HABERLER>POLİTİKA
22 Ocak 2024 Pazartesi - 11:21

MHP İzmir'den yerel seçim için net mesajlar: Canla, başla Dağ'ın yanındayız!

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, il binasında düzenlenen toplantıda, "İzmir’i sorunun ta kendisi olan Tunç Soyer ve CHP zihniyeti yönetiyor. Atatürkçülüğü maske olarak kullanan bu zihniyet HDP kürsülerinde DEM’lenmekte, Atatürk’ün İstiklal Şehri İzmir’i emperyalist batının parya kenti olarak göstermektedir” diye konuştu. Şahin açıklamalarında AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’a desteklerini de açıkladı.

MHP İzmir den yerel seçim için net mesajlar: Canla, başla Dağ ın yanındayız!

Diren ÇELİK/EGEDESONSÖZ- MHP İzmir İl Başkanlığı basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya; İl Başkanı Veysel Şahin’in yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri ve Çeşme, Dikili, Foça, Aliağa ilçelerinin adayları da katıldı. 

PAGOSÇU ZİHNİYET İLE YÖNETİLİYOR
Toplantıda, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler için memnuniyet anketi hakkında konuşan Şahin,  “Tunç Soyer’den ortalama Atatürkçü milliyetçi vatansever CHP’li, CHP zihniyetinden mustarip. Millete özel olarak soralım ya da öğrenelim diye bir şey yok. Herkes bunu biliyor, İzmir’in pagosçu bir zihniyet ile yönetildiğinin herkes farkında” ifadelerini kullandı.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN…
Şahin, Cumhur İttifakı Adayı Hamza Dağ’ı desteklediklerini ifade ederek, “Hepimizin bildiği gibi Mahalli İdareler Seçimlerinin en önemli kavşak noktası hiç şüphesiz Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleridir.
Cumhur İttifakı tıpkı 2023 Seçimlerinde olduğu gibi geleceğe güvenle bakan Milletimizin teveccühünü kazanacak ve 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine de zafer mührünü vuracaktır.Kazanacağımız zaferle İzmir şehrimiz başta olmak üzere bütün büyük şehirlerimiz kaybettiği yılları geri kazanacak, Merkezi hükümetle uyumlu yepyeni bir yerel yönetim anlayışıyla gelecek yüz yıla damgasını vuracaktır.Bu noktada, bizleri 2024 yerel seçim zaferi için gayretlendiren en önemli müjde de hiç şüphesiz;Varlığı, mücadele azmi, İzmir için yaptıkları, dostluğu, inancı ve sarsılmaz iradesiyle kendisini kanıtlamış İzmir Milletvekilimiz Sayın Hamza Dağ Beyefendi’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak aday gösterilmesi olmuştur.Kendisini kutluyor, her zemin ve şartta, gece gündüz demeden; canla başla yanında mücadele edeceğimizi ifade ediyorum” diye konuştu.

İZMİR’İ SORUNUN KENDİSİ YÖNETİYOR
Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e ise eleştirilerde bulunarak, DEM Parti ile iş birliği yaptığı şeklinde değerlendirmelerde bulundu. Şahin “İzmir’in vatansever, Atatürkçü ve milli kimliğini suiistimal eden CHP zihniyeti maalesef son yirmi üç yılda İzmir’e çelme takmış, ilerlemesini durdurmuş ve yaşanması zor bir kent haline dönüştürmüştür.Varlık potansiyelleri görmezden gelinerek ihmal edilen Güzel İzmir, HDP kürsülerinin cambazlığını yapan bir zihniyetin tahakkümü altına girmiştir.Yüz yıl önce “Tam İstiklal” diyerek çıkılan yolda tertip edilen Milli İktisat Kongresi’nin bugünkü yansımasını yine bölücü teröristlerin borazanlarına teslim edenler aynı zihniyetin gafil ve acınacak temsilcileridir. İzmir’de yollar bozuktur,  İzmir’de denizimiz kirlidir, İzmir’de sorun çöplerdir. İzmir’de kanalizasyon arıtma tesisi verimli çalışmamaktadır.İzmir’de ulaşım zorlu, toplu taşım sorunludur.İzmir’de yapı stokunun yüzde 70’i depreme dayanıksızdır. Fakat bunu bilen gafil zihniyet yerel yönetici olarak insanımız için tek bir müspet adım dahi atmamıştır. Çünkü İzmir’i sorunun ta kendisi olan Tunç Soyer ve CHP zihniyeti yönetiyor. Atatürkçülüğü maske olarak kullanan bu zihniyet HDP kürsülerinde DEM’lenmekte, Atatürk’ün İstiklal Şehri İzmir’i emperyalist batının parya kenti olarak göstermektedir.Fakat artık Türkiye için ve güzel İzmir için gün doğmak üzeredir…Cumhur İttifakı yerel yönetim anlayışı İzmir’de hâkim olacak ve başta Büyükşehir Belediyemiz ve otuz ilçemiz için yepyeni bir dönem başlayacaktır!İşte Manisa, MHP’nin üretken belediyeciliği ve Cumhur İttifakı’nın iradesiyle bir yıldız gibi yanı başımızda parlamaktadır.İşte Aliağa, gururla yükselen bir hizmet bayrağı olarak bütün İzmir’i gölgede bırakmış ve İzmirlilerin hayranlığını kazanmıştır.Şimdi sıra bütün İzmir’e gelmiştir. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sayın Hamza Dağ Beyefendi ile birlikte 30 ilçemizde zafer için mücadele edecek ve İzmir’in kaderini hep birlikte değiştireceğiz.Bu zafer yürüyüşü için İzmir’deki bütün dava ve yol arkadaşlarımı bu kutlu yolda hep birlikte mücadele etmek için göreve çağırıyorum” dedi.

 
Torbalı'da tiyatro günlerine yoğun ilgi
 
Pınar Karşıyaka'da mağlubiyet sonrası tatlar kaçtı
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ahmet 26 Ocak 2024 Cuma 21:31

Akp kendi büyükşehirlerine baksın uşak,afyon otogarı yok uşak ın. Birde hani terörist İsveç nato ya giremezdi evet oyu verdiniz nerde bu mhpliler. Hani Kur''an''ı Kerim''i yakmışlardi.

Yorumu oyla      1      1  
ülkü 22 Ocak 2024 Pazartesi 22:07

ALLAH AŞKINA kurtarın izmiri

Yorumu oyla      2      1  
mega köy 22 Ocak 2024 Pazartesi 22:06

köye döndü izmir fredinin köyüne

Yorumu oyla      2      1  
GÖZTEPELİ 22 Ocak 2024 Pazartesi 22:05

KURTARIN İZMİRİ chp den

Yorumu oyla      2      1  
EFE 22 Ocak 2024 Pazartesi 22:04

MHP GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Yorumu oyla      2      1  
yazık 22 Ocak 2024 Pazartesi 18:36

tabela partisi sizin ve sizin gibilerin bu ülkeye gram katkısı oldumu acaba

Yorumu oyla      6      3  
Yaşar yılmaz 22 Ocak 2024 Pazartesi 14:38

Anlamlı ve açıklayıcı bilgileriniz için tebrik eder başarılar dilerim yolumuz açık olsun inşallah

Yorumu oyla      3      8  
gültepeli 22 Ocak 2024 Pazartesi 13:43

milliyetçilik rahmetli Alpaslan Türkeşten sonra bitti sayenizde Akp nin istepnesi oldu

Yorumu oyla      10      3  
Erol eroglu 22 Ocak 2024 Pazartesi 13:39

Baskan cok yerinde kisa ve oz konusmani tebrik ediyorum bilgi net inşallah anlayanlar ok olur bu fikir dogrultusunda calisacagiz hayirli olsun basarilar temenni ediyorum

Yorumu oyla      2      11  
burak 22 Ocak 2024 Pazartesi 13:20

diyor ki %3 oyumuz var izmir'de onu da akp adayına teslim ediyoruz..

Yorumu oyla      11      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Dağ'dan ilk vaat... İzmir'e özel konut projesi!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçimlere dair ...
Kemal ANADOL yazdı... İç cephe
Kemal ANADOL yazdı... İç cephe
Mehmet KARABEL yazdı... ‘Son söz’ hep ‘pırlanta’dır!
Mehmet KARABEL yazdı... ‘Son söz’ hep ‘pırlanta’dır!
 
CHP'den istifa etmişlerdi... Meclis üyeleri İYİ Parti'ye katıldı!
Aralarında Efeler Belediye Başkanvekili Abidin Arslan’ın da aralarında ...
'Milletin derdi DEM değil, milletin derdi zam'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, "Bizim kavgamız ...
Erdoğan’a tepki: Millete faturası 2 milyar dolar
CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, son 10 yılda Cumhurbaşkanlığının ...
 
Büyükşehir adayı Dağ'dan eski başkanlara ziyaret!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Burhan Özfatura ve Yüksel ...
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha açıklandı
MHP, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için aralarında Düzce ...
Emekliye ek maaş zammında gözler Meclis'te!
İşçi ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 5 ek zam verilmesine ilişkin teklifin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva