YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Işık Dikicigil 30 Temmuz 2012 Pazartesi 13:41

İDRİS NAİM ŞAHİN- OLUR. GENİŞ AÇIDAN BAKIN, ÇÖZÜLÜR, ÇÖZERİZ. SAYIN SÜLEYMAN DEMİREL AKLIMA GELDİ. BÖYLE YUVARLAK LAFLARI DUYUNCA.

Yorumu oyla      13      5  
30 Temmuz 2012 Pazartesi 13:39

aynen hitler dönemini hatırlatıyor.lanetliyorum

Yorumu oyla      12      5  
Ahmet Türkan 30 Temmuz 2012 Pazartesi 13:17

Adam kayırma, yakınına iş, ihale ayarlama, memur sürme Türk sağının karakteridir. AKP de bunun en tepe noktası.

Yorumu oyla      13      5  
AKINCI 30 Temmuz 2012 Pazartesi 11:42

HATAY,Diyince ALİ DİBO olayına gülmekden çok takılıyorum,bu da Sanki 2 nci ALİDİBO olayı gibi,"MARANGOZ" Devlet memaularına komut veriyor"DES DUUURRR İKİ BIYIK BÜKÜMÜ SAĞA,SOLA BAK"Karşınızada sizi "GÖZLERİNİZDEN" Tanıyacak biri var,elinizdeki "NUMARALAR HAVAYA"esasa duruş,MİLLETVEKİLİNİN OĞLU GELDİ" Ben o görevde bulunsam TEŞHİSée gitmem "KURUM" Benim ilerde doğacak CAN GÜVENLĞİM İÇİN GARANTİ" vermeli.Yoksa bundan sonra herkes tanımaK VE kimlik tESBİTİ İÇİN AYNI YOLU DENEYECEK.sAYGILAR..

Yorumu oyla      15      6  
DAVUT 30 Temmuz 2012 Pazartesi 11:42

Bu arkadaş bir sonraki seçimlerde banko milletvekili adayıdır. Yahu arkadaş sen suriyeye demokrasi, özgürlük hukuk getirme peşinde koş ,kendi ülkende gel bunları yap. Akıl tutulması bu olsa gerek.

Yorumu oyla      14      5  
Işık Dikicigil 30 Temmuz 2012 Pazartesi 11:29

VALİLİK GÖRÜNTÜYÜ BASINA SIZDIRINI BULURSA, VALİYİ İÇİŞLERİ BAKANI YAPIN. SÜT KONUSUNDA DA, SAĞLIK BAKANI HASTANELERE YAZI GÖNDERİP, VAKALARIN BASINA SIZDIRILMASININ ÖNÜNE GEÇİLMESİNİ İSTEMİŞT. ÖZGÜR BASIN VE İLERİ DEMOKRASİ BUDUR.

Yorumu oyla      15      5  
KESER 30 Temmuz 2012 Pazartesi 11:29

Müdürün soadı "marangoz" yani "KESER"le çalışan adam o kadarda olacak kendine doğru yontma refleksi olmuştor,ama şu tekerlemede gerçek"KESER DÖNER SAP DÖNER" Yeni görev yeri belliolmamış"SURİYEDEN KAÇANLARIN SIĞINMA KAMPLARINDAN SORUMLU MÜDÜR YARDIMCIĞI" Olabilir, Çünku onlarda sırada ama "ELLERİNDE NUMARA YOK" yenilikcilik iyi olur.Saygılar.

Yorumu oyla      13      6  
smmm 30 Temmuz 2012 Pazartesi 10:23

personelini öyle kurbanlık koyun gibi dizen sayın müdür bu işin sonunun ayakcılığa kadar gideceğini bilmezmi acaba.

Yorumu oyla      12      6  
DEMOKRAT 30 Temmuz 2012 Pazartesi 10:20

Henry KİSSİNGER,Eski Amerikan Dışişleri Bakanıdır.Amerika"nın Neden Çok Güçlü Olduğunu Anlatırken Şu Cümleleri Kullanmış.BİZLER,AMERİKADA,ARAMIZDA"Kİ VATAN HAİNLERİNİ HEMEN ÖLDÜRÜRÜZ.DÜNYANIN DİĞER ÜLKELERİNDEKİ VATAN HAİNLERİNİ İSE KAHRAMANA DÖNÜŞTÜREREK,ÜLKELERİNDE ÖNEMLİ YERLERE GETİRİRİZ.Umarım Ders Çıkartabiliriz.

Yorumu oyla      18      6  
Işık Dikicigil 30 Temmuz 2012 Pazartesi 09:53

ADINA DEMOKRASİ DENİLEN BİR REJİMDE EGEMENLİK SINIFLARA DEVREDİLMEZ. AMA VEKİLLERE DEVREDİLMİŞ. VEKİLLER İMTİYAZLIDIR. BAKANLAR, BAŞBAKAN İMTİYAZLIDIR. DEMOKRASİDE VATANDAŞ VE BAŞBAKAN EŞİTTİR. EGEMENLERİN DEMOKRASİSİNDE, ASKERİN BAŞINA ÇUVAL GEÇİREN, VE POLİSİ SIRAYA DİZEN ZİHNİYET AYNIDIR. MİLLİ İRADE DEN, MİLLETVEKİLİ İRADESİNE GEÇİŞTE, ÜLKENİN POLİSİ, SAVCISI, SİMİTÇİSİ, GAZOZCUSU UYANMADAN, DEMOKRASİ GELMEZ

Yorumu oyla      14      5  
DEMOKRAT 30 Temmuz 2012 Pazartesi 08:57

Bu Ülkeyi Hala Anlayabilmiş Değilim.Çevrenizde Herhangi Bir Akrabanız,Anneniz,Babanız Bakan ,Yahut Milletvekili Oluyor.Ona Tanınan İmtiyazlar Ve Dokunulmazlıklar"da Otomatikman Yakınlarına"da Geçiyor.Bu Ülke Krallıklamı Yönetiliyor"da Haberimiz Yok.Sıradan Bir Vatandaşın Oğlu Polis ile Papaz Olsa,Sonuç Böylemi Olurdu Acaba.Demekki Bu Ülkede DEMOKRASİ,HUKUK Gibi Kavramlar Tamamen Göstermelikmiş.Bence Müdür Marangoz"u Emniyet Genel Müdürü Olarak Ödüllendirselerdi,Daha Uygun Olurdu.

Yorumu oyla      14      5