HABERLER>EKONOMİ
20 Ağustos 2014 Çarşamba - 14:03

TED Denizli Koleji ve Denizli Rotary Kulübü’nden anlamlı buluşma

Eğitimin köklü ve saygın kurumu Türk Eğitim Derneği (TED)‘nin 2014 - 2015 eğitim öğretim yılında açacağı TED Denizli Koleji ile Denizli Rotary Kulübü üyeleri sağlıklı nesiller yetişmesi için bir araya geldi. Denizli Rotary Kulübünün Kanserle Dans Derneği işbirliği ile başlatmış olduğu ‘Bugün 1 saat yarın bir hayat’ isimli projesi kapsamında bir araya gelen Denizli Rotary kulüp üyeleri ve TED Denizli Koleji yöneticileri sağlıklı nesiller yetiştirmenin ilk adımının ‘sağlık için farkındalık yaratmak’ olduğunu belirttiler.

TED Denizli Koleji ve Denizli Rotary Kulübü’nden anlamlı buluşma

DENİZLİ - TED Denizli Koleji’nin Göveçlik’te yer alan dev kampüsünde bir araya gelen Denizli Rotary, Rotaract kulübü üyeleri ile TED Denizli Koleji yöneticileri bir yıl süre ile 12 farklı merkezde gerçekleştirilecek olan ‘Bugün 1 saat yarın bir hayat’ projesinin detaylarını ve TED Denizli Koleji eğitim sistemindeki farklılıkları paylaştılar.   
 
Çağdaş eğitim ortamını en etkili yöntemleriyle beraber sağlıklı ve güvenli bir ortam içinde; okul öncesi, ilkokul, ortaokul kademelerini TED Denizli Koleji kampüsü ile Denizli’ye getirdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, ‘‘Öğrencilerimizin zihinsel, duygusal ve beceri gelişimlerini destekleyici her tür faaliyet ve uygulamada öğrenciyi merkeze alan bir eğitim-öğretim anlayışı benimsiyoruz. Gerekli tüm koşulları sağladığımız her öğrencinin farklı özellikteki bireyler olduğunu göz önüne alıyoruz. Yaşamlarında karşılaşabilecekleri problemleri çözmeye odaklı, birlikte yaparak-yaşayarak öğrenmelerini sağlayacak, toplumsal duyarlılıklarını geliştirmeye yönelik sosyal sorumluluk projelerinin yer aldığı bir eğitim - öğretim modeli uyguluyoruz. Amacımız öğrencilerimizi her yönden hayata hazırlamak. Bu açıdan büyük bir farkındalık kampanyasına dönüşen Denizli Rotary’nin ‘Bugün 1 saat yarın bir hayat’ projesinin sağlıklı ve bilinçli bir toplum yetişmesinde çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Projenin detaylarını bizimle paylaşan Denizli Rotary Kulübüne teşekkür ederiz’’ dedi.
 
Kanserle Dans Derneği ile başlatıkları projeyi TED Koleji yöneticileri ile paylaşmaktan memnun olduklarını, TED Denizli Koleji’nin eğitime farklılık getireceğine inandıklarını ifade eden Denizli Rotary Kulübü Başkanı Mürüvet Algümüş, ‘Bugün 1 saat yarın bir hayat’ projesinde amaçlarının farkındalık yaratmak olduğunun altını çizdi. Bodrum’da başlayan projenin Marmaris, Fethiye, Didim, Söke ilçelerinde devam edip ardından Balıkesir, Bursa ve İzmir’de iki hafta üst üste gerçekleştirileceğini, Manisa, Turgutlu ve Salihli’nin ardından kapanışın Denizli’de yapılacağını belirten Algümüş, “Projeye 22 Rotary Kulübü destek veriyor. Denizli’de gerçekleştireceğimiz kapanış da tüm illerden topladığımız verileri ortaya koyacağız. Kaç kişiye ulaşmışız, neler yaşamışız, projemiz faydalı oldu mu bunları tartışarak projeyi kapatmayı düşünüyorduk ama bugün aldığımız bilgi doğrultusunda dev kolon maketimiz tüm Türkiye’yi dolaşacak gibi görünüyor. Trakya’dan, Karadeniz’den ve İç Anadolu bölgelerindeki illerden ciddi talepler aldık. Projeye ilgi çok büyük.Projemizi bizimle aynı heyecan içinde paylaşan TED Denizli Koleji’ne teşekkür ederiz’’  diye konuştu.
 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
LPG’li araç için check-up seferberliği
İZMİR - Zavoli Şirketler Grubu Genel Müdür Yardımcısı Mesut Ezer, 20 ...
Benzin vergisiz de Avrupa'dan pahalı!
Türkiye'de vergisiz benzin ve motorin fiyatları, Avrupa ülkeleri arasında zirvede yer aldı.
Çiftçiyi elektrik çarptı!
İzmir ve Manisa'da 90 bin elektrik abonesi çiftçinin 20 bini borçlu. Çiftçinin ...
 
Soma’da ‘acil’ özelleştirme!
Özelleştirme Yüksek Kurulu, Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (SEAŞ) ...
İlk yarı raporu: İzmir 7 veriyor, 1 alıyor!
İzmir, bu yılın ilk yarısında devlet kasasına 18.8 milyar lira vergi ödedi. ...
Yorgancılar’dan kritik uyarı: Yeni yollar bulmalıyız!
Türkiye'nin en önemli sorunlarının başında; tüketimin üretimden daha fazla ...
 
İhracatçıların Başkanı’ndan çarpıcı mesajlar: Patinaj yapıyoruz!
Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanlığı'na 3 ay önce seçilen Sabri ...
Çandarlı Limanı yeniden ihaleye çıkıyor
AK Parti Bergama İlçe Başkanı Ürper, eylül ayı içerisinde yeniden ihaleye çıkılacağını bildirdi.
MÜSİAD İzmir sektörleri topladı
MÜSİAD İzmir Şubesi, sektör kurullarını bir araya getirerek, düzenlediği ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva