HABERLER>MAGAZİN
4 Ekim 2016 Salı - 20:34

Lindsay Lohan'dan Suriyeli aileye ikinci ziyaret

Sultanbeyli'de yaşayan Suriyeli bir aileyi ziyaret edip, tekrar ziyarete geleceğinin sözünü veren Hollywood yıldızı Lohan, aileyi ikinci kez ziyaret etti.

Lindsay Lohan dan Suriyeli aileye ikinci ziyaret

Hollywood yıldızı Lindsay Lohan, geçen hafta Sultanbeyli'de yaşayan Suriyeli bir aileyi ziyaret edip, tekrar ziyarete geleceğinin sözünü vermişti. Lohan, Suriyeli Hüseyin ailesini söz verdiği gibi ikinci kez ziyaret etti.

Ailenin küçük kızı Hela, Lohan'ı kapıda karşıladı. Lohan ve Hela sarılıp, kucaklaşarak hasret giderdi. Baba Muhammed Hüseyin ve çocuklarıyla uzun süre sohbet eden Lohan, çocuklara sık sık sarıldı ve onları öptü.

Çocuklara hediyeler
Daha önceki ziyaretinde tekrar geleceğine ve hediyeler getireceğine söz veren ünlü yıldız, çocuklara yanında getirdiği hediyeleri vermeyi de ihmal etmedi.

Gazetecilerin parmağındaki yarayı sorması üzerine Lohan, geçirdiği bir kaza sonucu parmağından yaralandığını ve canının çok acıdığını ancak Suriye'de yaşanan acılar karşısında böyle basit bir acıdan söz dahi edilemeyeceğini söyledi.

Ailenin yaşadıklarının kendisini çok etkilediğini bu nedenle ikinci kez ziyaret etme ihtiyacı duyduğunu aktaran Lohan, şunları kaydetti:

''Daha önce ziyaret ettim, bugün buraya tekrar geldim. Çünkü kol ve bacağından yaralanan bir babanın üç çocuğuna hem anne hem baba olması çok etkileyici. Biz sanatçılar sosyal medyayı kullanarak Suriye’de yaşanan drama dikkat çekmeye çalışmalıyız. Dünyayı bu konuda uyarmamız lazım. Bu bir ya da iki kişiyle olmaz. Sosyal medya ile duyulmayan sesler çok daha iyi duyulabilir. Ünlüler sosyal medyayı sadece kendi tanıtımlarını yapmak için değil, yardıma muhtaç olan insanların seslerini duyurmak için de kullanmalı. Türkiye, Suriyeli mültecilere ev sahipliği yapma anlamında büyük bir başarıya imza attı. Türkiye bu manada çok iyi bir iş yapıyor. Bütün dünyanın kayıtsızlığına rağmen Türkiye çok güzel bir şekilde ev sahipliği yapıyor. Onun için de daha önce 'Dünya 5'ten büyüktür' ifadesini kalın kalın harflerle çizdim. Dünyada bir çok ülkenin yapamadığını Türkiye yaptı. 5 büyük ülke söz verdi ama sözlerini tutmadı. Türkiye hakkında yapılan dezenformasyon nedeni ile Türkiye'ye gelmeye korkanlar oluyor ama ben kendimi çok rahat hissediyorum. Burada bize açık kollar var. Burada, kültür, aşk ve sevgi var, her şey burada.''

"Lohan hayatımızın akışını değiştirdi"
Suriye’den kaçarak Türkiye’ye geliş hikayesini anlatan baba Muhammed Hüseyin, ''Evim bombalandı. İki ayağım ve bir elim incindi. İki ay boyunca Suriye’de ameliyat oldum. Orada asıl yapılması gereken ameliyatlar yapılamadı, sonra Türkiye’ye geldim. Sınırlar açıktı. Kahramanmaraş’a geldim. İki bacağımdan da ameliyat oldum. Sol bacağımda yara çok fazla var. Oradan birkaç tane daha ameliyat olmak zorunda kaldım. Maraş’ta 2 yıl kaldım. Sonra İstanbul’a geldim. İstanbul’a gelmekteki amacım aslında Almanya’ya gitmekti. Orada kardeşim var. Orada ameliyatlarımı olma ihtimalim çok yüksekti. Sonra Sultanbeyli’ye geldim. Burada Sultanbeyli Belediyesi ve yetkililer bize çok yardım etti.'' diye konuştu.

Lohan'ın kendilerini ziyaret etmesinden çok mutlu olduklarını dile getiren baba Hüseyin, ''Benim geleceğe dair hiçbir umudum yoktu, çocuklarım için yaşıyordum ama Lohan, bizim hayatımızın akışını değiştirdi.''dedi. (AA)

 
Dünya bunu konuşuyor: Pentagon'un tuzak videoları!
 
New York'ta doğalgaz patlaması!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erol Günaydın oyunculuğu bıraktı mı?
Oyunculuğu bıraktığı açıklamasıyla gündeme gelen Engin Günaydın, “Ben ...
Ünlü yıldızın Bodrum'da teknede parmağı koptu!
Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen ABD'li ünlü oyuncu Lindsay Lohan, ...
Orhan Gencebay’dan 'silahlı saldırı' açıklaması
Orhan Gencebay, silahlı saldırıya uğradığı iddialarını sosyal medya üzerinden yalanladı.
 
Sıla 'o sözler' sonrası ilk kez İzmir'de sahneye çıktı
Geçen 7 Ağustosta İstanbul Yenikapı’da düzenlenen demokrasi mitingi için ...
Hülya Avşar’dan kızına dört yardımcı jesti
Hülya Avşar, Londra’ya okumaya giden kızı Zehra Çilingiroğlu’na hizmet ...
Fenerbahçe'nin genç yıldızı evliliğe ilk adımı attı
Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ozan Tufan, nişanlandı.
 
Rüzgar Çetinkaya davasında flaş gelişme
Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in Beşiktaş'ta karıştığı trafik ...
Şahan Gökbakar'ın evini almaktan neden vazgeçtiler?
Oyuncu Seranay Sarıkaya ile sevgilisi Kerem Bürsin geçen yaz komedyen ...
ODTÜ'lü güzel tacını geri verdi!
Miss Turkey İnternational kraliçesi seçilen Çağla Çukurova şaşırtan bir ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva