’ye pazarlamasını yapacağız. Ayrıca bu alanlarda ihtiyaç duyulan yem, zirai ürün ve ilaç gibi malzemeleri de toplu halde peşin alıp, üreticimize vadeli olarak vereceğiz” açıklamasında bulundu. 

Zeybekci konuşmasında kendisini dinleyen muhtarlara da seslendi.  Tüm muhtarlara 1,5 yıl içerisinde yeni ofis sözü veren Zeybekci, “Kıyıda köşede, sağda solda kalmış, sığıntı gibi bir muhtarlık ofisi değil. Tire’deki mahalledeki ile Konak’taki mahallede de aynı yapıyı göreceksiniz” açıklamasında bulundu.- Bazı yerlerde kanalizasyon dahi yok, foseptik problemi var
İzmir’i, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muhasır medeniyet yolculuğunda, dünyadaki şehirler yarışında hak ettiği yere gelmesi için uğraştıklarını, 21. Yüzyıl’a hazırlamak istediklerini kaydeden Nihat Zeybekci, şöyle devam etti:

“Bugüne kadar millete hiç hükmetmek, yönetmek niyetiyle gelmedik. Bu millete hizmetkar olabilmeyi Allah’ın bir lütfu olarak gördük. Türkiye’nin mega projelerinin ortak noktası İzmir, ama maalesef kentimiz buna hazır değil. Trafikten ulaşıma, temizlikten spor alanlarına kadar akla gelen her alanda ihmal edilmiş. Turizm başkenti, sağlık turizmi başkenti olmak isteyen İzmir’in hala arıtması yok, bazı yerlerde kanalizasyon dahi yok, foseptik problemi var. Bunları duyunca boğazıma bir yumruk gelip tıkanıyor. Yazık değil mi bu şehre? En ufak yağmurda halimizi görüyorsunuz. İzmir’de sanayi yatırımını, turizm yatırımını yapacak yer yok. Göreceksiniz bunların hepsini çözeceğiz.”-  "Kadın nezaketiyle memlekete sahip çıkmak"
Zeybekci, programa gelen kalabalıkta kadın yoğunluğunu görünce, “Hanımefendileri tebrik ediyorum. İşte böyle olacaksın, bir anne hassasiyeti ile bir hanımefendi, bir kadın nezaketiyle memlekete sahip çıkmak budur. Siz eğer inandıysanız ‘ben buna sahip olacağım ve takip edeceğim’ dediyseniz o iş olur zaten” dedi.

Zeybekci’nin ziyaretlerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da eşlik etti.

Zeybekci, her iki ilçede AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları ile Kiraz Belediyesi’ni ziyaret etti. 

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Zeybekci ve Dağ’a belediyenin açtığı kurslarda kursiyerlerin ürettiği efe maketi ile tablo hediye etti. Zeybekci belediyedeki ziyarete katılan muhtarlarla sohbet etti.

AK Parti Bayraklı İlçe teşkilatının düzenlediği kaynaşma gecesine de katılan Zeybekci, “İzmir bize gençlerin emaneti. Onun için sizden en yakınlarından başlayarak çevrelerindeki herkesi ziyaret etmenizi, kendilerine, çocuklarına, İzmir’in geleceğine oy vermelerini isteyin“ dedi.

 
Usta gazeteci Hulusi Tunca yaşamını yitirdi
 
İzmir'de FETÖ operasyonuna 12 tutuklama
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
KELESLİ 27 Ocak 2019 Pazar 11:30

çok haklısınız syn Zeybekçi kooparatiflere süt veren işletmelere desteğe zam mandıralara verenlere zülüm bu mu sizin süt üreticisine desteğiniz Kiraz da günlük süt ün sadece %11 kooparatifler de Ödemiş te %7 si Beydağ da %8 bu nasıl politikadır

Yorumu oyla      9      5  
çiftçiye destek 26 Ocak 2019 Cumartesi 19:36

16 yıldır iktidardasınız ithalatçıyı zengin edelim diye çiftçiyi toprağına küstürdünüz. Sebze ve meyve fiyatları ortada, tarım ve hayvancılık bırakmadınız. Hükümet destek vermiyecek belediye alınca verilecek öyle mi? Merak etmeyin iktidara rağmen İzmir belediyesi o desteği veriyor. Birazcık insaf

Yorumu oyla      11      5  
seyrediyoruz 26 Ocak 2019 Cumartesi 18:19

İktidarın yalancılarının destekçileri büyükşehirin desteklerini unutsunlar! Hem bizlerin ödediği destekleri alıp hem de Atatürk düşmanlarına oy vermenin bir bedeli olacaktır! Bu açıkça bilinmeli!

Yorumu oyla      11      5  
volkan 26 Ocak 2019 Cumartesi 15:28

peki niye bu projeleri 16 senedir yapmadınızda şimdi yapacagız diyosunuz..? azcık samimiyet ya dürüstluk istiyoruz

Yorumu oyla      16      5  
Ali 26 Ocak 2019 Cumartesi 15:17

Gavur İzmir yetmedi sümüklü İzmir yetmedi. Tanıtım için geldiği izmirde birde çöp İzmir artezyen atikli İzmir dendi. Şimdi çıkmış izmirde izmirimdee oy istiyorsunuz yazık. Bukadar laftan sonra bulursunuz

Yorumu oyla      16      5  
neden 26 Ocak 2019 Cumartesi 14:54

Sözünü ettiğin destekler neden şimdi verilmiyor? Neden afet bölgesi ilan edilmedi? Hibe krediler neden İzmire verilmiyor? Neden köylünün tohumu yasaklandı? Neden üretene değil de üretmeyene destek veriyorsunuz? Neden milleti samana muhtaç ettiniz?

Yorumu oyla      17      5  
ALO 26 Ocak 2019 Cumartesi 14:51

ey iktidarsınız çifçiye sahip çıktığınız için tüm ürünler ithal ediliyor hehehe

Yorumu oyla      18      5  
tadı kaçtı 26 Ocak 2019 Cumartesi 14:14

Denizli'de yağmur yağınca İzmir-Antalya yolunda şehir içindeki alt geçitlerin su ile dolduğunu görmedi iseniz söylenecek söz yok. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere yağmur yağınca ne hale geldiğini hepimiz görüyoruz. Hatalı varsa belediyeden önce hata iktidarındır.

Yorumu oyla      16      5  
degirmenin suyu 26 Ocak 2019 Cumartesi 14:12

syn Zeybekci lutfen aciklarmisiniz aksamlari nerede konakliyorsunuz konaklama ucretlerini devlet mi oduyor? ziyaretlerinizde yaninizda devletin resmi memurlari eşlik ediyor mu? ziyaretlere kac resmi konvoyla gidiyorsunuz? harcama butceniz nereden karsilaniyor?

Yorumu oyla      13      5  
ekonomi 26 Ocak 2019 Cumartesi 14:09

maasallah 16 senedir iktidar olan partinin izmir Belediye baskan adayi hala bol keseden vaad veriyor!! iyi de 16 senedir dediklerinizi neden yapamadiniz? 16 senedr yapayanlar bundan sonra nasil yapacak buna inanmamizi istiyorsunuz ? guldurmeyin Allah aşkina.

Yorumu oyla      16      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zeybekci için 'İzmir'in şansı' dedi!
Ak Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı ...
Bakan Soylu'dan 'mükerrer oy' açıklaması: İzmir'in bir ilçesinde yazılı olan başka bir ilçede...
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yerel seçimlerle ilgili alınan önlemlerle ...
İYİ Parti’ye bırakılan Tire’nin CHP’li Başkanı Çiçek: Üzülmemek, kırılmamak elde değil!
Tire Belediye Başkanı Çiçek, partisinin ilçesini 31 Mart yerel seçimleri ...
 
CHP’li Işık’tan kritik PM öncesinde flaş çıkış: Genel başkanımıza güvenmenin…
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Işık, “Adaylıklarımıza ilişkin ...
CHP'li Serter: Hakkaniyetli bir seçim olmalı
Foça’da askerlerin oy kullanması ile ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ...
CHP'li Özkoç: YSK Başkanı parti sözcüsü gibi davranıyor
CHP Grup Başkanvekili Özkoç, eleştirdiği YSK Başkanı Sadi Güven için "Parti ...
 
Hulusi Akar'dan ABD'ye YPG mesajı
Milli Savunma Bakanı Akar, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey ile ...
Muharrem İnce’den Bahçeli’ye yanıt
CHP’nin 24 Haziran seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, ...
İYİ Parti’nin İzmir’deki 7 adayı kimler olacak?
CHP ile yapılan ittifak görüşmeleri çerçevesinde İzmir’de 2 ilçede ortak ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Her genel başkan 'lider' olamıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva