HABERLER>POLİTİKA
5 Temmuz 2018 Perşembe - 13:35

MHP'li Bulut'tan CHP'ye: Gülme komşuna gelir başına!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Adayı ve eski İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, CHP'de yaşanan parti içi gerginlik ile ilgili açıklamalarda bulundu.

MHP li Bulut tan CHP ye: Gülme komşuna gelir başına!

CHP’nin kaynayan kazan misali tam anlamıyla karıştığını söyleyen Bulut, “Dün MHP’nin içişlerine karışıp imzacıları öven CHP’liler bugün partilerinde imza hareketiyle boğuşuyorlar. Dün MHP’de olağanüstü kongre isteyenlere destek olanlar bugün partilerini olağanüstü kongre girdabından çıkarmaya çalışıyorlar. Kendi partilerinin Belediye Başkanına bile acımasızca saldırıyorlar. Akrep misali ateş çemberinin içerisinde kalıp kendi kendilerini imhaya başladılar” diye konuştu.

CHP GİBİ DAVRANMAYIZ
Ülkemizde siyasetin Türk Devlet geleneklerine, milli menfaatlerimize uygun, vekar, celadet ve yakışan bir olgunlukla yapılması gerektiğini kaydeden Bulut, şöyle devam etti:

"Liderimiz Sayın Bahçeli işte bu ilkelerle partimizi ayakta tutuyor. Hem de bütün olumsuzluklara ve saldırılara rağmen. Geçmişte biz iç sıkıntılar yaşarken CHP gibi köklü bir geleneğe sahip olan bir partiden olgunluk beklerdik. Ama onlar bizim içimizdeki olumsuzlukları kaşıdılar ve bundan siyasi çıkar sağlamaya kalktılar. Şimdi aynı sıkıntıları kendileri yaşıyorlar. Dün Milliyetçi Hareket Partisi’nin içişlerine karışanlar, bugün kendi iç karışıklıklarında boğuluyorlar. Dün MHP’nin içişlerine karışıp imzacıları övenler bugün partilerinde imza hareketiyle boğuşuyorlar. Dün MHP’de olağanüstü kongre isteyenlere destek olanlar bugün partilerini olağanüstü kongre girdabından çıkarmaya çalışıyorlar. Şunun bilinmesini isteriz ki biz İzmir’deki Milliyetçi Hareket Partililer onlar gibi davranmayacağız. Bundan emin olsunlar”.

GÜLME KOMŞUNA…
Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu arasında yaşanan olağanüstü kongre ve imza krizine bir değerlendirme de MHP’nin İzmir Milletvekili Adayı ve eski İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut’tan geldi. Bulut, “CHP’deki bu kaos ortamı İzmir’i de derinden etkiliyor. İnsan ister istemez partimizde çıkarılan suni krize karşı CHP’nin ne yaptığına ve muhaliflere nasıl destek verdiğine ve nasıl köstek olduğuna bakıyor. Siyasi partilerin kanunlarımız ve içtüzükleriyle sınırlandırılmış işleyişleri var. Bir de bununla beraber bazı siyasi partilerimizin yasalardan da önemli köklü gelenekleri ve temayülleri var. Dün MHP’nin ve muhterem liderinin hassasiyetlerini, ilkelerini ve liderliğini eleştirenlerin bugün yaşadıklarına biz sadece tebessüm ediyoruz. Oysa CHP’liler geçmişte MHP’nin yaşadıklarına karşı biraz empati kurabilmiş olsalardı ve hassasiyetlerimize karşı siyasi olgunluk gösterebilmiş olsalardı demokrasimiz çok şey kazanırdı. Bugün CHP’nin yaşadığı tam manasıyla “Gülme komşuna, gelir başına” atasözümüzün yansımasıdır” dedi.

O GÜNLERDE SES ÇIKARMAYANLAR…
CHP’nin İzmir’de iyice çirkin bir tavır çizdiğini ve kendi partilerinin Belediye Başkanına acımasızca saldırdığını sözlerine ekleyen Cumhur Bulut, açıklamasını şöyle tamamladı; “İzmir Türkiye’nin gözbebeği. Birçok sorunu var. Ulaşım ve trafik bunlardan sadece biri. Biz MHP olarak bu sorunların üzerinde çalışarak çözüm yollarıyla birlikte ortaya koyduk. Yıllardır bunu dile getiriyoruz. O günlerde ses çıkarmayanların bugün birbirlerine bu sorunlarla ithamda bulunmaları ilginç oldu. CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’ın partisinin Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na “Ulaşım sorununu çözemedin” diye yüklenmesi de sorunun herkes tarafından kabul edildiğinin bir göstergesi oldu. İzmir’i hizmet dışında bu çirkin tartışmaların içerisinde bırakmaya kimsenin hakkı yok”

 
34 günde 29'u çocuk 50 kişi boğuldu
 
MHP'den idam çıkışı: Zihniyet meselesidir!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gürkan 5 Temmuz 2018 Perşembe 16:35

Kardeşim aldığınız oy İzmir' de yüzde 6, genelde de yüzde 11. Buna mı seviniyorsunuz ? Vizyon bu mudur? MHP'de seçimlerin nasıl engellendiğini , AKP ' ye buna karşılık destek verildiğini herkes biliyor. MHP'de de , CHP'de de değişim olmalıdır. Kaybeden bırakmalıdır. Bu koltuk merakı nedir ?

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li ilçe başkanlarından Kılıçdaroğlu'na destek!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yaptığı 'acil değişim' ...
CHP'de kazan kaynıyor: Kurultay için İzmir'den kimler imza verecek/vermeyecek?
CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), bugün parti içinde başlayan olağanüstü ...
CHP’li Sındır’dan parti içi tartışma mesajı: Yersiz ve gereksiz!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ...
 
Fatih YAPAR yazdı... Aziz başkanın hamlesi!
Fatih YAPAR yazdı... Aziz başkanın hamlesi!
Erdoğan'dan Minik Leyla için talimat
Ağrı'da, Ramazan Bayramı'nın birinci günü kaybolan ve kaybolduktan 18 ...
Kılıçdaroğlu ve İnce'den sonra CHP''de 3. aday
Genel başkanlık tartışması büyüyor. CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem ...
 
Yıldırım: Yarın son KHK'yı yayınlayacağız!
Anadolu Ajansı Editör Masası'nın konuğu olan Başbakan Binali Yıldırım, ...
BBP Lideri Destici'nin itirazına YSK'dan ret
24 Haziran seçimlerinde ilk kez uygulamaya konulan ittifak sisteminde ...
CHP'li Bayır: Olağanüstü kurultayı istemek başkaldırıdır
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, parti içindeki olağanüstü kurultay ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva