HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
29 Eylül 2011 Perşembe - 18:07

Ödemiş Belediyesi'nden muhtarlara internet

Ödemiş Belediyesi, kent merkezinde bulunan 16 mahalle muhtarına, sınırsız internet bağlantısı yaptırıyor. Mahalle muhtarlarının çalışma şartlarını kolaylaştırmak ve destek olmak amacıyla belediye imkanları doğrultusunda bu güne kadar muhtar ofisleri yapılmış, bilgisayar ve yazıcı hediye edilmişti.

Ödemiş Belediyesi nden muhtarlara internet

İZMİR- Muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda belediyemiz alınan encümen kararı doğrultusunda, her muhtarlığın internet bağlantısını sağlamak amacıyla TTNET’in sınırsız internet paketi ve modemini satın alarak, muhtarlara teslim etti.

29 Eylül Perşembe günü Hürriyet Mahallesi muhtarlığında düzenlenen toplantıda Belediye Başkanı Bekir Keskin ile bir araya gelen muhtarlar adına konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, Ödemiş Belediyesinin yapmış olduğu bu uygulamanın Türkiye’de sadece 2-3 yerde uygulandığını dile getirerek; “Diğer il ve ilçelerdeki muhtarlarla görüşmelerimizde bu uygulamadan bahsettim. Muhtar arkadaşlarım bu uygulamayı kendi kentlerinde de uygulamak için bizden yani belediyeden evraklar istediler. En kısa zamanda onlara bu evrakları göndereceğim. Ödemiş Belediyesi tarafından yapılan bu uygulama diğer belediyelere örnek olacak. Başkanımıza, belediye meclis üyelerimize ve daire müdürlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Keskin; “Kentimizin yararına fedakarca çalışan muhtarlarımızın gelişen teknolojiden yararlanması ve çalışmalarına kolaylık sağlamak için işbirliği içinde hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi. Keskin daha sonra toplantıda muhtarlardan gelen istekleri değerlendirerek, belediye projeleri hakkında bilgiler verdi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 19 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş çok kızmış 2 Ekim 2011 Pazar 14:02

sayın vatandaş çok kızmışsınız, suçluluk psikolojisinden değildr herhalde namlu falan demişsiniz de ne yapcağınızı şaşırdınız tehdit mi ediyorsunuz

Yorumu oyla      13      8  
VATANDAŞ 2 Ekim 2011 Pazar 12:03

BAK ARKADAŞ AKP HÜMETİ BÜTÜN CHP BELEDİYELERİNE NERDEYSE KADROLU MÜFETTİŞ YAPTI YOLLADIĞI KİŞİLERİ CHP NİNİ AÇIĞINI NASIL YAKALARIZ DİYE BÜTÜN BU SAYDIĞIN MÜTAHİT İŞLERİ DİĞER İŞLERİ BU MÜFFETTİŞLER GÖRMÜYOR VE CHP YE TORPİLMİ GEÇİYOR SANIYORSUN ACABA BAKANLIKTAN GELEN MÜFETTİŞLER HEM MAŞALLAH ANKARA YI İYİ BİLİYONDA ORDAN GELEN MÜFETTİŞLERİ DE BİLİYORSUNDUR VER ELİNDEKİ BELGELERİ GEREĞİNİ YAPSINLAR ÖYLE SAĞDAN SOLDAN DUYDUĞUNLA YORUM YAPMA DOLMA TÜFEKLE OYNAMA SONRA NAMLUSU..

Yorumu oyla      15      8  
Ankara Sanayisi mi abla? 1 Ekim 2011 Cumartesi 23:29

bizim buralarda sanayi esnafının pek ozonla işi olmaz da onu bunu bırakta abla FUAR nasıl yapıldı DOĞRUDAN TEMİN Mİ yoksa İHALE Mİ onları anlat. Bu gazete ortağı olan müteahhit bütün ihaleleri DOĞRUDAN alıyor. İnsan LOTO oynasa bu kadar tutmaz. Parkelerden bahset pazaryerinden falan anlat bizim sanayi OZON MOZON bilmez. Yormayın kendinizi bu arada DİKMEN DEN MİSİNİZ?

Yorumu oyla      25      14  
Sanayiden 1 Ekim 2011 Cumartesi 19:15

bi de gözleriniz demokrat bi şekilde baksa ödemişe türkiyede ilk kez OZONla TUZLA temizlenen su ödemiş musluklarından akacak pek yakında fakat sizler bunu göremiyecek kadar kör, fanatiksiniz haaa bi yanlışı Bekir Keskinin yaptığı şleri SIRATARAK 32 DİŞİNİ göstermeden yapıyor..

Yorumu oyla      20      20  
Hasan bey'e 1 Ekim 2011 Cumartesi 14:41

hasan bey o zaman sizin evde sular akmasa da olur devamlı teyemmüm yaparsınız. Çok komiksiniz yahu bir adamı korumak için bu kadar da komik olunmaz. dürüst olun dürüst.

Yorumu oyla      26      14  
HASAN 1 Ekim 2011 Cumartesi 13:59

sayın tez ben pet şişeye suyumu koydum mezarımı suladım önemli olan niyettir

Yorumu oyla      16      25  
Nihat Tez 1 Ekim 2011 Cumartesi 10:42

Karadayının yazdıklarının altına imzamı atarım ne yazmışsa doğru peki Ödemişli sen ne yazmışsın senin Ödemişte yaşamadığın belli sen başkanın ankaradaki akrabalarından olmayasın. ödemiş köpekten geçilmiyor yalan mı, arife günü mezarlıkta suların akmadığı, başkanın insan içine girmekten ödü koptuğu yalan mı. git işine

Yorumu oyla      32      17  
ÖDEMİŞLİ 30 Eylül 2011 Cuma 23:10

SENİN HABER UÇURDUĞUN KİŞİLER ZATEN YA SÜTÇÜ YADA TÜPÇÜ HEMŞO ONLARDAN CACIK OLMAZ BEN BAŞKANI Bİ ARAYIM ŞU KARADAYIYI Bİ ZAHMET BİRAZ KOLLA DİYE YOKSA BAŞKAN SENİ SÜTCÜYE ŞİKAYET EDECEK BU ADAM DİYE...

Yorumu oyla      25      30  
Tek muhalefet 30 Eylül 2011 Cuma 22:48

Tek savunan adam sadece senin savunduğun adamı tebriğe gelecekler dedim bekle bir sabah kapısını sütçü çalacak haber uçurdum az kaldı 2,5 yıl beklemiceksin

Yorumu oyla      36      17  
ÖDEMİŞLİ 30 Eylül 2011 Cuma 22:25

tek mualefet dediğim doğrudur çünkü ne kadar isim değiştirsende tek kuyruk acısı olan sensin bekleyip hesap soracağın 2,5 yılı beklersen çok yorulursun bir an çabuk ol iş işten geçmeden sor gari be hemşehrim bak ben isim değiştirmiyorum harbi ödemişl liyim...

Yorumu oyla      22      31  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Selçuk’ta sanat sokağı sakinlerine teşekkür
43.Selçuk Efes Festivali kapsamında sanat sokağında stant kuran ve gördüğü ...
Kasırga'da tahliye: Fatih Kara 16 ay sonra serbest!
Kasırga Operasyonu kapsamında gözaltına alınan Buca-Mar eski Genel Müdürü ...
Eski evler yeni sanatla buluştu
On altı sanatçının çalışmalarından oluşan Old House, New Art (Eski Ev, ...
 
Bornova’da barış, festivalle anlatıldı
Bornova Belediyesi’nin ikincisini gerçekleştirdiği Gençlik ve Barış Festivali ...
BAYGEM öğrencileri Bayraklı’nın gururu
Bayraklı Belediyesi tarafından 2010-2011 eğitim öğretim yılında başarılı ...
Çiğli'de kantinlere sıkı denetim
Okulların açılmasıyla birlikte, Çiğli Belediyesi tarafından öğrencilerin ...
 
“Aşık Veysel” 1 yaşında
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bir yıl önce hizmete açtığı ve kısa süre ...
Bayraklı’da yeni bir dünya kuruluyor
Son iki hafta içinde 3 büyük tesisin temelini atıp 2 açılış gerçekleştiren ...
Alman Kulesi Evleri yenileniyor
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan verdiği sözü tuttu; Alman Evleri ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva