HABERLER>SEÇİM 2015
10 Ocak 2014 Cuma - 12:11

Yıldırım'dan yaşam tarzı vurgusu, tura kefen-kurban damgası!

AK Parti Büyükşehir Adayı Tire ve Selçuk temasları sonrası bu kez Beydağ, Kiraz, Ödemiş ve Bayındır’daydı... “Hemşerilerimizden şunu istiyoruz, tercihleriniz ne olursa olsun sonuna kadar saygımız var. Ne yaşam tarzınıza, ne düşüncenize, ne tercihlerinize, ne siyasi görüşünüze karışırız. Bizim tek karıştığımız şey hizmettir” diyen Yıldırım'ın turuna kurbanlı kefenli karşılamalar damga vurdu.

Yıldırım dan yaşam tarzı vurgusu, tura kefen-kurban damgası!

Fatih YAPAR / EGEDESONSÖZ -  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı, AK Parti İzmir Büyükşehir Başkan Adayı Binali Yıldırım kentteki ‘dış ilçe’ mesaisine tam gaz devam ediyor.

- 4 ÖNEMLİ MESAJ: YAP YA DA ÇEKİL!...

Yıldırım Selçuk ve Tire’de teşkilat ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldiği ayrıca bölgedeki tarihi alanları ve tesisleri incelediği günün ardından bu kez Beydağ, Kiraz, Ödemiş ve Bayındır’da temaslarda bulunuyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Beydağ İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Yıldırım, konuşmasının başında gazetecilerin 10 Ocak'ın Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Zor şartlarda görev yapan gazetecilerin gören gözleri olduğunu belirten Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu.

YAŞAM TARZI VURGUSU
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, seçim sürecinde İzmir'in neden 15 sene yokluğa mahkum edildiğini anlatacaklarını söyledi. Yıldırım, "İzmir'in kaderi bu değil… Birçok il modern belediyecilik anlayışıyla İzmir'in fersah fersah üstüne çıktı. Cumhuriyetin kuruluş ilanının yapıldığı, efelerin diyarı İzmir'e bu yakışmıyor. Bu İzmir'in artık silkelenmesi, ayağa kalkma zamanı geldi. Hemşerilerimizden şunu istiyoruz, tercihleriniz ne olursa olsun sonuna kadar saygımız var. Ne yaşam tarzınıza, ne düşüncenize, ne tercihlerinize, ne siyasi görüşünüze karışırız. Bizim tek karıştığımız şey hizmettir. Bizim için siyaset hizmettir. Anladığımız iş de bu. Öbür işlere burnumuz sokmayız. Öyle bir kötü alışkanlığımız yok"  diye konuştu.



Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinin artık daha önemli hale geldiğini kaydeden Yıldırım, önceden İzmir Büyükşehir Belediye sınırları denilince İzmir'in içi, merkez ilçelerinin anlaşıldığını, yapılan düzenlemelerle 12 bin kilometrekare İzmir il hudutları içinde kalan 4 milyon kişinin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yetki ve sorumluluğuna girdiğini, seçilecek başkanın "Beydağ ile benim işim olmaz" deme lüksüne sahip olmadığını ifade etti.

Yıldırım, meclise belediyelerin sınırı genişleten yasayı getirdiklerinde CHP'nin amansız bir muhalefet yaptığını belirterek, şöyle konuştu: "Ülkeyi böleceksiniz, siz yerel yönetimlere çok büyük yetkiler veriyorsunuz, üniter devlet yapısına zarar verir” diye. Sonra yasaya öyle bir sarıldılar ki seçim olmadan buralarda ufak tefek işler yapmaya başladılar. Bu telaş niye? Şimdi bunlarla kimsenin gözünü boyayamazsınız. Milli mücadele gibi yasanın çıkmasına muhalefet edeceksiniz, sonra da yasa çıkınca uygulamaya geçmeden seçime yönelik çalışmalara gireceksiniz. İzmirli bunu yutmaz, Beydağlı hiç yutmaz. Biz geldik İzmir'i, İzmir konularını gündeme getirince bunların üzerinden ölü toprağı kalktı. Çalışmaya başladılar.  2011'den önce yatırım bütçesinin gerçekleşme oranı yüzde 55'den fazla değildi. Yatırım bütçesi gerçekleşmesi yüzde 60'ları geçmiş. Ellerindeki parayı hala kullanamamışlar. Ondan sonra da 'bizim paralar Ankara'ya gidiyor.' Ya verileni yapmamışsın, onu yap, eksiğin varsa yine iste".

Beydağ'ın en önemli probleminin göç olduğunu, iş imkanı olmadığı için gençlerin ilçeden ayrıldığını kaydeden Yıldırım, bölgeye Ödemiş, Beydağ ve Kiraz ilçelerinden 100 gence iş imkanı sağlayacak bir çağrı merkezi kuracaklarını, ayrıca sadece aile hekimi olan Beydağ'a ilk etapta bir sağlık ocağı açılacağını belirtti.

Yıldırım, daha sonra ilçedeki esnafı ziyaret etti.

NE YAPTIKLARINI SORUN!
Beydağ’daki ziyaretlerin ardından Kiraz’a giden Yıldırım, burada Cuma namazını kıldı. Yıldırım ardından AK Parti İlçe Başkanlığı’nın önünde halka hitap etti.

Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun “11 yılda ne yaptın” sorusuna aynı şekilde yanıt vererek soruyu vatandaşın sormasını istedi.  Yıldırım, “Menderes’in bereketli toprakları Keleş’in (Kiraz) metrekaresine yansımıştır. Kiraz, tarım ve hayvancılık başta olmak üzere İzmir’in en şirin ilçelerinden birisidir. İnsanları içten, samimidir. Kiraz benim için çok önemli bir yerdir.2011 yılında milletvekili adayı olduğumda buraya geldim. Ne yazık ki süt ile ilgili problem vardı. Şimdi öyle bir derdiniz var mı? Patates ile ilgili derdiniz var mı? Bunların hepsini birer birer çözerek geliyoruz. Kiraz ve İzmir için çok daha güzel günler var. İzmir’in kaybolan yıllarını geri alacağız ve Yıldırım hızıyla hizmetleri getireceğiz. 15 yıldır yerel yönetimlerde hizmet edenlere ‘bu zamana kadar ne yaptın’ diye sorun. Bize de sorun, onlara da sorun. Türkiye’nin her köşesini hizmetlerle donattık” dedi.


 
ANCAK İFTİRA ATARLAR!
Kiraz’da da “yaşam tarzı” vurgusu yapan Yıldırım, “Hizmetle uğraşmıyorlar. Yatıp kalkıp ‘İzmirlinin yaşam tarzına müdahale ettirmeyiz’ diyorlar. İzmirli istediği gibi davransın. Biz kimsenin yaşamına, siyasetine, duruşuna bakmayız. Biz hizmete bakarız. Bu millete efendilik sökmez. Milletin efendisi, millete hizmet edendir.  Yıllardır ortaya eser koyamayanlar ancak iftira atarlar, karalama yaparlar. Bizim geçmişimiz de geleceğimiz de bellidir. Güneş balçıkla sıvanmaz.  İzmir’de 2011 yılında ’35 İzmir, 35 proje’ dedik. Şu anda 17 tanesine başladık. İzmir’in merkezindeki trafiği azaltmak için Konak Tüneli’ni yapıyoruz. Çandarlı Limanı’nın ihalesine çıkıyoruz. İzmir’in İZBAN’ı Aliağa’dan Cumaovası’na kadar gidiyor. Her gün 600 bin kişi kullanıyor. Sonra Torbalı’ya uzatıyoruz. Yüzde 70’i bitti. İzmir’in Tire-Ödemiş tren yolunu yeniledik. Bu hattı şimdi Kiraz’a uzatacağız. Projeleri bitti, yatırım programına aldık.  Kiraz, İzmir’e yakın olacak.  Daha önce verdiğimiz Torbalı-Bayındır yolunu yeniledik. Şimdi Kiraz’dan da çalışmaları başlatarak yolları otoyol yapacağız. Tam 140 kilometrelik mesafeyi 1 saate düşüreceğiz. İstiyoruz ki Kiraz daha çok hizmet alsın, gençlerimiz burada kalsın. Başka şehirlere gitmesin. Yerel seçimler çok önemli. Sizlere büyük görev düşüyor.  Kiraz’ı sadece İzmir’e değil Alaşehir’e de bağlayacağız. Kiraz’da arıtma tesisi hiç çalışmıyor. 30 Mart o halde daha da önemli hale geliyor” dedi.
 
YAPMAK İÇİN YÜREK GEREKİYOR!
Vatandaşlara “İçme suyu şebekesinin hali nasıl” diye soran Yıldırım’a katılanlar “çok kötü” deyince o da, “Suyun şebekesini yenilemek gerekmez mi? Niye yapılmadı. Bunu yapmak için yürek gerekiyor. Hizmet aşkı yoksa insanı başınızın üzerine koymazsanız olmaz. Burada hizmet bizim işimiz. Asıl sorun bunlar değil. Buralara iş, aş tesisleri kuracağız. Organize Sanayi Bölgesi’nde de eksiklikler var. Başlamış ama bitirilememiş. Kiraz’da 400 ton süt üretiliyor. Bunun daha büyük bir ekonomik değere ulaşması için beraber olmamız lazım. 11 ayrı kooperatifin bir araya gelmesi ve güçlerini birleştirmesi gerekir. Bunun için çalışacağız” diye konuştu.



KONVOYU DURDURUP KURBAN KESTİLER
Yıldırım, Kiraz’dan Ödemiş’e geçerken yol üstünde bulunan Kaymakçı Beldesi’nde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Konvoy’un önünü kesen vatandaşlar Yıldırım için kurban kesti.  Deve ile fotoğraf çektiren Yıldırım, Belediye Başkanı Halil Güler ile birlikte konuşma yaptı. Kesilen kurbanın kanı Yıldırım’ın alnına sürüldü.


 
Belediye önünde toplanan kalabalığa seslenen Yıldırım, “Burası benim ikinci evim. Kendimi evimde hissediyorum. Kaymakçı’nın heyecanlı ekibi hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadı. Malum bir yola çıktık. İzmir’de bizi başbakanımız aday gösterdi. Biz ekibimizle beraber, parti teşkilatımızla 30 Mart seçimlerine kadar İzmir’in her tarafını karış karış dolanacağız. İzmir’i yerel iktidara taşıyacağız. Buna var mısınız? İnanıyor musunuz?  İzmir’de birlikte başaracağız. İzmir’in efelerinin ne kadar büyük kahramanlıklar yaptığını biliyoruz. Düşman buradan öteye geçemedi.  Bu ülkenin mücadelesinin en iyi örneğini Menderes Havzası’nın efeleri verdi. Onların mekanları cennet olsun” diye konuştu.
 
Her törende sloganlar atan ve Yıldırım’a destek veren Kaymakçılılar, “Binali sen bizim her şeyimizsin”, “Binali nerede Kaymakçı orada”, “Yolların kralı Binali Yıldırım”, “İzmir’e Binali Yıldırım gerek” sloganları attı.



KEFENLERİ GİYİP GELDİLER
Yıldırım, Beydağ ve Kiraz’ın ardından Ödemiş’te Muzaffer Gönen Meydanı’nda toplanan kalabalığa seslendi.  Yıldırım, “ Ödemiş sadece tarihi ve geçmişi ile değil Ege’nin meyve, tahıl ve patates deposudur. Ayrıca önemli bir oranda süs bitkisi yetişiyor. 11 yıl boyunca Türkiye’nin her köşesine yıllar boyu unutulmayacak hizmetler yaptık. 6 bin kilometreden aldığımız bölünmüş yola 17 bin kilometre ilave yaptık.  Ödemiş’e de birçok yatırım yaptık. Demiryollarını yeniledik. Laf değil iş üretiyoruz. Kilometrelerce laf söyleyip bir arpa boyu iş yapmayanlardan değil kilometrelerce iş yapıp bir arpa konuşanlardanız. Benim adım Binali Yıldırım... Ben yavaş konuşurum soyadım gibi iş yaparım. Kim ne yapmaya çalışırsa çalışsın alnımız ak ve açık. Her türlü tehditlere, dış gayretlere rağmen üstesinden geldik. Hizmetlerle milletimizi buluşturduk. İzmir istedi buraya milletvekili oldum. Size teslim olduk. 2,5 yıl milletvekili olarak hizmetinizdeyiz. 11 yıldır bakanlık görevimi yaptım. Şanla yaptığım bu görevi bırakıp aday olarak karşınıza geldim. Yine sizinle birlikteyim” dedi.


 
HİZMET AKILLARINA GELDİ
Yıldırım konuşmasında CHP’ye ve yerel yönetimlere yüklendi. Yıldırım, “Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimi çok önemli… Sınırları İzmir’in il sınırları ile aynı oldu.  Artık ‘buranın sorumluluğu benim değil’ diyemeyeceksiniz. Bu yasayı biz çıkartırken CHP müthiş bir muhalefet etti. Yasaya amansız bir karşı koyma oldu. Anlamadık. Niye muhalefet ediyorsunuz. Biz ‘İzmir’e kaynak gelsin, hizmet gelsin, sorunlar çözülsün’ dedik. Bütün dirence rağmen yasayı çıkarttık ama Anayasa Mahkemesi’ne çıkarttılar. Artık çareleri kalmadı. Bu kez de çamur atmayı boş verin İzmir’in köylerine, ilçelerine giderek yasayı savunmaya başladılar. Çıkıp ‘iyi oldu’ dediler. Alelacele yolları yapmaya, sağa sola parke taşları koymaya başladılar. İyi ki yasayı yapmışız. Hizmet seçime çeyrek kala akıllarına geldi. İzmir bunu yutar mı? Bunun hesabını soracaksınız. Bizim seçimlere kadar çok işimiz var. Bütün hemşerilerimizin kapısını çalacağız. ” diye konuştu.  Yıldırım slogan atan ve CHP’yi yuhalayanları engelleyerek “ arkadaşlar yuh yok” ifadelerini kullandı.
 
Yıldırım konuşmasında TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile görüştüğünü Ekonomi ve Ticaret Üniversitesi’nin bir bölümünün Ödemiş’e açılacağını müjdeledi.  Öte yandan Yıldırım’ı dinlemeye gelenler arasında kefen giyenler de dikkatlerden kaçmadı.



İZMİR KAN KAYBETTİ
Ödemiş Ticaret Odası’nda işadamlarıyla buluşan Yıldırım burada da konuşma yaptı. Yıldırım, “İlçe belediye başkan adaylarımız ile uyumlu çalışma yapmanın sözünü veriyoruz. Bu sözün geçmişteki sicilimize bakarsanız anlarsınız. Yaptığımız çok önemli hizmetler var. İzmir’deki projelerimizi yerel bazda güçlendirmek istiyoruz. Tarım, turizm gibi konularda projelerimizi çeşitlendirelim diyoruz. Eskiden İzmir çok daha öndeydi. İstanbul’dan sonra gelen ikinci büyük ildi. İzmir son 10-15 yılda kan kaybetti. Birçok alanda gerileme var. Bunun durdurulması gerekir. Artık gençler buralarda durmuyor, başka yerlere göç ediyorlar. Bu durumu engellemek kısa vadeli çalışmalarla gideremeyiz. Sizlerin desteği ile belediye başkanı seçilirsek STK’lar ile çok yakın çalışacağız. Buranın istihdamı, iş imkanlarını bilen kuruluşlarla yakın çalışacağız. Hizmette asla ve asla particilik yapmayacağız. Bundan önce yapmadık, bundan sonra da yapmayacağız. Siyaset eğer halka faydalı olursa, insanların yaşamını kolaylaştırırsa o zaman anlam taşır” dedi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
nezih 11 Ocak 2014 Cumartesi 10:23

gezi gösterileriyle 17 aralıkta ki rüşvet ve kaçakçılık. hiçbir benzerliği yok . geziden gençliğin sesi duyuluyor 17 aralık ta paraların rengi görülüyor.

Yorumu oyla      12      5  
yorum 10 Ocak 2014 Cuma 19:31

tercih hizmetten yana olacak.... Hizmetin adı Binali yıldırım....

Yorumu oyla      13      15  
O.T 10 Ocak 2014 Cuma 18:39

Kimin kiminle nasıl oturacağını, kaç çocuk yapılacağını, çocuğun hangi yöntemle doğurulacağını, kininin esiri olunacağını, ulusal bayramların kutlanamayacağını, pencereye ayakkabı kutusu konamayacağını, tencereye kaşıkla vurunamayacağını, gak diyene guk, guk diyene silivri yolu işaret edileceğini, ne zaman iyi, ne zaman kötü savcı olunacağını, evde mi yoksa meyhanede mi içileceğini, kızlı erkekli oturulamayacağını, önemli konuların ulemaya sorulacağını, kime ayyaş denileceğini ben söyledim. Sapla samanı ben karıştırdım. Suçu da sizlerin üzerine attım. Kusuruma bakmayın Sayın eski Bakan. Yıllardır tüm bunları söylerken bi şeyi unuttum. Beyt-ül mala el sürülmemesini...

Yorumu oyla      19      7  
TC misafir 10 Ocak 2014 Cuma 17:20

İnsanların yaşam tarzına karışmam diyen Binali Bey daha dün İTÜ için aynen şu sözleri söylememiş miydi? "... bahçesinde gençler kızlı, erkekli oturuyor. Ben çok şaşırdım. Burada yoldan çıkarım dedim." Böyle bir zihniyete sahip olan insanın yaşam tarzına karışmayacağının ne garantisi var? çıkmış bir de çiftçiliğin önemli olduğu bir yerde size çağrı merkezi açacağım diyor yahu çiftçiye adam gibi destek çıkın da topraklar boş millet aç kalmasın. Tire de belediye kooperatife destek olmadan önce çiftçileri sütlerini para etmiyor diye döküyorlardı, Bayındırda belediye çiçekçilere destek verdi de gün yüzü gördüler. sizler belediyenin okullara dağıttığı sütü bile kıskandınız ama bunu dağıtmayı bile beceremediniz. Binali beyin sağlık ocağını sağlık bakanlığının açabileceğinden haberi yok anlaşılan eğer varsa daha da kötü çünkü söylediği yalana girer, önceki ise bilgisizliğe. Binali bey "İzmir milletvekili olmaktan hicap duyuyorum" sözünden dolayı İzmirliden ne zaman özür dilemeyi düşünüyorsunuz? ya da böyle bir düşünceniz var mı?

Yorumu oyla      21      7  
ado 10 Ocak 2014 Cuma 16:34

izmire hizmet yapın parti isim önemli değil ben bucalıyım oyum akp ye bucayı geri bırakan chp ye oyumu vermem

Yorumu oyla      23      28  
Birisi adayımıza hatırlatsın 10 Ocak 2014 Cuma 16:30

Kiraz büyükşehire bağlı bir ilçe değildi. Bütünşehir yasasıyla seçimden sonra tam olarak bağlanacak. Kiraz'ın su sorununu bugüne dek çözmeyen kim o zaman?

Yorumu oyla      30      8  
Anlamadım 10 Ocak 2014 Cuma 14:57

Sen kimsin ki benim 40 yıllık yaşam tarzıma karışıp karışmamayı konuşuyorsun bunu anlamadım.Niyetin ne Belediye başkanı olarak.

Yorumu oyla      42      10  
Büyükşehir'in sağlık hizmetini bakanlık engellemedi mi ? 10 Ocak 2014 Cuma 14:55

Hükümetin vermesi gereken hizmetlerin eksikliğini güzel tespit etmiş "eski" bakan. Koca ilçede sağlık ocağı bile bırakmadınız. Sağlık ocaklarını kapatan sağlık bakanlığı, İzmir Büyükşehir'in gezici sağlık hizmetlerine "ihtiyaç yok, biz her türlü hizmeti veriyoruz" gerekçesiyle izin vermediğinde Belediyeye niye sahip çıkmadın peki İzmir'in milletvekili-bakanı olarak? Aynı şekilde Çeşme'nin köylerinde sağlık ocakları kapatıldıktan sonra Çeşme belediyesinin götürdüğü sağlık hizmetleri de engellenmeye çalışılıyor. Bu ne perhiz ne lahana turşusu...

Yorumu oyla      40      8  
Genel seçim mi var ? 10 Ocak 2014 Cuma 14:46

Binali bey seçimleri karıştırmış gene. 2011 Haziran seçiminde belediye başkanlığına adaymış gibi yerel hizmetlerden yükleniyordu. Şimdi de genel seçim söylemlerine girmiş. Sağlık ocaklarını sağlık bakanlığı açar, otoyolları Karayolları yapar, çağrı merkezini özel sektör kurar (ulaştırma bakanlığı anca teşvik/yönlendirme yapar). Bir de asıl sorular: Kiraz'a vaat ettiğin otoyolu ulaştırma bakanıyken niye yapmadın? Yine bakanken, şimdi vaat ettiğin 100 gence iş sağlayacak çağrı merkezine öncülük etmedin? Sağlık ocağı sorununu, İzmir milletvekili olarak aynı kabinedeki sağlık bakanına niye iletip çözüm bulmadın? Dediğin doğruydu "Ya yap ya çekil". Bakanken bunları YAPMADIN, o zaman şimdi ÇEKİL.

Yorumu oyla      38      8  
utku karademir 10 Ocak 2014 Cuma 14:05

hadi ordan ülkede neler yaptığınızı kızlı erkekli içki içen içmeyen oruç tutan tutmayan diye ayırdığınızı biliyoruz

Yorumu oyla      40      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir’de seçim trafiği: Bir günde 2 kritik zirve
İl Örgütünde haftanın son günü hareketli saatler yaşanacak. Önce İl Başkanı ...
Güzelbahçe aday adayı Gürkan gazetecileri unutmadı
CHP Güzelbahçe belediye başkan aday adayı Gürkan, 10 ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı.
CHP Aliağa adayı adayı Eroğlu’ndan müftülük mesaisi
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, ...
 
Manisa rekabet kızıştı: Adaylar kafa kafaya
Manisa'da, 30 Mart'taki yerel seçimler öncesi bir araştırma şirketinin ...
Karabağlar aday adayı Serte'den birlik mesajları
CHP Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bedri Serter üyesi olduğu İzmir ...
Buca aday adayı Akdemir'den mobilya ve oto sanayi esnafına müjde!
CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Mimar Remzi Akdemir, mobilyacılara ...
 
Kocaoğlu’nun yeni sloganında ithal aday vurgusu!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2009 yerel seçim öncesinde ...
Yıldırım’dan 4 önemli mesaj: Ya yap ya çekil!
Selçuk Teşkilatıyla buluşan AK Parti Büyükşehir Adayı Binali Yıldırım, ...
Bornova aday adayı Dündar’dan ‘ortak akıl’ buluşması
Bornova’nın tüm mahallelerinde geniş katılımlı halk buluşmaları düzenleyen ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Türkiye'nin 'en güzeli' İzmir'e!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva