HABERLER>SEÇİM 2015
29 Mart 2015 Pazar - 13:11

MHP’li Koç’a teşkilatta 7’den 70’e büyük ilgi

MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Murat Koç seçim bölgesinde bulunan 16 teşkilatı ziyaret ederek dava arkadaşlarıyla kucaklaştı. Konvoylarla, çiçeklerle ve alkışlarla karşıladıkları Murat Koç’a açık destek veren MHP Teşkilatları “Murat Ağabeyimizi Milletvekili listesinin en başında görmek istiyoruz” sözleriyle sevgilerini ifade etti.

MHP’li Koç’a teşkilatta 7’den 70’e büyük ilgi

Dava arkadaşlarım, kardeşlerim, ağabeylerim dediği MHP İlçe Teşkilatları mensuplarını  ziyaret eden  İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Murat Koç, Türkiye sevdalılarının büyük ilgisiyle karşılanıyor. Destek için 7’den 70’e parti binalarında toplanan teşkilat üyelerinin gösterdiği sevgiyle yoluna devam  eden Murat Koç, “İşte bu sevgi birliğiyle Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşıyacağız” dedi.

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN MHP
Ziyaret ettiği teşkilatlarda ilçe yönetim kurulu üyelerine, meclis üyelerine ve ülküdaşlarına seslenen MHP aday adayı Murat Koç, “Türkiye’mizde yaşayan her insanın birlikte kardeşçe yaşayabilmesi için Milliyetçi Hareket Partisi’ni  bu dönem Meclis’te çok güçlü olması gerekir. Türkiye’de Kürt -Türk problemi yok. Türkiye’de terör problemi var, pkk problemi var, uyuşturucu imparatorluklarının yarattığı neslimizi yok etme savaşı var. Bu sorunlar MHP İktidar ortağıyken bitmişti. Güzel ülkemizde  şimdi  özerklik sistemi kurmaya çalışıyorlar. İşte o zaman Türkiye’de iç savaş çıkar, terörün yapamadığını bu ayrışma yapar. Buna mani olacak tek parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Son olarak hepimizin gözü önünde çok önemli bir olay yaşandı. Meclis’te birbirlerini yumrukladılar. Muhalefetin “Çıkmasın” dediği hükümetin “Ne olursa olsun çıkacak” dediği bir iç güvenlik yasası var. Ama İmralı’dan bir yazı geldi şimdi iç güvenlik yasasının ne olduğu belli değil. Bu çocuk katili Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden büyük mü? Türkiye’mizin aydınlık geleceği için “Bizimle yürü Türkiye” dedi.

DEV PROJELERİMİZ HAZIR
İzmir’in çok fazla problemi olduğunu belirten Koç, “ İzmir’in insanı dürüst, İzmir’in insanı  vergisini tam olarak ödüyor  ama devletten yüzde birini alamıyor. Söz veriyorum ilk önce yapacağım iş İzmir’in vergilerini yatırım olarak İzmir’e getireceğim. İster iktidar olalım ister muhalefet bunu en gür sesimle haykırarak İzmir’in vergisini bu şehre getireceğim. Kendi işimizde sıfırdan Türkiye’nin en büyük lojistik şirketini kurduk. Hem ticari hem siyasi birikimimizle İzmir’e dev projeler hazırladık. İzmirimize ve sevdalısı olduğumuz Türkiye’ye hayır getireceğine inandığımız projelerimizi 8 Nisan’dan sonra açıklayacağız. İzmir’i kalkındırmak için çok güzel olduğuna inandığımız bu projelerimiz hayata geçirmek için adayız. Bizimle yürü İzmir” dedi.

BİZE BU SALONLAR YETMEZ
Siyasete başladığı yıllarda doğan çocukların şimdi 2-3 çocuğu olduğunu belirten Murat Koç,  “30 sene boyunca ne tekliflerle karşılaştık ama ben Ülkücü olarak gözümü açtım, Ülkücü olarak kapatacağım. Çünkü benim adım Milliyetçi. Biz MHP’den başka bir yerde siyaset yapmayız. Çünkü biz tüm Türkiye’nin Milliyetçisiyiz, 780 Bin  kilometrenin Milliyetçisiyiz. O yüzden bize bu salonlar yetmez. Dışarıda çok kalabalık gruplar  MHP için çalışmayı bekliyor. Hem Akp’li hem Chp’liler bizim partimizin adımlarını bekliyorlar. Ama dokunabilecekleri, tanıdıkları biri olsun istiyorlar. “İçimizden biri İzmir’i temsil etsin istiyoruz” diyorlar biz de işte bu yüzden adayız” diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HDP’de İzmir ilk sıra için son bomba!
Partide İzmir ilk sıra adaylığı için Eş Genel Başkanlar Selahattin Demirtaş ...
CHP’li Altındağ’dan önseçim mesajı: Mutlu geleceğin coşkusu
CHP’de gerçekleşen ön seçimin büyük bir coşkuyla demokrasi şöleni şeklinde ...
Balbay’ın önseçim raporu: 550 kilometre yol…
5 yıllık esaretin ardından çıktığı cezaevinden ‘umut, sevgi ve heyecan’ ...
 
Flaş: CHP İzmir’de önseçim günü anahtar liste alarmı!
Önseçim sürecinde çıkan iddialara sandıktan bir gün önce İl Başkanı Bedri ...
CHP İzmir'de büyük gün: Aday adayları örgütün kantarında!
CHP İzmir’de haftalardır beklenen tarihi önseçim günü geldi çattı. Sabahın ...
CHP'li Kayapınar yol arkadaşlarıyla buluştu
CHP 1.Bölge Milletvekili A.Adayı(54) Şehnus Kayapınar konuşmasında; önseçim ...
 
CHP aday adayı Sezer’den Kemalpaşa ve Naldöken çıkarması
CHP İzmir 2.Bölge aday adayı Hüseyin Sezer, programına tüm hızıyla devam ...
CHP aday adayı Kayapınar sahada tam gaz
CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Şehmus Kayapınar ön seçim ...
CHP’li Bayır: Emek en yüce değerdir
CHP 1.Bölge aday adayı yazılı bir açıklama yaparak üyelere seslendi ve ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva