HABERLER>POLİTİKA
9 Ocak 2019 Çarşamba - 14:47

MHP’li Şahin’den çok sert sözler: İzmir’deki zillet ittifakı dağılacak!

MHP İl Başkanı Şahin, CHP ve İYİ Parti’nin yer aldığı Millet İttifakı için, ‘Zillet İttifakı’ tabirini kullanırken, “İzmir’deki CHP seçmeni bayrağına, Atatürk’e, vatanına bağlı seçmendir. İYİ Parti seçmeninin de birçoğu bizim eski arkadaşlarımızdan meydana geliyor. Bizden kopan arkadaşlarımız milli parti kurmak istediler. Kurdukları parti CHP ile CHP de PKK’nın siyasi uzantısıyla yan yana geldi. Bu hem CHP hem de İYİ Parti seçmeni üzerinde şok etkisi yarattı. Bu sürecin nasıl dağıldığına İzmirli şahit olacak. İYİ Parti’den yüzlerce, binlerce arkadaşımız yuvaya geri dönecekler” dedi.

MHP’li Şahin’den çok sert sözler: İzmir’deki zillet ittifakı dağılacak!

EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Sonsöz TV’de yayınlanan ‘Günaydın Ege’ programına konuk oldu ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı.

İl Başkanı Şahin, AK Parti ile oluşturulan Cumhur İttifakı’nın 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir’de 20 ilçede başarılı olacağını iddialı bir şekilde dile getirdi.

Başkan Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile İYİ Parti’nin oluşturduğu Millet İttifakı için de sert ifadeler kullandı.

GÖRÜŞMELER OLDU, BİTTİ, GEÇMİŞİ KONUŞMANIN MANTIĞI YOK
AK Parti’nin İzmir’de 25, kendilerinin ise 5 ilçede aday çıkaracağının karara bağlandığı ittifak görüşmelerine değinen Şahin, “Geçmişi konuşmanın mantığı yok. İttifak görüşmeleri oldu bitti, Cumartesi açıklandı. Biz hadiseyi milli beka sorunu olarak görüyoruz. 2 başkan adaylığı 3 meclis üyeliği penceresinden bakmıyoruz. Bakış açımız bu değil” dedi.   

CUMHUR İTTİFAKININ İZMİR’DE BAŞARILI OLMASI GEREKİYOR
Süreçte kendisini yalnız hissedip hissetmediğinin sorulması üzerine konuşan Şahin, “Kendimi hiç yalnız hissetmedim. Çok şükür ülküdaşlarım, dava arkadaşlarım, milletvekillerim, il ve ilçe yöneticilerim bu süreçte yanımdaydı. Hatta duygusal anlar yaşandı. Ben duygusal bir adamım çok girmeyelim. Ama sürecin tamamında beraberdik. Süreci birlikte yönettik, nasip böyleymiş. Biz hadisenin 10’unda 8’inde değiliz. Hadise Cumhur İttifakının başarılı olması yönünde. Cumhur İttifakının İzmir’de başarılı olması gerekiyor. Biz tüm ekiplerimizle dokunmadık el girilmedik ev bırakmayacağız” açıklamasını yaptı.  

İZMİR BİZİ TANIMIYOR
Geçmiş seçimlerde başarılı sonuç elde edilmemesini değerlendiren Şahin, “Biz İzmir halkının bizi iyi tanımadığını düşünüyoruz. Bizi iyi tanımadıklarından kaynaklı bize oy vermediklerini, tercih etmediklerini düşünüyorum. Şayet biz yüreklerine dokunur, kapılarını çalar kendimizi tanıtırsak bize oy vereceklerini düşünüyoruz” dedi.

BİZ HERKES KENDİ LİSTESİNİ ÇIKARSIN DİYORUZ, ZEYBEKCİ TEK LİSTE DAHA UYGUN DİYOR
Cumhur İttifakı’nın İzmir’de ilçe belediye başkan adaylarını netleştirmesinin ardından gözler belediye meclis üyeliği listelerinin nasıl oluşturulacağına çevrildi. Şahin konuyla ilgili, “MHP genel merkezinin kararı, herkesin kendi listesini çıkarması yönünde. Sayın Zeybekci, tek liste çıkarmanın daha uygun, münasip olacağını söylüyor. O yönde görüşmelerimiz de var. Ne olduğunu bilmiyorum” açıklamasını yaptı.

BEN KURU İDDİADA BULUNMAM
Cumhur İttifakı’nın İzmir’de başarılı bir seçim sonucu elde edeceğini söyleyen Şahin, “20 ilçeyi Cumhur İttifakı’nın alacağını iddia ediyoruz. Asla kuru iddia değil. Ben kuru iddiada bulunacak adam değilim” dedi.

İZMİR’İN, CHP’NİN TERCİHİ BU YÖNDE!
İzmir’deki yerel yönetimi eleştiren Şahin, “20 yıl önce İzmir yatırımlarda akla gelirdi. Şimdi İzmir o kategoriden çıktı. Konya, Eskişehir, Kayseri ile kıyas ediliyor. 20 yıl önce İzmir ilk 3’te, Ankara ve İstanbul ile mukayese ediliyordu. ‘Merkezi yönetim İzmir’e yatırım yapmıyor’ diyorlar. İzmir’e de yatırım yapılıyor. Eskişehir’e de Manisa’ya yatırım yapılıyor. İzmir’in, CHP’nin tercihi bu yönde. Biz bunu anlayabilmiş değiliz. İzmir’de ulaşım çok büyük problem. Ulaşım birincil problem. Bunun çözülmesi lazım. Nasıl çözülürse çözülsün” açıklamasını yaptı.  

MİLLET İTTİFAKI’NA ÇOK SERT SÖZLER: ZİLLET İTTİFAKI!
Şahin, Millet İttifakı’nı sert sözlerle eleştirdi ve  “Millet İttifakı’nın yani zillet ittifakının bileşenleri arasında CHP, PKK’nın siyasi uzantısından ve İP’ten oluşuyor. Cumhur İttifakı bileşenleri AK Parti ve MHP’nin bir araya gelmesi sinerji meydana getiriyor. Tabanlar birleşiyor. Milli, manevi değerlere önem veren tabanların birleşmesi ülkemizde de İzmir’de de bir sinerji yarattı. İzmir’deki CHP seçmeni bayrağına, Atatürk’e, vatanına bağlı seçmendir. CHP seçmeni bu özelliklere sahip. İYİ Parti seçmeninin de ne olduğunu biliyorsunuz. Birçoğu bizim eski arkadaşlarımızdan meydana geliyor. Bunun sonucu olarak önümüzdeki haftaya İzmir’deki İYİ Parti çözülmesini göreceksiniz. Bizden kopan arkadaşlarımız milli parti kurmak istediler. Kurdukları parti CHP ile CHP de PKK’nın siyasi uzantısıyla yan yana geldi. Bu hem CHP hem de İYİ Parti seçmeni üzerinde şok etkisi yarattı. Bu hafta bu sürecin nasıl dağıldığına İzmirli şahit olacak. İYİ Parti’den yüzlerce, binlerce arkadaşımız yuvaya geri dönecekler. Biz buna dayanarak 20 ilçe diyoruz” dedi.

İZMİR, İSTANBUL’DAKİ, MANİSA’DAKİ, BALIKESİR’DEKİ DEĞİŞİMİ GÖRÜYOR
“İzmir CHP’den hak ettiğini, beklediğini alamıyor” diyerek sözlerini sürdüren Şahin, “Merak ediliyoruz. İzmir’in hak ettiği bir şey var. Bunu alamadı. 30 yıldır alamıyor. İzmir, İstanbul’daki, Manisa’daki, Balıkesir’deki değişimi görüyor. Biz İzmirliye hizmet vaat ediyoruz. Biz vatanımıza, toprağımıza, taşımıza sevdalıyız. İnsanımıza hizmet edeceğiz. Ricada bulunuyoruz. Bir defa da bizi denesinler” yorumunu yaptı.  

GREV İÇİN: CUMHURBAŞKANI MÜDAHALE ETMEK ZORUNDA KALDI
Yaklaşık 1 ay süren ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla 60 gün ertelenen İZBAN grevine değinen Şahin, “Biz de işçinin, emekçinin yanındayız. Soğuk kış gününde, 4 milyon nüfuslu şehrin ve insanının kullandığı ulaşım aracının da insanının da mağdur edilmemesinden yanayız. Devlet, belediye bunun çözümünü bulmalıydı. Cumhurbaşkanı müdahale etmek zorunda kaldı. İşçinin yanında oluyoruz diye vatandaşa zulüm etmemeliyiz” dedi.

TATİL KENTİ TURİZMDEN ALDIĞI KATMA DEĞER MARDİN SEVİYESİNDEKİ İZMİR’DEN BAHSEDİYORUZ!
Kentte yaşanan su kesintileri üzerinden konuşan Şahin, “Bir insanın ekmeği, suyu yolu yoksa neyi konuşacağız. Şu kış günü su kesilecekmiş. Yağmur var, barajlardaki seviye yüksek, her şart yerinde ama su kesiliyormuş, bu anormal değil mi? Vatandaşlar da bu öncelikleri daha öncelikleri olan bir yönetimle değiştirecektir. Etrafımız deniz, denizden faydalanamayan bir İzmir, liman kenti limandan faydalanamayan İzmir, tatil kenti turizmden aldığı katma değer Mardin seviyesindeki İzmir’den bahsediyoruz. Biz bunun değiştirilmesinden yanayız” açıklamasını yaptı.

KENDİSİ, ‘İZMİR’İ DOLAŞACAĞIM’ DEDİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kampanya sürecinde İzmir’e geleceğini söyleyen Şahin, “Liderimiz Devlet Bahçeli’yi İzmir’de bu dönemde ağırlayacağız. Programın içeriği daha belli olmamakla birlikte, kendisi İzmir’e geleceğini, İzmir’i dolaşacağını ifade etti” dedi.  

CHP’Lİ YÜCEL’E: YA SAYI SAYMAYI YA DA TOPLAMAYI BİLMİYOR!
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in, 31 Mart seçimleri için koyduğu, ‘30’da 30’ hedefi özelinde konuşan Şahin, “Ayıp etmiş. Ya sayı saymayı bilmiyor ya da toplamayı bilmiyor. Bu uzun tartışılacak bir konu değil. Ben arkadaşlarıma 31 Mart akşamı sandıklar açılıncaya kadar hasta olmayı yasaklıyorum. Çalışacağız didineceğiz sonuç alacağız. Bu güzel İzmir halkı bu sever vatan sevdalılarına fırsat verecek” ifadelerini kullandı. 

 
Denizli'de FETÖ operasyonu: 10 gözaltı
 
Sosyal medya fenomeni o rezilliği böyle savundu!
YORUMLAR
Toplam 28 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Dincer dervişoglu 10 Ocak 2019 Perşembe 19:42

Başkanım herzaman yanınızdayım zillet intifakını yenecegiz izmire cumhur intifakı yakışacak allahın izniyle size dil uzatan saygısızlar pişman olacak

Yorumu oyla      9      5  
Bozkurt bozkurt 10 Ocak 2019 Perşembe 16:20

Ne içmiş Lan bu uçuyor Allahım bunlara sen akıl fikir ver yarabbi 15 senedir MHP''ye yönetimindeler İzmir''de İzmir''de MHP''ye bir adım ileri götüremediler

Yorumu oyla      9      5  
Çağlar Öcal 10 Ocak 2019 Perşembe 10:09

Yasin Şahin başkanımız ne demişse o!

Yorumu oyla      9      5  
Aslı Türk 10 Ocak 2019 Perşembe 09:54

Siz düne kadar savaş açtığınız AK parti ve erdoğana teslimolurken iyi oluyorda başkaları ittifak yapınca zilletmi oluyor. belediye seçiminde beka meselesi olmaz kendinizide milletide kandırmayın

Yorumu oyla      10      5  
Gazi 10 Ocak 2019 Perşembe 08:55

Ben Halk olarak bir Cumhuriyet Halk Partisi seçmeni olarak söylüyorum ZİLLET sen ve senin gibi düşünenlerdir.

Yorumu oyla      15      5  
RIZA 10 Ocak 2019 Perşembe 01:51

Sayın Başkan hem iyi parti de ki kardeşlerim diyorsunuz, sonra onların içinde olduğu ittifaka zillet diyorsunuz. Sonra yine bir olacağız diyorsunuz. Siz bu kadar ağır ifadeler kullandıktan sonra nasıl olacak o veysel başkan. Ülkücüler aç kalırda, susuz kalırda akp ye oy vermez. Vermeyeceğiz de. Geçmişte yaşanan onca güzelliğin hatrına bu kadar ağır sözler söylemeseydiniz iyidi. Evet döneceğiz birgün yine MHP ye ama ne zaman ki akp ile birliktelik biter o zaman döneceğiz. Geçmişte bunların bizlere neler yaptıklarını söylediklerini yazmaya gerek yok sanırım. Yine de kalın sağlıcakla . Biz geçmişin hatrına tüm Ülkücüleri seviyoruz. Sizler bizleri sevmesenizde.

Yorumu oyla      16      5  
Buca 10 Ocak 2019 Perşembe 01:05

Sayın Şahin izmirde oyunuz % kaç lütfen oyunuza göre konuşun, önce sayın Bahçeli seçim vaat lerini yerine getirdin

Yorumu oyla      12      5  
Lombak 10 Ocak 2019 Perşembe 00:04

İşçiyi horlayana, aşağılayana ne denir? Disk zillet diyor.

Yorumu oyla      10      9  
Merkez 9 Ocak 2019 Çarşamba 23:01

Mustafa rumuzlu yorumcu Vahdettin de M.Kemale senin ağzınla hitap ediyordu sonu demişsin siz kendinizi M. Kemal''in yerine mi koyuyorsunuz birde ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız geçti o günler alayınınız gelsin.....

Yorumu oyla      9      6  
Tabela ne zaman taşınıyor_ 9 Ocak 2019 Çarşamba 22:15

MHP İl Merkezi Tabelasını ne zaman AKP'ye taşıyorsunuz. Böylece, kira, ısıtma, elektrik ve su parasından kurtulursunuz. . Aydın Şengün MHP'li ortakları için herhalde birkaç tabure alır.

Yorumu oyla      13      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ege Üniversitesi'ne Millet Bahçesi'ne CHP'den tepki!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Ege Üniversitesi’nin 290 bin metrekarelik ...
Erdoğan'dan İZBAN mesajı: Baktık, çözemiyorlar...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de "Cumhurbaşkanlığı Hükümet ...
Doğan: 1 Nisan sabahı aydınlık bir Karabağlar'a uyanacağız
Karabağlar’ın AK Belediyecilikle tanışmasının çok yakın olduğunu ifade ...
 
CHP'de 'tazminat' dayanışması: 3 ayda bir...
CHP Grubunda, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaybettiği tazminatları ...
Zeybekci'den renkli seçim mesaisi ve mesajlar: İzmir'i çöp dağlarından kurtaracağız!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim ...
İmamoğlu, Erdoğan ile görüşme tarihini açıkladı
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı ...
 
CHP İzmir’de disiplin hamlesi: Belediye, il başkanı ve genel merkezi…
Buca ilçe Örgütü Üyesi olan Doğan Atıcı isimli partili disipline sevk ...
İşte MHP'nin teklifi: Şiddet uygulayan akıl hastanesine!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, dünkü grup toplantısında gündeme ...
Muhittin AKBEL yazdı... Kiraz'da parti adresini değiştiren değiştirene
Muhittin AKBEL yazdı... Kiraz'da parti adresini değiştiren değiştirene
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva