HABERLER>EKONOMİ
17 Mart 2017 Cuma - 16:53

Konyalı Ahmet Usta 25. şubeyi Karabağlar'da açtı

Konyalı Ahmet Usta Lokantalar Zinciri'nin Yönetim Kurulu Başkanı M. Zeki Bulut “Ülkemiz zor günlerden geçiyor, istihdam odaklı yatırımlara devam etmek zorundayız” dedi.

Konyalı Ahmet Usta 25. şubeyi Karabağlar da açtı

Türkiye’nin en büyük etli ekmek zincirlerinden biri olan Konyalı Ahmet Usta Lokantalar zinciri 25. Şubesini İzmir’in Karabağlar ilçesinde açtı. Yoğun ilginin gösterildiği açılışta iş,siyaset, medya dünyasının ünlüleri, meslek odası temsilcileri oda başkanları katıldı.

Açılışta konuşan Konyalı Ahmet Usta Lokantalar Zincirinin Yönetim Kurulu Başkanı M. Zeki Bulut Ülkemizin  zor günlerden geçirdiğini  istihdam odaklı yatırımlara devam etmek zorunda olduklarını belirterek şunları söyledi:

“Bundan bir hafta öncesine kadar Katar’daydık. Genç markamız KONBEY dönerin bayilik sözleşmesini imzaladık. Konyalı Ahmet Usta’nın Bahreyn, Kosova, Medine, Saraybosna, Kuveyt , Suudi Arabistan  gibi  ülkelerde  bayilikleri, yada ön anlaşmaları, yatırım girişimleri bulunmaktadır. Neden söze yurt dışındaki yatırım ve girişimlerden başladım? Yerelde ulusalda bilinir bir yemek markası olmak artık yetmiyor. Rekabete açık uluslararası bir marka olmamız gerekiyor. Çünkü ülkemizin, devletimizin, milletimizin buna ihtiyacı var.  Dünya mutfağıyla rekabet etmek, Osmanlı’dan günümüze kadar 650 yıllık mutfak kültürümüzü yaşatmak zorundayız.

Yeni iş, aş istihdam olanaklarını oluşturmak zorundayız. Avrupa ve Amerika  orijinli  fast  food zincirlerinin orantısız gücü ,algı kampanyaları, mutfak kültürümüzü kuşatma çabalarına karşı koymak, rekabet etmek zorundayız. Çocuklarımızın sağlıklı beslenmesi, sağlıklı nesillerin, kendi mutfak kültürleriyle yetişmesi için yüzlerce Konyalı Ahmet Usta şubesini açmak zorundayız. Biz bu ülkeyi seviyoruz. Üretmeye, çalışmaya, durmaksızın koşmaya mecburuz.

HERŞEY  MESLEĞİNE SAYGI DUYMAK VE SEVMEKLE BAŞLAR
Her şey mesleğini sevmek, ona saygı duymakla, durmaksızın kendini yenilemekle başlar. Konyalı Ahmet Usta lokantalar zincirinin başarı hikâyesinde, çalışma ilkelerinde bunu görürsünüz.
Konyalı Ahmet Usta hizmet anayasasının değişmez, değiştirilemez üç maddesi vardır.. 1-Mutlak hijyen ve sağlık.2-Hizmet kalitesi ve şeffaflık 3-Müşteri memnuniyeti ve devamlılık.Bu ilkeleri yaşatacak idari, teknik altyapısını oluşturmuştur. İdari yapımızın başında bir Genel Koordinatör ile bir Genel Müdür sorumluluk almaktadır.İnsan kaynakları, finansman, halkla ilişkiler,  kalite kontrol, gıda mühendisliği, işyeri hekimliği, operasyon birimi, medya planlama, AR-GE, bayii yönetimi, veteriner hekimliği, personel eğitimi, birimlerimiz oluşturulmuştur. İzmir/Menderes’te 2 bin 500 metrekarelik kapalı alan üzerinde kurulu et işleme ve ayrıştırma tesislerimiz bulunmaktadır”

MUSTAFA BAŞAKAN’NIN MUTLU GÜNÜ
İzmir’de mobilyacılara uzun süre başkanlık yapan girişimci iş adamı  Mustafa Kara, Konyalı Ahmet Usta Lokantalar Zinciri, Karabağlar Şubesinin bayisi olması nedeniyle yaptığı konuşmada, kurumsal bir firmayla çalışmanın hedeflerini büyüttüğünü, yeni iş imkanlarını oluşturmanın sevincini yaşadıklarını belirterek “ evde oturup torun bakmak için daha erken olduğunu düşündüm. Ailece severek, güvenerek bu işe girdik” dedi.

Konumu ve dizaynı ile dikkat çeken Konyalı  Ahmet Usta Karabağlar Şubesi’nin açılış törenine İzmir Esnaf Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İESOB Eski Başkanı ve İzmir eski Milletvekili Mehmet Ali Susam, Buca Belediyesi Eski Başkanı ve İzmir Eski Milletvekili Cemil Şeboy, Sarnıç Eski Belediye Başkanı İsmail Acar,.Anadolu Birliği Onursal Başkanı Koç Ali Al çok sayıda esnaf ve meslek odası temsilcisi katıldı.

 
Selçuk'ta 15 Temmuz Parkı için sona gelindi
 
Kuşadası açıklarında 41 kaçak yakalandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fuar İzmir MARBLE’a hazır!
23. MARBLE-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda sergilenecek ...
TMSF'den vatandaşlara uyarı
TMSF, vatandaşları FETÖ soruşturmaları kapsamında kayyum atanan şirketleri ...
İAOSB oybirliği ile yeniden ‘Uğurtaş’ dedi
İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin 15. Olağan Genel Kurul toplantısı, ...
 
Merkez Bankası kararları sonrası Dolar'da gerileme
Fed ve Merkez Bankası kararlarıyla gerileyen dolar 3,61 civarında işlem görüyor.
5 milyon kişiye Genel Sağlık Sigortası müjdesi!
Genel Sağlık Sigortası’nda 2012’den beri gelir testi yaptırmadığı için ...
İzmirli üç gencin tasarımı Hollanda'dan ithalatı bitirecek
İzmir'de üniversiteli 3 genç, Hollanda'dan 470 bin liraya ithal edilen ...
 
Merkez Bankası kritik faiz kararını açıkladı
ABD Merkez Bankası'nın dün akşam açıkladığı 'faiz' kararından sonra bugün ...
1915 Çanakkale Köprüsü'nde imzalar atıldı
Ayak açıklığı 2023 metre olarak belirlenen ve bu bakımdan "dünyanın en ...
Foça'da turizm öğrencileri için iş fırsatı
İzmir'in Foça ilçesindeki, Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva