HABERLER>EGE
9 Şubat 2017 Perşembe - 18:41

Manisa'da CHP ve MHP arasında sert referandum atışması

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'in "MHP'de birçok kişinin referandumda 'hayır' oyu vereceği" yönündeki sözleri kentte tartışma yarattı. MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Özel'i, HDP'ye destek vermekle suçlarken; CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul ise MHP'yi, AK Parti'nin koltuk değneği olmakla suçladı

Manisa da CHP ve MHP arasında sert referandum atışması

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'in "MHP'de birçok kişinin referandumda 'hayır' oyu vereceği" yönündeki sözleri kentte tartışma yarattı. MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, CHP ve Özgür Özel'i, HDP'ye destek vermekle suçlarken; CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul ise MHP'yi, AK Parti'nin koltuk değneği olmakla suçladı. 

CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel'in, MHP'ye yönelik referandumda parti tabanının 'hayır' oyu kullanacağı ve birçok partilinin Devlet Bahçeli'nin söylemlerine karşı olduğu iddiası tepkiye neden oldu.

MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, Özgür Özel'i ve CHP'yi sert sözlerle eleştirdi. Öztürk, "CHP'li Özgür Özel, MHP teşkilatlarının ve Ülkü Ocakları'nın referandumda 'hayır' diyeceğini söylüyor. CHP'li Özgür Özel, MHP teşkilatlarını bizden iyi tanıdığını söylüyor. 'Gelin MHP'lilere soralım Ülkü Ocakları'na gidelim. Devlet Bahçeli ne derse desin, MHP'liler 'hayır' oyu verecek' diyor. Sayın Özel bu kanıya nereden varmıştır? Davasına gönül veren ülkücü gençlerimiz, İmralı canisinin talimatıyla kanun teklifi ve Araştırma Komisyonu Önergesi veren Özgür Özel gibileri bırakın ocağın içine sokmayı, kapının önünden bile geçirmez. Bir zamanlar ülkenin birliği ve bütünlüğü noktasında dimdik ayakta duran CHP, bugün HDP ile aynı noktada buluşmuş, PKK'nın taleplerine aracılık eder hale getirilmiştir. Cumhuriyet'i kurmakla övünen CHP'yi, PKK'nın taleplerine aracılık eder hale getirenler, tarih önünde hesap vereceklerdir. Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran CHP'yi, HDP, PKK ve FETÖ'nün sözcüsü haline getirenler; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, kemiklerini sızlatmaktadır. Bunlardan biri de Özgür Özel'dir" dedi. 

MHP'YE KOLTUK DEĞNEĞİ BENZETMESİ 

CHP İl Başkanı Halil Tokul ise MHP İl Başkanı Erkan Öztürk'e sert sözlerle karşılık verdi. CHP'li Tokul, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk'ü 'Kayyum il başkanı' olarak tanımladı. CHP"li Özel'i eleştiren Öztürk'e seslenen Tokul, "Manisa Milletvekilimiz Özgür Özel'e yönelik hakaret dolu sözlerinin, partilerinin ve kendilerinin içine düştükleri acziyetin göstergesi olduğu ortadadır. Erdoğan'ın çizdiği yoldan ilerlemekten bir an bile geri durmayanların, Atatürk'ün kurduğu partimize ve partimizin yöneticilerine dil uzatmak ne hakkı, ne de haddidir. Erkan Öztürk, Özgür Özel'in adını kullanarak gündeme gelme çabalarını bırakıp, önce kendi seçim beyannamelerinde yer alan 'Başkanlık ve benzeri sistemleri uygun bulmuyoruz' ifadelerini okumalı ve 7 Haziran'da, 1 Kasım'da vatandaşa verdikleri sözden neden caydıklarını çıkıp sokak sokak anlatmalıdır. Kendi partilerinin geçmişinden kopuk, seçim beyannamesinden bihaber, tabanının ne dediğini duymayacak kadar kör sağır olmuş olanlar, sokağa çıkıp halka neden 'evet' dediklerini anlatamayanlar, basında CHP'ye saldırarak gündem olacaklarını sanarak yanılmaktadır. Büyük bir korku içinde referandum sürecinde bir karalama kampanyası yürüten AKP'nin koltuk değneği olanların bugün aynı ezbere sığınması, bir papağan gibi Erdoğan'ı tekrar etmesi hiç şaşırtıcı değildir. Ancak bugün bize teröristlerle işbirliği yaftası yapıştıranların dün kimlere bu yaftayı yakıştırdığı da hala hafızalardadır. Daha düne kadar Başkanlık sisteminin 'Erdoğan- Öcalan' projesi olduğunu düşünenlerin bugün bu kadar hızlı bir şekilde 'U' dönüşü yapmış olmalarının hesabını elbet halkımız soracak, kendi seçmenleri bunun cevabını verecektir' diye konuştu. (DHA)

 
Putin'den Erdoğan'a taziye telefonu
 
Tire Devlet Hastanesi'ne "Anne Dostu" ödülü verildi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
9 Şubat 2017 Perşembe 21:19

"Erkan Öztürk, Özel'i, HDP'ye destek vermekle suçlarken" Arkadaş tutturmuşunuz bir HDP , pkk, feto Hayır diyor diye başka birşey yok. Düne kadar mhp de hayır diyordu. HDP ye destek mi veriyordu ? Genel başkan yardımcısı semih yalçın feto nun kanalında paralel yapı yoktur , akp uydurmuştur dedi mi demedi mi ? Akpli çıkar pkk terör örgütü değil der, öteki paralel yapı uydurmadır der ama chp bunlarla ortak çalışıyormuş, destek veriyormuş. Kafa mı buluyorsunuz ? FETÖ ya hocaefendi diyenler kimlerdi ? Türk toplumu ile alay etmeyin. HDP evet dese mhp Hayır mı diyecek ? MHP nin kendi aklı yok mu da HDP ne demiş ona bakıyor ?

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ege'deki 4 ilde binlerce can dostu sıcak yuvaya kavuştu
Doğa Koruma ve Milli Parklar 4'üncü Bölge Müdürü Kerim Gençoğlu Manisa, ...
Mesir Festivali referandum nedeniyle ertelenebilir
Manisa'yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, her yıl ...
TBB Başkanı Feyzioğlu'ndan Çerçioğlu'na ziyaret
Türkiye  Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin  Feyzioğlu,  Aydın ...
 
Çanakkale depremin yaralarını sarıyor!
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen 5,3'lük 2 depremin ardından ...
Yunan adalarına ‘kapıda vize’ sona eriyor
AB Komisyonu Ege'deki Yunan adalarına seyahatte kolaylık sağlayan geçici ...
Cami avlusuna bırakılan bebek istismar dehşetini ortaya çıkardı!
Bebeğin 13 yaşındaki bir kız çocuğunun bebeği olduğu belirlendi. Üvey ...
 
Bodrum'da denizin dibinden çıkanlar şaşırttı
Bodrum'da bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen deniz dibi temizliğinde, Güvercinlik ...
Bodrum’da denizin rengi kahverengiye döndü!
Derelerin taşıdığı çamurlu yağmur suları nedeniyle denizin rengi kahverengiye döndü.
Piknik alanındaki kirlilik valiyi kızdırdı!
Saklıgöl Piknik alanındaki kirlilik, Vali Ahmet Altıparmak'ı kızdırdı. ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva