HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
17 Ocak 2019 Perşembe - 18:15

Kocaoğlu'ndan flaş mesajlar: Kim aday olursa olsun...

Başkan Kocaoğlu, "Dün sabah tekrar aday adayı olma kararı verdim. Ben aday adayı olarak müracaat ettim. Bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum. Kim aday olursa olsun, bana bu ulvi görevi veren partime ve İzmirliye karşı çalışmak istiyorum. Ne partimi ne İzmirliyi bırakmak ne de başka bir amacım olmadığını namusum üzerine buradan taahhüt ediyorum. 15 yıldır hemşerilerim için çalışıyorum. Kumpaslara karşı birlikte direndik. Eğer aday gösterilirsem geceli gündüzlü hemşerilerim için çalışacağım. İzmir’i beraber kalkındıracağız benim canım hemşerilerim" dedi.

Kocaoğlu ndan flaş mesajlar: Kim aday olursa olsun...

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ankara temaslarının ardından flaş açıklamalarda bulundu.

Başkan Kocaoğlu resmen aday adayı olduğunu ilan ederken, geri dönüş kararı sonrasında aday olmaması halinde izleyeceği yol haritasına dair bilgi verdi. Kocaoğlu ayrıca aday gösterilmediği takdirde bağımsız aday olacağı yönündeki iddialar karşısında net ifadeler kullandı. 

-KILIÇDAROĞLU’NDAN KOCAOĞLU'NUN ADAYLIK HAMLESİ İÇİN AÇIKLAMA

- KOCAOĞLU KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ ANLATTI: BAŞARDIK!

Gaziemir Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Projesi Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Başkan Kocaoğlu şunları söyledi:

“2 gün önce bir karar verdim. 10 yıl belediye başkanlığı yeterli dedim. 10 yılın sonunda yapmak istemedim. Başka bir arkadaşımız gelsin bayrağı alsın, belediye başkanlığı meslek değildir dedim. Sonra şartlar başka türlü gelişti. Rakip güçlü geldi, bizim kaçmamız olmadı. 2014’te mecburen Binali Bey ile yarıştık.

GELİŞMELER, YAŞADIĞIM OLAYLAR KARARIMI DEĞİŞTİRDİ
Sonra bu sefer 15 sene oldu, 150 yıllık İzmir Belediye tarihinde 15 sene başkanlık yapan yok. Bu bize nasip oldu, biz bırakalım, bir genç arkadaşımız bu bayrağı alsın ileriye götürsün dedik. Ama gelişmeler, yaşadığım olaylar, dün sabah tekrar aday adayı olma kararı vermeme neden oldu.

NAMUSUM ÜZERİNE TAAHHÜT EDİYORUM
Bu konuyu kesmek istiyorum. Çünkü bu salonun işi değildir. Ben aday adayı olarak müracaat ettim. Bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum. Kim aday olursa olsun, bana bu ulvi görevi veren partime ve İzmirliye karşı çalışmak istiyorum. Ne partimi ne İzmirliyi bırakmak ne de başka bir amacım olmadığını namusum üzerine buradan taahhüt ediyorum. 15 yıldır hemşerilerim için çalışıyorum. Kumpaslara karşı birlikte direndik. Eğer aday gösterilirsem geceli gündüzlü hemşerilerim için çalışacağım. Aktepe-Emrez’i birlikte yapacağız. İzmir’i beraber kalkındıracağız benim canım hemşerilerim!"

 
Çarpıcı açıklamalar: Kocaoğlu'nun adaylık hamlesi için ne dedi?
 
Kocaoğlu kentsel dönüşümü anlattı: Başardık!
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bayraklılı 19 Ocak 2019 Cumartesi 23:55

Artık yeter!

Yorumu oyla      9      5  
AHMET CEMİLOĞLU 18 Ocak 2019 Cuma 08:44

Senin için rahat olsun Başkanım sen yoksan en az 750 bin oy yok Chp ye bu oy senin şahsi oyun seni sevenlerin oyu biz seni asla yannız bırakmayız 1 ekimden sonra izmirde dolaşmadık ilçe köy ayak basmadık mahalle el sıkmadığın vatandaş kalmadı nereye gittiysen sevgi seli bizi bırakma Aziz dede, Aziz baba diye yediden yetmişe herkezin çağrısı oldu. her milli bayramlarda sen halkınla yürüdün yüzbinlerin milyonların arasında yürüdün ne sağında nede solunda bir partili bir vekil olmadı sen tek tabanca izmirle el ele göğüs göğüse 14 yılını verdin izmire kattıkların yaptıkların ortada buna rağmen biz izmirlilerin feryadını duymaz ise CHP Genel merkezi olacakların sorumlusuda onlardır izmiri bir kale gibi görenler bu kaleyi Aziz Kocaoğlu yoksa zor alırsınız zorrr Aziz Kocaoğlu ya da hiç yaptıkları anketler hep palavra yapılan doğru anketlerde sürekjli Aziz KOCAOĞLU 1 nci çıkmıştır izmirli onu istiyor 1 dönem daha Başkanım diyor buna duyarsız kalamazsınız İzmir azizdir aziz kalacak

Yorumu oyla      9      7  
sagduyu 18 Ocak 2019 Cuma 08:40

Aziz baskanla mutlaka devam edelim cunku muthis bir ekonomik krizden gececegiz ve ekonomik dehasi ile Aziz baskan bu krizde Belediye butcesini en iyi yonetecek Baskandir ve izmir i kalkindirmaya devam edecektir. izmir cok dogru bir yol yakaladi bunu bir 5 sene daha Aziz baskanla gitmek en akilcisidir.

Yorumu oyla      9      6  
Yorumcu izmirli 18 Ocak 2019 Cuma 00:34

Aziz başkan gücünü halk tan alıyor bizler sonuna kadar yanındayız ona sahip çıkarız.

Yorumu oyla      9      6  
izmirli 17 Ocak 2019 Perşembe 23:46

Sonunda baskanim Kesin kazanacaginizi adim gibi biliyorum.

Yorumu oyla      9      6  
oyunlar 17 Ocak 2019 Perşembe 22:24

KK bu işi beceremedi, beceremiyor! Buradaki yorumlara baktığımda Aziz Başkanı daha bir alkışlıyorum! Bakalım tabloya; 1)T.Özkan ithal, İzmirli istemiyor, kırsalda esamisi okunmaz!2) T.Soyer, dosyaları hazır, akp aportta hazır bekliyor, aday ilan edilsin diye toptan dua ediyorlar, trolleri işbaşında. 3)A. Yüksel'i KK istemiyor, gönlünden geçen Soyer. Oekii bizler çıta bu kadar yükselmişken, iktidara rağmen yapılmış olanlar ortadayken neden kumar oynayalım? Neden troller tüm gücüyle 7/24 başkan aleyhinde yorum yazıp (çoğu chpli gibi) yorumları yönlendiriyorlar? Neden Aziz başkana bu kadar düşmanlar? Rakip, muhalif demiyorum, düşman diyorum? Yahu neyinizi engelledi, engelliyor? Cevap belli değil mi sizce de? Sırf bu bile Aziz Başkanın ardında durmak için yetmez mi? Neden namusluya, şeffafa, Allahtan korkana, içi dışı bir olana, partizan olmayana, yoksuldan, üreticiden, gerçekten yana olana sahip çıkmıyoruz?

Yorumu oyla      17      16  
chp li gençler 17 Ocak 2019 Perşembe 21:08

eger aday yapılırsa oy falan yok. sandıkları boykot edecegiz

Yorumu oyla      24      12  
Anıl 17 Ocak 2019 Perşembe 18:43

Türkiye Cumhuriyeti belde başkanları içinde senin gibi dürüst başkan göremez. .İzmir İzmir halkını yönettiğin için İzmir gurur duymalı

Yorumu oyla      23      38  
irfan 17 Ocak 2019 Perşembe 18:37

Sayın Başkan ekim -2018 de vermiş olduğun adaylık mesajını tüm izmirli ler aldı ancak partisini böyle zor durumda bırakan bir Başkan olarak tarihje geçiceksiniz yeter artık bırakın köşenize çekilin yeni seçilecek adaylara danışmöan olun İzmirli bu seçimde sizi, görmek istemiyor ısrarını karşısında sizin C H P Lİ olduğunuzbile tartışmaya açılabilir SAYGILAR...

Yorumu oyla      38      17  
muhalif 17 Ocak 2019 Perşembe 18:34

sn. başkan 3 ay önce keşke "aday olmayacağım" demeseydiniz.

Yorumu oyla      42      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Buca adayı Arslan'a 'kral' destek
AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan’a seçim çalışmaları ...
Başkan Selvitopu’ndan hükümete çağrı: Bize devredin, gereğini yapalım
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ...
Konak'ta Nazım Hikmet unutulmadı
Nazım Hikmet Ran 117. doğum gününde Konak Belediyesi’nce düzenlenen organizasyonla ...
 
Tahtalı'da 21 yılın rekoru kırıldı!
İzmir’de yaklaşık 2 hafta etkisini gösteren sağanak yağış barajları doldurdu. ...
Bornovalı çocuklar Resim Atölyesi’nde buluştu
Bornova Belediyesi’nin çocukların sosyalleşmelerine ve kaliteli vakit ...
Yeşil Bornova'ya çevre dostu banklar
Son 5 yılda 41 yeni park, 29 ağaçlandırma sahası yapan Bornova Belediyesi, ...
 
Toplu ulaşımda rekorlar yılı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2018 yılında toplu ulaşım araçlarıyla ...
Zeybekçi’den Başkan Bakıcı’ya teşekkür ziyareti
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi Selçuk ...
Başkan Bakıcı açıkladı: UNESCO'ya deve güreşi başvurusu
Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, devecilik kültürü ve deve ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Gözü kara’ lidere veda!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva