HABERLER>POLİTİKA
10 Mart 2011 Perşembe - 00:00

Vekil adayı Demirsoy ’‘non-stop’’ çalışıyor

CHP 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Yüksel Demirsoy, dur durak bilmeden çalışıyor. Seçimler öncesi çalışmalarını yoğunlaştıran Demirsoy, günde sadece 4 saat uyuyor.’

Vekil adayı Demirsoy ’‘non-stop’’ çalışıyor


Partisinin seçimlerde iktidar olacağına inandığını söyleyen Demirsoy; ’“Bakmadığımız göz, sıkmadığımız el kalmayacak’” dedi.

İZMİR - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ilk gün Cumhuriyet Meydanı’’nda ki törene katılan Demirsoy, 9 Mart tarihinde CHP Çeşme Kadın Kolları, Karaburun CHP Kadın Kolları ve Güzelbahçe Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklere katıldı. Demirsoy, aynı gün akşam da Karabağlar Atatürkçü Düşünce Derneği’’nin yemeğine katılarak çalışmalarını sürdürdü. Ziyaretlerin ilk bölümünde Karaburun CHP Kadın Kolları ile birlikte esnafları gezen Demirsoy, daha sonra Çeşme CHP Kadın Kolları’’nın düzenlediği kermese katıldı. Çeşme CHP İlçe Başkanı Halil Saatli’’yi makamında ziyaret eden Demirsoy buradan Ilıca ve Alaçatı’’ya geçerek dernekleri ziyaret etti.

GÜZELBAHÇE’’DE YOĞUN İLGİ
Güzelbahçe Belediyesi tarafından, Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ’“Kadının Yaşamdaki Yeri’” konulu panele katılan Demirsoy, burada da yoğun ilgi ile karşılaştı. Anfi Tiyatro Toplantı Salonu’’nda CHP eski İzmir Milletvekili ve İzmir Kadın Kuruluşları Birliği Başkanı Türkan Miçooğulları’’nın yönetiminde düzenlenen panele Yüksel Demirsoy’’un yanı sıra, CHP İzmir Milletvekili Bülent Baratalı, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve eşi Nilüfer İnce, Güzelbahçe CHP İlçe Başkanı Ednan Arslan, Güzelbahçe'yi Güzelleştirme ve Çevre Kültür Derneği (GÜLDER) Başkanı Cemile Bağcı, Yaygın Eğitimi Güçlendirme, Geliştirme ve Musiki Derneği Başkanı Emel Ardahanlı, Atatürkçü Düşünce Derneği Güzelbahçe Şube Başkanı Kadriye Atasoy, Tema Vakfı Güzelbahçe Temsilcisi Aycan Yolyapan ve çok sayıda kadın davetli katıldı.
Burada konuşan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, kadınlara pozitif ayrımcılığı savunan bir belediye başkanı olduğunu belirterek, ’“Belediyemize bakın, müdürlerimizin çoğu hanımdır. Onlarla çalışmaktan hem keyif alıyor, hem de büyük mutluluk duyuyorum. Hizmetlerimize, etkinliklerimize bakın, hep kadın odakladır, olmaya da devam edecektir’” dedi.


Partisinin Güneydoğu Bölgesindeki seçim organizasyonu için Şırnak’’a gittiğinin belirten CHP İzmir Milletvekili Bülent Baratalı ise; ’“Biz burada çok şanslıyız. Ancak o bölgelerde hala berdel var, töre cinayetleri var. İktidarımızda kadının toplumdaki yeri için daha çok gayret sarfedeceğiz’” şeklinde konuştu.

Panelin ardından Atatürkçü Düşünce Derneği Güzelbahçe Şube Başkanı Kadriye Atasoy’’un plaketini takdim eden Yüksel Demirsoy; ’“Ülkemizin geleceğini 12 Haziran’’da kadınlar şekillendirecektir. Atatürk’’ün kurduğu partiyi Atatürkçü Kadınlar iktidara taşıyacak’” dedi.     

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vekil adayı Oğuz muhasebecileri dinledi
CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı ve aynı zamanda mali müşavir ...
’‘Bülent Ersoy’’u dinliyorsak Almina’’yı da dinleriz’’
AK Parti'nin Kadınlar Günü kutlamasında, milletvekili aday adayı olan ...
Taraf’’tan Kılıçdaroğlu’’nu kızdıracak manşet: Gandigate
Taraf Gazetesi, Odatv muhabiri İklim Bayraktar’’ın sorgusu sonrası gündemi ...
 
Çelişkili bir portre: İklim Bayraktar’…
Ergenekon soruşturmasında gözaltına alınan ve taciz iddialarıyla gündeme ...
İşte AKP, CHP ve MHP'nin oy kitlesi
İlk kez GPS teknolojisi kullanılarak yapılan anket ilginç sonuçlar ortaya ...
’‘Taciz ve şantaj’’ iddialarına Tekin’’den ilk yorum
Soner Yalçın'la konuyu konuşmadım, diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı, ...
 
Baykal: Bayraktar beni kasete almak istedi!
CHP eski Lideri, Odatv muhabiri tarafından ortaya atılan taciz iddiasına ...
’‘Kör eden’’ ameliyata rekor tazminat!
Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesinde 10 Ocakta geçirdikleri katarakt ...
İzmir basınında bugün’…
Kentin ve bölgenin gazetelerinden öne çıkan haberler ve manşetlere taşınan gelişmeler’…’
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva