HABERLER>POLİTİKA
6 Nisan 2017 Perşembe - 11:40

Özfatura'dan yeni anayasa için 'proje' iddiası!

İzmir'in Ödemiş ilçesinde düzenlenen toplantıda vatandaşları referandumda 'hayır' oyu kullanmaya davet eden eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura, anayasanın Amerika tarafından hazırlanan bir proje olduğunu öne sürdü. 

Özfatura dan yeni anayasa için  proje  iddiası!

Ödemiş Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan referandum bilgilendirme toplantısına, İzmir'in eski belediye başkanlarından Burhan Özfatura, eski ANAP Milletvekili Metin Öney, eski DYP İzmir Milletvekili Mehmet Özkan ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda konuşan Burhan Özfatura, AK Parti iktidarına sert eleştirilerde bulundu.

Özfatura, "15 yılda bir gün bile huzurlu olamadık, 1 gün bile kavgasız gün geçmedi. Ülkeyi yönetenler herkesi kucaklayıcı, bir çatı altında toplayıcı bir tavır takınmadı. Amaç, ülkeyi hep kamplara bölmek karşı tarafa düşman göstermek. İhtilallerin hepsini gördüm. Hiçbir dönemde bu kadar insafsızca bu kadar zulüm görmedim. Cumhurbaşkanı 'Hayır' diyenlere her türlü edep dışı hakaretleri kullanabiliyor. Hep danışıklı döğüş, Rusya'ya kafa tutarlar uçak düşürürler, sonra diz çöküp yalvarırlar. İsrail'e 'one minute' derler ama, her türlü tavizi verirler. Bizim evlatlarımızın kanını da 20 milyon dolara satarlar. Bu anayasa CIA tarafından hazırlanmış. İngiltere ile kompoze edilmiş bir projedir. 1 Mart teskeresinin rövanşıdır. Bağımsız Kürdistan dedikleri aslında bağımsız Ermenistan olan proje, o tarihte uygulamaya konacaktı. Ancak aralarında 100'e yakın AK Parti milletvekilinin bulunduğu grup bunu reddetti. Allah razı olsun" dedi.

CIA'nın Türkiye Masası Şefi Graham Fuller'in 'Yeni Türkiye Cumhuriyeti' adlı kitabını örnek veren Özfatura, şunları söyledi: "O kitapta açık ve net olarak bu proje anlatıldı. Amerika'nın sivil toplum örgütleri ve üniversiteleri bu projeyi geliştirdi. Türkiye'de bir operasyon yapılması durumunda yargıyı, orduyu, meclisi ayrı ayrı ikna edemezler. Ama başkanlık sistemi olursa, tek bir kişiyi ikna etmek mümkün, ikna olmazsa da kafasını koparmak mümkün. Tayyip Erdoğan daha 1 Mart'ta milletvekili olmadığı halde gitti Washington'da kırmızı halılarla karşılandı. At pazarlığı yapar gibi Amerikalılara verilecek iznin pazarlığını yaptı. Barzani denilen bunların kankası olan ikiyüzlü herif, kendi televizyonunda hava raporunu anlatırken 27 tane ilimizi kendi sınırları içerisinde gösteriyor. 'Ey Barzani' diyen yok. Barzani Kürt değildir Yahudi'dir. Türk düşmanı bir adamdır. Sen Barzani'nin paçavrasını Ankara'da, İstanbul'da dalgalandırırsan, o da gider Kerkük'ü ve Türk yurdunu işgal eder. Bu ülke, bu kadar aciz, bu kadar dışa bağımlı, bu kadar milli manevi değerleri dejenere eden, İslam'a bu kadar zarar veren bir yönetim görmemiştir. Şuan devlet kasasından 29 bin kişiye gıda avantası dağıtılıyor. Bu yaşta kuruş kuruş ödediğim vergiyi helal etmiyorum. Haram olsun. Vatandaşlarımızı anayasa oylamasında hayır vermeye davet ediyorum." (DHA)

 
Karaburun'da 22 kaçak göçmen yakalandı
 
Altınordu'da Abdülkadir yine yok
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkeş'ten 'kontrollü darbe' açıklaması
Başbakan Yardımcısı Türkeş, Kılıçdaroğlu'nun 'kontrollü darbe' iddialarına ...
Karataş’tan CHP ve HDP’ye ‘bölücülük’ çıkışı!
Karataş, “CHP ve HDP Anayasasını unutmadık. Bölücülüğü belgesi işte o ...
Kılıçdaroğlu’ndan ‘Adil Öksüz’ soruları!
Adil Öksüz’ün elindeki GPS cihazını devletin hangi kurumu ithal etti?" ...
 
Saat Kulesi önünde gençler sordu, Başbakan yanıtladı!
Başbakan Yıldırım, İzmir Saat Kulesi önünde gerçekleştirilen canlı yayınında ...
Başbakan İzmir’de büyük dönüşümün startını ‘2 müjdeyle’ verdi
Kentsel dönüşüm çerçevesinde Karabağlar’da TOKİ tarafından yapılacak konutların ...
Erdoğan: Sustum sustum ama şimdi açıklayacağım...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kılıçdaroğlu, bak sustum sustum sustum, ama şimdi ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan evet çadırına iade-i ziyaret
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep'te "Evet Çadırı"nı ziyaret ...
Başbakan'dan İzmir'de sürpriz ziyaret
Alsancak Spor Salonunda 101 tesisin açılışını yapan Yıldırım, daha sonra ...
MHP'li Tanrıkulu'dan Aliağa'da referandum mesaisi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, "MHP'nin derdi başkanlık ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva