HABERLER>GÜNCEL
11 Şubat 2013 Pazartesi - 13:45

Sahneden düştü hayatı kabusa döndü

İzmir’de 2012 yılının ilk dakikalarında, yılbaşı eğlencesi sırasında şarkı söylerken sahnede oynayan seyircisine takılarak yere düşen şarkıcı 39 yaşındaki Ayşegül Ören’in kalça kemiği kırıldı. Yürüyemez hale gelen Ören, sahnelerden uzak kaldığı için ekonomik zorluk içerisine girdi. Ayşegül Ören'in yaşamı kendisine bakan annesi 76 yaşındaki Muazzez Ören’in de düşerek kalçasından rahatsızlanıp yatmak zorunda kalması ile kabusa döndü. Ören, "Anne-kız, yokluk içerisinde büyük acı yaşıyoruz" dedi.

Sahneden düştü hayatı kabusa döndü

İZMİR - İzmir'in eğlence mekanlarının tanınmış şarkıcılarından olan ve sahnede sadece 'Ayşegül' adını kullanan Ayşegül Ören, Karşıyaka İlçesi'ndeki Öğretmenler Lokali’nde yılbaşı gecesi sahneye  Kalçasındaki kırık nedeniyle uzun süre yatmak zorunda kalan Ayşegül Ören, sahnelere de çıkamayınca maddi sıkıntı çekmeye başladı. Anne Muazzez Ören’in babasından kalma aylığı ancak,çıktı. 2012 yılına, geceye katılanlarla birlikte giren Ayşegül Ören, sahnede şarkı söylemeye başladı. Kendisini izleyenlerin arasında dolaşıp şarkılarını söyleyen, hem de yeni yıllarını kutlayan Ayşegül Ören, sahneye döndüğünde, oynayanlardan birine takılıp yere düştü. Acı içerisinde kalan Ören, sağlık ekiplerince ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalça kemiğinin kırıldığı belirlenen Ayşegül Ören, daha sonra sevk edildiği Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Ortopedi Kliniği’nde bir dizi ameliyatın ardından taburcu edildi.
 
ev kiralarını karşılamaya yetti. Bir süre sonra, daha ucuz bir olduğu için başka bir apartmanın zemin katındaki daireye taşınmak zorunda kalan Ören ve annesi, güçlük içinde ve yakınlarının yardımlarıyla hayatlarını sürdürmeye çalıştı. Bu sırada Ayşegül Ören, yıllardır yanlarında çalıştığı eğlence mekanı sahiplerinden beklediği desteği de göremediğini savundu.
 
TALİHSİZLİK PEŞLERİNİ BIRAKMADI
Sahnedeki kazadan 1 yıl geçmesine rağmen özel alet yardımıyla yürüyebilen Ayşegül Ören’in talihsizliği bununla da bitmedi. Ören’e bakıp ihtiyaçlarını karşılayan annesi 76 yaşındaki Muazzez Ören de, geçen hafta rahatsızlanarak yere düştü. Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan anne Muazzez Ören’in de kalçasından çatlak oluştuğu belirlendi. Doktorların uzun süre yatması gerektiğini söylediği anne de, taburcu edilerek evine götürüldü. Ayakta özel alet yardımıyla durabilen Ayşegül Ören ile sürekli yatması gereken annesi Muazzez Ören, sıkıntılarıyla başbaşa kaldı. Tekrar sahnelere dönmeyi çok istediğini söyleyen Ayşegül Ören, şöyle dedi: "Kalçamdaki rahatsızlıktan dolayı sahnelere dönemiyorum. Annemin de bu rahatsızlığının ortaya çıkmasıyla büyük güçlük çekmeye başladık. Şimdi hangimiz hangimize bakacak belli değil. Kaderimizle başbaşa kaldık. Bize yardım edilmesini bekliyorum. Bu süreci atlattıktan sonra tekrar sahnelere dönüp eski mutlu günlerimizi yaşamak istiyoruz." (DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sertel’den ‘Medya Mahallesi’ tepkisi: Farklı sese…
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler ...
Tekmeyle cinayete müebbet!
Kastamonu'da bir kişinin kafasının tekmelenerek öldürülmesine ilişkin ...
'Baro Başkanı'nın davası'nda şok ayrıntı
İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal ve baro yöneticileri dün akşam ...
 
Gündoğdu Rotary'den lohusa kadınlara destek
Gündoğdu Rotary Kulübü eşler komitesi Buca Kadın Doğum Hastanesi Yeni ...
‘Öcalan’ gösterisinde ölüm: Elindeki bomba patladı
Diyarbakır'daki izinsiz gösterilerde meydana gelen olayla ilgili Vali'den, ...
Avcı’yla ‘formaya’ dönüş: Serbest kıyafet kalkıyor mu?
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, göreve geldikten sonra en yoğun şikayeti, ...
 
TRT’den ödüllü filme sırt sansürü!
Dünyaca ünlü 3:10 Yuma Treni (3:10 to Yuma) filmine TRT'den sırt ayarı!
Anne dehşet saçtı: Kızını damadını torununu...
Mersin’de M.D, bir süredir görüşmediği kızı Güler Azrak (19) ve damadı ...
Buca'da tam 300 binlik kuyumcu vurgunu!
Buca’da yan dükkandan duvarı delerek kuyumcuya giren hırsız ya da hırsızlar, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva