HABERLER>POLİTİKA
17 Şubat 2019 Pazar - 19:30

Zeybekci'den Kılıçdaroğlu'na yanıt: Saygısızlık, siyasi nezaketsizlik!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi için söylediği 'İthal aday' sözlerine, "Böyle bir şeyi tartışmak siyasi nezaketsizliktir. Siyasete saygısızlıktır. Siyasette ilkesizliktir. Söyleyecek hiçbir şeyi olmadığı için bunları söylemek siyasi acizliktir" dedi.

Zeybekci den Kılıçdaroğlu na yanıt: Saygısızlık, siyasi nezaketsizlik!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi için söylediği 'İthal aday' sözlerine, "Böyle bir şeyi tartışmak siyasi nezaketsizliktir. Siyasete saygısızlıktır. Siyasette ilkesizliktir. Söyleyecek hiçbir şeyi olmadığı için bunları söylemek siyasi acizliktir" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'yi isim vermeden eleştirerek, "Baktılar İzmir'den istedikleri gibi bir kişi çıkmıyor. Ne yaptılar, dışarıdan ithal aday getirdiler. İthal belediye başkanıyla devasa bir İzmir yönetilir mi? İzmir'i yönetecek kişinin İzmir'in kültürüne sahip olması lazım. İzmir'i yönetecek kişinin, İzmirli olması lazım. İzmir'i yönetecek kişinin İzmir'in tarih ve dokusuna sahip çıkması lazım" dedi.

Buca'da partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yapan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına cevap verdi. Kılıçdaroğlu'nu siyasi acizlikle suçlayan Zeybekci, şöyle dedi:

"Aslında cevap vermek bile istemiyorum ama siyasete saygımdan dolayı konuşacağım. Bir şekilde cevap vermek durumundayım. Kendisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğu, kendisinin de nereli olduğunu ve İzmir milletvekili olduğunu konuşmak siyasete saygısızlık olur. Ben bu konuda nezaket göstermek istiyorum. Benim nereli olduğuma tam olarak aklı ermediyse soyadıma baksın. Nereli olduğumu anlar. İzmir'de İzmirli hemşerilerim benim ne kadar İzmir'i bildiğimi, ne kadar İzmirli olduğumu iyi bilirler. Kaldı ki böyle bir şeyi tartışmak siyasi nezaketsizliktir. Siyasete saygısızlıktır. Siyasette ilkesizliktir. Söyleyecek hiçbir şeyi olmadığı için bunları söylemek siyasi acizliktir. O sözlere şöyle cevap vereyim; her söze verilecek bir cevabımız vardır ama biz söze bakarız söz mü diye bir de söyleyene bakarız gerisini o anlar."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise Kılıçdaroğlu'nun açıklamasına sosyal medya hesabından "İzmir'in ithal vekili Kılıçdaroğlu, bu toprakların evladı olan bir kişiyi ithal adaylıkla itham etmiş. Gülerler buna" diyerek eleştirdi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Ak Parti Buca Belediye Başkan adayı Mustafa Arslan'la birlikte Menderes Caddesi'nde SKM açılışını yaptı.(DHA)

 
Erdoğan yeni askerlik sistemi hakkında detay verdi
 
Karamollaoğlu'ndan iddialı çıkış: Oylarımızda patlama olacak!
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ak Parti'li 18 Şubat 2019 Pazartesi 14:43

Cevap veren kişi çok cahil. söylenecek başka bir şey yok . . peki o zaman chp'nin hdp ile ittifak yapmasına ne diyeceksiniz. pkk'nın siyasi temsilcileri ile iş birliği yapan chp'ye oy'mu verelim. herhalde terör seni üzmüyor olsa gerek , herhalde ülkemizde terör olması senin hoşuna gidiyor. hdp'ye verilen her oy Mehmetçiğimize sıkılmış bir kurşundur. provaköterlerin etkisiyle belki dönemsel olarak ekonomi iyi olmayabilir , ama teröristler ile işbirliği yapanlaramı oy verirsin yoksa ekonomiyi iyi yönetemeyene mi diye soracak olursan , ben teröristler ile iş birliği yapanlara oy vermem. NOKTA . . . .

Yorumu oyla      6      6  
Merkez 18 Şubat 2019 Pazartesi 12:27

Sayın Zeybekci siz Kılıçdaroğlu nun kusuruna bakmayın küçükken kafasına saksı düşmüş ha ha ha

Yorumu oyla      6      6  
izmirli 18 Şubat 2019 Pazartesi 11:15

Kılıcdaroglu az bile söylemiş ama o sizin gibi agzı bozuk konusmuyor. Gayet düzgün sekilde söylemiş. Siz belediye baskanı adayı tunc soyerin yemek ikramını bile geri cevirererk nasıl biri oldugunuzu gösterdiniz. Siz zaten İzmire yakısmıyorsunuz. Neden denizliden değilde secilemeyeceginiz izmirden aday yapıldınız bunu genel baskanınıza sorun bence.

Yorumu oyla      5      7  
ak partiliye 18 Şubat 2019 Pazartesi 10:35

Aslında siz akplisiniz, birazcık aklınızı kullanıyor olsaydınız varolan ekonomik koşullarda saydıklarınızın yapılamayacağını bilirdiniz! Reisinizin söz verdiği şeyler yapılamıyor, reklamını yaptığınız gereksiz havaalanı açılamıyor, işletmeciler peşpeşe hisselerini devrediyor, siz kalkmış yapacaklar diyorsunuz! neyin kafası bu? Hangi yüklenici, ne garantisi verilirse verilsin o geçişi yapmaya kalkar? Adam bitme noktasına gelmiş havaalanından kaçıyor, siz projesi yapılmamış geçişten söz ediyorsunuz! İstemiyoruz o geçişi, nokta!

Yorumu oyla      4      9  
"İLLET-ZİLLET" DİYENLER 18 Şubat 2019 Pazartesi 10:01

Siyasi Rakiplerine "İLLET-ZİLLET" Diyerek NEFRET SÖYLEMİ YAYANLARIN Etiklik İddiasında Bulunmaları TEK KELİMEYLE GÜLÜNÇTÜR!

Yorumu oyla      11      7  
en son 18 Şubat 2019 Pazartesi 09:42

Siyasi nezaket konusunda en son konuşabilecek değil konuşamaması gerekenler kalkmış nezaketten söz ediyor! Liderinizden başlayıp alt kadolarınıza kadar ve hatta buraya yazmakla görevli trollerinize kadar hiç biriniz nezaket diyemezsiniz! İthal olup olmamaya gelince, Zeybekçi ithal midir? Evet ithaldir! Özkan ithal midir? Evet ithaldir! Fark var mıdır? Vardır, biz biat etmeyiz her ikisine de ithal deriz, Özkanı görmezden gelmeyiz, ithal olduğunu inkar da etmeyiz!

Yorumu oyla      8      6  
Ak Parti'li 18 Şubat 2019 Pazartesi 09:11

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi de Tunceli 'den. Ancak kendisi İzmir'den Milletvekili seçildi. Şimdi Kemal Kılıçdaroğlu İTHAL'mi olmuş oluyor. Kendisini Ben İthal'im diyerek 'İhbar Etmiş olmuyor mu Sizce . . . İzmir'den Milletvekili seçildi ve kaç kez geldi İzmir'e, , ve de nasıl bir faydası oldu İzmir'e bir İzmir Milletvekili olarak. Çok İronik bir durum bu . . Lütfen Biraz dürüst olalım . . . İyi Düşünelim . . Adamlar İnciraltından Bostanlı'ya Denizin altından Tüp geçit yapacaklar , İzmir tüm dünyada meşhur olacak , trafik büyük ölçüde rahatlayacak , İzmir marka haline gelecek , Dev projeler yapılacak . . . Yer'in 50 metre altından tarihi bir mermer çıkıyor hemen mahkemeden yürütmeyi durdurma alıp çalışmaları durduruyorlar. . Bu çalışmalar olmasa Yerin 50 metre altındaki mermer sonsuza kadar orada kalacak. Toprağın 50 metre altındaki mermerlerin Dünya'ya, Ülkemize, Şehrimize , bize nasıl bir faydası olur veya ileride nasıl bir faydası olacak. Lütfen bir düşünün , ama iyi düşünün . İzmir'imize çok yazık arkadaşlar .

Yorumu oyla      9      9  
Yalan mı? İthalsin 18 Şubat 2019 Pazartesi 00:15

Bizim değerlerimizi taşımıyorsun, bizim demokrasi anlayışımıza uymuyorsun, laiklik anlayışımıza uymuyorsun, bizim yaşam biçimiz ile taban tabana zıtsın. SEN BİR İTHAL ADAYSIN.

Yorumu oyla      10      8  
konak 17 Şubat 2019 Pazar 22:47

NİHAT ZEYBEKÇİ 1 NİSANDA ŞAKADAN DEĞİL GERÇEKTEN BAŞKANSIN..

Yorumu oyla      10      12  
ahlak ve siz? 17 Şubat 2019 Pazar 21:54

Siyasi ahlakı sorgulayana bakın hele! Anayasal partiyi, partinin yöneticilerini suçlayacaksın, meymenetsiz diyeceksin, kalkıp ahlak dersi vereceksin! İşte bu tam da akp ahlakı!

Yorumu oyla      10      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de miting gibi açılış: Kılıçdaroğlu'ndan 'ithal aday' ve 15 Temmuz çıkışı
Genel Başkan Kılıçdaroğlu AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan ...
Erdoğan: Terör ağalarına taşeronluk yapmıyoruz
Afyonkarahisar'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ...
Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'de mesaj seli: Hükümete 'ithal aday' ve 'tarım' salvosu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kente gelerek partisinin İzmir’deki ...
 
Menüde Menemen... 'Masterchef' Zeybekci mutfakta
WhatsApp hattına gelen isteklere cevaplar veren Zeybekci, Ege Üniversitesi ...
AK Parti Konak adayı Eroğlu: Esnaf çözüm ortağımız
Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, Konak’ın bir bütün olduğunu ...
'Babo bu adam 5 yıl önce neredeydi?' deyip kıyafetini yırttı
AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, ...
 
CHP adayı Soyer projelerini anlatacağı tarihi açıkladı
CHP İzmir Büyükşehir Adayı Tunç Soyer, İzmir projelerini 26 Şubat’ta açıklayacağını ...
AK Parti adayı Aslan: Bayraklı'da gönüllere gireceğiz
Cumhur ittifakı ve AK Parti Bayraklı Belediye Başkanı Ali Aslan, seçim ...
FETÖ elebaşının iadesi için yeni açıklama
Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva