HABERLER>POLİTİKA
31 Aralık 2019 Salı - 11:24

Yeni Başkan Taş’tan ilk mesaj: Barış için yola çıktık!

Buca İlçe Başkanı Hacer Taş kongrede seçilmesinin ardından açıklamalarda bulundu ve “Biz barış için yola çıktık. Bu barışı neye mal olursa olsun sağlayacağız. Bu saatten sonra seçim bitmiştir. O renk ya da bu renk diye bir şey yoktur. Biz bundan sonra CHP iktidarı için el ele verip yola düştük. Bizim yolumuz sevgi, kardeşlik, emek yoludur” dedi.

Yeni Başkan Taş’tan ilk mesaj: Barış için yola çıktık!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca İlçe Başkanı Hacer Taş, 1 buçuk yıldır yürüttüğü İl Sekreterliği görevinden de istifa etti. Taş’ın yerine gerçekleşecek il kongresine kadar İl Bilişim Sorumlusu Fulya Alçay’ın vekalet etmesinin beklendiği aktarıldı. Ancak İl Başkanı Deniz Yücel’in şu an herhangi bir atama yapmadığı ifade edildi.

Taş geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen kongrede rakibi Ali Hıdır Uludağ karşısında 7 oyla ipi göğüsledi. Seçim sonucuna itiraz süresinin bugün sonlanacağı aktarılırken yeni yılın ilk günlerinde Taş’ın seçim kurulundan mazbatasını alacağı ifade edildi. Seçim sonrasında ilk kez açıklamalarda bulunan Taş net mesajlar verdi.

BAŞKAN TAŞ’TAN İLK MESAJ: BARIŞ İÇİN YOLA ÇIKTIK!
Çiçeği burnunda Başkan Taş, “Biz barış için yola çıktık. Bu barışı neye mal olursa olsun sağlayacağız. Bu saatten sonra seçim bitmiştir. O renk ya da bu renk diye bir şey yoktur. Biz bundan sonra CHP iktidarı için el ele verip yola düştük. Bizim yolumuz sevgi, kardeşlik, emek yoludur. Tüm yoldaşlarımızla CHP iktidarını ülke geneline yayacağız. Pusulamız halktır bizim” dedi.  

ULUDAĞ, ERHAN KILIÇ’I HEDEF ALDI!
Öte yandan kongrede sinirlerine hakim olamayan ve bir partiliye bağırdığı görülen Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ı hedef alan Uludağ da sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Uludağ, “29 Aralık 2019 tarihinde yapılan CHP Buca ilçe başkanlığı kongresinde; kendi özgür İradesi ve vicdanı ile oy kullanan ve ayrıca listemize destek veren tüm parti üyelerimiz ve kongre delegesi yoldaşlarımı kutluyorum. Listemiz adına siz vicdanlarında bize yer veren yoldaşlarımıza minnettarlığımızı da ayrıca belirtmek istiyorum. Kongrede medeni ilişkilere ve parti disiplinine aykırı bir tutum ve tarzda partimiz üyelerine; bağırma, tehdit etme ve üyelerin üzerine yürüme cüretini gösteren, hukuk öğrenimi görmesine rağmen açık oy kullanan ve sonra listemizi elinde sallayan Buca Belediye başkanını da şiddetle kınadığımı da belirmek isterim. Bucamız ile fiili ve hukuki irtibatı olmayan ve ilçe Örgütümüzü kendi siyasal çıkarları için dizayn etme cüretini gösteren hukuksuz muktedirleri Bucalı parti üyelerimiz elbette bir kenara not edecektir. Bilinmesini isterim ki hukuksuz yapılacak her işte, emekçilere yapılacak baskılarda; emeğin, emekçinin ve Bucamızın hakkını korumak için, kendisini her şeyin üstünde görenlere karşı, sorgulama ve dirençli durma hakkımızı da saklı tuttuğumu belirtiyorum” mesajını yayınladı. 

 
THY'den 'Boeing 737 Max' açıklaması
 
UBSK sporcusu İzmir’i temsil etti
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
.. 31 Aralık 2019 Salı 15:22

Hacer Taş a gelince, kendi mahallesinde kazanamayan, arkasına belediyeyi alarak iş vaatleri ile insanların umutlarını çalarak seçilmiş biri, Barış getirecek miş. peki diğer aday savaş mı dedi. yada mevcut kadro savaşytamıydı. Bu kafayla sizden birşey olmaz sn. Hacer Taş hanımsefendi..

Yorumu oyla      4      5  
.. 31 Aralık 2019 Salı 15:19

Bir belediye başkanı DÜŞÜNÜN seçimde oyunu kullanıyor hemde açık ortada .. Sonra diğer elinde kullanmadığı liste bu neyin nesi.. Acaba Ben kullandım bu listeyide bana getirin iş hazır mı demek.. herkese iş umut dağıtarak ve utanmadan Listeleri toplatacak ve orada videolarda da var insanlara bağıracak hakaret edecek. bu zat Maalesef Buca Bel. Başkanı.. Çok Yazık Çoookk. Son dakika Başkanından da bu beklenirdi. Buca ya yakışmıyor bu adam.. Terbiyesizlik, saygısızlık, hakaret, tehdit, ve kim bilir daha neler neler.. haa önceden de belirtmiştim Buca iyi yönetilmiyor Gerek Bazı müdürler, Şirket Yönetimi ve hele ki Spor Kulübü Yöneticileri.. Partiyi Buca da Bitirdiler..

Yorumu oyla      4      5  
BAK BAK 31 Aralık 2019 Salı 13:44

bu saatten sonra bu tavır yanlış ve intikam ağırlıklı yapmayın etmeyin partiye zarar vermeyin yakalan İKTİDAR umuıtlarını söndürmeyin

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Libya tezkeresi Meclis'e sunuldu
Libya’ya asker gönderilmesine yönelik Cumhurbaşkanlığı tezkeresi Meclis ...
Çavuşoğlu'ndan Akşener'e 'tezkere' ziyareti
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener'i ...
Erdoğan'dan 'Kanal İstanbul' açıklaması
Beştepe'deki TÜBİTAK ve TÜBA ödüllerinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ...
 
Kani Beko'dan asgari ücret tepkisi!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, asgari ücret zammının yüzde 15 olarak ...
AK Partili Sürekli: İzmir 9 ayda 9 doğurdu!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in görevde olduğu sürede sergilediği ...
Çavuşoğlu'dan CHP'ye tezkere ziyareti
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Libya tezkeresi konusunda bilgi vermek üzere ...
 
CHP İzmir Örgütü'nden 'Kanal İstanbul' itirazı!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, ...
Fatih YAPAR yazdı... Siyaset ve ahlak sorunu!
Fatih YAPAR yazdı... Siyaset ve ahlak sorunu!
Sinan Aygün CHP'den istifa etti!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile aralarındaki rüşvet ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva