HABERLER>GÜNCEL
15 Mart 2019 Cuma - 18:46

Kocaoğlu’ndan duygusal veda: Hepinize hakkımı helal ediyorum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantılarının ve 2014-2019 döneminin son birleşimi gerçekleşti. Kocaoğlu, “Belediye başkanlığı, meclis üyeliği, siyasetteki makamlar meslek değildir. Geçici olarak buraları işgal ettik. Çok şükür onurumuzla, ayağımıza taş değmeden bu görevi 15 gün sonra tamamlamanın mutluluğunu yaşayacağız. Eğer istemeyerek de olsa bir arkadaşımızın gönlünü kırdıysam ondan da af diliyorum” dedi.

Kocaoğlu’ndan duygusal veda: Hepinize hakkımı helal ediyorum!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısının üçüncü oturumu Başkan Aziz Kocaoğlu idaresinde gerçekleşti. 2014-2019 döneminin ve 15 yıldır kenti yöneten Başkan Kocaoğlu’nun katıldığı son meclis birleşimi olması sebebiyle tarihi bir önem taşıyan toplantıda kentle ilgili kararlar alındı.

Kocaoğlu, “Bir dönemi daha noktalıyoruz. 2014-2019 döneminin son günü. Çalışmalarımızın kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum ve gündemi açıyorum” diyerek toplantının startını verdi.

Gündeme gelen önergeler görüşülürken meclis üyelerinin seslerinin zaman zaman yükselmesi sonrasında, “Arkadaşlar bugün çok ses geliyor. Çocukların karne alması gibi, karne günü gibi oldu” dedi.

ŞAHSINIZDAN VE CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNDEN HATA YAPTIYSAK AF DİLEMEK İSTİYORUZ
AK Parti Grup Başkan Vekili Ali Kökoğuz oturumda söz aldı. Kökoğuz, “Hayat çok kısa olduğu için bazı evreler de başlar ve biter. 2014 yılında İzmir halkı bize bir görev verdi. Biz hepimiz onurlandık ve şeref duyduk. İzmir halkının verdiği görev nedeniyle biz mecliste muhalefet görevi üstlendik. Bu görevi üstlenirken de demokrasi gereği olarak bir takım eleştirilerde bulunduk. Şahsınızdan ve CHP’li meclis üyelerinden hata yaptıysak af dilemek istiyoruz. Personellere, bürokratlara, basın mensuplarına, bize yardımcı olan herkese teşekkür ediyoruz” açıklamasını yaptı.

BİZ NOKTAYI KOYDUK
Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Grup Başkan Vekili Sırrı Aydoğan ise, “Dün sizin yokluğunuzda ben meclisimle vedalaştım. Kökoğuz çok iyi dileklerde bulundu. Hiçbir hatibin sözünü kesmedim, sessiz, sakin bir grup başkan vekilliği yaptım. Kalp kırdıysam ki kırmam, arkadaşlarımın hepsinden helallik istiyorum. Biz noktayı koyduk. Gençler öne geçsin. Biz görevimizi yaptık. Bu ülkeye borç ödenmez. 50 senedir çalışıyorum, borcumu ödeyemedim. Biz bedava okuduk, bizi meslek sahibi yaptı. Borcumuzu ödeyemeyiz” dedi.

BUCALILAR DA BU DÖKÜLEN ALIN TERİNİ ASLA UNUTMAYACAKLARDIR
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da, “Sizle şahsen çalışmaktan onur ve gurur duyuyorum. Kente dair 5 yıl içinde 650 milyon TL gibi bir yatırımı Bucalılara kazandırdığınız için teşekkürü size borç biliyorum. Emin olun ki Bucalılar da bu dökülen alın terini asla unutmayacaklardır” açıklamasında bulundu” diye konuştu.

SİZİNLE ÇALIŞMAK DA AYRI BİR ONURDU
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Güzel Bornova’mıza yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Sizi içimizden Büyükşehir’e göndermiş olduğumuz için, İzmir’i çok iyi temsil ettiğiniz için gurur duyuyoruz. Sizinle çalışmak da ayrı bir onurdu. 2014-2019 dönemi daha önceki döneme göre daha uyumluydu. 7 seçimi bir arada geçirdik, darbe girişimini yaşadık. Zor şartlarda sizin başkanlığınızda olumlu çalışmalar yapılmıştır” dedi.

BAŞKAN ŞENTÜRK’TEN KARGO HAVA TAŞIMACILIĞI TALEBİ
Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk, “İlçemize verdiğiniz katkılardan dolayı başta size teşekkür ederim. Hizmet odaklıyız. Küçük Menderes Havzası adına talep ettiğim bir konu var. Siyasi partinin temsilcileri buradayken söylemek istiyorum. Küçük Menderes Havzası’nda tarıma dayalı daha çok hizmet gelmesi adına hem hükümetten hem gelecek dönemde büyükşehir belediye başkanımızdan bir talebim var. Dünyanın bir ön bahçesi Küçük Menderes Havzası… Ürettiklerimizi ne kooperatifler ne de özel sektör aracılığıyla hızlı sevk edebildiğimizi düşünmüyorum. Küçük Menderes Havzası’nda bir kargo hava taşımacılığı yapılabilir. Çocukluktan beri hayalim olan bir şey bu!” açıklamasında bulundu.

BU FİLM BİTMEZ
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Sizinle çalışmak güzeldi. Bu noktadan sonra bu film bitmez” dedi.  

AK PARTİLİ HASPOLAT: SİZDEN HELALLİK İSTİYORUM
AK Partili Çağlar Haspolat ise, “Ben de sizden helallik istiyorum” diye konuştu.

KOCAOĞLU’NDAN DUYGUSAL VEDA: HEPİNİZE HAKKIMI HELAL EDİYORUM 
Kocaoğlu yaptığı kapanış konuşmasında duygu dolu mesajlar verdi: Bir 5 yıl birlikte geçirdik. Aslında çok da iyi bir 5 yıl oldu. Benim 15’inci yılım. Birlikte çalıştık. Kentimizi düşündük. Yapabileceklerimizin en iyisini yapmaya çalıştık. Tabii ki bu görevler gelip geçici. Hepimizin bir mesleği, işi, uğraşı var. Belediye başkanlığı, meclis üyeliği, siyasetteki makamlar meslek değildir. Geçici olarak buraları işgal ettik. Çok şükür onurumuzla, ayağımıza taş değmeden bu görevi 15 gün sonra tamamlamanın mutluluğunu yaşayacağız. Yeni gelecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Ülkemiz son derece zengin bir ülke. Birlik, beraberlik içinde olduğumuzda bizim başaramayacağımız hiçbir konu yok. Üniversite yıllarından bu yana buna inanan kardeşinizim. Türkiye’de kimse tarımı konuşmazken gündeme getiren, karınca kararınca belli örnekleri hayata geçiren kardeşinizim. Türkiye kalkınacaksa, insanlarımız daha zengin, sürdürülebilir bir hayat sürecekse, dünyanın en mükemmel coğrafyasında biz tarım ve hayvancılık sektörünü acilen ele almalıyız. Hem kendi kendine yeter hale gelmesi hem de ihracatı arttırarak, sanayileşmeye, bilime, teknolojiye kaynak ayıracak artı değer yaratması bizim olmazsa olmazımızdır. Hepinize hakkımı helal ediyorum. Eğer istemeyerek de olsa bir arkadaşımızın gönlünü kırdıysam ondan da af diliyorum” ifadelerini kullandı.

 
O belediyede işçiler ayaklandı: Kan kustuk kızılcık şerbeti içtik!
 
Cami saldırısına TBMM'de ortak kınama
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
0412 16 Mart 2019 Cumartesi 20:41

Sizi çok seviyorum sayın başkanım. Bize hakkınızı emeğinizi helal edin. Sizi hiç ama hiç unutmayacağım. Hayatımı değiştirdiniz. Onurlu olmayı insan olmayı sizinle öğrendim. Kelimelerle tarif edemem sizi. Yolunuz açık olsun.

Yorumu oyla      5      5  
Mümtaz Adaer 16 Mart 2019 Cumartesi 18:08

66 yaşında kamu emeklisi bir vatandaş olarak Sn.Aziz KOCAOĞLU'nun başkanlık döneminde yapmış olduğu hizmetleri,başarısını,fedakarlığını,liderliğini,namusunu takdir ötesi duygularla ve minnettarlıkla karşıladım. Kendisi İzmir ve Türkiye için büyük bir şans olmuştur. Umarım halefi de bu büyük adamın ayak izlerini takip edecek ve kentimizde gururla yaşamayı sürdüreceğiz.

Yorumu oyla      5      6  
al sana örnek 15 Mart 2019 Cuma 21:55

Siyasi havaya bak meclise bak :) Ne güzel bir havadır bu, nasıl olgun vedalaşma, her iki tarafa da bravo, alkışlanacak tavırlar bunlar :)

Yorumu oyla      6      6  
Semra Koçer ayla Karadeniz bahçelievler çalışma grubu 15 Mart 2019 Cuma 21:18

Siz bizim onurumuz gururumuzsunuz sizi seviyoruz başkanım

Yorumu oyla      9      6  
Semra Koçer Karabağlar chp ilçe 15 Mart 2019 Cuma 21:15

Bizde helal ediyoruz başkanım siz hep bizim başkanımız olarak kalacaksın

Yorumu oyla      8      6  
helal olsun 15 Mart 2019 Cuma 20:33

biz de sade vatandas olarak hakkimizi helal ediyoruz iyi ki sizin gibi adam gibi adami tanidik.

Yorumu oyla      9      6  
AYŞE 15 Mart 2019 Cuma 19:40

İZMİRLİ SİZİ ÇOK SEVDİ KOCAOĞLU

Yorumu oyla      9      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
O belediyede işçiler ayaklandı: Kan kustuk kızılcık şerbeti içtik!
AK Partili Menderes Belediyesi ile Türk-İş’e bağlı Belediye İş Sendikası ...
Yeni Zelanda'da hayatını kaybedenler için İzmir'de gıyabi cenaze namazı
Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenler ...
Fırat Kalkanı Harekatı'ndan acı haber
Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı Harekat alanında icra edilen görevler ...
 
İzmir'in büyük hastanesinde yangın!
İzmir'in büyük hastanesinde yangın! Tahliye ediliyor
İzmir'de akıl almaz olay!
İzmir'in Urla ilçesinde, geçen ay içine zehir karıştırılan makarnayı yiyen martı ...
Dikili'de kaçak göçmen operasyonu!
İzmir'in Dikili ilçesinde yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan ...
 
Urlalı Oğuzhan'ın ölümünde yeni gelişme!
İzmir'in Urla ilçesinde 3 yıl önce motosikletiyle köpeğe çarptıktan sonra ...
Cami saldırılarına Erdoğan'dan kınama
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Zelanda'da iki camiye yapılan ve en az 40 ...
3 atama bir görevden alma resmi gazetede yayımlandı
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Devlet Hava Meydanları ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva