HABERLER>SEÇİM 2015
9 Ocak 2014 Perşembe - 11:07

Yıldırım’dan 4 önemli mesaj: Ya yap ya çekil!

Selçuk Teşkilatıyla buluşan AK Parti Büyükşehir Adayı Binali Yıldırım, Başkan Aziz Kocaoğlu’nun ‘Ne yaptın ki’ çıkışına ve ‘İzmir’e acıyorum’ sözlerinden kaynaklı eleştirilere yanıt verirken, ‘hayat tarzı’ konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım ayrıca yerel idareye ‘Ya yapacaksın ya çekileceksin’ diye seslendi.

Yıldırım’dan 4 önemli mesaj: Ya yap ya çekil!

Fatih YAPAR / EGEDESONSÖZ – Geride kalan hafta sonu İzmir’de İl Başkanlığındaki miting gibi buluşma ve akabinde yapılan Danışma Kurulu Toplantısı’yla seçim startını veren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım kenti sarsan operasyonun gölgesinde yaptığı iş dünyası mesaisinin ardından dış ilçelerde temaslarda bulunuyor.

FOTO GALERİ: BİNALİ YILDIRIM'IN GÖZLEME KEYFİ

AK Parti Büyükşehir Adayı Yıldırım yoğun programına Selçuk Teşkilatı ziyaretiyle başladı. Yıldırım’ın burada partililere hitap ederken önemli açıklamalarda bulundu.

Söze Selçuk’un tarihçesine vurgu yaparak başlayan Yıldırım, “Selçuk tarihin ilk döneminden beri var olan Roma’ya, Bizans’a, Osmanlı Medeniyeti’ne ev sahipliği yapmış kültürlerin birleştiği, hoşgörünün ve birlikte yaşamanın sembolü olan bir merkezdir. İpek Yolu’nu kullanan kervanların buluştuğu bir merkezden söz ediyoruz. İsa Bey Camisi’yle, Meryem Anası’yla, Efes Harabeleriyle adete bir açık hava müzesinden bahsediyoruz” dedi.



AK PARTİ İŞ USTASIDIR!
AK Parti Büyükşehir Adayı yerel idaresi sert sözlerle eleştirerek, “İşte bu Selçuk bugün ne durumda? Acaba bu tarihi ve kültürel zenginliğiyle hak ettiği yerde mi? Bugün bu sorunun cevabının arar noktadayız. Yerel hizmetlere hiç girmiyorum. Bir sürü vaat vara yapılan fazla bir şey yok! Liste uzun ama hepsi kıpkırmızı…” ifadelerini kullandı.

“Bunda şaşacak bir şey yok” diyen Yıldırım, “Biz kimin iş yaptığını kimin laf yaptığını çok iyi biliyoruz. Bazıları laf ustasıdır bazıları iş, AK Parti iş ustası bir partidir” şeklinde konuştu.

İZMİR’E DEĞİL YÖNETİCİLERE ACIYORUM!
Hizmet vurgusu yapan Yıldırım İzmir yatırımları üzerinden mesaj gönderdi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı şunları söyledi: 3 Kasım’ndan bu yana herkes buraya baksın, 780 bin kilometrekare Anadolu topraklarının her köşesine baksın… Buram buram hizmet göreceksiniz. 80 yılda 6 bin kilometrenin üzerine 17 bin kilometre bölünmüş yol koyduk. 11 yılda 80 yıllık hizmetin 2.5 katını kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim İzmir’e ne yaptığımızı sormak isteyenler bir gün Çiğli’den sabah mesaisine kalkıp Balçova’ya Altınyol’dan gitsinler. Kaç saat sonra, kaç saat gecikmeyle işlerine varacaklar? 3 saatte varamazlar. Ama bizim yaptığımız çevre yoluyla yarım saatte işe giderler. ‘İzmir’e ne yaptın?’ diyenlere ithaf olunur. Deniyor ki ‘Başkan Adayı İzmir’e acıyormuş!’… İzmri acınacak değil gurur duyulacak bir şehir… Kimse söylediğimi oraya buraya çekmesin. Ben İzmir’e acınacak şehir demedim, şunu dedim: İzmir’i 10 yıldır hizmetsizliğe layık gören yöneticilere acıyorum. Yerel yöneticilere acıyorum. İzmir’i bu halde bırakmaya hakları yok! İzmir’e onların hayal edemediği kadar hizmetimiz var”

BUNLAR ARTIK MODASI GEÇMİŞ SÖYLEMLER!
Yıldırım sert mesajlarına şöyle devam etti: Ne kadar sesinizi yükseltirseniz yükseltin İzmir kimin ne yaptığını görüyor. Bunun hesabını 30 Mart’ta soracak. Hiç şüpheniz olmasın. Tüm çalışmalarımızda 3 temel ilkeye, 3 S’ye özen göstereceğiz. Bizi tartışma ortamına çekmeye çalışacaklar çünkü hizmet onların en zayıf halkasıdır. Konuşacakları şey bellidir: Hayat tarzı, İzmir’in ilkeleri, özgürlükler… Artık bunlarla milleti oyalayamazsınız. Tercihiniz ne olursa olsun siyasi tercihiniz ne olursa olsun yaşamla ilgili kararınız ne olursa olsun onlar bizi ilgilendirmiyor. Onlar sizin seçimleriniz. Hepsine sonuna kadar sayı duyarız. Kimseye hiçbir şeyi dayatmayız. 11 yıllık sicilimize bakın ne olduğunu göreceksiniz. Özgürlüklerin gereğinden de fazla reformların gereğinden de iki adım önde yapıldığı bir AK parti iktidarı göreceksiniz. Onun için bunlar artık modası geçmiş söylemlerdir. Bunlarla İzmirlilerin zamanını daha fazla çalamazsınız.

YA YAPACAKSINIZ YA GİDECEKSİNİZ!
Yıldırım, “Milleti yıllardır uyuttunuz. Ya çalışacaksınız ya da çekip gideceksiniz. İzmir’de yıllardır hizmet yapılmıyor. Kaplumbağa hızıyla verilmeyen hizmetler Yıldırım hızıyla gelecek. İnsanlar artık değerlerin istismar edilmesini istemiyor. Bu millet artık usandı” dedi.



İNSANI KAZANIRSAK…
Yıldırım şunları söyledi: İzmir beyin göçü veriyor. Yüksekokul okuyan, doktorasını yapan  ‘İstanbul’a nasıl kapak atarım’ diye düşünüyor. Bu şehrin kaynakları emekleri, aklı, alın teri burada durmuyor. Sen bunun sebebini düşün. Sen bana laf yetiştireceğine bunun hesabını yap. Biz bir ekibiz. Biz hep ‘biz’ deriz. Ben demeyiz. Biz diyeceğiz birlikte olacağız, birlikte İzmir olacağız.

Yola çıktık, biz tanışma kucaklaşma yapacağız. Üç ay boyunca her şeyi konuşacağız. Verilen sözlerle neler yapıldı, yapılmadı konuşacağız. Biz başkalarının yapıp yapmadıklarından ziyade ne yapacağımızı konuşacağız. Zaman kaybı bizim için israftır, gereksizdir. Buna İzmirli karar verecek. Biz sadece anlatacağız. Hiç kimsenin morali bozulmasın. Aydınlık günler yakındır. En doğal ihtiyaçlarımız yapılmamış. İnsanlar ‘iş, aş istiyoruz’ diyor. En büyük kaynağımız insan. İnsanı kazanırsak her şeyi yaparız.

HEPSİ HAMAM DEDİKODUSUYDU!
AK Parti’nin önüne engel konulmaya çalışıldığını ifade eden Yıldırım, bundan önce Cumhurbaşkanı seçimi, e-muhtıra gibi olayların buna örnek olduğunu söyledi. Yıldırım, “2009 yerel seçimlerini yaşadık. Tekrar demokrasi kazandı. Kısa zaman sonra AK Parti rekor oyla tekrar iş başına gelmesine rağmen kapatmaya kalktılar. Bunları yaşadık. Bakıyorsunuz kapatma davası gazete kupürleri ve dedikodulardan oluşuyor. Hepsi hamam dedikodusuydu. Hukuk zaferini kazandık, reformlar yaptık. Yargı reformunu işler rayına girsin diye yaptık. Ne yaparsanız yapın, reformlar da yapsanız insanı yatırım yapmazsanız hiçbir şeyin kıymeti yok. En kötü kanunu en iyi uygulayan da insan, en kötü kanunu da yapan insandır. İnsana yatırım yapacaksınız. Bina yatırımı gibi taş-tuğla-demir değildir. Biz insana yatırıma devam edeceğiz” dedi.
 
SÜREÇ MESAJLARI
Yıldırım ayrıca, “Dönün bakın 11 yılımıza. Verdiği sözü yerine getiren bir iktidarın bir iktidarın mensuplarıyız. Bizim takımımız dertlidir. İnsana hizmet, millete hizmet derdidir. Ama hizmetleri yaparken değişmez dört ilkemiz var. Tek Türkiye, devlet, millet ve vatandır. Kimse çözüm sürecini oraya buraya çekmesin. Cenazeler şehitler gelirken ‘niye geliyor’ diye bağıranlar cenazeler gelmeyince ‘çözüm süreci ile ülkeyi bölüyorsunuz’ diyorlar. Bu ne aman çelişkidir. Kardeşlikten ne zarar gördük. İnsan hayatı siyasetin malzemesi olamaz” ifadelerini kullandı.
 
SELÇUK HAVALİMANI UÇUŞA AÇILACAK
Yıldırım konuşmasında Selçuk’a uzatılacak olan İZBAN Hattı’nın ihalesinin yapıldığını söyledi. Yıldırım, 120 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını Çamlık Köyü’ne uzatılması için görüşeceklerini ifade etti.  Yıldırım, konuşmasında ayrıca havacılık yüksekokulunun kurulması için büyük emek verdiğini söyledi. Yıldırım “Türk Hava Kurumu’na açın dedim. 2014 yılında ikinci pist ve fakülte olacak. Daha da büyüyecek. Ayrıca küçük uçakların uçması için de çalışmalar yapılıyor. Genel havacılık amaçlı uçuşların da başlaması gerekiyor. Sadece eğitim amaçlı uçuşlar olmayacak. Selçuk’ta ayrıca MOBESE sistemi kurulacak. Bu yıl içinde başlayıp bitecek. Antik Liman projesinde ihaleye tek şirket girdi. İhaleyi versen ‘tek firmaya verdi, yolsuzluk yaptı’ derler. Vermesen süreç geçiyor. Verdiğimiz söz varsa yerine getiririz. Bu saydığımız işlerin arkasında iş var. Boş laf yok” diye konuştu.
 
Yıldırım konuşurken CHP’li Belediye Başkanı Vefa Ülgür’den şikâyetçi olan vatandaşa, “Heyecanını yitirme 30 Mart’a kadar devam” dedi. 



BAKANA ANINDA TELEFON!
Yıldırım, AK Parti Selçuk Teşkilatı ziyareti sonrası Selçuk Ziraat Odası’na konuk oldu. Ziyarette Oda Başkanı İbrahim Erdallı SİT alanlarıyla ilgili bir sıkıntıyı dile getirince Yıldırım direkt olarak yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’yi aradı ve sorunu iletti.

ANTİK KENT'TE İNCELEME
Yıldırım ardından Efes Antik Kentin'nde incelemelerde bulundu. Beraberindeki heyetle tarihi bölgeyi ziyaret eden Yıldırım yetkililerden bilgi aldı.



AYAKKABICIYA 20 LİRA
Yıldırım Selçuk'taki temasları sırasında esnafla da sıcak ilişkilerde bulundu. Bir ayakkabı boyacısına ayakkabılarını boyatan Yıldırım 20 lira ödedi.  



10 OCAK ESPRİSİ VE GÖZLEME KEYFİ
Yıldırım Selçuk'ta Yediuyuyanlar'da gözleme pişirdi. Yöredeki kadınların pişirdiği gözlemeleri ocağa götüren Yıldırım kendisini takip eden gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Yıldırım gazetecilerle birlikte gözleme yedi, ayran içti. Yöredeki keşkeğin tadına baktı.


Elindeki pişmiş gözlemeyi gazetecilere uzatan Yıldırım, "Yarın 10 Ocak çalışan gazetecilerin günü. Biz şimdiden kutlayayım. Gözlemeleri alın sesinizi çıkarmayın" dedi. Yıldırım'ın esprisi gülüşmelere neden oldu.



BELEVİ MOLASI: KAHVEDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ
Yıldırım Tire yolunda Belevi Beldesi’ne uğrayarak mola verdi. Burada kahvehanede okey oynayan Yıldırım vatandaşları dinledi. Vatandaşlar Menderes Nehri’ndeki kirlilikten söz etti. Eskiden balıkların yaşadığı, içilebilen suyun kirlendiğini söyleyen vatandaşlara Yıldırım, “Hepsi hallolur. DSİ'nin yapacakları varsa onlar da bitirilir. İstanbul'da Haliç temizlendi. Burası da ayağa kalkar" dedi.
 
Yıldırım ayrıca SİT Kanunu ve kapsamına yönelik şikayetlere de hak verdi. Yıldırım, “İngilizce'de SİT 'otur' demek. Bizdeki bürokratlar da konuyu öyle anlamışlar ve hep oturmuşlar, iş yapmamışlar. İş de yapacaksın SİT de duracak" diye konuştu.


 
Yıldırım konuşurken kendisini Devlet eski Bakanı Işılay Saygın aradı.Yıldırım, Saygın’ın sesini telefonun hoparlörü açarak dinletti ve kendisinden övgüyle bahsetti.
 
TİRE TEMASLARI
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Selçuk'un ardından Tire'ye geçti. AK Parti İlçe Başkanlığı önünde partililer tarafından karşılanan Yıldırım, partililerin, "İzmir'in efesi Binali Yıldırım" sloganı üzerine, "Biz İzmir'in hizmetkarıyız efelik sizin" dedi.

Yıldırım, partililere, "Beni hemşeriliğe kabul ediyor musunuz?" diye sorarken, evet yanıtını aldı. İzmir'in hizmete ihtiyacı olduğunu anlatan Yıldırım, "Boş laflara artık karnımız tok. Kaybedilen yıllarını, Yıldırım hızıyla yeniden kazanacağız" dedi.

Göreve geldiklerinde Tire'den İzmir'e giden ve 123 yıl el atılmayan tren yolları ile eski trenlerin bir kısmını yenilediklerini anlatan Yıldırım, eski trenlerin tamamının da bu yıl yerli üretim tren setleriyle yenileyeceklerini söyledi.

İzmir'in yerel seçim sürecinde karış karış gezeceklerini, Selçuk ve Tire'den sonra Beydağ, Bayındır, Kiraz, Bayındır'a gideceğini dile getiren Yıldırım, "Durmadan yılmadan, yorulmadan 30 Mart'a kadar devam edeceğiz" dedi.

Yeni Büyükşehir Kanunu ile hizmetleri her noktada halkın ayağına geleceğini ifade eden Yıldırım, "30 Mart'ta büyükşehir belediye başkanını ve Tire'nin layık olduğu ilçe belediye başkanını seçeceksiniz. Ne istediğimiz belli. İlçe belediye başkanınızı seçerken bizi de görürseniz iyi olur" diyerek espriyle destek istedi.

AK Parti'nin sadece iş yapamadığını, milletin hakkını, hukukunu korumak için de 11 yıldır demokrasi dışı güçlerle mücadele ettiğini ifade eden Yıldırım, "Her seferinde de geldiler, geri gittiler çünkü gücümüzü milletten alıyoruz. Hesap vereceksek size, millete vereceğiz. Hesap sormaya hakkı olmayanlara hesap vermeyiz. Yetkisi siz verdiniz, hesabı da size vereceğiz. Millet gücünün, idaresinin üstünde hiçbir güç tanımıyoruz" diye konuştu.

İş yapmanın lütuf olmadığını da dile getiren Yıldırım, "Milletin yolunu da gönlünü de yapacağız. İzmir'e, Tire'ye gönül yapmaya geldik" dedi.

Yıldırım Tire'de esnafı da ziyaret etti.



BÜTÜNŞEHİR MESAJLARI
Tire’de mini miting, ilçe başkanlığı ve kaymakamlık ziyaretinin ardından Tire Ticaret Odası’na giden Yıldırım, burada oda yöneticileri, STK temsilcileri ve işadamları ile bir araya geldi. Yıldırım, “Yeni yasa ile birlikte beldeler mahalleye dönüşerek Büyükşehir Belediyesi’nin muazzam bir alanda sorumluluk sahibi oldu. Yerel ciddi bir yetki devri olacak. Gerçek yerinden yönetim ile çalışmalar olacak. Seçimlerle birlikte 16 olan büyükşehir sayısı 30’a çıkıyor. İzmir de bu anlamda sınırları genişleyen büyükşehirlerden birisidir. Yetki ve sorumluluğu 50 kilometreden il sınırı haline geldi. Sizlerin de desteğini alırsak çok güzel işleri yapmak boynumuzun borcudur. Geçmiş 11 yılın her gün, her anını ülkemize, insanımıza hizmet ederek geçirdik. Yerelde İzmir genelinde yapılacak çok işler var. Turizme, bilişime yönelik önemli işler var. İzmir’in potansiyeli yüksek... Son 10-15 yılda istenen düzeyde yerelde yol alamadığı için ne yaparsanız görülüyor. Siyaset denilince aklıma hizmet geliyor. Hizmet siyasetini İzmir’de hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bunun için karşınızdayız” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 44 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Onurlu insan: 10 Ocak 2014 Cuma 16:34

Bizden nefret et ama bize acıma

Yorumu oyla      14      5  
Nafiz Ünal 10 Ocak 2014 Cuma 10:17

İstanbulu,Ankarayı bitirdiniz,Aç gözlerinizi İzmire diktiniz.Sıra İzmirdeki satılacak yerlere,buradaki ranta geldi.İzmirli gereken cevabı verecektir.

Yorumu oyla      19      6  
ahmet 10 Ocak 2014 Cuma 09:14

Binali Yıldırım ,Çiyliden Balçova ya 3 satte gittiysen dümdüz yolda kaybolmuşsun demektir.Sen eskortlarını değiştir.AKP nin iş bildiği kesin.Hatta sadece yöneticileri değil çocukları,hanımları,bacanakları,kayınpederleri,enişteleri hepsi iş bitirici bu tartışmasız doğru.

Yorumu oyla      20      6  
KARYAEFESİ 10 Ocak 2014 Cuma 09:07

Keyifler iyi,AKP liler dolar keyfi,gözleme keyfi,izmire acıyormuş,acınacak halinizle keyif yapıyorsunuz,önce adınızı temizleyin,sonra çıkın milletin karşısına,Hırsız,İş takipcisi,rüşvetçi damgasını aldınız malesef gidin gari,Atatürkü sevmeyenin,toprağını satının izmirde işi yok,bence MHP

Yorumu oyla      17      6  
merkez 9 Ocak 2014 Perşembe 23:44

Binali bey demek hizmet demek seninleyiz Binali bey artık yeter aziz kocaoğlu

Yorumu oyla      12      14  
selçuklu 9 Ocak 2014 Perşembe 22:47

Küçük menderesin hala içler acısı nerde bu Çevre bakanlığı zehir akıyor leşgibi kokuyor 12 yıldır neden çözmedinizde şimdi aklınıza geliyor.Küçük menderesi çözün kurban kesicem...

Yorumu oyla      19      6  
9 Ocak 2014 Perşembe 22:42

Binali yıldırım! evlatlarınla ve eşinle birlikte biz İzmirlilere bir AİLE görüntüsü ver... Biz İzmirliler aileye önem veririz...

Yorumu oyla      15      6  
Atilla Kamar 9 Ocak 2014 Perşembe 22:07

Çiğli den Balçova istikametine 3 saatte gitmeye gerek yok. Zaten 3 saat tutmaz. İzmir İstanbul otoyolu 3,5 saat ve İzmir Manisa yolu 15 dakika diye bağırdılar ve birileri inandı. Şimdi 30 km. ye 3 saat diye abartıyor. İstediği yoldan ve istediği saatte aynı mesafeyi 45-50 dakikada alalım. Boş saatlerde 25 dakika yeter. Feribot ile geç toplam 1 saat sürer. 7.5 Tl. yolcu ücreti yok. İstanbul Sirkeci- Harem 8.5 ve yolcu başına 3 Tl. ilave. Topçular Eskihisar arası 50 Tl. İzmir den dışarı çıkmayanlar bu iddialara belki inanır. Ayrıca belediye değil pek çoğu özel şirketlerin işletmesinde İzmir de tamamen belediye. Diğer yerlerde Halk otobüsü var...

Yorumu oyla      20      6  
izmirli 9 Ocak 2014 Perşembe 21:47

biz akp hizmetini istemiyoruz..sonra tüm izmirlileri..ve izmir emniyet teşkilatını suriyeye gönderir..biz mutluyuz...akp.polisimize dokunma..

Yorumu oyla      18      7  
rüştiye 9 Ocak 2014 Perşembe 21:38

Değerli yorumcular lütfen izmirde yaşantınızı göz önünde bulundurarak belediyenin yapması gereken hizmetlerinin tam ve yeterli olmadığını her izmirli biliyor.Sizlerden tek bir ricam var sıkıntıları görerek değerlendirmenizi yapınız bu bir ricadır olaya tamamen siyasi bakmak hizmetin gelmesini tepmektir bucaya bir bakın trafik allak bullak 9 yıllık hizmette buca ilçesine hiç bir hizmet yapılmadı bizlerede hak veriniz bizlerde ilçemize hizmet bekliyoruz bu yüzden devlet gücü hizmet gelmesi için oyum binali yıldırıma

Yorumu oyla      13      14  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova aday adayı Dündar’dan ‘ortak akıl’ buluşması
Bornova’nın tüm mahallelerinde geniş katılımlı halk buluşmaları düzenleyen ...
Güzelbahçe aday adayı Yelekli Metin Göktepe’yi unutmadı
CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, “Metin Göktepe’nin, ...
Engin’den tele-öneri: Kocaoğlu ile Yıldırım…
Yerel seçim öncesi CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’den öneri geldi. Engin, ...
 
Buca aday adayı Akdemir’den emlakçılara güvence
İzmir Emlak Komisyoncuları Odası ve İzmir Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı ...
Gaziemir aday adayı Demirsoy’dan vatandaşa liste çağrısı
30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nin bugüne kadar ki tüm yerel seçimlerden ...
Çiğli aday adayı Soylu’dan birlik mesajları
Güzeltepe halkının daveti üzerine kahve toplantısına katılan Cumhuriyet ...
 
Urla aday adayı Oğuz’dan esnafa destek sözü
Yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçe esnafını ziyaret eden CHP Urla ...
CHP Aliağa adayı adayı Eroğlu hız kesmiyor
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu ziyaretlerinde hız kesmiyor.
Karabağlar aday adayı Yıldız’dan ÇAĞSİAD’a ziyaret
CHP Karabağlar Belediye Başkan A. Adayı Ecz. Ali İhsan Yıldız kurucusu ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva