HABERLER>KÜLTÜR - SANAT
6 Haziran 2015 Cumartesi - 09:46

Vizyonda 9 yeni film

Bu hafta 4’ü yerli 9 yeni film vizyonda…

Vizyonda 9 yeni film

Bu hafta Ruhlar Bölgesi, Ölümsüz aşk, Hayat Kitabı, Beni de götür, Şeytan-ı Racim2: İfrit, Marnie Oradayken, Saint Laurent, Olur İnşallah ve Yola Çıkmak filmleri vizyona giriyor.


RUHLAR BÖLGESİ
Özet: Insidious serisinin üçüncü halkasında, Lambert ailesinin ilk iki filmdeki mücadelesinden ve Elise'in ruhlarla savaşından yıllar öncesine gidiyoruz. Quinn Brenner oyuncu olma hayalleri kuran bir genç kızdır ve son zamanlarda paranormal bir deneyimden geçmektedir. Quinn annesinin ruhunun, kendisiyle iletişim kurmaya çalıştığını hisseder. Aklındaki soru işaretlerine cevap bulmak için medyum arayışına başladığında ise yolu Elise ile kesişir. Elise her ne kadar Quinn'e yardımcı olmayı istese de geçmişte yaşadığı acı bir olay nedeniyle becerilerini kullanmayı bir kenara bırakmıştır. Quinn kısa bir süre sonra bir kaza yaşayınca babası Sean, Elise'e gider ve ona kızına yardımcı olması konusunda ısrar eder. Kendini ciddi bir ikilemde bulan Elise sonunda ölülerle irtibada geçmek için güçlerini kullanmaya karar verir ve lisanssız parapsikologlar Tucker ve Specs'ten yardım ister. Elise çok geçmeden o zamana kadar karşılaştığı en acımasız düşmanla karşı karşıya olduğunu fark eder...
 
ÖLÜMSÜZ AŞK
Özet: Bir çağ değişirken doğmuş olan Adaline Bowman, geçirdiği bir kaza sonucu hiç yaşlanmamakla 'ödüllendirilir'. 29 yaşında yaşlanmamaya başlar ve yıllar boyunca insanlardan mümkün olduğunca uzak, izole bir hayat sürmek zorunda kalır. Bu süreçte dünyanın sıradışı değişimine de tek başına tanık olur ve bunun zorluğunu tek başına atlatmayı başarır. Bu yalnızlık karizmatik Ellis Jones ile tanışına kadar sürer... Ellis Jones, Adaline'e hayatı gerçek anlamda yaşamanın nasıl bir his olduğunu hatırlatacak, bir adım daha ötesine geçerek gerçek aşkı yaşamasını sağlayacaktır. Adaline, genç adamın ailesiyle geçireceği bir hafta sonunda yine sırrının ifşa olması tehlikesini yaşayınca hayatını sonsuza dek değiştirecek bir karar verir...
Yönetmenliğini Lee Toland Krieger'in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Blake Lively, Ellen Burstyn ve Harrison Ford yer alıyor.
 
HAYAT KİTABI
Film Özeti: Manolo, ailesinin beklentilerini karşılamakla yüreğinin sesini dinleyerek hayallerinin peşinde koşmak arasında kararsız kalmış bir gençtir. Çok başarılı bir boğa güreşçisi olsa da asıl istediği gitar çalmaktır. Hayallerinin prensesi Maria'ya kavuşabilmek için de en iyi arkadaşı Joaquin'le birlikte 3 farklı dünyada birbirinden fantastik maceralara atılacaktır.
 
BENİ DE GÖTÜR
Film Özeti : Ayşe, amcası ve yengesiyle yaşamaktadır. Aşık olduğu Ali'nin eğitimine devam etmek amacıyla İstanbul'a gitmesi sonucu, hayatındaki tek mutluluk kaynağını da kaybeder. Amcası ise Ayşe'yi şoför Ahmet ile evlendirmeye kararlıdır. Ayşe, Ahmet'i sevmiyordur, ama başka bir çaresi de yoktur. Sonunda Ayşe, Ahmet ile evlenir. Düğünlerine gelen Ali'nin annesi kısa bir süre için vefat edince Ayşe, eski aşkıyla olan tüm bağlantısını da kaybeder.
 
ŞEYTAN-I RACİM 2: İFRİT
Film Özeti:  Aslı, dokuz yaşından itibaren yetimhanede büyümüş, sıkıntılı bir çocukluk ve ergenlik dönemi geçirmiştir. Yıllar sonra çocukluğundan beri ona musallat olan, onu kontrol eden güç tekrar ortaya çıkmıştır. Aslı'nın yakın arkadaşı Müjde ve onun nişanlısı Cenk, Aslı'yı bu kabustan kurtarmak için hayatları pahasına ona yardım etmeye karar verirler...
 
MARNİE ORADAYKEN
Film Özeti: Anna Sasaki adındaki bir genç kız, sağlık sorunlarından ötürü şehir hayatından oldukça uzakta bir kasabaya gönderilir. Burada Marnie adında bir arkadaş edinir. Marnie ile Anna arasındaki arkadaşlık kısa sürede çok ilerler, öyle ki Anna, bu gizemli arkadaşının geçmişini merak etmeye başlar.
 
OLUR İNŞALLAH
Film Özeti: Bir televizyon projesi için Antalya'daki Göbelek Köyü'nü ziyaret eden belediye başkanı ve heyeti, projeyi sunduğu köy muhtarı ile köylülerden olumlu bir cevap alamaz. Bunun üzerine yerel televizyon kanalını başka bir köye kurmaya karar veren başkan ve heyet yola çıkmak üzere hazırlanır. Ancak tam da bu esnada cimri bir adam olan Kıllı Mustafa'nın traktörü, başkanın makam aracına çarpar. Bu noktadan sonra işler iyice karışır. Kıllı Mustafa ile arkadaşı Anten Osman, aracın içindekinin belediye başkanı olduğunu bilmeden heyete saldırırlar. Köylüler ise kavgayı ayırır. Bu olaydan sonra fazlasıyla sinirlenen belediye başkanı artık kanalı Göbelek Köyü'ne kurmaya kesinkes kararlıdır. Üstelik köylülere, makam aracının tamir masrafları ve tasarladığı proje için gerekli parayı üç ay içerisinde toplamalarını söyler. Başta muhtar olmak üzere köydeki herkes parayı nasıl toplayacaklarının derdine düşer. Çeşitli yolları deneyen köylüler sonunda çocukluğunu bu köyde geçiren Zeynep'ten yardım istemeye karar verirler.
 
SAİNT LAURENT
Özet: Yıl 1967... Fransız modacı Yves Saint Laurent, kariyerinin zirvesindedir. İsmini bir markaya dönüştürmüş ve dünyanın dört bir tarafına ihraç eder hale gelmiştir. Bu yoldaki en önemli yoldaşı olan Pierre Berge ile ilişkisi de inişli çıkışlı bir şekilde sürmektedir. Yıllar su gibi akıp giderken, hem '68 devrimiyle sarsılan Fransa hem de kendi devrimiyle yüzleşen Saint Laurent, kendini fırtınalı bir sürecin içerisinde bulacaktır.
 
YOLA ÇIKMAK
Film Özeti: Ruhi Sarı, Ozan Bilen ve İrem Altuğ'un başrolde olduğu Yola Çıkmak filmi, yönetmen Evren Erdem'in ilk uzun metrajlı yönetmenlik deneyimi oldu.

 
Demirtaş'tan sağduyu çağrısı: Barış kazanacak!
 
Bakan Yıldız’dan flaş açıklama: Trafo kaynaklı değil
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çocuk yazarlar ilk kitaplarını imzaladı
19 Mayıs İlkokulu öğrencileri farklı bir etkinliğe imza attı. “Çocuk Yazarlar ...
Kordon'da klasik müzik şöleni
Konak’ın Roman mahallelerinde yaşayan ve müzik yetenekleriyle öne çıkan ...
Dünyaca ünlü rock grubunun klibinde Davutoğlu!
İngiliz rock grubu Muse'un son klibinde tanıdık bir sima var: Başbakan ...
 
Ege’nin 2 yakası Karşıyaka sahnesinde buluştu
“Danslarımızla İki Hasret, Bir Vuslat” etkinliği için el ele veren Yunanistan’ın ...
İzmir 'Mavi Gözlü Dev’i anıyor…
İzmir Büyükşehir Belediyesi, ünlü şair ve yazar Nazım Hikmet’i ölümünün ...
Fazıl Say'dan HDP çağrısı: Kim temsil edecek?
Fazıl Say kişisel sosyal medya hesabından yayınladığı notla hem oy vereceği ...
 
Bornova’nın ‘düşler sahnesi’nde bir hayal gerçek oldu
60 kişinin rol aldığı Nazım Hikmet’in “Memleketimden İnsan Manzaraları” ...
‘İzmir kitaplığı’na 4 yeni eser daha
Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kent Kitaplığı serisine Siren Bora, Aygül ...
Efes Antik Kenti’nde dev konser
İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İZDSO) 2014-2015 konser sezonunun kapanışını ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kardiçalı'yı kurtarmak çok mu zor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva