HABERLER>GÜNCEL
30 Temmuz 2012 Pazartesi - 08:14

Teşhis ettiren müdüre terfi kıyağı

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu'na, tartıştığı polisleri teşhis ettiren Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz, Hatay İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Teşhis ettiren müdüre terfi kıyağı

HATAY - AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün lokalini işleten Ak Parti Gençlik Kolları üyesi Ömer Uzun'un, Komiser Yardımcısı Murat Emer ve polis memuru Alper Atilla'nın tartışmasıyla gündeme gelen İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz terfi etti.

3'üncü sınıf emniyet müdürlüğünden, 2'nci sınıf emniyet müdürlüğüne yükselen Marangoz, İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Bu atamanın, Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinin 3. sınıf emniyet müdürlüğü olması nedeniyle, bir prosedür gereği yapıldığı belirtildi. Mustafa Marangoz'un emniyet müdür yardımcısı olarak hangi şubelerden sorumlu olacağı ise henüz belli olmadı.

EMNİYET'TEN İKİ MÜFETTİŞE GÖREV
Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında, Hatay İli Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde 29.06.2012 tarihinde meydana gelen olayın adli sürecinde gerçekleştirilen teşhis işlemine ilişkin olarak yayınlanan haberlerle ilgili açıklama yapılmasına gerek duyulduğu belirtilerek, şöyle denildi: "Emniyet Genel Müdürlüğü, vatandaşlarımızın olduğu gibi personelimizin de mağdur edilmemeleri ve haklarının savunulması konuları üzerinde hassasiyetle durmakta, denetimler gerçekleştirmekte ve gerekli görülen düzenlemeleri yapmaktadır. Teşkilatımız söz konusu olayın tüm boyutlarıyla araştırılması amacıyla iki Polis Başmüfettişi görevlendirmiştir. İnceleme ve soruşturma neticesine göre gerekli işlemlerin yürütüleceği ve varsa uygulamada olumsuzluklara sebep olan mevzuat ve usullerin yeniden düzenlemesi yönünde çalışmaların yapılacağı hususu; kamuoyuna ve personelimize saygıyla duyurulur."
 

Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu ile tartışan polis memurlarının ellerinde numalar ile duvara dizilmiş bu görüntüleri üzerine tartışmalar yaşanmıştı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Işık Dikicigil 30 Temmuz 2012 Pazartesi 13:41

İDRİS NAİM ŞAHİN- OLUR. GENİŞ AÇIDAN BAKIN, ÇÖZÜLÜR, ÇÖZERİZ. SAYIN SÜLEYMAN DEMİREL AKLIMA GELDİ. BÖYLE YUVARLAK LAFLARI DUYUNCA.

Yorumu oyla      13      5  
30 Temmuz 2012 Pazartesi 13:39

aynen hitler dönemini hatırlatıyor.lanetliyorum

Yorumu oyla      12      5  
Ahmet Türkan 30 Temmuz 2012 Pazartesi 13:17

Adam kayırma, yakınına iş, ihale ayarlama, memur sürme Türk sağının karakteridir. AKP de bunun en tepe noktası.

Yorumu oyla      13      5  
AKINCI 30 Temmuz 2012 Pazartesi 11:42

HATAY,Diyince ALİ DİBO olayına gülmekden çok takılıyorum,bu da Sanki 2 nci ALİDİBO olayı gibi,"MARANGOZ" Devlet memaularına komut veriyor"DES DUUURRR İKİ BIYIK BÜKÜMÜ SAĞA,SOLA BAK"Karşınızada sizi "GÖZLERİNİZDEN" Tanıyacak biri var,elinizdeki "NUMARALAR HAVAYA"esasa duruş,MİLLETVEKİLİNİN OĞLU GELDİ" Ben o görevde bulunsam TEŞHİSée gitmem "KURUM" Benim ilerde doğacak CAN GÜVENLĞİM İÇİN GARANTİ" vermeli.Yoksa bundan sonra herkes tanımaK VE kimlik tESBİTİ İÇİN AYNI YOLU DENEYECEK.sAYGILAR..

Yorumu oyla      15      6  
DAVUT 30 Temmuz 2012 Pazartesi 11:42

Bu arkadaş bir sonraki seçimlerde banko milletvekili adayıdır. Yahu arkadaş sen suriyeye demokrasi, özgürlük hukuk getirme peşinde koş ,kendi ülkende gel bunları yap. Akıl tutulması bu olsa gerek.

Yorumu oyla      14      5  
Işık Dikicigil 30 Temmuz 2012 Pazartesi 11:29

VALİLİK GÖRÜNTÜYÜ BASINA SIZDIRINI BULURSA, VALİYİ İÇİŞLERİ BAKANI YAPIN. SÜT KONUSUNDA DA, SAĞLIK BAKANI HASTANELERE YAZI GÖNDERİP, VAKALARIN BASINA SIZDIRILMASININ ÖNÜNE GEÇİLMESİNİ İSTEMİŞT. ÖZGÜR BASIN VE İLERİ DEMOKRASİ BUDUR.

Yorumu oyla      15      5  
KESER 30 Temmuz 2012 Pazartesi 11:29

Müdürün soadı "marangoz" yani "KESER"le çalışan adam o kadarda olacak kendine doğru yontma refleksi olmuştor,ama şu tekerlemede gerçek"KESER DÖNER SAP DÖNER" Yeni görev yeri belliolmamış"SURİYEDEN KAÇANLARIN SIĞINMA KAMPLARINDAN SORUMLU MÜDÜR YARDIMCIĞI" Olabilir, Çünku onlarda sırada ama "ELLERİNDE NUMARA YOK" yenilikcilik iyi olur.Saygılar.

Yorumu oyla      13      6  
smmm 30 Temmuz 2012 Pazartesi 10:23

personelini öyle kurbanlık koyun gibi dizen sayın müdür bu işin sonunun ayakcılığa kadar gideceğini bilmezmi acaba.

Yorumu oyla      12      6  
DEMOKRAT 30 Temmuz 2012 Pazartesi 10:20

Henry KİSSİNGER,Eski Amerikan Dışişleri Bakanıdır.Amerika"nın Neden Çok Güçlü Olduğunu Anlatırken Şu Cümleleri Kullanmış.BİZLER,AMERİKADA,ARAMIZDA"Kİ VATAN HAİNLERİNİ HEMEN ÖLDÜRÜRÜZ.DÜNYANIN DİĞER ÜLKELERİNDEKİ VATAN HAİNLERİNİ İSE KAHRAMANA DÖNÜŞTÜREREK,ÜLKELERİNDE ÖNEMLİ YERLERE GETİRİRİZ.Umarım Ders Çıkartabiliriz.

Yorumu oyla      18      6  
Işık Dikicigil 30 Temmuz 2012 Pazartesi 09:53

ADINA DEMOKRASİ DENİLEN BİR REJİMDE EGEMENLİK SINIFLARA DEVREDİLMEZ. AMA VEKİLLERE DEVREDİLMİŞ. VEKİLLER İMTİYAZLIDIR. BAKANLAR, BAŞBAKAN İMTİYAZLIDIR. DEMOKRASİDE VATANDAŞ VE BAŞBAKAN EŞİTTİR. EGEMENLERİN DEMOKRASİSİNDE, ASKERİN BAŞINA ÇUVAL GEÇİREN, VE POLİSİ SIRAYA DİZEN ZİHNİYET AYNIDIR. MİLLİ İRADE DEN, MİLLETVEKİLİ İRADESİNE GEÇİŞTE, ÜLKENİN POLİSİ, SAVCISI, SİMİTÇİSİ, GAZOZCUSU UYANMADAN, DEMOKRASİ GELMEZ

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Askeri araç devrildi: 2 asker şehit
Şırnak'ın Silopi ilçesinde devrilen askeri araçta iki asker şehit oldu.
Sahurda korkutan gerginlik: Davul kavgası
Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde sahur vaktinde evlerinin önünde davul ...
Bakanı tanımadı: Hangi ülke vatandaşısınız?
Sakarya’da kan bağışında bulunan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in ''Yabancı ...
 
5 bin hapla yakalandı, “Ben içecektim” dedi!
Menderes’te jandarmanın durdurup arama yaptığı otomobilde, 5 bin 200 ecstasy ...
Baro Başkanı Pekdaş: Yargı yaralı!
İzmir'in ilk bayan baro başkanı olma özelliğini taşıyan Avukat Sema Pekdaş, ...
Oyun parkı denize uçtu
Kastamonu’da içinde çocukların bulunduğu şişme oyun parkı şiddetli rüzgar ...
 
Kürtaj isteyen kadına gözaltı şoku
İstanbul Eyüp’te 5 aylık hamile bir kadın, kürtaj olacağı ihbarı üzerine gözaltına alındı.
İZBAN’da sıra dışı eylem: Makyaj ve traş yok!
İZBAN çalışanları, toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşmaya varılamayışını ...
'Cezaevinde dayaktan ölüm' iddiası
Sivas Kapalı Cezaevi’nde bir mahkûmun ‘darp’ nedeniyle hayatını kaybettiği ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva