HABERLER>SEÇİM 2015
10 Mayıs 2015 Pazar - 12:06

MHP adayı Koç'tan iki havzaya 'tarım' müjdesi!

Seçim çalışmalarına Kınık ve Bergama’da sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi 2. Bölge Milletvekili Adayı Murat Koç, Bakırçay ve Küçük Menderes havzalarına Bölgesel Tarım Koordinasyon Merkezi kuracaklarını söyledi.

MHP adayı Koç tan iki havzaya  tarım  müjdesi!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Kınık İlçe Başkanı Hikmet Açar, Milletvekili Adayları Murat Koç, Yalçın Koçyiğit ve Nuri Çiftçi Kınıklı vatandaşlarla buluştu. Bakırçay’a özel hazırladığı 9 projeyle bölgede büyük yankı uyandıran Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Murat Koç’un ilk durağı Kınık’ın Poyracık Mahallesi oldu. Esnaf ve vatandaşlarla selamlaşan Koç, sorun ve sıkıntıları dinledi, projelerini anlattı. Kınık’ta başlayan program Poyracık mahallesi esnafı, Kahvehane ve Pazaryeri ziyaretleri ile devam etti. Yoğun ilgi gören programda MHP’li Koç, “İktidarımızda kapanan belde belediyelerini tekrar açacağız” dedi.
 


KOÇ; “HER HAFTA BİR İLÇEDE OLACAĞIM”
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Murat Koç seçim çalışmalarını Kınık’tan sonra Bergama’da sürdürdü. Bergama İlçe Başkanı Sercan Akman ve vatandaşlar tarafından karşılanan Koç, burada yaptığı konuşmada milletvekili adayı olmasındaki gerekçeleri söyledi. Millete hizmet etmek için yola çıktığını dile getiren Koç, “ Ben bir sevda için yollardayım. Siyaset yapanların insanların milleti ile birlikte olması, milleti ile bütünleşmesi benim tek arzum. Sadece Ankara’da parmak kaldırıp indiren olmayacağım. İnşallah seçilirsem bir fiil insanımızın içinde olacağım. Her hafta sonu bir ilçede olacağım. Bunun hesabını yaptım. Her 2 buçuk ayda bir ilçeye sıra geliyor. 16 ilçemiz var. Her hafta sonu o ilçede sivil toplum kuruluşlarıyla o ilçenin belediye başkanları ile birlikte olacağım. O insanlarımızın dertlerini dinleyerek yerelde olanları yerel yönetimlerle genelde olanları da Ankara’ya taşıyarak milletimize hizmet etmek istiyorum. Yani bugün ki milletvekilliği görüntüsünü değiştireceğim. Ben bunu yaparsam diğer siyasi partinin vekilleri de bunu yapmak mecburiyetinde kalacaklar. Gelecekler şehirlerine onlarda insanlarımızın dertlerini dinleyip onların sorunlarını Ankara’ya taşımak zorunda kalacaklar” dedi.
 
BAKIRÇAY’A TARIM KOORDİNASYON MERKEZİ
 Bergama çarşı esnafı ziyaretinde Bakırçay’a hazırladığı projeleri anlatan Koç, Bölgesel Tarım Koordinasyon Merkezi kurulması, Tarım ve Hayvancılığa dayalı sanayinin gelişmesi, Organik Tarımının gelişmesi ve özendirilmesi için çalışacağını söyledi. Bergama’daki ziyaretlerinin son durağı ise Bergama Ticaret Odası’nın öğretmen evinde verdiği yemekli toplantı oldu. Milliyetçi Hareket Partisi 2. Bölge milletvekili adayları tanıtım toplantısı düzenleyen BERTO üyeleri ve bölgedeki esnaf odası başkanlarıyla birlikte hazırladıkları Bakırçay raporunu sunan BERTO Başkanı Fikret Ürper, seçimlerden sonra birlikte çalışma temennisinde bulundu. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, Bergamalı Milletvekili adayları Yalçın Koçyiğit ve Nuri Çiftçi’de bölgenin sorunlarını, çözüm önerilerini paylaştığı bir konuşma yaptı.
 
KOÇ; “SORUNLARI BİLİYORUZ, BİZ ÇÖZERİZ”
Milletvekili Adayı Murat Koç ise BERTO’nun aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada Oda Başkanının konu başlıkları halinde söylediği sorunlara değindi. Koç,  “Türkiye’nin birçok il ve ilçelerinde acentelerimiz ve firmamız esnaf odalarının üyesiyiz. Sorunlarımız ortak dolayısıyla çözümleri de birlikte üreteceğiz. Biz genel hatları ile broşürlerimize proje ve çözüm önerileri olarak yazdık. Bizler hizmet üretmek ve bölgemizin kalkınmasını sağlamak için adayız” dedi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Eroğlu STK'larla buluştu: İzmir'in potansiyeli var
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İzmir’de faaliyet gösteren ...
AK Parti adayı Sürekli: Türkiye güvencemiz altında
Birinci atılım döneminde sosyal devleti etkili hale getirdiklerini söyleyen ...
Bakan Eroğlu’ndan Kocaoğlu’na ‘ÇED’ yanıtı: Oynamasını bilmeyen…
Başkan Kocaoğlu’nun ‘Yüzülebilir Körfez’ projesi için hayati önem taşıyan ...
 
Gündoğdu arenasına ilk Bahçeli çıktı: Bizimle yürü İzmir!
7 Haziran genel seçimleri öncesi İzmir’de meydana ilk çıkan Lider Devlet ...
AK Parti Adayı Turhan AOSB’ye seslendi: İzmir 2.İstanbul olacak!
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı seçim çalışmaları çerçevesinde Atatürk ...
DSP Lideri Türker İzmir’de hükümeti vurdu, vaatleri saydı!
DSP Genel Başkanı İzmir ziyaretinde partisinin bildirgesinde yer alan ...
 
AK Parti Adayı Nasır ‘hal’den anlamaya gitti!
AK Parti 25'inci Dönem İzmir Milletvekili Adayı Necip Nasır, sabahın erken ...
CHP’li Çıray: Beldeler geri gelecek!
CHP İzmir Milletvekili Çıray seçim çalışmaları sırasında önemli bir açıklama ...
CHP’de sandık teyakkuzu: 3 koldan sağlama, sanal seçim!
Ana muhalefet partisi CHP seçim hileleri ve aksaklıklarını engellemek ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Emek kutsaldır çünkü...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva