HABERLER>POLİTİKA
30 Aralık 2019 Pazartesi - 12:39

AK Partili Sürekli: İzmir 9 ayda 9 doğurdu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in görevde olduğu sürede sergilediği performansı eleştiren AK Parti İl Başkanı Sürekli, “İzmir 9 ayda 9 doğurdu. Belediye Başkanı Tunç Soyer göreve geldiğinden bu yana 9 ay geçti. Doğan da sağlıklı değil. Bu tablo Seferihisar tecrübesinden belliydi. İzmir için 2020’nin nasıl geçeceği 2019’dan belli” dedi. Sürekli geniş açıklamasında çok sayıda konuya değindi.

AK Partili Sürekli: İzmir 9 ayda 9 doğurdu!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Konuşmasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Tunç Soyer’in 9 aylık performansına yönelik eleştiriler getiren Başkan Sürekli ayrıca parti çalışmalarına da değindi.

Parti binasındaki basın toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti Grup Başkan Vekili olarak görev yapan Özgür Hızal, İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili, Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş, İl Başkan Yardımcısı Furkan Katmerci de Başkan Sürekli’ye eşlik etti.

İZMİR 9 AYDA 9 DOĞURDU!
Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in uygulamalarını hedef alan Sürekli, “İzmir 9 ayda 9 doğurdu. Belediye Başkanı Tunç Soyer göreve geldiğinden bu yana 9 ay geçti. Doğan da sağlıklı değil. Bu tablo Seferihisar tecrübesinden belliydi. İzmir için 2020’nin nasıl geçeceği 2019’dan belli. 2019 İzmir için dertlerin yılı oldu. Su kesintilerinden sele, ulaşım hezimetine kadar birçok sıkıntı yaşadık. Koku problemi de yaşadık. Onlar salon toplantılarında tozpembe tablolar çizerken sokak kan ağladı. İzmir somut, elle tutulur bir yerel hizmet alabilmek için 9 ayda 9 doğurdu. Kendilerini ‘mış gibi’ yapmaya kurmuşlar. 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir hizmet yetkisini CHP’ye muhalefet görevini de bize verdi. Halkın arasında onlardan bir profil çizmeye çalışırken sadece fotoğraf için tasarlanmış makam aracından el salladılar. Makam arabasını önden yollayıp arkasından Mercedes’le gittiğini biliyoruz. Kınık’ta olduğu gibi... ‘Arka sıralar’ deyip ‘Şato’ya kuruldular. İzmir’in sokaklarından çok yurt dışının sokaklarını arşınladılar. Bu Seferihisar’dan belliydi. Orada yılda 175 kere yurt dışına çıkıyorlardı, İzmir’de fazlası olacak. Başkan ‘İzmir’i tanıtıyoruz’ diyor. Fakat İzmir gelecek yatırımcıya hazır mı?” dedi.

KOCAOĞLU REKLAMDAN İMTİNA EDERDİ!
Sürekli, “Bu şehir 3 dönem Aziz Kocaoğlu ile yol yürüdü. Kendisini pek çok konuda eleştirdik, haklıydık da ama hakkını teslim etmek lazım. Kendisi İzmir’in malına sahip çıktı, reklamdan imtina ederdi, yaptıklarını anlatmazdı. Şimdiki başkan ise Kocaoğlu mirasına sırtını dayamış yapmadığı işleri yapıyor gibi gösteriyor. Hiç hayal kurmamışlar. Neredeyse 1 yıl olacak ‘A Takımı’nı kuramamış bir Büyükşehir Belediyesi tarafından yönetiliyoruz. Bu görevi talep derken hiç mi hayal kurmadınız? Atamalar hak getire! Biz İzmir değişecek diye beklerken durmadan kadrolar değişiyor. Kime güvendikleri, neyi nasıl kontrol ettikleri belli değil. Her krizde, her sorunda yanlış ifadeler, bir diğeri bir diğerini tutmuyor. İzmir için üzülüyorduk ama sayın başkan için de üzülmeye başladık. Danıştıklarında mı sorun var? Gökdelen meselesi tam bir muamma! Konak’ta hukuki süreçlerin sonunda inşaata başlanmak üzere olan gökdelene Konak Belediyesi de karşı çıktı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ‘ben istemezükçü’ değilim diyerek yapılmasını istedi. Sonra 180 derece döndü ve hayırcılar kervanına katıldı. Biz başkanın bu dalgalanmalarını takip edemiyoruz. Güzel sanatlar fakültesinde olduğu gibi… Birbiriyle zıt görüşleri ortaya sürmüştü. Temel hizmetler yerler yeksan. Sudan olduk, faytonla uğraşırken zam yağmuruna tutulduk. Sıkıştıklarında topu bize atıyorlar. Su, temizlik ve ulaşım temel hizmettir. İzmir Büyükşehir Belediyesi anlayış ve uygulamalarında temel hizmet anlayışı yerler yeksan! Herkes kendi kapısının önünü süpürsün gibi muhteşem bir proje geliştirdiler. Millet altyapı, kentsel dönüşüm gibi kalıcı işler beklerken biz temizlikte imece öneriyoruz. Koku konusunda ben cümlelerimi özenle seçiyor, nazik davranıyorum. İzmir’in bir koku problemi var. Kışın yağmur geldiğinde kanalizasyonla yağmur suyunun aynı kanalda toplanması var. Bununla ilgili hiçbir şey yapılmadı. ‘Su ve ulaşımda halkçıyız’ dediler. Çok geçmeden zamları vatandaşın kucağına bıraktılar. ‘Suda indirim yaptık’ dediler. Sonrasında yüzde 15 zam yaptılar. Onlar sudan işlerle uğraşırken İzmir susuz kaldı. Her metropolde yaşanan sorunlardır bunlar. Susuz kalınabilir ama bunlar olurken İzmir Büyükşehir Belediyesi ne yapıyor? Bunlara bakmak lazım! Planlamanız nedir? İZSU yatırımcı kuruluş. Bütçesinin yüzde 60’ını yatırıma ayırması lazım… İZSU yüzde 40’ını yatırıma ayırıyor. Ani arızlarda yeterli önlemi almazken altyapı hizmetleriyle ilgili gerekli yatırımları yapmıyor. 5 günlük bir su kesintisi gündeme geldi, bizim etkimizle sorunu çözdüler. Demek ki muhalefetin faydası oluyor. Bizi fırsatçılıkla suçladılar. Biz İzmirlinin hakkını savunduk. 5 günlük kesintiyi 3 günde bitirdiler, demek ki yerinde bir çıkış yaptık” açıklamasını yaptı.  

SAKIN FIRSATÇILIK DEMESİNLER!
Geçtiğimiz hafta Mavişehir’deki oluşan görüntüleri paylaşan Sürekli, “Dünyanın her yerinde sel felaketi olabilir ama bunlar, bu görüntüler İzmir’e yakışıyor mu? Mavişehir’de insanlar 2 gün evlerinden çıkamadılar. Bunun için ne diyecekler? İZSU ne yapar? Maalesef karşılaştığımız acı tablo bu. Sakın fırsatçılık demesinler, evet bu doğal afettir ama biz belediyenin bu yönünün yetersiz olduğunu ifade ediyoruz. Bisiklete binerim, faytonu sevmem, yeni düzenleme derken ulaşıma yüzde 18 zam yaptılar. En büyük zam oranı ise emekliyi vurdular. 60 yaş kartında yüzde 66 zam yapıldı. Halkçıyız deyip halka bedel ödeterek 2019’u geçtiler. Sorumlusu oldukları 3 temel hizmeti veremeyen bir belediyecilikle karşı karşıyayız” dedi.

SEFERİHSAR DEJAVU GİBİ KARŞIMIZDA!
Arazi satışlarına da ayrı bir parantez açan Sürekli, “İzmir’in malı deniz mi? Sat sat nereye kadar? Bu kaynaklar nerede kullanılıyor? Çalışan bir mekanizmanın elbette borcu olur. Herkes borçlanabilir. Ama ortada bir yatırım, iş yoksa haklı olarak sorulur. Biz de soruyoruz. Daha ilk aylardan İzmir’in mallarını satma, kredi çekme peşine düştünüz. Kaynak yaratmanın başka yolları yok mu? Bu paralar nerede harcanacak? Çok kısa zamanda alacaklılar İzmir Büyükşehir Belediyesi kapısına dayanacaklar. 9 ayda 202 taşınmaz satıldı. Kocaoğlu döneminde de satışlar vardı. Lojman ve dairelerden ve hisselerden ibaretti. Elde kalan, kullanılmayan lojmanlar, Buca’da yapılan konutlar vardı, bunlar satılıyordu. Şimdi arsalar satılıyor. Önümüzdeki yol 500 milyon TL’lik satış öngörülüyor. Geçtiğimiz dönemde yıllık ortalama 100 milyon TL’ydi. Şimdi öngörülen 500 milyon TL! Seferihisar tekrar karşımızda, dejavuyu aşıyoruz. Konak Saat Kulesi’ni koruma altına almak lazım, orası da satılmasın! İstanbul’daki taşınmazın satışının kararını aldılar. Biz karşıyız. Orayı İzmir Evi yapın diyoruz. Sakın ha satmayın!” ifadelerini kullandı.

BİR YIL SONRA BORÇ 8 BUÇUK MİLYAR TL OLACAK!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 4 buçuk milyar TL’lik borcu olduğunu söyleyen Sürekli, “2020 yılında 1 buçuk milyar TL daha borçlanacak. İZSU ve ESHOT’la birlikte 1 yıl sonra 8 buçuk milyar borç olacak. Borç çok, hizmet yok. Kredi notuyla övünüp bolca borçlanırken 2020 yılının kötü gideceğini kabul ediyorlar. Kadın erkek eşitliği komisyonunun yerine toplumsal cinsiyet eşitliği komisyonu kurdular. Daha da ileri gidip bu komisyonun logosunun toplum değerleri, genel aile ve ahlak değerleriyle bağdaşmayan aykırı bir hareketin logosuna benzettiler. Bizim arkadaşlarımız da tepki olarak komisyondan istifa ettiler. Bu uygulamalar İzmir ve Türkiye için çok tehlikelidir. Lütfen bu uygulamalardan vazgeçin. Bu özgürlük değildir. Ulu Önder Atatürk’ün dalga geçer gibi resmedilmesine sanat, özgürlük dediler. Özgürlükler toplumun birliğini tehdit etmemelidir. Belediyecilik elim elim üstünde başkasına suç atarak yapılmaz. Eksikliklerini örtmek için tek yaptıkları algı operasyonu” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR’DE SAMİMİYET GÖRMÜYORUM
“CHP’li yerel yönetimler iş yapmadığında, kriz olduğunda saldırıya geçerek sorumluluktan kaçmayı seçiyor” sözleriyle açıklamalarına devam eden Sürekli, “Her zaman yapıyorlar. ‘Önümüzü kapatıyorlar’ diyorlar. Yollarını açıyoruz, köprülerini yapıyoruz, bize iletilen taleplerini dikkate alıyoruz. Konak tünel, çevreyolunu yaptık, istediler, devrettik. Buca metrosu dediler anında cumhurbaşkanımız gereğini yaptı, onayladı. Diğer taleplerini iletiyorlar, takip etmiyorlar. İşinizi takip edeceksiniz. Projeyi Ankara’ya götürüp vermekle bu işler olmuyor. AK Partili belediyeler de aynısını yapıyor, takip ediyor, sonuç alıyor. Bazı CHP’liler de sonuç alıyor Eskişehir gibi. Ama sen işi yapmak istemezsen takip etmezsin ve işi yapmazsın sonra engelliyorlar dersin. Kesinlikle samimi değiller. Bostanlı balıkçı barınağı diyorlar, yazıyı yazıyorlar, cevabını söylemiyorlar. Bakanlık ‘barınaktaki taleplerinizin yerine getirilmesi için balıkçılara barınak yapmanız lazım’ diyor. ‘Hayır’ diyorlar ve bunu açıklamıyorlar. Bir bölümünde balıkçılara barınak yapacaksın diyor, olumlu ya da olumsuz bir cevap ver. Yok! Amaç topu taca atmak değil mi! Özkanlar pazar yeri… açıldı, hayırlı uğurlu olsun. Bornova Belediye Başkanına teşekkür ediyorum. İşi takip etti, samimi oldu. Pazarcılar Tunç Soyer’e gittiklerinde ‘biz karayollarına yazı yazdık, cevap gelmedi’ dedi. Hemen mazeret. O an karayollarına yazılmış bir yazı yoktu. Sonrasında iş olumlu bir şekilde tamamlandı. İZBAN’da olduğu gibi birlikte hareket etme niyeti olursa sonuç alırsınız. Büyükşehir’de samimiyet görmüyorum” dedi.  

İZMİR’E HİZMET ETMEK İSTİYORLARSA VERDİĞİMİZ ÖNERGELERİN HEPSİNİ KABUL ETSİNLER
Sürekli, “Büyükşehir meclisinde verdiğimiz önergelerden bazıları kabul edildi. İzmir’e hizmet etmek istiyorlarsa verdiğimiz önergelerin hepsini kabul etsinler. Muhtarlar için, engelsiz İzmir komisyonu için, deprem ve afet komisyonu için önerge verdik, kötü mü oldu? İndirimli ulaşım saatleri için önerge verdik, kabul edilmedi, kabul edilseydi güzel olurdu. Başkan bizim önergelerimize olumlu baksın” açıklamasını yaptı.  

MAHALLE BAŞKANLARINI DİNLEDİK
Açıklamasının ikinci bölümünde teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler veren Sürekli, “Nisan’da göreve geldik, epey işler yaptık. Bölge mahalle başkanları toplantısı yaptık. İzmir’i 5 bölgeye ayırmıştık. İzmir’deki bin 294 mahalle başkanını dinledik, talep ve beklentilerini öğrendik. Çok önemli katkıları oldu. 2020’de ikinci turlara başlayacağız. Bir kez daha mahalle başkanlarımızı dinleyeceğiz. 30 ilçede eş zamanlı partimizin üyelerini ziyaret ediyoruz. Genelde 15:00-18:00 saatleri arasında başta kurucu ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları olmak üzere üyelerimize gidiyoruz.  Şu ana kadar 17-18 bin üyemizi ziyaret ettik. Bunların büyük bölümü kurucularımız. 30 ilçede eş zamanlı üye ziyareti bir rol model oldu. İzmir teşkilatları diğer teşkilatlar arasında lokomotif oldu. Bu projemiz önemli bir vazife üstlenmiş oldu. Türkiye’de birçok ilimizde eş zamanlı ziyaretler yapılıyor” dedi.  

2020’DE İZMİR BULUŞMALARI BAŞLAYACAK
Sürekli konuşmasını sürdürdü ve “Yeni bir uygulamamız başlayacak. 2020 yılında AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen İzmir buluşmaları olacak. Haftanın bir günü ya da 15 günde bir bürokratlar, siyasiler, spor kulüpleri başkanları bir araya gelecek. Kendi alanlarıyla ilgili istişarede bulunacağız. 2020’nin ilk ya da ikinci haftasında bunu gerçekleştireceğiz. Ayrıca İzmir’deki siyasi partilerin il başkanlarıyla bir araya gelmeyi düşünüyoruz. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile görüştüm, il başkanları olarak bir araya gelip bir yemek yiyip İzmir’imizle ilgili gündem adı altında toplantı yapacağız. İzmir’imizi, geleceğini, genelde ve yerelde neler yapılabilir noktasında konuşacağız. Esnaf buluşmaları düzenleyeceğiz. 1 yıllık etkinlik takvimimizi hazırlıyoruz. Her günümüzde ne olacak, 365 günümüzü planlıyoruz. Delege seçimlerimizi yaptık, muhteşem bir şekilde bu süreci yaşadık, geçirdik. Bana ulaşan çok büyük bir sorun olmadı. Yüzde 100 memnuniyetle delege seçimlerimizi yapmış olduk. Kongre takvimimizi 8 Mart-22 Temmuz arasında gerçekleştireceğiz. İl kongrelerine Eylül’de başlıyoruz. Kasım’ın 29’unda bitiyoruz. Benim talebim; Eylül’de başlarken ilk kongre İzmir’de yapılsın” ifadelerini kullandı. 

‘ADAY MISINIZ?’ SORUSUNA CEVAP: İNŞALLAH UZUN YILLAR HİZMET EDECEĞİM!
‘İl kongresinde aday olacak mısınız?’ sorunu yanıtlayan Sürekli, “Partimizin bu süreçlerdeki yapısı belli. Uzun yıllar görev yapmak amacıyla göreve atandım. Görevimi büyük heyecanla yapmaya devam ediyorum. İnşallah uzun yıllar AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda güzel hizmetleri birlikte üreteceğiz” dedi.

 

ELEKTRİK FABRİKASININ İZMİR’E KAZANDIRILMASINDAN YANAYIM!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan onayı beklenen Tarihi Elektrik Fabrikası süreci için gelen soru karşısında konuşan Sürekli, “O konuyu takip ediyoruz. Sayın başkan bu konuda samimiyse, kendisi de olmayabilir, bürokratını görevlendirebilir, Ankara’daki bürokratlarla da görüşülür.  Ben şahsi olarak elektrik fabrikasının İzmir’e kazandırılmasından yanayım. Teknik olarak bazı bürokratların olumsuz görüşleri var. Tam nedir bilmiyorum, giderilmesi lazım. Eğer hakikaten bir sorun yoksa siyasi olarak katkı vermeye hazırız. Belli bir noktaya gelinmedi. Sebebi ise İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin takip etmemesinden kaynaklanıyor” açıklamasını yaptı.  

OLUMLU BİR UYGULAMA
Seferihisar’da start alan İZTAŞIT uygulaması için konuşan Sürekli, “Aziz Kocaoğlu döneminde planlanmış bir uygulamaydı. Yakından takip ediyoruz. İlk bakışta olumludur, esnaf dışarıda bırakılmayacak gibi görünüyor. Çevre ilçelerdeki kooperatifler dahil edilerek sistem genişletiliyor. Takip ediyoruz eğer bir aksaklık varsa görüşlerimizi dile getiririz, yoksa yapıcı desteğimizi açıklarız” dedi.  

İLK ÖNCE İZMİR!
Kanal İstanbul projesinin iptali için CHP’li belediye başkanlarının İzmir’den dilekçe vermesini değerlendiren Sürekli, “Anayasal bir haktır, kullanabilirler ama İzmir’in onca sorunu varken gereksiz bir şey. İl başkanı tabii ki siyasal aktördür ama İzmir Büyükşehir Belediye Başkanının İzmir’de o kadar sorun varken Kanal İstanbul’a yönelmesi algı operasyonu, reklam amaçlıdır. İlk önce İzmir! Sayın başkan İzmir için ne yapıyorsunuz?” açıklamasını yaptı.  

KANUNLAR BÜTÜN VATANDAŞLAR İÇİN GEÇERLİDİR
Burak Oğuz’un Urla Belediye Başkanlığı görevini yürütürken FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanmasına değinen Sürekli, “Bu yeni bir olay değil. Kayyum atamaları için çıkan yasasının altında imza var. Terörle ilgili bir soruşturma oluğunda kayyum atanıyor kanun gereği olarak. Türkiye’nin her yerinde her belediyede bir suç, suçlu varsa gündeme gelebilir. Geçmiş dönem Beşiktaş ve Ataşehir’de farklı iki uygulama oldu. İlçe belediyesi meclisinde seçim yapıldı. AK Partili ve MHP’li belediyelerde de kayyum atamaları oldu. Türkiye’deki kanunlar her yerde aynı uygulanır. Urla için şu anda iddianame hazırlanacak, savcı suç görürse davayı açacak. Yargılama başlayacak. Beraat ederse hüküm kesinleşirse görevine iade edilecek. Başkan eğer ceza alırsa görevi düşecek.  Güneydoğu Anadolu’da örnekleri var. Kanunlar bütün vatandaşlar için geçerlidir” dedi.

SOYER’İN ANKETİNİ GARİPSEDİM!
CHP Genel Merkezi tarafından açıklanan ankete göre Başkan Soyer’in oyunun yüzde 58’den yüzde 61’e çıkması için konuşan Sürekli, “Garipsedim. Toplumda gördüklerimizle ankette gördüklerimiz uymuyor. Seçim ortamı olmadığı için anketlerde sağlıklı sonuçlar alınamayabiliyor” ifadelerini kullandı.  

 
Yusuf Tırpancı Sahası'nda tribünlerin tamamı kapatılıyor
 
Kani Beko'dan asgari ücret tepkisi!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Selim 30 Aralık 2019 Pazartesi 21:46

Sahtekar IZBAN yoneticileri hani 5 dakika bir TREN GELECEKTI/

Yorumu oyla      5      5  
hadi ordan 30 Aralık 2019 Pazartesi 19:18

sen otur once gördes barajını tamır et otogar metro sözünü tut ..sizin konuşmaya hakkınız yok..

Yorumu oyla      11      5  
izmirli 30 Aralık 2019 Pazartesi 14:16

akp bitti bitecek.. siz ne yüzle izmirlinin yüzüne bakacaksınız bakalım...

Yorumu oyla      13      7  
Elektrik Fabrikası 30 Aralık 2019 Pazartesi 13:26

İhalesi yapılmış. Parsı hazır. Daha ne bekleniyor. Yapılan İzmir'e ve İzmir'lilere eziyet. 3 Günde Kanal İstanbul'a girişenler . İtalya'da yapılan otomobil için Türkiye'deki babayiğitlere sınırsız teşvik verenlerin elleri bir türlü Elektrik Fabrikası satışını imzalamaya gitmiyor.

Yorumu oyla      15      7  
Selim 30 Aralık 2019 Pazartesi 13:15

Izmir Metro da Grev sesleri gene gelmeye basladi. Ust yonetim hala utanmadan orada oturuyor. Ne aymaz adamsiniz

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çavuşoğlu'dan CHP'ye tezkere ziyareti
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Libya tezkeresi konusunda bilgi vermek üzere ...
CHP İzmir Örgütü'nden 'Kanal İstanbul' itirazı!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, ...
Fatih YAPAR yazdı... Siyaset ve ahlak sorunu!
Fatih YAPAR yazdı... Siyaset ve ahlak sorunu!
 
Sinan Aygün CHP'den istifa etti!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile aralarındaki rüşvet ...
Mehmet KARABEL yazdı... Bu fotoğraf ne anlatıyor?
Mehmet KARABEL yazdı... Bu fotoğraf ne anlatıyor?
Dağ'dan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne isale hattı uyarısı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de geçen hafta 40 saat ...
 
Erdoğan'la Merkel arasında kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile ...
Bakan Soylu: Terör örgütünü tarihe gömeceğiz
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muş'un Şenyayla bölgesinde, terörle mücadelede ...
CHP’li Vekil Sertel’den çarpıcı çıkış: Vallahi de aday değilim!
İzmir Milletvekili Sertel, bir sonraki genel seçim döneminde ön seçim ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva