HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
17 Şubat 2018 Cumartesi - 13:24

Minik kramponlar Selçuk’ta buluşacak

Altınordu Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Özkan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti.

Minik kramponlar Selçuk’ta buluşacak

6- 8 Nisan tarihlerinde Selçuk Altınordu Futbol Kulübü’nün Selçuk’ta bulunan tesislerinde düzenlenecek olan U12 Futbol İzmir Cup Turnuvası ile ilgili Başkan Bakıcı’ya bilgi vermek için gerçekleştirilen ziyarette Altınordu Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Özkan kulüp olarak Selçuk’ta bir tesisleri bulunmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. 
KÜÇÜK YILDIZLARDAN FUTBOL ŞÖLENİ
Altınordu Futbol Kulübü Selçuk Tesisleri’nde 6- 8 Nisan tarihleri arasında U12 Futbol İzmir Cup Turnuvası düzenlenecek. Bu yıl beşinci kez düzenlenecek olan turnuvaya,  aralarında Türki Cumhuriyetler, Arap Ülkeleri, Rusya, Ukrayna, Balkan ülkeleri, İngiltere, Fransa, Almanya, Romanya, Hırvatistan gibi ülkelerin de bulunduğu 20 ülkeden 12 yaş grubunda futbol oynayan çocuklar katılacak. 12 yaş kategorisinde Avrupa’nın en iyi organizasyonlarından biri olarak kabul edilen U12 Futbol İzmir Cup kapsamında   dünyanın farklı ülkelerinden gelen küçük futbolcuları üç gün boyuncaSelçuk’ta festival gibi bir ortamda yeteneklerini sergileyecekler. 

BARIŞ İÇİN SPOR
Altınordu Futbol Kulübü’nün Selçuk’ta tesisleşmesinin Selçuk adına, futbol adına çok önemli bir adım olduğunun altını çizen Başkan Bakıcı; “ Altınordu kendini ispat etmiş, Türkiye’de ekol olmuş bir futbol kulübüdür. Yetiştirdikleri oyuncular Avrupa’da bizi temsil ediyor. Buraya gelen takımlar dünyanın en iyi takımları. Spor Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Barış, Dünyada Barış” sözünü hayata geçirmek için çok önemli bir yoldur.  Yurt dışından Türkiye’ye gelen farklı düşünceler içerisinde olan insanların düşünceleri de bu tür turnuvalar sayesinde değişecek.  Altınordu Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve tüm kulüp yöneticilerine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. 

FUTBOLLA KATKI KOYACAĞIZ
Bu sene beşincisi düzenlenecek olan uluslararası futbol turnuvası için Başkan Bakıcı’yı ziyarete geldiklerini belirten Altınordu Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Özkan; “ 2012 yılında kurumsallaşmaya başladığımız ilk zamandan itibaren Selçuk’ta konuşlandık.  Selçuk’ta yer alan tesisimiz içerisinde var olan  7 tane futbol sahası, futbol eğitim alanı olarak varlığını sürdürüyor. Selçuk’ta olmaktan, bu turnuvaları burada düzenlemekten çok mutluyuz” dedi. 
Türkiye hakkında gerek son günlerde düzenlenen Afrin Harekatı’ndan kaynaklı, gerekse genel olarak bulunan yanlış algıları yıkmak için bu tür futbol turnuvalarının çok önemli bir fırsat olduğunu dile getiren Özkan; “Selçuk çok önemli bir dünya mirasına sahip. Biz hem Selçuk’un sahip olduğu bu mirasa, hem de ülkemizin değerlerine bu turnuvalarla katkı koymaya çalışıyoruz. Ülkemizin sahip olduğu değerlerin, ülkemizdeki huzur ve güvenlik ortamını bu turnuvalara katılan çocuklarımız ve gençlerimizle tanıtmayı amaçlıyoruz. Afrin’de süren harekattan dolayı dünyada Türkiye’nin savaşa girmiş bir ülke gibi gösterildiğine şahit olduk. Bu ve benzeri etkinliklerle bu algıyı kırmamız gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü bu turnuvalar sadece bir futbol organizasyonu değil; kültür alış verişi için de önemli bir fırsattır. Bugüne kadar verdiği destekten dolayı Sayın Başkan Bakıcı’ya ve Selçuk Belediyesi’ne de teşekkür ediyoruz” dedi. Altınordu Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Özkan Altınordu Futbol Kulübü’nün “İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu” sloganından hiçbir zaman taviz vermeyeceklerini de sözlerine ekledi. 
Başkan Bakıcı ziyaretin anısına Seyit Mehmet Özkan’a Artemis Heykeli hediye etti. 


 

 
Ödemiş'in o gözde mekanı için geri sayım başladı
 
Foça'da AK Parti’ye yeni katılımlar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ödemiş'in o gözde mekanı için geri sayım başladı
Gölcük’te rekreasyon çalışmaları devam ederken, göl kenarına yapılacak ...
Başkan Kocaoğlu'ndan açılışta flaş açıklama: 'Sümüklü' diyenler gözbebeğimiz diyor!
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İZBETON tarafından açılan 5 ...
Bornova'nın kütüphanesine öğrenci akını
Bornova Belediyesi, sınırları içinde bulunan okullar ve üniversiteler ...
 
Buca'da terapi gibi kurs
Bucalıların ihtiyaçları doğrultusunda, çağdaş-toplumcu belediyeciliğe ...
Başkan Atila'dan Bornovalı muhtarlara tam destek
Bornova Belediyesi, muhtarların vatandaşlara daha iyi şartlarda hizmet ...
Büyükşehir'den üniversitelilere '5 yıldızlı' yurt geliyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin barınması için ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Kimin böyle cici tramvayı var?
Mehmet KARABEL yazdı... Kimin böyle cici tramvayı var?
AK Partili Doğan’dan tramvay eleştirisi: Göstermelik tura çıkarıldı!
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin oturumunda konuşan AK Partili Doğan, ...
Güzelbahçe'de toplu sözleşme bayramı! İşte en düşük maaş
Güzelbahçe Belediyesi’nde çalışan işçi ve memurlar adına toplu sözleşme aynı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva