HABERLER>EKONOMİ
4 Eylül 2013 Çarşamba - 13:32

Orkide’den İzmir Fuarı’na tam destek

İzmir’in dünya yağ sektörüne en büyük armağanı Orkide Yağ, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda 15. kez etkin sponsor olarak yerini aldı.

Orkide’den İzmir Fuarı’na tam destek

İZMİR - Orkide markasıyla dünyanın her noktasına satış gerçekleştiren ülkemizin yüz akı firmalarından Küçükbay A.Ş., 15 yıldır etkin sponsor olarak katıldığı İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bu yıl da Göl Gazinosu’nun yanında yer alan prestijli standıyla ziyaretçileriyle buluşuyor. Son yıllarda zorlu süreçlerden geçen İzmir Enternasyonal Fuarı’nı sosyal sorumluluk projesi şeklinde değerlendirdiklerini ve EXPO 2020 için önemli bir referans olarak gördüklerini belirten Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, “İEF, İzmir’in dünyaya açılan kapısıdır ve bu kapının açık kalması için elimizden gelen katkıyı sağlayacağız” şeklinde konuştu. Özellikle son beş yıldır katılan yerli ve yabancı firmalar yanında ziyaretçi sayısında da ciddi artış gözlemlenen İEF’nin, önümüzdeki yıllarda, yaşanan eski coşkusuna yeniden kavuşacağına inandıklarını ve bu yönde desteklerinin süreceğini açıklayan Ahmet Küçükbay, “İzmir Enternasyonal Fuarı’nın İzmir ve Türkiye için öneminin bilincindeyiz. İzmir artık bir fuarlar kenti olarak öne çıkıyor; marka kentler arasında yerini her geçen gün sağlamlaştırıyor. Günümüze dek tüm zorluklara direnen İEF’nin, daha uzun yıllar boyunca İzmirimiz’in tanıtımına ve ekonomimize katkılarının süreceğine inancımız tamdır” dedi. Ahmet Küçükbay, Küçükbay A.Ş.’nin birçok etkinliğe verdiği destek yanında Fahri Konsolosluğu’nu yaptığı Etiyopya standının açılışını üstlenerek her konuda İzmir Fuarı’na desteklerinin süreceğini belirtti.
 
“YÖRESEL LEZZETLER FESTİVALİ” EN İLGİ ÇEKEN ETKİNLİK
Orkide Yağ Halkla İlişkiler Müdürü Ercan Erol da 63 ülkeden 1025 firmanın katıldığı 82. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın anketlerinde en ilgi çeken ve en yoğun yaşanan etkinliği olarak Yöresel Lezzetler Festivali’nin öne çıktığını hatırlattı. Orkide Yağ ana sponsorluğu ve Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu İşbirliği ile düzenlenen Yöresel Lezzetler Festivali’nin özellikle yabancı konuklar açısından ülkemiz gastronomisinin iyi bir göstergesi olduğunun altını çizen Ercan Erol, “İZFAŞ’a aralıksız 15 yıldır etkin sonsor olarak desteğini sürdüren Orkide, Dünya Mutfaklarından Festivali’nden sonra iki yıldır da Yöresel Lezzetler’in ana sponsorluğunu üstlenmiştir. İzmirli bir firma olarak Fuar’ın en aktif katılımcısı ve destekçisi olmaktan gurur duyuyoruz. İzmir Enternasyonal Fuarı geçmişte olduğu gibi gelecekte de İzmir’in simgesi olmaya devam edecektir” dedi. Ayrıca Orkide Yağ’ın yeni üretimi olan fındık ve zeytinyağlı margarinini ilk kez İzmir Enternasyonal Fuarı’nda tüketicilerinin beğenisine sunduklarını söyleyen Ercan Erol, Fuar’ın bu tür faaliyetler ve tüketiciyle birebir iletişimi güçlendirmek için de iyi bir fırsat olduğunu ifade etti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Macarlar gemi inşa sanayinde işbirliği istiyor
Macaristan Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri, İMEAK DTO İzmir Şubesi’ni ziyaret etti.
Benzinde bu kez müjde: Seri zamların ardından...
Geçen haftaki zamlarla 5 lirayı aşan benzin fiyatlarına 12 kuruş indirim geldi.
Microsoft'dan dev adım: Nokia'yı satın aldı
Yazılım devi Microsoft, ani bir hamle yaparak Nokia ile dev bir anlaşmaya ...
 
Flaş! Türk-İş’te sürpriz istifa: Mustafa Kumlu bıraktı
Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Mustafa ...
Ege-Koop’la Köy-Koop’tan EGEM35 ortaklığı!
Ege-Koop Proje Merkezi’nin üçüncü projesi EGEM35, üreticiyi heyecanlandırdı. ...
Ve ‘içki yasakları’ yola çıkıyor: İşte detaylar
Tartışmalara yol açan ‘içki yasakları’ 9 Eylül günü başlıyor. Gece saat ...
 
Merkez Bankası'nden sürpriz müdahale bekleniyor
Piyasalar Merkez Bankası’nın dolar kuruna yönelik sürpriz müdahalesini ...
Wall Street’te kabus ayı!
New York borsası, ayın son işlem gününü düşüşle tamamlayarak, 2012 mayısından ...
Partner ülke Sri Lanka ziyaretçilerini bekliyor
29 Ağustos’ta kapılarını 82’nci kez açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva