HABERLER>POLİTİKA
14 Mayıs 2018 Pazartesi - 12:30

MHP İzmir sahada: İki ilçede seçim mesaisi

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir Pazar mesaisi yaşadı.

MHP İzmir sahada: İki ilçede seçim mesaisi

Sabah Aliağa İlçe teşkilatının Yenişakran’da partililere, sandık ve okul sorumlularına yönelik gerçekleştirdiği kahvaltılı bilgilendirme toplantısına katıldı. Kahvaltılı toplantıda MHP’li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’da hazır bulundu.

Aliağa ilçe başkanı Abdurrahim Aydemir toplantının açılışında yaptığı konuşmasında Aliağa olarak her birimimizle seçimlere hazır olduklarını belirtti.

İl başkanı Necat Karataş ise ülkenin içinde bulunduğu durumu, 15 Temmuz hain kalkışmasından sonra devletimizin geldiği noktayı ve ittifak sürecinin nedenlerini geniş kapsamlı olarak partililere aktardı. Seçim kampanyası dönemi ve seçim günü izlenilmesi gereken yol hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

Öğleden sonra da MHP Balçova ilçe başkanlığının yeni hizmet binasının açılış programına katıldı.

İl başkanı Necat Karataş’a il başkanlık divanı üyeleri, il yöneticileri, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Ömür Raşit Tayfur, kadın kolları il başkanı Fatma Bakır, ilçe başkanları ve 27. Dönem Milletvekili aday adayları eşlik etti.

Açılış töreni yoğun bir kalabalıkta, tarihi mehteran takımının marş ve türküleriyle şölene dönüştü. Kuran-ı Kerim Tilaveti okunarak dualar eşliğinde açılan Balçova ilçe teşkilatının başkanı Fazıl Şahin yaptığı konuşmasında oluşturduğumuz birlik ve beraberlik ruhuyla kısa sürede Balçova’da bir çok şeyi başardıklarını belirterek önümüzde şimdi 24 Haziran’daki seçimler var. Ben, yönetim kurulu üyelerimiz ve milletvekili adaylarımızla Balçova’da çalmadığımız kapı, dokunmadığımız insan kalmayacak. Cumhur İttifakı’nı anlatmadığımız hiçbir Balçovalı kalmayacak ve seçim sürecinde ise en yüksek oyu alacağız dedi.

İl Başkanı Necat Karataş yaptığı konuşmasında; “Milliyetçi Hareket Partisi kuruluşundan bugünlere yani 49 yıldır çileli ve meşakkatli yolardan geçerek geldi ama her şeyin üstesinden birlik ve beraberlik bilinciyle hareketle, mensuplarımızın fedakarlıklarıyla geldi. Tahta sandalyeler bulamadığımız günlerden, böyle donanımlı ve fiziki şartları güzel ilçe binalarına kavuştuk. İşte böyle güzel ilçe binasını Balçovalı hemşehrilerimizin hizmetine sunan ilçe başkanımız Fazıl Şahin ve emeği geçen tüm dava arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun.”

Ardından 24 Haziran seçimlerine değinen il başkanı Necat Karataş “ MHP ülkenin ateş çemberinden geçtiği bir zamanda sessiz ve duyarsız kalamazdı. Siyasi tarihinde milli bekanın teminatının aksine hiçbir faaliyette bulunmayan gerektiği zaman bu Ülke için bedel ödeyen MHP ve onun Lideri Devlet Bahçeli bey bir söz söylemeliydi,ve dedi ki,  bugüne kadar hep önce ülkem ve milletim sonra partim anlayışıyla hareket ettik. Şimdi de ülke ateş çemberinden geçmekte iken bir milli mutabakat ittifakına ihtiyaç vardır.” Demiştir. Bu İttifakın adı da cumhur ittifaka olmalıdır demiştir. Cumhur ittifakı sadece Türk devletinin Türk Milletinin değil Türk İslam Alemi’nin umudu olmuştur. Çünkü Cumhur ittifakının içerisinde Vatan ve Millet aşkıyla dolu Türk Milliyetçileri Milliyetçi Hareket vardır.

İşte Cumhur İttifakı : Milli bekanın teminatı için, güven ve huzurun teminat için, istikrarlı yönetimin teminatı için ve  geleceğin teminatı için ortaya çıkmıştır. Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı adayı da Recep Tayyip Erdoğan’dır. 24 Haziran’da büyük Türk milleti Cumhur ittifakı içerisindeki siyasi parti ve anlayışlara bakacak, birde karşımızdaki beş benzemez ittifaka bakacak ve diyeceki Ülke benim, karar da benim diyerek sandığa gidecek Türk Devletinin Türk Milletinin geleceğini düşünerek yüksek bir oy oranıyla Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçecek, ve MHP Türk Milletinin Çimentosudur, bu ülkenin güçlü bir MHP’ye ihtiyacı var diyerek yüksek bir oy oranıyla da MHP’ni TBMM’de temsil edilmesini sağlayacaktır.” Buna inancımız tamdır.

Konuşmasının son bölümünde MHP İzmir İl Başkanı Karataş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu eleştiri yağmuruna tuttu.

“Bizler İzmir’de yaşayanlar olarak artık bıktık. Dönüşemeyen, gelişemeyen, yenilenemeyen ve trafik keşmekeşinden kurtulamayan bu şehir bizi yoruyor. MHP’nin belediyecilik anlayışının bu şehirle tanışma zamanı gelmiştir. Merak edenler 45 km ötemizde Manisa’ya bakabilirler. Sorunlarını aşmış, şehir kendini yenilemiş, insanların mutlu olduğu, farkı fark ettiği bir modern kent görüntüsünde.

Biz halen çöp sorununu çözememişiz, Manisa ise İzmir’in çöpünü bile bertaraf edebilir bir tesise sahip.

Bu beceriksizliklerini, iş bilmezliklerini ve takatsizliklerini görmeden iş yapan belediye başkanlarını eleştirmekten geri kalmıyor.

Göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarla Aliağa’nın çehresini değiştiren Serkan Acar’a bir arazi satışından dolayı “Çizmeyi Aştı” eleştirisinde bulunmuş. Sayın Kocaoğlu,bu satıştan elde ettiği imkanı Aliağa’da Büyükşehir belediyesinin yapması gereken işleri yapacak bunun havasını atacak diyor. Yapılması gereken işleri yapsaydın sen havanı atsaydın. Çizmeyi aşan varsa Serkan başkan değil ama sen beceriksizliklerinle çoktan çizmeyi aştın.” Diyerek konuşmasını bitirirken son olarak da 24 Haziran seçimleri için herkese üstün başarılar diledi.

“Milletin iradesi Cumhur İttifakı’ndan yana olacaktır. Cenab-ı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” İfadelerini kullandı.

 
Bornova'da Ramazan hazırlıkları tamam
 
Karşıyaka, Banahene'yi ikna etti
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gürkan 14 Mayıs 2018 Pazartesi 14:03

Manisa' daki belediyeciliği övüp İzmir'i de eleştirmiş. Manisa nüfusu 1,5 milyona yaklaşmasına rağmen 1 km bile şehir içi raylı sistem yok. İzmir 200 km'ye yaklaştı. Türkiye'nin en iyi sanat merkezi İzmir'de iken 429 milyonluk dev opera binasının temeli atılmak üzere. Arıtma tesisi olarak en çok arıtma İzmir'dedir. Türkiye'nin en büyük fuar alanı İzmir'dedir. Aynı şekilde Türkiye'nin en büyük doğal yaşam parkı da İzmir'dedir. Kültürpark, İnciraltı kent ormanı, Bornova Aşık Veysel, Sasalı şehir ormanı gibi dev rekreasyon alanları vardır. Neyle neyi kıyaslama yapıyorsun? Nüfusu 1 milyon bile olmayan Eskişehir şehri tramvay ile örmüş senin belediyenin öyle bir çalışması bile yok. Sadece otopark yapmakla büyükşehir belediyeciliği yapılmaz. Aliağa 'da da arazi eğer değerinin çok çok altında satıldı ise bu eleştirilmeyecek de ne yapılacak?

Yorumu oyla      10      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akşener yol haritasını açıkladı
İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener seçim kampanyasını açıklıyor.
CHP’li Sertel’den iktidara: Hayat boyu onlara İzmir’den ekmek çıkmaz!
İzmir Milletvekili Atila Sertel iktidarın kentle ilgili söylemleri üzerinden ...
CHP’li Sındır’dan ‘İnce’ çıkış: Niye ikinci, birinci olacak!
İzmir Milletvekili Sındır, cumhurbaşkanı seçimi için, “İkinci sırayı kabullenmek ...
 
Genel Merkez, İzmir'e sordu: Zarflar Ankara yolcusu!
CHP, İzmir'den milletvekili aday adaylarından hangilerinin aday listesine ...
İYİ Parti'ye 2 ilden hiç başvuru yapılmadı!
İYİ Parti'den milletvekili olmak için 3 bin 449 kişi başvuru yaptı. Hakkâri ...
Erdoğan'dan flaş açıklama: Bu savaşı tetiklemektir!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda İsrail bugün Suriye topraklarına ...
 
Erdoğan'dan İngilizlere teklif: Gelin birlikte üretelim
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk-İngiliz Tatlı Dil Forumu'nda konuştu. Erdoğan, ...
Devlet Bahçeli'den ikinci 'af' açıklaması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den af için yeni açıklama geldi. Bahçeli, ...
Muharrem İnce'ye miting sahnesinde büyük sürpriz
CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Manisa'daydı. İnce, Soma katliamının ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Her genel başkan 'lider' olamıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva