HABERLER>POLİTİKA
28 Aralık 2015 Pazartesi - 09:09

Yüksel’den AK Parti’ye jet yanıt: Sözünüzü tutun

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, AK Parti İzmir İl Danışma Meclisi'nde, partisini hedef alan açıklamalarına yanıt verdi. Yüksel, AK Parti’nin topu taca atmaya çalıştığını söyleyerek ‘Sözünüzü tutun’ dedi.

Yüksel’den AK Parti’ye jet yanıt: Sözünüzü tutun

İZMİR - AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, ve Milletvekili Hamza Dağ’ın Cumhuriyet Halk Partisine yönelik gelen eleştirilere CHP İl Başkanı Yüksel’den jet  yanıt geldi.

Yüksel, Köy mallarının satışından, İl Kongresi eleştirilerine kadar, her konuda açıklamalarda bulundu.

Yüksel şunları söyledi:

SÖZÜNÜZÜ MÜ TUTACAK, SATIŞA GÖZ MÜ YUMACAKSINIZ?
“AKP İzmir İl Başkanı Sayın Bülent Delican, bizim davetimizi ya yanlış anlamış, ya da olayı çarpıtmaya çalışıyor gözüküyor. Biz kendisine verdiği bir sözü hatırlattık ve bu sözün gereğini yapmasını söyledik. Bu konuyu bizi suçlayarak veya Kemalpaşa’daki milyonlarca lira değerindeki satışı küçümsemeye çalışarak kapatamaz, topu taca atmasın, sözlerini tutsunlar. AKP’lilerin kendi aralarında toplanıp, birbirlerini alkışladığı toplantılardaki, süslü sözler İzmirlileri ilgilendirmiyor. İzmir, sonuca bakıyor.

Şimdi merakla bekliyoruz, Sayın AKP İl Başkanı verdiği sözü tutacak mı, yoksa siyaset yaptığı kentteki insanları ve Kemalpaşalıları hiçe sayarak, köy mallarının satışına göz mü yumacak.  

TİRE’DE MALLARI SATTIRMADIK
Tire ve Seferihisar Belediyelerimiz ile ilgili, bize yönelttikleri suçlamalarsa çok yersiz ve komik. Tüm İzmir’in bildiği gibi, Tire Belediyemizin satışa çıkardığı mal, Gökçen belde belediyesinden kalan bir maldı. Köy malı değildi yani, zaten partimizin girişimleriyle o malında satışı geri çekildi. Seferihisar’da ki mallarda köylünün değil, belediyenin başka kurumlara tahsis ettiği mallardı. O mallarda, bugün AKP’li olan, bir önceki belediye başkanının bıraktığı borçları kapatmak için elden çıkarılmıştır. Tire’de olduğu gibi, eğer yanlış bir iş yapılmışsa, kendimiz parti olarak bu yanlışı görüp düzeltebiliyoruz. AKP gibi yanlışı kapatmaya çalışıp, savunmuyoruz. Farkımız bu.

17-25 ARALIĞI KONUŞAMAYANLAR..
Biz Türkiye’nin gerçek anlamda demokrasiyi yaşayan tek partisiyiz. Kendi içimizde doğruyu, yanlışı konuşup tartışabilme gibi bir farkımız var. Bunu kimseden saklamadan, gizlemeden yapabiliyoruz. Üstelik Türkiye’de, demokrasi AKP tarafından neredeyse yok edilmiş, güçler ayrılığı dengesi ortadan kaldırılmış, hukuksuzluk neredeyse hukukun kendisi haline getirilmişken, demokrasiye bağlı kalmayı başarabilmiş tek kurumuz. Demokrasiyi, özgürce konuşmayı, vicdani sorumluluğu unutmuş olanların, bizim ne kadar demokratik bir parti olduğumuzu anlamasını beklemek, elbette hayal olacaktır.

AKP’liler, kendi parti içindeki sorunlarını, partililerinin başkahramanı olduğu 17-25 Aralık yolsuzluklarını konuşamayacakları için, bunu konuşmaktan ödleri patladığı için, bizim kongremizde yaşananları kendilerine malzeme yapmaya çalışmalarını anlıyor, ancak önemsemiyoruz.

HİZMETLERİMİZİ KENDİ BÜROKRATLARINA SORSUNLAR
Biz gerçeğiz. İlkemiz, yolumuz, İzmir’e hizmet için yaptıklarımız ortada. Bize İzmir’e yaptığımız hizmetleri soranlara açık davetimizdir. Gelsinler Büyükşehir ve İlçe Belediyelerimizin, çoğu ödüllü ve tescilli hizmetlerini gezdirelim. Ama bize birkaç günden fazla zaman ayırmaları gerek, zira yapılan hizmetler öyle bir kaç günde gezilmeyecek kadar çok. Yok gelmeyiz diyorlarsa, kendi Bürokratlarına, Milli Eğitim Müdürlerine, İl Müftülerine de sorabilirler. Çünkü Okullara, İbadethanelere kendi hükümetlerinin yapması gereken yardım ve hizmetleri de, CHP’li yerel yönetimlerimiz yapıyor.

AKP’NİN İZMİR’E ÖN YARGILI BAKIŞI..
Kaldı ki, Dünya’nın saygın ve bağımsız kuruluşlarının yaptığı değerlendirmelerde İzmir, Dünya’nın en yaşanılabilir ve en sağlıklı kalkınan kentleri arasında gösterilmiştir. AKP’nin bakan ama görmeyen, duyan ama sağır olan politika anlayışı bu örneklerden tatmin olur mu bilinmez. Bizim derdimiz AKP’ye değil, İzmir halkına kendimizi anlatmak ve hizmet etmektir. AKP’nin kısır politik döngüsü ve İzmir’e ön yargılı bakışı bizi ilgilendirmiyor.”
 

 
Karabağlar'da 250 yıllık çınarın parkı da oldu!
 
Borç tartışmasında rakamlar ortaya çıktı: Kocaoğlu mu haklı Sındır mı?
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
EFE 28 Aralık 2015 Pazartesi 12:21

Partinin köy tüzel kişiliğine ait malların satılmaması yönünde kesin tavır söz konusu,ama Taşeron işçilik konusunda da CHP kesinlikle karşı,bakalım şimdi başkanımız,yakın arkadaşının kurduğu taşeron şirketi için bir şeyler söyler mi? yoksa ,yakışıyor bizim çocuğa mı der ....

Yorumu oyla      13      6  
GÖZTEPELİ İŞADAMLARI 28 Aralık 2015 Pazartesi 11:27

İŞTE BAŞKAN . BU GÜNE KADAR HİÇ BİR PARTİ YÖNETİCİSİ AKP YE TEK LAF ETMEDİ SAYIN YÜKSEL GELİR GELMEZ KILIÇLARI ÇEKTİ.HALK İŞTE BUNU İSTİYOR YANİ HAKKININ SAVUNULMASINI YOLUN AÇIK OLSUN BAŞKAN HER ZAMAN YANINDAYIZ.

Yorumu oyla      17      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DTK bildirgesinde özyönetime ve 'hendek'e destek!
Demokratik Toplum Kongresi'nin 14 maddelik bildirgesinden özyönetim ilanlarına ...
CHP İstanbul'un yeni patronu belli oldu!
CHP İstanbul İl Başkanlığı için iki aday yeterli imzayı toplayabildi. ...
Flaş! Erdoğan - Davutoğlu arasında sürpriz görüşme
İstanbul'da sürpriz bir görüşme gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ...
 
Erdoğan: Putin'in o teklifini reddettim çünkü...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Rusya, Suriye, İran ve Irak'ın terör ...
AK Parti İl Danışma'da hedef CHP: 'Önce siz başladınız!'
AK Parti İzmir 52’inci Olağan İl Danışma Meclisi gündeminde ‘CHP İzmir’ ...
CHP'li Yüksel'den 'Antalya' çıkışı, AK Parti'ye çağrı!
İzmir'de 19 yıldır başarıyla düzenlenen ve artık İzmir ile özdeşleşen ...
 
PKK'lılar Şırnak Kültür Merkezi'ni yaktı
Şırnak'ta birçok kültür etkinliğine hizmet eden kültür merkezi, teröristlerin ...
CHP'de kongre heyecanı sona doğru: İşte yeni il başkanları
CHP Ankara İl Başkanlığı Olağan Kongresi'nde Adnan Keskin yeniden başkanlığa ...
CHP Eskişehir'de başkanı 1 oy belirledi
CHP Eskişehir İl Kongresi'nde eski başkan Sinan Özkar 295 oy alarak yeniden ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Gözü kara’ lidere veda!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva