HABERLER>POLİTİKA
9 Ocak 2019 Çarşamba - 11:01

Zeybekci'den renkli seçim mesaisi ve mesajlar: İzmir'i çöp dağlarından kurtaracağız!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışmalarına Gaziemir ve Menderes ilçelerinde sürdürdü. İki ilçede vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve esnafla da sohbet eden Zeybekci, İzmir'i dünya kenti yapmak için çalışacaklarını söyledi.  Kentte modern çöp depolama tesisi olmadığını belirten Zeybekci, "Türkiye'de katı atığını dağlara taşlara, derelere ormanlara atan başka bir il yok. 4.5 milyon nüfus burası . Böyle bir şehrin çöpünü, çocuklarımızın geleceği olan dağlara, ormana, derelere attırmayacağız ' dedi.

Zeybekci den renkli seçim mesaisi ve mesajlar: İzmir i çöp dağlarından kurtaracağız!

İlk olarak Gaziemir sokaklarında dolaşan ve esnafı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, ilçe teşkilatında partililerle toplantı yaptı.  Zeybekci, "Bugüne kadar bu ülkeye her şekilde ve makamda hizmet ettik. Cumhurbaşkanımız 'İzmir seni istiyor' dediğinde başımızla beraber dedik. İzmir bizim için onurdur, bir semboldür. Bize 'İzmir'de görev var, ihtiyaç var' denince koşarak geldim. Zaten İzmirli ve Egeliyiz. Bu şehir bizim anayurdumuz gibi bir yer. Geldiğimiz andan itibaren kabul ve heyecan var. Ben  halka dokunmayı  seven bir insanım. Ticaretten, üretimden ve esnaflıktan geliyorum. Ben bu halkın içinden biri olarak geliyorum" dedi.

İZMİR İHMAL EDİLDİ
İzmir'in ihmal edildiğini belirten Nihat Zeybekci,''İzmir maalesef bahanelere mağdur kalmış. Hak etmediği bir yerde. Bunu suçlusu şu bu demiyorum. Kentin sırtını Anadoluya döndürmüşler. İzmir'i küstürmüşler. Kendi içine kapatmışlar. Halbuki İzmir yaratılıştan dünyanın en güzel şehri.  Bu coğrafyanın bir numaralı şehri. Maalesef hor kullanılmış. İçine kapatılmış. Kimse benim hedefimde değil ve alınmasın. İzmirli artık geleceğini düşünerek bakıyor. Bu dönemde hep birlikte İzmir'e kendimizi anlatacağız" dedi. 

VERGİ GELİRİ DAHA FAZLA
İzmir'in diğer illerden daha fazla vergi geliri olduğunu ifade eden Zeybekci, "Bir Uşaklı, Aydınlı veya Denizlili vatandaşa vergi gelirlerinden gelen vergi payı 1 lira iken, İzmirliye bunun en az iki katı para geliyor. Bugün İzmir trafik sorunu var. Türkiye'nin en sıkıntılı şehirlerinden biri. Çevre yolu olmasaydı, herhalde en çok cinnet geçirilen şehirlerden biri olurdu. Konak Tüneli açıldı, söylenmedik laf bırakmadılar. Belediye başkanının biri tünelden geçmemeye yemin etmiş. Sen geçmiyorsun ama halk geçiyor" diye konuştu.

MODERN ÇÖP TESİSİ OLACAK 
İzmir'in hakettiği yeri alacağını belirten Nihat Zeybekci, şunları söyledi:

"Türkiye, dünya aldı başını başka yere gidiyor. Ama İzmir nereye gidiyor. Türkiye'de katı atığını dağlara taşlara, derelere ormanlara atan başka bir il yok. 4.5 milyon nüfus burası. Böyle bir şehrin çöpünü, çocuklarımızın geleceği olana dağlara, ormana, derelere atamazsınız. Buna izin vermeyeceğiz. Projelerimizi en kısa sürede açıklayacağız."

MHP İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
Başkan adayı Nihat Zeybekci, Menderes gezisinde MHP İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret etti. İlçe Başkanı Önder Böncü'yle görüşen Zeybekci, "Davamız bir, önceliklerimiz bir. hassasiyetimiz bir. Ayrı olarak ortaya çıkacak hiçbir şeyimiz yok. Seçim bürolarımızı ortak kullanacağız" dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'yu makamında ziyaret ettikten sonra bir kahvehaneye giderek halkla sohbet etti. Okey oynayan vatandaşların daveti üzerine masaya oturarak okey oynadı.

 
Azmin dansla buluşması: İzmirli Duygu Türkiye şampiyonu!
 
İzmir'de 'Hande'nin korkunç sonu: Polis silahı çekti ve...
YORUMLAR
Toplam 23 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Seydiköylü 10 Ocak 2019 Perşembe 10:12

İnişte kartını okutmadığı için paralarının akıbetini sormuş biri. İşte durum tam da bu, ne zaman ki kartınızı okutmayı akıl edeceksiniz, o zaman bu memleket kurtulur. Aylar olmuş bu sistem başlayalı ve siz hala öğrenemediyseniz biz ne yapalım kardeşim. Hem kendinizi, hem de bizi yakıyorsunuz, memleket de yangın var kardeşim, hadi biraz değişin gari.

Yorumu oyla      9      5  
Gürbüz 10 Ocak 2019 Perşembe 10:06

Akp Karşıyaka Adayı, Karşıyaka barlarında bira içiyor, öte taraftan Cumhurbaşkanı bunlara faşist diyor. Bu ne yaman çelişki !

Yorumu oyla      9      5  
Işık Dikicigil 10 Ocak 2019 Perşembe 09:27

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLAN OKEYE MERAK SARIYOR.. BİZ BU RESMİ HEP GÖRÜYORUZ.

Yorumu oyla      9      5  
Röfleliler 10 Ocak 2019 Perşembe 08:33

İzmire özel durum sanırım. Saçını boyatan fönünü çektiren her bayan adaya yanaşıyor. Diğer illerde neden böyle değil? Dikkat edin Nihat Zeybekçinin her gittiği yerde yanında mutlaka böyle bayanlar var.

Yorumu oyla      12      5  
sezo 10 Ocak 2019 Perşembe 04:33

İstanbul ve ankarayı beton dağlarından kurtardıktan sonra şimdi izmiri çöp dağlarından kurtaracaklar inşallah. ümmet sizinle gurur duyuyor.

Yorumu oyla      9      7  
Bilen var mı? 10 Ocak 2019 Perşembe 00:18

İzmir BB'nin arap saçına dönen uygulamaları sonucu izban metro vapur vs toplu taşım araçlarında kartını 2. defa okutmadığından dolayı kaç vatandaşımız parasını alamamıştır? BUparaların akibetini bilen varmı.. Bu paraların akıbeti nedir? Ve bu paranın toplam mikratı ne kadardır BİLEN VAR MI?.

Yorumu oyla      9      8  
Özel Araç 9 Ocak 2019 Çarşamba 19:17

İzmir BB Torbalı Ayrancılar mahallesinden Gaziemir’e ulaşım sorununu ( toplu ulaşım ) çözemediğinden belediye vatandaşları özel araçları ile trafiye çıkmaya teşvik ediyor. Otobüs yarı yolda bırakıyor ! 17 km mesafe 2 araç 2 bilet ( 6,00.-TL. )

Yorumu oyla      10      15  
ksk 9 Ocak 2019 Çarşamba 18:17

İzmirde hiçbir zaman çöp dağları oluşmadı bu bir.İzmirli seçmenin izmirim kartı vardır dolmuşa gelmez bu iki....

Yorumu oyla      21      7  
Bülent ışık 9 Ocak 2019 Çarşamba 16:04

Çevre yolu olmasaymış en çok cinnet geçirilen şehirlerden biri olurmuş. Keşke olmasaymış Türkiye'nin hiçbir yerinde, o zaman bu kadar otomobil ve dış borçta olmazdı. O kadar dış borç özel otomobil yerine toplu taşımaya giderdi .İran ve Venezüella petrol ihraç eden ülkeler olduğu halde kişi başına düşen araç sayısı bizden daha az.

Yorumu oyla      20      5  
neden 9 Ocak 2019 Çarşamba 15:06

Reis neden kazanamayacağınız baştan belli İzmirden aday gösterdi sizi Zeybekçi? Sakın, elinden hakkını almaya kalktığınız oto bayileri şikayet etmiş olmasın? Ya da arazisini ucuza kapatıp imara açtığınız köylüler şikayet etmiş olabilir mi? Farkındasınız değil mi, Reis sizi artık Denizli'de bile istemiyor! Hayır deme cesaretiniz olmadığını o da biliyor! İlk itirazda rektörün yanına gideceğinizi de siz biliyorsunuz, değil mi? Dostlar alışverişte görsün babında çalışın bakalım, ahmaklar da heyecanlanıp, umutlansınlar!

Yorumu oyla      19      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İmamoğlu, Erdoğan ile görüşme tarihini açıkladı
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı ...
CHP İzmir’de disiplin hamlesi: Belediye, il başkanı ve genel merkezi…
Buca ilçe Örgütü Üyesi olan Doğan Atıcı isimli partili disipline sevk ...
İşte MHP'nin teklifi: Şiddet uygulayan akıl hastanesine!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, dünkü grup toplantısında gündeme ...
 
Muhittin AKBEL yazdı... Kiraz'da parti adresini değiştiren değiştirene
Muhittin AKBEL yazdı... Kiraz'da parti adresini değiştiren değiştirene
'Manifestomuzu 31 Ocak'ta açıklayacağız'
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yerel ...
Seçim günü yasakları belli oldu
Yerel seçimlerde oy verme günü saat 06.00'dan 24.00'e kadar alkollü içki ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Şarap mahzende yıllanır… Ya siyaset?
Mehmet KARABEL yazdı... Şarap mahzende yıllanır… Ya siyaset?
İttifakların çarpıştığı o ilde başkan konuştu: İYİ Parti’nin aldığı karara…
CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, AK Parti’nin önemli isimleri arasında ...
Eski MHP’li o isim kefil oldu: Aday olursa destek veririz!
Milliyetçi Hareket Partisi’nin 2014 yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva